Cerven
ohodnotit

Vlkodlak

The Wolf Man

Další název:
The Wolfman / Vlkolak (SK)
Rok:
2010
Délka:
103 minut
Premiéra v ČR:
18.2.2010
„Když je Měsíc v úplňku, legenda ožívá.“

Komentáře k filmu Vlkodlak

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 36
martin.stusak.9
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.11.2021
Remake klasického snímku   ´Vlkodlak´ (1941) a naprosto   úžasná pocta všem   klasickým vlkodlačím   snímkům. Atmosféra   nevybočuje z klasického   pojetí gotického hororu,   čímž je samozřejmě   dějový vývoj plně   předvídatelný, ale to nic   nemění na faktu, že je   snímek po vizuální stránce   prostě krásný. Pojetí   příběhu opakuje   vynikající reinterpretaci   lykantropického mýtu   respektující původní film,   jen se do vývoje děje   přidaly nějaké nové   zvraty. A není divu. Nová   verze se tak jen   přizpůsobila nové době. A   právě z tohoto důvodu je   také plná mohutných gore   scén, což snímek zase   posunulo dál. Proměny   člověka ve vlkodlaka jsou   samozřejmě řešeny CGI   metodou, takže jsou podle   toho mimořádně   dechberoucí. Roli Lawrence   Talbota přijal Benicio del   Toro a udělal dobře. Hodí   se náramně. Nějaké   drobnosti, které by se dali   vytknout, by se samozřejmě   našli, ale i tak se jedná o   klasické stylizované pojetí   hororového příběhu,   mající laťku nastavenou   hodně vysoko. Vážná hrůza   a kýčovitá elegance.   Monster film přesně takový,   jaký být měl.
zuzana.shilla.novak
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.1.2011
Jak tady může někdo napsat,   že Benicio se do role   Vlkodlaka nehodí??? Kdo   jiný, než tak   temperamentní,charismatický,   dravý, silný, exotický muž   zvířecího typu by se do   této role hodil? Snad jen   Jack Nicolson, který si to   už prubl v jiném filmu. Ten   by ovšem zase stínil svého   neméně slavnějšího kolegu   Anthonyho Hopkinse... PRO MNE   VELMI PŘÍJEMNÝ, PONURÝ   FILM, PŘESNĚ TAK, JAK TO   MÁM RÁDA, PODLE MÉ KREVNÍ   SKUPINY, NA PODOBNÉ MOTIVY   JAKO BYLA OSPALÁ DÍRA S   JOHNNYM DEPPEM. MILUJI TUHLE   DOBU, MILUJI PERFEKTNÍ HUDBU   TOHOTO FILMU, MILUJI   PROSTŘEDÍ,KDE SE FILM   ODEHRÁVÁ,PROSTĚ ZA SEBE   NEVYTÝKÁM TÉMĚŘ NIC...   VŠE PROPRACOVANÉ DO DETAILŮ   CO SE DEKORACÍ A OBLEČENÍ   TÝČE, TOHLE VŠE NAVOZUJE TU   SPRÁVNOU ATMOSFÉRU   STRAŠÁKU,BENICIO BYL   FANTASTICKÝ (OSTATNĚ JAKO   VŽDY) DÁVÁM POUHOU DEVÍTKU   JEN PROTO, JAK RYCHLE FILM   UTEKL A JAK ŠPATNĚ SKONČIL.
JXP
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.4.2011
Tento film mě po přečtení   zdejších komentářů velice   překvapil, protože jsem   čekala něco slabšího,   nudného a dostalo se mi   PERFEKTNÍ podívané. Ani   chvilka nudy, skvělé   zpracování. Z mého pohledu   si film zaslouží nejméně   75 - 80 procent, proto dávám   10 pro zlepšení bilance.
curil
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.7.2012
Mě dostala, jako asi vetšinu   kladných hodnocení,   atmosféra Anglie na konci   devatenáctého století. Na   jedné straně rozlehlá   blata, tlupy cikánů,   kočáry a proti tomu rozvoj   techniky, vlaky, důmyslná   zařízení v ústavu pro   choromyslné a moderní   Londýn. Takže skvělá   výprava a vynikající   Benicio Del Toro. Triky nejsou   nijak přehnané jako v sérii   Howling nebo Americkém   vlkodlaku v Lodnýně, což   kvituju s povděkem.
Lienocka22
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.2.2010
Nebolo to zlé, len mi tam   chýbal citový kontakt s   postavami. Divákovi (teda   aspoň mne) bolo absolútne   jedno či niekoho zabijú   alebo nie, čo je veľká   škoda. Ten koniec mi   absolútne nesedel ...   očakávala som lepšie,   omnoho lepšie spracovanie   tejto témy. Veľké plus   vidím hlavne vo veľmi   slušnom obsadení, ale to je   málo ... škoda ... mohlo to   byť lepšie ...
261972
