Cerven
ohodnotit
Popis / Obsah / Info k filmu Contracted
Samantha je mladá krásná lesbička, která se vydává na mejdan ke své kamarádce. Se svou přítelkyní Nikki mají menší krizi a Sam si připadá opuštěná a svou jedinou společnost vidí v alkoholu. Na večírku se seznamuje s neznámým mužem se kterým se vyspí v jeho autě. Druhý den se probouzí nejen s kocovinou, ale také s pohlavní chorobou, která Sam definitivně zničí během třech dní.

Kontroverzní snímek o pohlavních chorobách, které dokáží změnit člověka v totální rozpadající se trosku. V hlavních rolích se objeví Najarra Townsend a Katie Stegeman.


Autor: hledaseniki

Popis / Obsah / Info k filmu Contracted
POZOR SPOILER!

Na pitevně je mrtvola muže. Ta je kamsi někým odvážena…

Samantha volá přítelkyní Nikky. Už si spolu moc nerozumí. Na večírku u kamarádky Alice se Sam drobet napije a opět jí volá. Nakonec se seznámí a vyspí s mužem B.J. Nic zvláštního. Až na fakt, že Samantha je lesbička.

Den 1

Obě holky se scházejí v jakémsi občerstvení. Chce je sbalit muž, ale je odpálkován. Večer má Sam drobný konflikt s matkou, která chce, aby večeřely spolu. Sam dostává jakousi křeč do hlavy. Nevěnuje tomu pozornost.

Den 2
Po probuzení Sam zjišťuje, že krvácí z rodidel. Objevuje podivné žilky na břiše a jídlo má podivnou chuť. Také má potíže se sluchem. Objeví se i křeče a Sam končí u lékaře. Ten zatím diagnostikuje chřipku a vyrážku. A večer má Sam zakrvácené oko. A také se od Alice dozví, že muž, se kterým se vyspala, by mohl teoreticky být nebezpečný pedofil. Po aplikaci krému z ní vypadne larva a při čištění zubů si jeden vytáhne ven. A objeví se i hemateméze.

Den 3 ze 3
Sam se probouzí v krvi v koupelně. Vařící voda se jí jeví jako studená. Oči má krvavé už obě. Padají jí vlasy. Uloupne si nehet. U lékaře nepochodí, jen jí zakáže kontakt s lidmi. Ale on přesto jde ke svému bývalému dealerovi drog a vezme dávku. Utíká z domu k Nikky, kde ji uškrtí. Nato jde k Alici, která vše vyžvanila a zabije ji také. Pak do jejího domu pozve kamaráda Rickeyho a provedou spolu koitus. Pak jede domů, ale už nevnímá, má autonehodu, a když vystoupí z auta, už to není ona.


Autor: Pitryx

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1998) [TV pořad]

02:10 - 04:50

137 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

ČT2 - „Lavutara“ aneb současná romsk...

03:50 - 04:30

37 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

03:45 - 04:45

42 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Prima - Closer: Nové případy (2012) [T...

03:45 - 04:40

42 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Ted Johnson

Johnson Ted

Naposled navštívené:
Ted Johnson

Johnson Ted