Posedlost (2008) [TV epizoda]

Posedlost
72.9 %
 
 
    Žánr: krimi
    Země: Česká republika
    Délka: 55 min.
Na starém opuštěném hřbitově, který slouží už jen jako park, je znásilněna a zastřelena mladá lékařka Zuzana Sirovátková.

Ihned po výstřelu zavolal policii muž z nedalekého domu. Ten také viděl mladíka s kapucí na hlavě, jak skáče před zeď hřbitova a utíká pryč. Během vyšetřování policisté zjistí, že doktorka byla ve druhém měsíci těhotenství, ale s manželem už nějaký čas nežila. Kdo byl jejím současným partnerem, nikdo neví, ani mediálně známý sexuolog Melíšek, který měl ordinaci vedle ní, ani její nejlepší kamarádka, jež jí poskytla azyl ve svém bytě. Před kriminalisty vyvstávají další otázky – kde najdou mladíka z místa činu a Renatu, jejíž jméno objevili v Zuzanině mobilu? V prvém případě je stopy zavedou do komunity kluků provozujících tzv. freerun – městskou akrobacii. Co se týká Renaty, odhalení její osoby je velmi překvapivé.

režie:
Peter Bebjak
 
 
hraje:
Martin Stropnický (Ivan Tomeček), David Švehlík (Tomáš Benkovský), Marek Taclík (praktik Oliver Hajn), Michal Novotný (dokumentarista Rudolf Uhlíř), Helena Dvořáková (policejní psycholožka Jana Chládková), Miloslav Mejzlík (plukovník Milan Horák, vedoucí kriminálky), Ladislav Frej (patolog Karel Benkovský), Ladislav Hrušovský (poručík Sergej Kopriva), Richard Stanke (sexuolog René Melíšek), Petr Pěknic (Vojtěch Sirotek), Zuzana Zlatohlávková (Daniela, nejlepší kamarádka zavražděné), Ladislav Trojan (Nesnídal), Michal Hruška (Tobiáš Lukavský), Marika Šoposká (zdravotní sestra), Ján Lupták
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.