Capri (2006) [TV seriál]

Capri
70 %
 
 
    Žánr: komedie / drama / romantický
    Země: Itálie
    Délka: 100 min.
„Záhadná dědička narušila plány dvěma bratrům, se kterými zdědila vilu na ostrově. Dozvídá se o minulosti, o které neměla ani tušení...“
Záhadná dědička naruší život bratrů Galianových, žijících na ostrově Capri. Jednoho dne dostane mladá žena z Milána Vittoria Mariova, jeden měsíc před svou svatbou list od notáře, že se má dostavit ohledně dědictví na ostrov. Jistá Dona Iasabella jí v závěti zanechává část překrásné vily Isabella, se kterou už mají další dva dědicové - bratři Galianové jiné plány. Vittoria netuší, kdo byla Dona Isabella a v prvním momentě si myslí, že jde o omyl a chce se dědictví vzdát. Vittoria se rozhodne odcestovat na Capri, aby zjistila, proč vilu zdědila. Na ostrově se ale dozvídá věci z minulosti, o kterých nikdy nevěděla.

Zdroj: TV Barrandov

režie:
Andrea Barzini, Giorgio Molteni, Francesca Marra, Enrico Oldoini
 
 
hraje:
Gabriella Pession (Vittoria Mari), Kaspar Capparoni (Massimo), Sergio Assisi ( Umberto), Isa Danieli (Reginella), Luca Ward (Cosimo Rizzuto), Carlo Croccolo (Totonno), Chiara Gensini (Daiana), Davide Silvestri (Falco), Miriam Candurro (Lucia), Elisabetta Cavallotti (Suor Marta), Simonetta Graziano (Valeria), Ugo Piva (Cesare), Anna Galiena ( Donna Camilla), Rosanna Banfi (Amalia), Alexandra Dinu (Greta), Bianca Guaccero (Carolina Scapece), Franco Barbero, Luigi Curcione, Luca Seta (Giulio Marra)
 
 
scénář:
Paola Pascolini, Aida Mangia
 
 
kamera:
Giuseppe Bernardini, Alessandro Grossi
 
 
střih:
Raimondo Crociani
 
 
dabing:
Elena Petrovická
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.