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.12.2013
Vlkodlaky mám v horrorech   ráda. V případě   "Vlkodlaka" (2010)   to platí dvojnásob. Je to   remake, ale dobrý remake.   Triky jsou naprosto úžasné.   Atmosféra se tu neztrácí   ani na malou chvíli.   Režisér Joe Johnston mě   poprvé pobavil v roce 2001 a   to při filmu "Jurský   park 3". Tehdy mě   přesvědčil o tom, že   pokračování nejsou vždy   špatná a přesvědčil mě i   teď. Remaky opravdu nemusí   být vždy špatné. Jen se   jich musí chytnout režisér   na úrovni a tím Johnston   naštěstí je. Filmů o   vlkodlacích bylo natočeno   spousta. Tento   "Vlkodlak" (2010)   patří mezi ty   "nej." Stačilo   obsadit kvalitní herce   jakými jsou například   Anthony Hopkins   ("Mlčení   jehňátek"), z kterého   jde opravdu strach , nebo   také Benicio Del Toro,   kterého jsem vůbec ve filmu   viděla poprvé. Velice mě   také zaujala doba děje,   takže musím pochválit i   kostýmy, které herci nosili.   Samotný závěr a přeměna   ve vlkodlaka byla ze všeho   nejlepší. Sice už ty triky   nebyly jako v původním   "Vlkodlakovi"   (1941), ale přesto stojí za   to Takže   "Vlkodlaka" (2010)   hodnotím jako nadprůměrný   remake, který rozhodně   původnímu filmu nijak   neuškodil.
volam.sa.pistik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.3.2012
Muž vlkom či vlk mužom?
Tá atmosféra. Táá   atmosféra. Krása. Pôvodne   som chcel dať nižšie   hodnotenie. Ono film až tak   výnimočný príbehovo nie   je. V podstate dosť vecí je   predvídateľných. Možno zo   začiatku netrebalo hneď   ukazovať vlkodlaka, ale   troška nechať popracovať   fantáziu, ale to až tak   nevadí. Hlavní hrdinovia   štandard. Del Toto ale má   fakt akúsi živočíšnosť v   sebe. Komisár Aberline   hviezdil, skvele zahrané.   Avšak troška slabší   príbeh je neuveriteľne   fantasticky vyvážený tou   prekrásne ohavnou atmosférou   Anglicka 19. storočia. Akoby   troška drsnejší Pes   Baskervillský. Poverčiví   dedinčania, gentlemani,   anglický vidiek, blata,   močariská, dážď,   sychravo, potemnelý Londýn,   a prekrásne jasný spln.   Masky myslím boli fajn   spravené, trocha nechápem   tú kritiku. Aj tá premena   bola na úrovni. No a kto bol   vlk sa dalo tušiť, ako to   dopadne sa tiež dalo tušiť,   ale prekvapilo, že na konci   ostal nástupca, takže   Anglicko sa môže do budúcna   "tešiť". Priznám   dosť z mojej strany   subjektívne hodnotenie, ale   tou čarovnou atmosférou som   riadne zaslepený a nechal som   sa ňou úplne unášať
Langley
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.1.2013
Vlkodlaci pro mě byli vždy   zajímavější než nějací   upíři nebo zombíci. Asi je   to tím, že mě fascinuje ta   bestie uvnitř člověka,   která neustále touží za   úplňku brutálně vraždit,   nelze jí nijak utéci a nelze   se jí ubránit. Benicio del   Toro je vhodně zvolená volba   do role vlčího muže,   vážně mu sedne. Emily Blunt   je na pohled půvabná a   Hopkins s Weavingem si   odehrají své. I přes   problémy, jež doprovázely   filmování, odvedl režisér   Joe Johnston bezvadnou práci   a proto tento horor s   vlkodlakem osobně řadím   mezi to vydařenější.   Akorát mi vadilo hned na   začátku ukázání bestie, v   sice je to v rychlých   střizích, ale mohli s tím   tvůrci počkat až o trošku   déle, aby mohlo napětí   více gradovat. Vizuální   efekty i teď působí celkem   solidně, několikrát jsem se   lekl, necenzurovaná jatka   filmu hodně dopomáhá a   Danny Elfman dodal   atmosférickou hudbu.
dobes.pavel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.12.2015
Vlkodlak
Ačkoliv se mi celkem   obstojně dařilo   předpovídat dějovou linii,   tak mě film skvěle bavil. To   ostatně taky přičítám   vítečně ztvárněné   ponuré, horové atmosféře s   několika dosti krvelačnými   scénami a zajímavými   trikovými efekty. Legendy o   vlkodlacích jsou zkrátka   výborné hororové téma.
