Chrono Crusade (2004) [TV seriál]

Chrono Crusade
100 %
 
 

Další název: Chrno Crusade

    Žánr: animovaný / dobrodružný / komedie / drama
    Země: Japonsko
    Délka: 23 min.
Dvacátá léta minulého století jsou proslulá změnami a nemravností. Společenská elita si našla novou zábavu v uctívání ďábla. V roce 1928 se to však vymklo z rukou. Speciální organizace "Řád Magdalény" vznikla před staletími, aby se vypořádala s touhle hrozbou. Vede ji otec Remington a sestra Kateřina. Mladí stoupenci řádu jsou vybaveni težkými zbraňemi, aby byla boží vůle naplněna.

Jednou z neslavně známých členek je sestra Rosette, známá pro svou nešikovnost, díky které vznikají různe exploze. Aby toho nebylo málo, jejím partnerem je mocný ďabel Chrono, který je k ní připoután mocným amuletem.I když je Chrono mocný, něco se děje v pozadí. Je to síla a zlo mnohem mocnější, než Chrono sám a čeká na zkázu řádu, lidstva a světa.

režie:
Shigeru Morikawa, Toshiyuki Kato, Noriaki Akitaya, Hiroyuki Kanbe, Tacuja Abe, Katsuichi Nakayama, Kiyoko Sayama
 
 
scénář:
Daisuke Moriyama
 
 
kamera:
Katsuaki Kamata
 
 
hudba:
Hikaru Nanase
 
 
dabing:
Kristina Jelínková (Rozeta Christopherová), Václav Rašilov (Chrono), Pavel Vondrák (Joshua Christopher), Regina Řandová, Zdeněk Hruška, Jana Páleníčková, Martin Stránský, Tomáš Racek, Antonín Navrátil, Nikola Votočková, Luděk Čtvrtlík, Lucie Svobodová, Jitka Moučková, Zdeněk Maryška, Radek Škvor, Petr Neskusil, Jiří Plachý
 
 
animace:
Hiroyuki Kanbe, Shigeru Morikawa
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.