Duben
ohodnotit

Kickboxer 2 - Cesta zpět

Kickboxer 2

Další název:
Kickboxer 2 - Cesta zpátky; Kickboxer 2.: The Road Back; Kickboxer 2: Cesta späť
Žánr:
Rok:
1991
Délka:
80 minut

Obsah filmu Kickboxer 2 - Cesta zpět

 
Tong Po se nesmířil s porážkou a brutálně zavraždil Kurta i s jeho přítelkyní. Příběh pokračuje o několik let později. Nejmladší z rodu Sloanů, David (Sasha Mitchell), učí v rodinné tělocvičně mladé lidi bojovému umění. Nejlepším jeho žákem je Brian, který čeká na svojí první velkou příležitost v ringu. Nechá se zlákat dohazovačem zápasů Maciahou, který pracuje pro thajskou organizaci, kterou vlastní Sangha, otec Tong Poa. Brian se postaví v ringu samotnému Tong Poovi. Ten však mladíka bez milosti v ringu usmrtí. David se chce pomstít. Mezitím je však ve své tělocvičně zákeřně zraněn proradným karatistou Vargasem (Matthias Hues). Naštěstí...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
dvd obal  Nahrát trailer k filmu
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Zvuk:
Ultra stereo
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Kickboxer 2 - Cesta zpět >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