kockak1
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.3.2012
Další variace na téma   převtělování a vůbec ne   špatná. Výborná ponurá   atmosféra i dobová stylizace   do starého anglického   venkova a neméně dobří   herci. Z filmů na tohle   téma, které jsem zatím   viděla patří určitě k   těm lepším. Nedívala jsem   se na hodinky a párkrát jsem   se i lekla.
movie-freak
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.4.2011
Film mě mile překvapil.   Především maskéři odvedli   obrovský kus práce s   úchvatným výsledkem. A.   Hopkins v masce vlkodlaka je   jako rozčílený plyšový   medvídek. Ovšem B. Del Toro   vypadá velice děsivě.   Výborná byla scéna v   posluchárně psyhiatrické   léčebny.
victorio
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.2.2010
Klasický horor, včetně   lekaček a spousty krve. Té   krve a detailů na utržené   prsty by tedy mohlo být   trochu míň, ale jinak je   vše ok.
kanyak
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.10.2010
co to tu plácáte?! Ten film   je každopádně dobrý a   stojí za podívání. Já   jsem se rozhodně nenudil a   doporučuji.
Dragoni
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 2.11.2010
Od tohohle filmu jsem   popravdě čekala víc...byl   opravdu dost průhledný od   začátku, obsazení bylo   dobré, efekty už zas tak moc   ne, a spíš než že by mně   to něčím vyděsilo,jsem se   u toho smála pomalu od   začátku do konce.Takže   neurazí,ale ani vysloveně   nenadchne.
gabikazavacka
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.3.2010
Troška ten hororik trebalo i   zromantizovať, tak ako u   Drakulu s Gery Oldamon. Bolo   by to až príliš pekné tak   ako v rozprávke Kráska a   Zviera, že by Kárska   oslobodila Zviera, ktoré   navyše zabilo niekoľko   desiatok nevinných ľudí.   Film bol fajn. Páčil sa mi.
Agostino
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.4.2010
Priznám sa, že som od tohto   filmu očakával trocha viac.   Všeličo možné som o ňom   počul, že aký je to dobrý   film, ale pravý opak sa stal   skutočnosťou. Silným   ťahákom bolo účinkovanie   Anthonyho Hopkinsa, ktorý   nejako svojím výkonom   nepresvedčil, bol dosť   nevýrazný. Dej bol   napínavý a ľahko   predvídateľný. "Inak   nič moc".
thejduk
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.4.2014
Lawrence Talbot byl něčím   napaden.e-li jednička   absolutní klasika, tak   pokračování je opravdu o   hodně slabší a plně   potvrzuje tvrzení
superfilmar
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.1.2012
Povedený horor
Ve svém žánru to je v   poslední době rozhodně   povedenější film. Horory   miluju, a tento mi hodně   připomněl ty klasické ze   sedmdesátých let. Mám rád   i anglický venkov a jeho   působivou atmosféru, která   je zde opravdu působivá. Po   této stránce tedy nemám   filmu co vytknout. Nejvíc mě   bavil Anthony Hopkins, ten byl   opravdu výborný.Film má   sice pár slabších míst,   ale celkově mě dost bavil a   několikrát i vyděsil.   Povedené bylo i finále. Z   mého pohledu krásných 75%
MaKy92z
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.3.2010
...Veľmi zaujímavé a trocha   nezvyčajné filmové   spracovanie v modernejšej   podobe. Efekty tu vyzerajú   byť celkom slušné.   Atmosféra pri sledovaní   tohto filmu je tak trocha   "desivá"...
Lordbob
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.7.2010
Od tohoto filmu jsem čekal   hodně ale nečekal jsem že   bude tak nudnej.Neklepší na   filmu je proměna   vlkodlaka.Jenom škoda je je   pěkná jenom ta proměna   zbatek vlkodlaka je docela   hnus.Vlkodlak mě připadá   nedodělanej takle jsem si to   nepředstavoval.Kdyby ty masky   byli lepší bylo by lepší i   mé hodnocení.
yuri.ov
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.4.2010

