Cerven
ohodnotit

Komentáře k filmu Záchvěv lidskosti

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
FLA
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.6.2019
Tuhle kriminálku mám celkem   nakoukanou, ale první dva   díly mně nějak vždy   unikly, takže to napravuji.   Loupežná brutální   několikanásobná vražda a   nástup Tomáše Benkovského,   za mně 80%.
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.7.2015
Úvodní epizoda poněkud   netypického českého   seriálu nevypadá špatně,   ale přeci jen tomu chybí   jakási patřičná šťáva.   Postupně se seznámíme s   partou všech, kdo se na   případech podílí.   Nastupuje i nováček a byť   jsem k němu čekal určité   mazáctví, nakonec se z toho   vyklubal fakt, že je synem   patologa a známí vrchního   komisaře. Inu, podivné i na   seriál. První příběh má   vcelku spád a krimi   atmosféru, ale ten do očí   bijící patos je tedy velice   uhrančiví. Je to něco   jiného než na co jsme z   české tvorby zvyklý a tak   se na to musí nejdříve   zvyknout.
enejčel
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.11.2013
Výborný úvodní díl   české kriminálky. Moc rád   se dívám na české   kriminalisty a policisty,   zvlášť na URNu. Jedině   Švehlík mi v krimi-týmu   nesedí, jako herec nic moc,   jinak ostatní zvládají své   role v pohodě. Těším se na   další díl.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama