Defiance (2013) [TV seriál]

Defiance
76.3 %
 
 
    Žánr: akční / drama / sci-fi
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 43 min.
Patnáct let po Bledých válkách žijí na terraformované Zemi spolu lidé a mimozemšťané, kteří původně Zemi napadli, když na ní nedostali azyl.
Do města Defiance, které vyrostlo na ruinách St. Louis, se dostane bývalý voják Joshua Nolan (Grant Bowler) se svou adoptivní dcerou Irisou (Stephanie Leonidas). I když původně chtějí jen rychle vydělat peníze a pokračovat dál do vysněné Antarktidy, zůstávají a Joshua se stane ve městě šerifem. Musí však nejen urovnávat spory mezi dvěma znesvářenými rodinami ovládajícími město, McCawleovými a Tarrovými z rasy Votuanů, ale také chránit město zvenčí před různými nájezdníky. Navíc je cenným pomocníkem nedávno zvolené starostce Amandě (Julie Benz), která má plné ruce práce, aby si poradila se svou novou rolí a městem plných osobností různých ras.
A ne všichni mají s městem a jeho obyvateli čisté úmysly.  Autor: Frolíček

režie:
Michael Nankin, Allan Kroeker, Omar Madha, Scott Stewart, Andy Wolk
 
 
hraje:
Grant Bowler (Joshua Nolan), Julie Benz (Amanda Rosewaterová), Stephanie Leonidas (Irisa), Tony Curran (Datak Tarr), Jaime Murray (Stahma Tarrová), Graham Greene (Rafe McCawley), Mia Kirshner (Kenya Rosewaterová), Dewshane Williams (Tommy LaSalle), Jesse Rath (Alak Tarr), Trenna Keating (Doc Yewll), Nicole Muñoz (Christie McCawley), Brittany Allen (Tirra), Kaniehtiio Horn (Rynn), Amy Forsyth (Andina), Adam Bogen (Karulot), Andrew Bushell, Tomas Chovanec (Julluh Grisu)
 
 
scénář:
Kevin Murphy, Rockne S. O'Bannon, Michael Taylor, Anupam Nigam, Todd Slavkin, Darren Swimmer, Brusta Brown, John Mitchell Todd
 
 
kamera:
Thomas Burstyn
 
 
hudba:
Bear McCreary
 
 
kostýmy:
Simonetta Mariano
 
 
střih:
Andrew Seklir
 
 
vizuální efekty:
Neal Sopata
 
 
výprava:
Stephen Geaghan
 
 
výkonný producent:
Kevin Murphy, Rockne S. O'Bannon, Michael Taylor
 
 
producent:
Michael Nankin, Anupam Nigam, Clara George
 
 
kaskadér:
Shara Kim (double: Irisa), Christine Ebadi, Stephannie Hawkins
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.