Vražedná sekera II (2010)

Vražedná sekera II (Hatchet II)
69.3 %
 
 

Hatchet II

    Žánr: akční / komedie / horor / thriller
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 82 min.
„Marybeth se vrací, odhodlána definitivně ukončit Crowleyho hrůzovládu...“
Marybeth unikla ze spárů Victora Crowleyho, řezníka z bažin a zjišťuje děsivou pravdu o své rodině a jejím napojení na pomateného šílence. Vrací se s armádou lovců ve snaze získat zpět těla svých příbuzných a pomstít se. Hon na Victora Crowleyho je jedním z nejkrvavějších počinů, které jste kdy ve filmu viděli.

V tomto dlouho očekávaném a fanoušky vyžádaném pokračování filmu z roku 2007 uvidíte Danielle Harris, Kanea Hoddera, Tonyho Todda a Toma Hollanda. Kritici tento film označili za "jeden z nejkrvavějších filmů všech dob” (Bloody-Disgusting.com) a uvedli také, že "mu dvojnásobná dávka krve přidává na intenzitě .”

Zdroj: HBO Europe
Vysílání: titulky

režie:
Adam Green
 
 
hraje:
Danielle Harris (Marybeth), Tony Todd (reverend Zombie), Kane Hodder (Victor Crowley / Thomas Crowley), Parry Shen (Justin), Tom Holland (Bob), R.A. Mihailoff (Trent), AJ Bowen (Layton), Alexis Peters (Avery), Ed Ackerman (Cleatus), Rick McCallum (John), John Carl Buechler (Jack Cracker), Kathryn Fiore (Shyann Crowley), Mercedes McNab (Misty), Joleigh Fioravanti (Jenna), Rileah Vanderbilt (mladá Victor Crowley), Sarah Agor (Brittany), David Foy (Chad), Colton Dunn (Vernon), Erika Hamilton (Lena), Charlayne DeVillier (Cindy), Shawn Ashmore (rybář), Emma Bell (Parker O'Neil), Joel Murray (Shapiro), Laura Ortiz (Andrea)
 
 
scénář:
Adam Green
 
 
kamera:
Will Barratt
 
 
hudba:
Andy Garfield
 
 
střih:
Ed Marx
 
 
produkce:
Derek Curl, Sarah Elbert, Cory Neal
 
 
masky:
Rileah Vanderbilt
 
 
výkonný producent:
Adam Green, Mark Ward
 
 
kaskadér:
Allison Caetano (double: Danielle Harris)
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.