Cerven
ohodnotit

Zbouchni mě

Miss Conception

Další název:
Buy, Borrow, Steal / Kúp, požičaj, ukradni! (SK)
Rok:
2008
Délka:
104 minut
„Biologické hodiny Heather Graham bijí na poplach a času na početí dítěte je málo. Rozešla se svým partnerem a kde teď rychle vzít nového?“

Komentáře k filmu Zbouchni mě

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
sylwikk
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.11.2009
Pokud se chcete podivat na   film, u kterýho vůbec   nemusíte přemejšlet a   chcete si u něj odpočinout,   myslim, že tohle je to   pravý. Hlavní hrdinka   zjistí, že má posledních   pár dní na to, aby   otěhotněla, jinak už se   dítěte nikdy nedočká. A   protože je zrovna rozhádaná   s přítelem, kterej navíc   odjel, začne schánět   chlapa, kterej by mohl bejt   otcem... Furt jí to   samozřejmě nevychází a   nakonec (nečekaně, že)   otěhotní se svým   přítelem. V pohodě filmek.
martin.stusak.9
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 13.7.2013
Bezdětné Georgině   biologické hodiny dávají   jasně najevo, že už je   nejvyšší čas zplodit   dítě. A co její přítel?   Ten o dítěti nechce ani   slyšet, pohádá se sní a   odletí na služební cestu. A   tak rozjede zoufalou honbu za   získáním spermatu, ať se   děje co se děje. O nic   jiného tu totiž nejde. Velmi   jednoduchý námět, jehož   realizace se poněkud vymkla   kontrole. Podivně   uvřeštěný snímek, který   se pohybuje mezi komedií a   sitkomem se snaží   přesvědčit jak zoufalá   Georgina je a jak si opravdu   dítě přeje, a jak je   ochotna pro to udělat vše.   Je to ale nesmírně   nepřesvědčivé a   nevěrohodné. Mnohdy její   činy zavání až s   trapností. Několik   humorných situací tu   skutečně je, ale spíše   jsem zíral s otevřenou   pusou, co všechno je žena   ochotna udělat, jen aby   otěhotněla. Jako ryzí   sitkom bych to bral, ale   takhle jsem krapet na   pochybách. Zkrátka, moc se   tu tlačí na pilu a to film   velmi poškozuje.
hledaseniki
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 1.11.2012
Miss Conception
Na film jsem narazila čistě   náhodou a protože jsem   neměla chuť si pouštět   nějaké thrillery, tak jsem   se rozhodla si pustit film u   kterého můžete úplně   vypnout a nemusíte nad   ničím přemýšlet, tohle   přesně tenhle film nabízí   a to je taky jediné co   nabídnout může, když   opomenu Heather Graham.
Ona byla vlastně jediný   důvod proč jsem tenhle film   dokoukala do konce. Jak   začít a hlavně jak začít   slušně, protože najít   správná slova pro tenhle   film bude hodně těžké.   Příběh je hodně   jednoduchý a zbytečně   přehnaný, můžu pochopit   touhu po díťěti v určitém   životním bodu, ale to v co   se vymkl tenhle film, to nejde   nazvat ani vtipné, ani   romantické, ani hezké.
Řada naprosto absurdních   situací, které provází   hrdinku jsou někdy k pláči,   občas jsem měla chuť si   vyrvat vlasy, to myslím   mluví za vše. Jeden větší   propadák než druhý a   všechno, každičká   událost, každičký   nesmyslný moment hlavní   hrdinky upadá do hodně   hluboké kaluže zoufalství a   dalo by se říct až   posedlosti. Silně pochybuju,   že to někdo takhle může   mít a jestli ano, tak by to s   největší pravděpodobností   chtělo navštívit   psychiatra.
Heather   Graham je krásná ženská a   já jí mám moc ráda, ale   přesto, že jí žánr   romantická komedie sedí   nejlépe tohle byl omyl a to   pořádný.
Přemýšlení u tohohle   filmu není vážně potřeba,   v průběhu filmu začnete   spíš přemýšlet, proč,   že jste si to tenhle silně   nekvalitní snímek vlastně   pustili.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Magnum (1980) [TV seriál]

09:00 - 09:50

21 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

ČT2 - Gérard Philipe: Poslední Cidov...

08:35 - 09:45

46 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

NOVA - Gympl s (r)učením omezeným (20...

08:25 - 09:40

56 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

09:00 - 09:30

21 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Zuzana Páchová

Páchová Zuzana

Živá mrtvola (Živoj trup)

Živá mrtvola
Živoj trup

Marco Bonetti

Bonetti Marco

Lorna Duveen

Duveen Lorna

Kevin Kirkpatrick

Kirkpatrick Kevin

Pete Soltesz

Soltesz Pete

Dermot Walsh

Walsh Dermot

William Thornley

Thornley William

Chris McCarty

McCarty Chris

Christian Popp

Popp Christian

Naposled navštívené:
Zuzana Páchová

Páchová Zuzana

Živá mrtvola (Živoj trup)

Živá mrtvola
Živoj trup

Marco Bonetti

Bonetti Marco

Lorna Duveen

Duveen Lorna

Kevin Kirkpatrick

Kirkpatrick Kevin

Pete Soltesz

Soltesz Pete

Dermot Walsh

Walsh Dermot

William Thornley

Thornley William

Chris McCarty

McCarty Chris

Christian Popp

Popp Christian