Chyby ve formuláři:
» Nejste přihlášeni, pro hodnocení filmů se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.
 

Medicopter 117 (1998) [TV seriál]

Medicopter 117 (Medicopter 117 - Jedes Leben zählt)
57.2 %
 
 

Medicopter 117 - Jedes Leben zählt

    Žánr: dobrodružný / drama
    Země: Spolková republika Německo / Rakousko
    Délka: 45 min., 82 dílů
Tým leteckých záchranářů dostává zprávu o tragické havárii. Červený vrtulník vyráží na pomoc a rozhodovat o životě nebo smrti budou možná jen sekundy! Dokonale sehraný tým záchranářů stále bojuje s časem, který je jejich nepřítelem.
Středem dění jsou dva týmy, jejichž členové se často mění.Epizody vždy obsahují medicínskou zápletku a akci, oba prvky jsou přitom v rovnováze. Napínavé záchranné akce, dramatické osudy a příběhy hlavních i vedlejších hrdinů seriálu jsou velkým tahákem,udržují napětí a podněcují zvědavost diváka.
Medicopter 117 je dosud nejnáročnějším a nejdražším německým seriálem. Víc než devadesát procent scén se natáčelo v exteriérech v nádherné krajině mezi Mnichovem a Salcburkem.Za svou dokonalost seriál vděčí kvalitnímu hereckému obsazení a bezchybným kaskadérským výkonům. Během natáčení byla poprvé nasazena Moviecam SL, extrémně lehká pětatřicetimilimetrová kamera, bez níž by se řada akčních scén v této kvalitě nedala pořídit.  Autor: hejtman

dabing:
Vladimír Čech (pilot Thomas Wächter), Jaromír Meduna (Dr. Michael Lüdwitz), Michal Jagelka (zdravotník Peter Berger), Zuzana Skalická (pilotka Biggi Schwerin), Ilona Svobodová (Dr. Gabrielle Kollmann), Libor Hruška (zdravotník Ralf Staller), Jiří Hromada (mechanik Max), David Prachař (šéf Medicopteru Frank Ebelsieder), Václav Knop (šéf Medicopteru Gunnar. E. Höppler ml.), René Slováčková (Dr. Karin Thaler)
 
 
režie českého znění:
Jana Michajlová, Julius Matula
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.