Ano jde to (2008) [TV epizoda]

Obrázek není k dispozici.
100 %
 
 

Sí se puede

    Žánr: krimi / drama
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 60 min.
Dexter chce prověřit svého nového přítele Miguela Pradu a tak se mu svěří o zločinci, o neonacistovi Galtovi, kterého má už delší dobu v hledáčku. Problém ale je, že je stále pod dohledem policie. Jen Miguel může zařídit, aby se k němu Dexter bez problémů dostal. Duch Harryho však Dextera varuje před přílišnou důvěrou.

V případě Stahovače se objeví další oběť, tentokrát se jedná o malého chlapce, což se osobně dotkne i Debry. Ta je teď rozhodnutá za pomoci Antona sériového vraha chytit za každou cenu. A je mu na stopě blíž, než byla kdy před tím.  Autor: MARi0

režie:
Ernest R. Dickerson
 
 
hraje:
Michael C. Hall (Dexter Morgan), Julie Benz (Rita Bennett), Jennifer Carpenter (Debra Morgan), C. S. Lee (Vince Masuka), Luna Lauren Velez (Maria LaGuerta), David Zayas (Angel Batista), James Remar (Harry Morgan), Jimmy Smits (Miguel Prado), Desmond Harrington (Joey Quinn), David Ramsey (Anton Briggs), Valerie Cruz (Sylvia Prado), Anne Ramsay (Ellen Wolf), Jason Manuel Olazábal (Ramon Prado), Liza Lapira (Yuki Amado), Kristin Dattilo (Barbara Gianna), Margo Martindale (Camilla), Marc John Jefferies (Wendell Owens), Blake Gibbons (Clemson Galt)
 
 
námět:
Jeff Lindsay
 
 
scénář:
Charles H. Eglee
 
 
kamera:
Romeo Tirone
 
 
hudba:
Daniel Licht
 
 
střih:
Matthew Colonna
 
 
produkce:
Robert Lloyd Lewis
 
 
zvláštní efekty:
David H. Watkins
 
 
koproducent:
Lauren Gussis
 
 
výkonný producent:
Daniel Cerone, Sara Colleton, Charles H. Eglee, John Goldwyn, Clyde Phillips
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.