Mañana es para siempre (2008) [TV seriál]

Mañana es para siempre
86.7 %
 
 

Další název: Tomorrow Is Forever / Láska nezomiera (SK)

    Žánr: telenovela
    Země: Mexiko
    Délka: 45 min., 169 dílů
Hlavní ženskou postavou příběhu je Fernanda Elizaldeová, nejmladší dcera z bohaté rodiny Gonzala Elizadeho. Je nezralá, ale vášnivá. Když byla mladá, měla románek s Eduardem Juarezem, který překazila její nevlastní matka Barbara, a o 15 let později jej stále miluje. Také Eduardovu matku "Nana Soledad", služku z jejich velkého domu, miluje jako svoji vlastní druhou matku. Nejprve se nechává Barbarou ovlivňovat, posléze prohlédne, a když zjistí, že její manžel Damian Gallardo s ní měl aféru, tak se s ním rozvede.

Eduardo Juarez je jejím protikladem, hlavní mužskou postavou. Po odhalení jeho nevinného vztahu s Fernandou je nucen opustit rodný dům a odjíždí na 15 let do internátní školy v New Yorku. Stane se velmi úspěšným obchodníkem v USA a po té odjížd zpět do Mexika za nemocnou matkou i za svojí dětskou láskou. Avšak místo štěstí nachází jen beznaděj a bezpráví. Rozhodne se tedy pomstít Barbaře Grecové, kterou viní ze zruinování svého života i životů jeho blízkých. Vydává se tedy za Franca Santora, úspěného obchodníka, který se infiltruje do rodiny Elizaldů.

Hlavní zápornou postavou je pak Barbara Grecová, která se do rodiny dostala přes místo v jejich firmě (nastrčil ji Artemio Bravo, nevlastní bratr Gonzaleho). Ač je na první pohled milá a úslužná, jejím cílem je donutit rodinu Elizadů trpět. Mezi její činy patří zabití Monserrat Elizadeové (Gonzaleho milované manželky a matky 5 dcer) a zaujmutí jejího místa, stejně jako odeslání Eduarda do zahraniční školy.  Autor: efCZa

režie:
Ricardo de la Parra, Salvador Garcini
 
 
hraje:
Silvia Navarro (Fernanda Elizalde Rivera), Fernando Colunga (Eduardo Juárez Cruz), Sergio Sendel (Damián Gallardo), Lucero (Bárbara Grecová), Yolanda Ciani (Doña Úrsula), Tania Vázquez (Venus Garcíaová), Dacia Arcaráz (Margarita Campillová), Luis Gimeno (otec Bosco), Luis Bayardo (Ciro Palafox), Aleida Núñez (Gardenia Campillová), Fabián Robles (Vladimir Piñeiro), Claudia Ortega (Flor 'Florecita' Campillová), Benjamín Rivero (Lucio Bermejo), Humberto Elizondo (Don Agustín Astorga), Guillermo Capetillo (Aníbal Elizalde Rivera), Dominika Paleta (Liliana Elizalde Riveraová), Arleth Terán (Priscila Alvearová), Carlos de la Mota (Santiago Elizalde Rivera), Mario Iván Martínez (Steve Norton), Roberto Palazuelos (Camilo Elizalde Rivera), Jaime Garza (Silvestre Tinoco), Alejandro Ruiz (Jacinto Cordero), Ariadne Díaz (Aurora), Rogelio Guerra (Artemio Bravo), Mariana Ríos (Martina), Edith Márquez (Julieta Sotomayorová), Ofelia Cano (Doña Dolores), Rafael del Villar (Simón Palafox), Jaime Lozano (Jairo Roca), Lourdes Munguía (Doña Dolores), María Prado (Dominga Ojedaová), Adalberto Parra (René Manzanares), Marisol del Olmo (Erika Vallejová), Manuela Imaz (Natasha Baezaová), Hilda Aguirre (Graciela Palafoxová), Josefina Echánove (Rosenda), Rafael Novoa (Miguel Lazcuraín), Archie Lafranco (Rolando Alvear)
 
 
scénář:
Kari Fajer, Gerardo Sánchez Luna, Tania Cardenas, Mauricio Navas, Guillermo Restrepo, Conchita Ruiz
 
 
kamera:
Alejandro Frutos, Gabriel Vázquez Bulman
 
 
hudba:
Alejandro De La Parra, Miguel Góngora, Maryté Gutiérrez, Rubén Zepeda, Alex Sirvent
 
 
kostýmy:
Martha Leticia Rivera, Juan Manuel Martínez
 
 
střih:
Pablo Peralta, Susana Valencia
 
 
dabing:
Daniela Mackovičová (Fernanda (SK dabing)), Emanuel Hason (Eduardo (SK dabing)), Dagmar Sanitrová (Barbara (SK dabing)), Ivan Romančík (Gonzalo (SK dabing)), Eduard Vítek (Artemio (SK dabing)), Lucia Vráblicová (Monserrat (SK dabing)), Oľga Solárová (Soledad (SK dabing)), Martin Kaprálik (Damián (SK dabing)), Milo Kráľ (Anibal (SK dabing)), Lenka Košická (Margarita (SK dabing)), Vanda Ružičková (Priscila (SK dabing)), Roman Pomajbo (Camilo (SK dabing)), Zuzana Kyzeková (Erika (SK dabing)), Kristína Turjanová (Liliana (SK dabing)), Lenka Prokopová (Flor (SK dabing)), Juraj Predmerský (Dr. Plutarco (SK dabing)), Zuzana Porubjaková (Martina (SK dabing)), Lucia Hurajová (Aurora (SK dabing)), Katarína Orbánová (Doña Úrsula (SK dabing)), Ľubica Očková (Dominga (SK dabing)), Ján Mistrík (otec Bosco (SK dabing)), Vladimír Kobielsky (Miguel (SK dabing)), Milada Rajzíková (Dominga (SK dabing))
 
 
výkonný producent:
Nicandro Díaz
 
 
producent:
J. Antonio Arvizú, Maricarmen Marcos
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.