Sbohem a šáteček (2007) [TV epizoda]

Sbohem a šáteček (Goodbye and Good Luck)
90 %
 
 

Goodbye and Good Luck

    Žánr: krimi / thriller / mysteriózní
    Země: Kanada / Spojené státy americké
    Délka: 60 min.
Na kolejích do sebe mladíci na pokoji lijí pivo, je zde veselo. Nad nimi je klid, dívka s chlapcem hrají šachy a nad nimi je vrzající postel, kde se provozuje sex. Najednou z okna vypadává dívka, pád nepřežije. V tomto roce již jde o třetího „skokana“.

Dívka se jmenuje Kira Dellingerová, pochází z Virginie. Protože nešly otevřít dveře na střechu, je více než pravděpodobné, že Kira musela vyskočit z okna, z pokoje č. 807. A protože Kira měla zranění na zádech, které získala, když se bránila vyhození z okna, je jisté, že jde o vraždu. V pokoji byl nalezen lubrikant s otiskem, který patří Marlonu Westovi. Ten měl již v minulosti co do činění s vraždou. Když to bylo vážné, přišla na policii jeho mladší sestra Hannah, která se k vraždě přiznala. Další, kdo se přiznal k intimnímu vztahu s Kirou je Jordan Rockwell, ale o její smrti nic neví. Marlon West, i když tvrdí, že je nevinný, se po návštěvě své sestry Hannah oběsil ve vězení na okně.

Sara je s Ronnie Lakeovou zavolána k případu manželské hádky mezi Adamem a Kim Jimenézovými. Přivítá je opuštěný domek, uvnitř je velký nepořádek. Zvenku se vrátí do místnosti Kim Jimenezová, v zádech má nůž, muž nikde. Kim se rozhodla, že půjde da azylového domu.

Sara napsala dopis Grissomovi a odchází z týmu. Saru hrála – podobně jako v následujících dílech Jorja Fox (*1968). Po natočení 7. dílu 8. série měla v natáčení pauzu – 10 epizod. Znovu bude pokračovat prvním dílem 9. série, proč by také ne, když má za jednu epizodu 100 tisíc dolarů...  Autor: jarda53

režie:
Kenneth Fink
 
 
hraje:
William Petersen (Gil Grissom), Marg Helgenberger (Catherine Willows), Gary Dourdan (Warrick Brown), George Eads (Nick Stokes), Jorja Fox (Sara Sidle), Eric Szmanda (Greg Sanders), Robert David Hall (Al Robbins), Wallace Langham (David Hodges), Paul Guilfoyle (Jim Brass), Juliette Goglia (Hannah West), Jessica Lucas (Ronnie Lake), Riley Smith (Jordan Rockwell), Archie Kao (Archie Johnson), David Berman (David Phillips), Onahoua Rodriguez (Kim Jiminez), Sheeri Rappaport (Mandy Webster), Jon Wellner (Henry Andrews), Larry Sullivan (Andy Akers), Rene L. Moreno (Adam Jiminez), Victoria Prescott (Judy Tremont), Holland Roden (Kira Dellinger), Douglas Smith (Marlon West), DeLon Howell (Devlin)
 
 
námět:
Anthony E. Zuiker
 
 
scénář:
Allen MacDonald, Naren Shankar
 
 
kamera:
Nathan Hope
 
 
hudba:
John M. Keane
 
 
střih:
Alec Smight
 
 
produkce:
Steven Felder, David Rambo
 
 
koproducent:
Kim Cybulski
 
 
výkonný producent:
Jerry Bruckheimer, Cynthia Chvatal, Ann Donahue, Kenneth Fink, Jonathan Littman, Carol Mendelsohn, William Petersen, Naren Shankar, Anthony E. Zuiker
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.