Cerven
ohodnotit

Bližní na tapetě [TV seriál]

Tatínek (1971)

Další název:
Bližní na tapetě: Tatínek
Žánr:
Rok:
1971
Délka:
40 minut

Komentáře k filmu Tatínek

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
curil
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 26.11.2020
Taková nedomrlá moralita,   kterou už zpracovala stovka   autorů v minulosti a   oblíbeným tématem   zůstává do současnosti.   Starší muž a mladá   milenka, jejichž vztah   dospěje do situace, kdy   frajer stáhne ocas a   šupajdí zpátky k manželce,   kde mu nezbývá než znovu   začínat v ponižující   poloze. Čili z bláta do   louže. Mladá milenka ho   měla jen kvůli penězům na   chvíli a jeho žena je nyní   na koni. A Irena Kačírková   se na ženu, která nic   neodpustí a nevěrníka si   pěkně vychutná, perfektně   hodí. Jiří Sovák nic   nového nepředvádí, spíše   ho brzdí postava záletníka,   která není pro něho   vhodná. Vyzdvihl bych   krásnou Consuelu Morávkovou   v roli mladé milenky, dnes po   její emigraci neprávem   opomíjenou herečku. Její   negližé a ostatní prádlo   mě vede ke konstatování,   že koncem uvolněných   šedesátých let v televizi   naše krásné herečky   ukazovaly více než dnes.
Pitryx
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 29.3.2022
Zase mi to nepřišlo jako   komedie. Ovšem dívat se na   to dá. A dá se i asi dva   krát zasmát. TECH. POZN. V   titulcích není uvedeno nic   co by naznačilo, o který   díl jde. Je tam jen uvedeno,   že jde o mikro komedii z   cyklu „Bližní na   tapetě“. Konec filmu byl v   mé kopii ustřižen, takže   nevím, jaký rok tam byl   uveden.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama