Cerven
ohodnotit

Jack a Jill

Jack and Jill

Další název:
Moje bláznivé dvojča (SK) / Moje bláznivé dvojče
Žánr:
Rok:
2011
Délka:
91 minut
Premiéra v ČR:
9.2.2012
Popis / Obsah / Info k filmu Jack a Jill
Jack žije takřka dokonalým životem – s výjimkou jediné přetrvávající chybičky, sestry Jill, jeho dvojčete. Každý rok musí na Den díkůvzdání přetrpět mučivou návštěvu své sestry, která mu během pár okamžiků dokáže převrátit život vzhůru nohama. Když se ale z víkendové návštěvy zvolna stává návštěva měsíční, dvojčata spolu bojují a hádají se tak, jak to dokážou jen dvojčata. Jakmile začne být jasné, že Jill nemá v plánu odjet, uvede Jack do pohybu hned několik plánů v naději, že mu pomohou Jill přemístit tam, kde je mu její přítomnost nejmilejší – na opačnou stranu země…

Zdroj: FTV Prima


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Jack a Jill
Jack Sadelstein má všechny důvody být vděčný: má krásnou manželku, skvělé děti, nádherný dům a úspěšnou práci. Přesto se Jack každý rok děsí Dne Díkůvzdání a s ním spojené návštěvy jeho otravné neurotické sestry-dvojčete Jill.

Jack a Jill je komedie, která vypráví o Jacku Sadelsteinovi (Adam Sandler), úspěšnému reklamnímu manažerovi z Los Angeles, který má krásnou ženu a báječné děti, ovšem jedna věc ho k smrti děsí: návštěva jeho dvojčete, sestry Jill (také Adam Sandler), na Den Díkůvzdání. Jillino věčné strádání a pasivní agresivita dohání Jacka k šílenství a převrátí jeho obvykle klidný život vzhůru nohama. V roli Erin, Jackovy manželky, se můžete těšit na Katie Holmes.

Zdroj: HBO


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Jack a Jill
Jack žije celkem perfektní život s výjímkou jediné dlouhotrvající chybičky - sestry Jill, jeho dvojčete. Každý rok musí na Den díkůvzdání trpět mučivou a posměšnou náštěvu své sestry, která mu během pár chvil dokáže převrátit jeho spokojený život vzhůru nohoma....


Autor: vojtam

Popis / Obsah / Info k filmu Jack a Jill
Dvojčatům Jackovi a Jill je dvaačtyřicet let. On je úspěšný spolumajitel reklamní agentury a žije ve spokojeném manželství ve velkém domě s bazénem. Robustní Jill je sebestředná stará panna s neomaleným chováním, jejíž jedinou přítelkyní je papouščice Bobina. Na každoroční návštěvu u bratra na Den díkůvzdání se (na rozdíl od svého dvojčete) těší a má v úmyslu pobýt u příbuzných co nejdéle. A kupodivu je to ona, kdo svým chováním a úpornou pasivní agresivitou pomůže Jackovi vyřešit profesní problém, když svým obhroublým chováním okouzlí Ala Pacina, a on tak získá slavného herce do reklamy. Bratr si po řadě trapasů a různých peripetiích konečně uvědomí, že Jill má přes všechno netaktní, přiblblé, zdánlivě vypočítavé a sobecké chování zlaté srdce a že ji má rád. – Komedie Jack a Jill je v české distribuci pátým společným počinem režiséra Dennise Dugana a Adama Sandlera (který tu má dvojroli); tentokrát ovšem velmi nepovedeným. Výsledkem je hloupá podívaná, nesmyslně napěchovaná prvoplánovými žánrovými klišé.
-kat-, Filmový přehled 2012/4


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Z metropole

05:30 - 06:00

19 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

ČT2 - --

05:45 - 06:00

4 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

NOVA - nevysílá se

Prima - Big Man I. - Neobvyklá pojistk...

04:00 - 05:59

109 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Victoria Rowell

Rowell Victoria

Aaron Abrams

Abrams Aaron

Tajemný muž (The Tall Man)

Tajemný muž
The Tall Man

Naposled navštívené:
Victoria Rowell

Rowell Victoria

Aaron Abrams

Abrams Aaron

Tajemný muž (The Tall Man)

Tajemný muž
The Tall Man