martin.stusak.9
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 10.1.2020
I v první polovině devadesátých let byl stále   masivní zájem o nízkorozpočtové akční   snímky s bojovým uměním a tak se námětově   sahalo naprosto po všem. Není tady divu, že se   to nevyhnulo ani úspěšným snímkům v touze o   další volné pokračování. Týká se to i   projektu ' Kickboxer' (1991), ve kterém se   výborně blýskl Jean-Claude Van Damme. Otěže   dějství převzal Sasha Mitchell coby David   Sloan, tedy další bratr, o kterém jsme v   prvním snímku vůbec neslyšeli. A jak se také   zároveň dozvíme i Kurt samotný byl zabit,   proto se ho tu nedočkáme. No a je to. Davidovi   jsou dveře v rámci dalšího dobrodružství   otevřené. Větší kýč snad tvůrci vymyslet   nemohli. Divácké nadšení zpočátku může   něco předznamenávat, o to horší je   následující zklamání. Zpočátku to vyznívá   spíše jako rodinný sportovní film, do které   je v zájmu tématu násilně naroubován starý   známý záporák Tong Po, který se ve své   brutalitě a nerespektování pravidel v ničem   nezměnil. Samozřejmě se vrátil i Kurtův   trenér Xuan Chow, čímž se striktně začne   opakovat dějová linka prvního snímku. Hořká   divácká pachuť však přehluší veškeré   nadšení. Tohle bylo natočeno snad jen z důvodu   zaplnění regálu ve videopůjčovně. V tomto   snímku prostě nepotěší absolutně nic.   Snímek se řadí do série naprosto zbytečných   filmů své doby.
hvezdyn
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 28.10.2013
Osmdesátá léta jsou v americké kinematografii   známá tím, že se natáčely filmy ze   sportovního prostředí, kdy těmi sportovními   disciplínami byly bojové sporty. Často jim   vévodila čtveřice Jean Claude Van Damme nebo   Sylvester Stallone či jiný akční hrdina. Na   počátku devadesátých let tato sláva,   většinou filmových béček, již doznívala.   Zde mne zaujal hlavní hrdina ztvárněný Sashou   Mitchellem. Ten je u nás známý hlavně postavou   Codyho v seriálu Krok za krokem. A tak film s   klasickou šablonou v ději nijak nepřekvapí.
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.2.2013
Když jsem to viděl nedávno dal bych tak 3-4 ale   pamatju jak jsem jako asi osmiletý na to koukal   pořád dokola. Tenkrát se mi i příběh líbil,   rozhodně lepší než jiné pokračování filmů   které původně hrál Van Damme. Musím spoň 7   dát
Karius
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 9.12.2012
Chápu,že relativně úspěšné béčko s JCVD v   hlavní roli ve filmu Kickboxer(1989) volalo po   pokračování,ale tohle? Tak nějak přemejšlim   co hodnotit. Zkusim to co nejvíc shrnout. Sasha   Mitchell asi nějakej ten kop nebo úder opravdu   uměl,ale zdaleka nevypadal tak věrohodně jako   Van Damme,nehledě na fakt,že jestli je JCVD   béčkař,tak herecký výkon ,,Kouďáka´,, v   tomhle filmu, volal po písmenkách v druhé   polovině abecedy. Zase na druhou stranu   chápu,že chtěl prorazit i jinde než v   rodinném sitcomu,ale tohle prostě nešlo.   Ostatní herecké výkony netřeba ani komentovat,   ten předvídatelný a tupý scénář byl tak   zralej na vyvrácení nedělního oběda a   choreografie soubojů spolu s katastrofáním   střihem zpomalených záběrů a nesmyslných   konverzací, už tuhle záležitost tak   maximálně potopily na dno Atlanticu,kde se spolu   s Titanicem kochá krásnou faunou. Velmi   kritické hodnocení,ale 20% přeci jen dám a to   za mistra Xiana,který si svůj rozumně   komediální výkon zachoval i v tomto   pokračování. Fakt bída a nevim jestli vůbec   chci ztrácet čas s trojkou.
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 29.8.2012
Tohle je přinejmenším o 1 level níž než   předchozí. Pominu-li příběh, ten je   jednoduchý i tam, pak je šílené nasvícení;   řežby, kde by každý padl, jen bojovníci   stále znovu vstávají, jsou též žánrová   klišé. Mimochodem pochybuju, že by se udržel   toho lana.
mikee007
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 7.10.2011
Člověk by měl občas mrknout na nějaké to   "béčko",aby si těch drahých filmů   pak víc vážil.
Kickboxer 2 (cesta bůhvíkam)   je béčko ,jak vyšitý.
Film má pokračovat   dějovou linku dnes už legendárního,velice   slušného "akčňáku" s JCVD v hlavní   roli.
Tuhle dějovou linku ve dvojce   představují uchylný kickboxer Tong Po ,který   rád lechtá soupeře po ksichtě pazourou plnou   střepů,moudrý učitel bojových umění Xian a   v neposlední řadě sympaťák Sasha   "Coudy" Mitchell v roli (jakože)bratra   Jean Clauda,který byl v zápětí po titulcích   jedničky zákeřně zabit.
Ach jo.
Scénárista   si s dvojkou moc práce nedal. Vratkou stezkou   plnou nelogičností (Xian- v jedničce moudrý   nemluva,ve dvojce otravný tlučhuba s dětinskou   senilitou)nás dokormidluje k závěrečnému   souboji,kde hold musí Tong Po opět dostat   strašlivě do držky ,záporáci jsou zhnuseni a   divák se tetelí blahem.
Kickboxer 2 je mizernej   film,ale kdybych třebas seděl dva roky v lapáku   na samotce a pak by mi ho pustili,tak by se mi   nejspíš možná i líbil.
blondataXena
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.10.2010
Mrzí mne, že mi nechali zastřelit Van Damma,   ale Sasha Mitchell je také super i pěkný chlap.   Toť názor ženy. Jinak děj je klasicky   jednoduchý, ale film má ty správné atributy   klasického akčního bojového žánru (který   dnes téměř vymizel), hlavně zajímavé bojové   scény a jednoduché zápletky. A hlavně opět na   závěr klaďas porazí padoucha, čímž se   pomstí. Obehraný dějový základ akční   pohádky, ale mě to vyhovuje, navíc jsou tam   efektní souboje. Dávám devět
BinLADIN
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 12.6.2010
Asi nejslabší díl a to třetí předešlé   díly měly jiní
nádech a tento díl   hodně vybočil a to špatným směrem.Jediné co   film trochu zachránilo je bojové záběry v   akcí jinak špatní počin který snad nepotopí   předešlé skvělé díly.
rankinfitch
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 3.5.2009
Já nevim, jak bych ten film měl ohodnotit, abych   na něco nezapomněl. Protože tak trapný   pokračování příběhu bratrů Sloanových je   fakt věc. A neni to ani tak v Mitchelovi, jako   už ve vysloveně trapnym příběhu. Toť vše,   myslim, že ty 3 body jsou asi jen a pouze pro   Sashu Mitchella.
cynik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.6.2008
Volné pokračování hitu Jeana - Claudea van   Dammea Kickboxer se muselo obejít bez jeho   účasti. Tvůrci si s tím ale hlavu moc   nelámali a nechali Kurta Sloana (van Damme),   který porazil thajského šampiona Tong - Poa   zavraždit a na scénu přichází jeho bratr   David (S. Mitchell), který je donucen bojovat S   Tong - Poem a pomstít smrt svých bratrů i   svého přítele.
Než se mu to ale podaří,   musí absolvovat trénink u mistra Xiana, u   kterého se učil i Kurt.
Film nedosahuje   úrovně předchozího dílu, ale dá se na něj   dívat, pořád patří k tomu lepšímu, co na   konci 20. století v rámci žánru vzniklo.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih37360minih37360Xena (1995) [TV seriál] 
Xena: Warrior Princess n
minih25641minih25641Lukas (1997) 
The Minion n
minih80647minih80647Kráska a netvor 1950 (2010) 
Kráska a netvor 1950 n
minih24798minih24798Ves v pohraničí (1948) 
Ves v pohraničí n
minih17271minih17271Přepadení 2: Temné území (1995) 
Under Siege 2 - Dark Territory n
minih68378minih68378Vězeňská kapela (2009) 
Broken Hill n
minih51526minih5152690 dní bez sexu (2005) 
Scharf wie Chili n
minih35888minih35888Klauni a vlastenci (1991) [TV film] 
Klauni a vlastenci n
minih96166minih96166Expendables: Postradatelní 3 (2014) [2k digital] 
The Expendables 3 n
minih20805minih20805Terezu bych kvůli žádné holce neopustil (1976) 
n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Kickboxer 5: Kickboxerovo vykoupení (1995)

