Vražedná Ariel (2008)

Vražedná Ariel (Killing Ariel)
45 %
 
 

Killing Ariel

    Žánr: horor / thriller
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 82 min.
„Ani ve vlastní posteli nejste v bezpečí. Po světě totiž bloudí sukuby, ženští démoni prahnoucí po tělesné slasti, pro niž jsou ochotni i zabíjet...“
Rick až doposud neměl důvod si na nic moc stěžovat. V práci slavil úspěchy, jeho šéf mu byl nakloněn a doma na něj čekala milující žena, děti a klid rodinného krbu. Prostě idylka. Jenže nic netrvá věčně. Během jedné noci na Ricka zaútočí podivné stvoření tmy, sukuba, ženský sexuální démon, a setkáním s ní se muži totálně změní celý život. Jako by se mu žilami předčasně rozlila druhá míza. Ze dne na den jde najednou rodina stranou, Ricka už zajímají jen rychlá auta a také pozornost půvabné dívenky Ariel, s níž nakonec odjíždí na víkend do míst, kde vyrůstal. Laškovné hrátky na venkově se ale brzy mění v nejhrůznější noční můru, jež nakonec končí nejen smrtí, ale také znovuvzkříšením. Ariel totiž není vůbec žádné naivní neviňátko a její síla rozhodně nepochází z našeho světa. Napovědět, co se kolem vlastně děje, by mohl na půdě ležící, zaprášený deník Rickova otce. Mysteriózní hororový snímek vznikl v roce 2008 pod vedením režisérů Freda Calverta a Davida J. Negrona.

režie:
Fred Calvert, David J. Negron
 
 
hraje:
Lindsley Allen (Sally), Suzete Belouin (Karen), Michael Brainard (Rick), Axelle Cummings (Ariel), Gary Edward (Jerry), Maggie Fine (sekretářka), Lisa Franks (Julia), Joseph Gatt (upír), Lauren Mary Kim, Steven Lamprinos (Bradley), Paul Mackley (obsluha čerpací stanice), Stacey Martino (Rickova matka), Miguel Nájera (psychiatr), Sal Romeo (Nicholas), Shana Betz (Nancy), Brad Whitfield (Rickův otec)
 
 
scénář:
Fred Calvert
 
 
kamera:
David Dechant
 
 
zvuk:
John Evans
 
 
koproducent:
America Young
 
 
koordinátor kaskadérů:
Toby Holguin
 
 
vizuální efekty:
Robert Cribbett
 
 
výprava:
Danuta Tomzynski
 
 
producent:
Fred Calvert, David J. Negron
 
 
casting:
America Young
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.