Charlie se vrací na terapii (2014) [TV epizoda]

Charlie se vrací na terapii (Charlie Goes Back to Therapy)
80 %
 
 

Charlie Goes Back to Therapy

    Žánr: situační komedie
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 22 min.
V úvodním díle se seznámíme s hlavními postavami. Charlie je terapeut, který vede kurz sebeovládání. Jeho pacienti jsou Ed – důchodce, Patrick – gay a Nolan. Do jejich kolektivu vstoupí mladá žena Lacey, kterou se ihned snaží svádět jeho soused Michael. Charlie skupině ukazuje na videozáznamu, jak je důležité mít emoce pod kontrolou. Byl totiž nadějným hráčem baseballu a po 9 letech dostal nabídku stát se profesionálem, ale během zápasu se neudržel a sám si zlomil pálkou koleno. Tak jeho kariéra skončila.

Dále uvidíme jeho bývalou Jennifer a jejich dceru Sam. Charlie na sobě pozoruje příznaky rostoucího hněvu a ví, že by měl vyhledat odbornou pomoc. Jedinou terapeutkou, kterou ale zná, je jeho přítelkyně Kate.  Autor: PROCESOR

režie:
Andy Cadiff
 
 
hraje:
Charlie Sheen (Charlie Goodson), Selma Blair (Kate Wales), Shawnee Smith (Jennifer Goodson), Daniela Bobadilla (Sam Goodson), Noureen DeWulf (Lacey), Michael Arden (Patrick), Derek Richardson (Nolan), Barry Corbin (Ed), Brett Butler (Brett), Michael Boatman (Michael), James Black (Cleo), Aldo Gonzalez (Ernesto), Brian Austin Green (Sean), Darius McCrary (Donovan), Stephen Monroe Taylor (Wayne)
 
 
námět:
Bruce Helford
 
 
scénář:
Bruce Helford
 
 
kamera:
Peter Smokler
 
 
hudba:
Raney Shockne
 
 
střih:
John Fuller
 
 
produkce:
Michael Loftus, Kent Zbornak
 
 
výkonný producent:
Mark Burg, Dave Caplan, Bruce Helford, Joe Roth, Vince Totino
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.