Chyby ve formuláři:
» Nejste přihlášeni, pro hodnocení filmů se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.
» Nejste přihlášeni, pro hodnocení filmů se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.
» Nejste přihlášeni, pro hodnocení filmů se musíte přihlásit nebo zaregistrovat.
 

Ahoj, Adrian (2005) [TV epizoda]

Ahoj, Adrian (Yo, Adrian)

Yo, Adrian

    Žánr: krimi / drama / mysteriózní / thriller
    Země: Spojené státy americké
    Délka: 44 min.
Na smrtelné posteli se snaží zpovědí policistům dosáhnout odpuštění starý rozhodčí Sonny, který v prosinci 1976 neukončil podplacený zápas a outsider Jerry Stone zemřel. Kdo ho zaplatil, už říct nestihl - Rushová s Verou vyšetřují téměř 30 let starý případ.

V hledáčku spravedlnosti se ocitnou boxer Banks, který ho umlátil, pořadatel zápasů, ale i kamarád Buck, který stejnou šanci nedostal a dokonce i otec Pat McGuire, který ho k boxu dostal. Vycházejí najevo praktiky kolem sázek, na dohodnutý zápas si vsadila i Sonnyho dcera Gina, kterou tajně miloval i Buck a ve které místní Rocky viděl svou Adrian. Jenže žádné důkazy ani okolnosti neukáží na viníka.

Nakonec vyjde najevo, že Jerry, aby dokázal otci své dívky, že není flákač a se zmanipulovaným zápasem nesouhlasí, se nechal zabít...  Autor: Angelika2808

režie:
James Whitmore
 
 
hraje:
Kathryn Morris (Lilly Rush), Danny Pino (Scotty Valens), John Finn (John Stillman), Jeremy Ratchford (Nick Vera), Thom Barry (Will Jeffries), Nicki Lynn Aycox (Christina Rush), Robert Baker (Buck Lowman (1976)), Larry Clarke (otec Pat McGuire (1976)), Danielle Harris (Gina Carroll (1976)), Paul Jenkins (otec Pat McGuire (2005)), Elaine Kagan (Gina Carroll (2005)), Mark Lawson (Jerry Stone), Dan Martin (Maurice Banks), Harrison Page (Tommy Sugar), Mik Scriba (Sonny Carroll (1976)), Jack Wallace (Sonny Carroll (2005)), Annie B. Compton (Wendy (1976)), Bill Dearth (Buck Lowman (2005)), Michael Forest (Frank Shavers (2005))
 
 
námět:
Meredith Stiehm
 
 
scénář:
Sean Whitesell
 
 
kamera:
Cort Fey
 
 
hudba:
Michael A. Levine
 
 
střih:
Natasha Gjurokovic
 
 
produkce:
Perry Husman
 
 
výkonný producent:
Jerry Bruckheimer, Jonathan Littman, Meredith Stiehm
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.