se to docela líbilo.. (pro   mě) krásné scenérie   vikoriánské anglie,   výborné obsazení, děj bez   hluchých míst... je pravda,   že se postavy daly   propracovat více do hloubky,   ale za mě spokojenost.. Při   cestě z kina jsem k autu šel   neobvykle rychle :)
hledaseniki
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.7.2010
The Wolf Man
Film, který nenabízí   žádnou podívanou, je to   všechno tak hrozně   průhledné, až to bolí.   Herecké výkony žalostné,   Emily Blunt nedostala moc   prostoru, a Del Toro je   skvělý ale ne pro tenhle   film. Celková škoda,   očekávala jsem lepší   podívanou.
M.A.G.
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 23.4.2012
Čekal jsem trochu větší   herecký koncert od mistrů,   kteří si tady   zahráli.Přesto Vlkodlak   nezklamal.Hlavně B.Del Toro a   A.Hopkisn - Ti dva ten film   asi zachránili.
enejčel
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.2.2012
Johnestovi se podaří   natočit oba dva typy filmů.   Skvělý film a blbý film.   Zde u Vlkodlaka patří ten   druhý typ. Tuším, že tohle   bylo nebo dostalo oskara za   efekty, nebo za za. Musím   nesouhlasit. Nevím, kterej   blbec o těchto oskarech   rozhoduje, protože v tomhle   snímku jsou masky nádherně   průhledné a špatně   udělané.
Už   začátek filmu je špatný.   Divák spatří vlkodlaka,   který zabije svou lidskou   obět a v celém příběhu se   od té doby bude řešit kdo   to udělal. Nám divákům je   jasné, že to byl vlkodlak,   když jsme ho viděli a to je   právě největší mínus -   za špatně napsaný   scénář.
Benicio Del   Toro ani Hopkins film   nezachrání. Mě to velmi   zklamalo.
TILL.87
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.6.2010
Tenhle film mě zajímal jenom   proto, že sem byl strašně   zvědavej na přeměnu   vlkodlaka. Ta scéna mě   naprosto ohromila, ale to   bylo, tak všechno. už jenom   proto, že nemam moc v lásce   filmy z devatenáctého   století, ale budiž. První   třetina filmu mi přišla,   tak nudná, že sem u toho   usínal. u děje sem se   probral až při útoku na   cikánskou komunitu a film   nabral nečekané tempo. nic   méně nestačilo ani herecké   obsazení, které bylo   slušné. Velké mínus bylo   také, že bylo vše ve tmě,   ale co se taky dalo čekat od   filmu s vlkodlakem:o).   závěrečný boj obou likanů   byxlo dobrým spestřením   koncem tohoto filmu, kde bych   taky skončil a neuvažoval o   pokračování. jednou to   stačilo, nemyslíte? :o)
leunka592
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.5.2010
Na to, jak jsem se na film   těšila mě velice zklamal :(   obsazení bylo dobré, ale ten   zdlouhavý a nudný děj... a   to už vůbec nemluvím o tom,   že mě vlkodlaci připadali   spíš jako nějaké opice...
sajnym
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.4.2012
Docela solidní vlkodlakův   příběh s kvalitním   obsazením, který nenadchnul,   ale ani nezklamal. Výkon Del   Tora je opět vynikající.
How_Up
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.6.2010
Je to takové, že by to mohlo   být lepší...prostě ty   kostýmy jsou legrační, ne   hororové a závěrečný boj   trošku absurdní. Určitě to   není ztráta času, ale   čekala jsem víc. Pár   momentů dobrých   (ponořování do vody a   závěrečné inspektorovo   zavytí) a bod za konečně   nešťasný konec.
ValaMalDoran
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 23.5.2010
No jo no, opět big big   disappointed. Dalo se na to   koukat, ale to je tak vše. Na   druhý díl se určo koukat   nebudu.
