Cerven
ohodnotit

Super drbna [TV seriál]

Barte, kde jsi? (2008) - 13. díl (2. série)

O Brother, Where Bart Thou?

Rok:
2008
Délka:
40 minut

Komentáře k filmu Barte, kde jsi?

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 1
MARi0
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 22.3.2014
Barte, kde jsi?
Tak nám definitivně odešla   jedna postava, Bart Bass.   Nikdy moc významnou roli v   seriálu neměl, přesto se   ale vyskytoval víc než   jiní. Ale holt přestal být   zajímavý, možná dostal   lepší nabídku nebo se   prostě nedohodl s producenty.   Každopádně už se může   objevit jen ve flashbacích,   snad Super Drbna neudělá   podobnou botu jako kdysi v   "Dallasu", kdy po   smrti Bobbyho zjistili, že   tato postava byla až moc   populární na to jí   odstranit a tak prostě vše   zahráli do autu tak trapně,   že z celé situace udělali   jen sen.
Název O   Brother, Where Bart Thou?   odkazuje na film bratří   Coenů s Georgem Cloonym v   hlavní roli na film   "Bratříčku, kde   jsi?" - "O Brother,   Where Are Thou?",   skvělá komedie.
Vztah   mezi Chuckem a Lily se dost   vyostřil, můžeme jen   tipovat, jestli se vše   zlepší nebo zůstane takové   pěkných pár dílů, či   navždy. Uvidíme.   Každopádně Chuck jako   zhrzený milionář nezní   vůbec špatně. Mno, necháme   se překvapit, konečně ale   nějaká zápletka, která   rozhodně stojí za pořádné   sledování, takhle jsem se na   další epizodu netěšil už   pěkně dlouho...

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama