Bulva Meloun (1998) [TV seriál]

Bulva Meloun (Walter Melon)
70 %
 
 

Walter Melon

    Žánr: animovaný / parodie
    Země: Spojené státy americké / Kanada
Přemýšleli jste někdy nad tím, co by se stalo, kdyby se svět ocitl v nebezpečí, Batman zrovna nebyl po ruce a James Bond ležel v posteli s chřipkou? Kdo by se pak postaral o záchranu světa? No kdo jiný, než BULVA MELOUN! Za jeho poněkoud nezvyklou vizáží se skrývá srdce kurážného ochránce světa, kterého v boji za spravedlnost nic nezastaví.

Bulva možná nemá šarm a zručnost hrdinů, které zastupuje, jeho sebevědomí mu však tyto 'malé' nedostatky lehce nahradí. Díky své odvaze jde Bulva hlavou vzhůru do dobrodružství jako 'Neskutečný Bulk', 'Pindyana Čouds a krám zkázy', 'Akta Hex' nebo 'Meloun Impossible'. Dokáže se vypořádat s výbušninami, uspět v souboji a přispěchat vždy včas na pomoc. K tomu všemu však potřebuje nejen odvahu, ale i velkou dávku štěstí! Tak toto je BULVA MELOUN: smělý, temperamentí a hlavně: k dispozici! Nenechte si ujít, pouze na JETIX!

scénář:
François-Emmanuel Porché, Claude Scasso
 
 
hudba:
Jeremy Sweet
 
 
mluví:
David Kaye (NASA reportér / Alien Father / a další hlasy), Michael Dobson (různé hlasy), Dave Mallow (různé hlasy), Michael McConnohie (Sneero)
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.