anetaaneta
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 31.8.2010
Přeměna vlkodlaka je snad   jediný, co je na filmu   zajímavého. Film neurazí,   ale ani moc nezaujme. Benicio   Del Toro mě na vlkodlaka   sedí, ale jeho role je podle   mě příliš nudná.
ancaz
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 14.7.2011
Další trpké zklamání   dlouho očekávaného snímku.   Celý film stojí jen na tmě,   anglickém venkově a   slavných tvářích, jinak   nic. Výkony herců slabé,   zápletka nenápaditá a už   od začátku víte, jak to   bude pokračovat bez   jedinného překvapení.
viana
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 19.2.2010
vlkodlak
A očekávání bylo opět   větší,než film   samotný...senzační Anthony   Hopkins a bezva hudba,která   film opravdu podtrhuje(hodně   připomíná hudbu z Draculy   od F.F.Coppoly-r.1992)a   možná i příběh je tak   trošku podobný...Film   samotný je velká nuda!
nobynoblhoch
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 22.3.2010
...
na vic jak 5 hvezdicek to   neni-bohuzel.pochvalit lze   snad jen ponurou atmosferu,   benicia a weavinga v roli   detektiva....zbytek je spis k   uzoufani.
likantrop
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 27.2.2011
No čo som čítal pred týmto   filmom,že čo to bude za   pecku,tak musím byť veľký   obtimista,aby som toto   pochválil že to pecka   je.Pretože toto žiadna pecka   nie je.Nie je tam nič čo by   iný film nemal a dokonca aj   bachratý Antony Hopkins už   za veľa nestojí a do filmu   sa hodí ako koza do   obývačky.Ale svoj štandart   si to drží v štýle van   Helsinga,ale inak na klasiku   Wlkodlaka to nemá ani   náhodou.Ono totiž niekedy   privela efektov film skôr   zabíja,ako pomáha a ani sa   nečudujem že tento film   niekolko krát stiahli od   termínu premiéry pretože sa   to nepáčilo ešte   dostatočne.Proste ak hladáte   vlkodlačiu pecku tak musíte   poriadne zahrabať v minulosti   pretože dnes sa točia samé   malinovky.
MARi0
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 24.7.2010
Vkodlad
V původních tahácích na   film, ještě než byl vůbec   dotočen, se pravilo, že to   bude tak děsivý krvák a   takový horror, jaký jsme   ještě neviděli. No prostě   něco na způsob původního   Vlkodlaka, ale samozřejmě v   novém hávu. A co?   Zklamání. Absolutní   zklamání. Přesto že se   filmaři snažili obsadit   zvučná jména, jako je   Anthony Hopkins nebo Hugo   Weaving (jeho role obecně se   mi moc líbí, vždy hraje   takové záporně neutrální   postavy), nempoomohlo to. Bude   to taky tím, že nedostali   dostatek prostoru.
A   příběh? Hrůza, děs. Ale   ne ve smyslu, že by nějak   děsil strašidelností. Vše   až moc předvídatelné,   přímočaré, bez momentů   překvapení a bez nějakého   hlubšího pojetí. Takže z   tolik reklamou opěvovaného   snímku se nakonec vyklubal   slabý odvar něčeho, čemu   říkají lykantrop... A jak   to v takových odvarech   bývá, i zde máme úplněk   obden.?!
Jinak ještě   pro zajímavost. Původně   byli vlkodlaci trochu jiná   stvoření, až Hollywood si   je takto upravil. A že jsou   to stvoření velmi stará, v   dějinách se vyskytují snad   odjakživa. Dřív se ale   stačilo vysvobodit z kletby   tak, že člověk-vlk udělal   pouze kotoul přes pařez:)
rankinfitch
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 1.7.2010
Neuvěřitelné zklamání.   Naprosto průhledný děj,   hlavně děj nudný a bez   větších dramatických   zvratů, které by člověka   nutily koukat dál...

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih67045minih67045Lovná zvěř (2010) 
Fair Game n
minih56854minih56854Operace Boeing 747 (2001) [Video] 
Air Rage n
minih5398minih5398Čarodějky z Eastwicku (1987) 
The Witches of Eastwick n
minih37467minih37467Zloděj životů (2004) 
Taking Lives n
minih120043minih120043Sněhová královna (2006) 
Sněžnaja koroleva n
minih105081minih105081Tajná invaze (1964) 
The Secret Invasion n
minih38756minih38756Bathory (2008) 
Bathory n
minih54961minih54961Krvavá jízda (2009) [Video] 
Hit and Run n
minih14608minih14608Obecná škola (1991) 
Obecná škola n
minih35820minih35820Frida (2002) 
Frida n


Hodnocení:n12345678910
Reklama

Podobné filmy

Vlkodlak (1941)

 Vlkodlak (1941)
Vlkodlak n
The Wolf Man
Žánr: horor
Země: Spojené státy americké
Režie: George Waggner

(remake)

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Démon pomsty (Pumpkinhead: Ashes to Ashes)

Démon pomsty
Pumpkinhead: Ashes to Ashes

Veřejná frekvence (Handle with Care)

Veřejná frekvence
Handle with Care

Bill Conti

Conti Bill

Na straně zákona (White Lightning)

Na straně zákona
White Lightning

Burt Reynolds

Reynolds Burt

Mark Franco

Franco Mark

Jaroslav Kuneš

Kuneš Jaroslav

Nicholas Day

Day Nicholas

Steal Pavlou

Pavlou Steal

Gambler (Deal)

Gambler
Deal

Naposled navštívené:
Démon pomsty (Pumpkinhead: Ashes to Ashes)

Démon pomsty
Pumpkinhead: Ashes to Ashes

Veřejná frekvence (Handle with Care)

Veřejná frekvence
Handle with Care

Bill Conti

Conti Bill

Na straně zákona (White Lightning)

Na straně zákona
White Lightning

Burt Reynolds

Reynolds Burt

Mark Franco

Franco Mark

Jaroslav Kuneš

Kuneš Jaroslav

Nicholas Day

Day Nicholas

Steal Pavlou

Pavlou Steal

Gambler (Deal)

Gambler
Deal