 Kickboxer 5: Kickboxerovo vykoupení (1995)
Kickboxer 5: Kickboxerovo vykoupení n
Kickboxer 5: The Redemption
Žánr: akční / drama / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Kristine Peterson

(pokračování)

Kickboxer 4: Agresor (1994)

 Kickboxer 4: Agresor (1994)
Kickboxer 4: Agresor n
Kickboxer 4: The Aggressor
Žánr: akční
Země: Spojené státy americké
Režie: Albert Pyun

(pokračování)

Kickboxer 3 - umění války (1992)

 Kickboxer 3 - umění války (1992)
Kickboxer 3 - umění války n
Kickboxer 3: The Art of War
Žánr: akční
Země: Spojené státy americké
Režie: Rick King

(pokračování)

Kickboxer (1989)

 Kickboxer (1989)
Kickboxer n
 
Žánr: akční / sportovní
Země: Spojené státy americké
Režie: Mark DiSalle, David Worth

(pokračování)

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190575
Osobností: 697870
Fotografií: 764026
Plakátů: 376658
Obsahů a biografií: 178301

Poslední komentáře

Útěk do bezpečí (1955)

Útěk do bezpečí
Průměrná westernová   podívaná s né moc   výrazným hereckým   obsazením,na začátku   krátká přestřelka a potom   už nijak zvlášť záživná   podívaná.

Autor: PORTER | Hodnocení: 5 / 10

Konec rozkvětu (1972)

Konec rozkvětu
Povedená gangsterka v čele s   L.Marvinem .který má dostat   peníze s gangstera který   prodává jak drogy tak holky   a když odmítne L.Marvin si   to s ním vyřídí po svém.

Autor: PORTER | Hodnocení: 8 / 10

Neviditelné zlo (2024)

Neviditelné zlo
rozpočet - 13 milionů a   nikde to není vidět. Tak to   je vážně ubohý, něco   takovýho vůbec pustit ven

Autor: svitani | Hodnocení: 1 / 10

Piňero (2001)

Piňero
Pro mne byl tohle velmi   solidní a zajímavě   natočený životopisný film   s vynikajícím výkonem   Benjamina Bratta v titulní   roli i když více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Mizerná neděle (1998) [TV epizod...

Mizerná neděle
K Formanům přijede babička   a moc se na ni nikdo   netěší. Red porád utíká   do dílny a sklepa, Kitty je z   ní taky hotová, Eric musí   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10