Rijen

TV Program - Neděle 9. dubna

      
Vyberte datum:
Filtr:  
Zobrazit vybrané
TV Paprika TV Paprika
Spektrum Home Spektrum Home
TV Noe TV Noe
Doma Doma
20:00
Labužníkem každý den IV (7)
Ať už půjde o ty nejjednodušší pokrmy, nebo o sofistikovanější recepty a techniky, Justin chce divák...

Ať už půjde o ty nejjednodušší pokrmy, nebo o sofistikovanější recepty a techniky, Justin chce diváky celou svou činností přesvědčit, že stojí za to, aby ze svých kuchyňských možností doma vytěžili maximum. Oblíbená soutěžící první řady australské kuchařské soutěže, Justine Schofield, nám ve své samostatné televizní show nabízí snadno uskutečnitelné nápady, tipy, triky a užitečné rady, abychom získali patřičné kuchařské sebevědomí a otáčeli se v kuchyni s profesionální zdatností. Justine razí zásadu, že když jde o vaření, každá dávka samozřejmosti a sebejistoty má ohromný význam, a proto - kromě prezentace receptů a samotného vaření - věnuje většinu času tomu, aby posílila naše sebevědomí a ukázala nám, že do kuchyně není třeba vstupovat se strachem. O totéž se snaží její stálí i speciální hosté, mezi kterými najdeme mistry kuchaře, gastronomické experty i účastníky kuchařských soutěží!

20:30
Zaměřeno na polskou kuchyni IV (10)
Vášnivý kuchař, hlavní postava tohoto pořadu, vychází z dobře známých polských specialit, na základě...

Vášnivý kuchař, hlavní postava tohoto pořadu, vychází z dobře známých polských specialit, na základě kterých připravuje nové pochoutky, představující divákům objevný svět dosud neznámých chutí. Tomek Jakubiak, úspěšný mistr kuchař a autor gastronomických článků předvádí emblematické pokrmy své vlasti, a to od sklizně potřebných surovin až po jejich zpracování. Vydává se na cestu, aby objevoval dávno zapomenuté potraviny, ale i kulinářské novinky, a zatímco se toulá rozličnými kouty Polska, seznamuje se s metodami výroby či pěstování řady potravin, například sýrů, masných výrobků, ovoce, zeleniny a mnoha druhů koření. Regionální speciality, na něž narazí, jsou ale pouhým začátkem dlouhého řetězce zbrusu nových kulinářských kompozic. Tomek totiž ve svém seriálu divákům předvede, jak vypadá příprava polévek, hlavních jídel i dezertů podle jeho představ. Seznamte se i vy se všemi jeho šikovnými triky, díky kterým vykouzlíte z běžných potravin hotové zázraky, vždyť kuchyňská kreativita nezná hranic.

21:00
S Billem v kuchyni - Londýn (8)
Život ve městě
21:30
Catherin Fulviová a prázdniny v Římě (7)
Catherine v tomto svém pořadu navštěvuje italské rodiny, aby od nich získala tajemství rodinné kuchy...

Catherine v tomto svém pořadu navštěvuje italské rodiny, aby od nich získala tajemství rodinné kuchyně, receptů dědících se v rodině z generace na generaci. Snaží se najít patřičnou inspiraci, vždyť je ve městě, které se proslavilo “vynálezem” moderní kuchyně a zároveň se může pyšnit prvenstvím co do počtu restaurací, které si vysloužily Michelinovy hvězdičky. Jistě není náhoda, že Řím je prakticky odnepaměti středem světa gastronomie. Catherine objíždí věčné město na mopedu a setkává se s přáteli, kuchaři a svými někdejšími učiteli. Důležitým zdrojem inspirace jsou pro ni trhy, restauranty a pochopitelně domovy obyčejných Římanů.

22:00
Dva hladoví námořníci II (22)
Dick a James Strawbridgeovi vyplouvají na moře, aby společně hledali nejchutnější kulinářské special...

Dick a James Strawbridgeovi vyplouvají na moře, aby společně hledali nejchutnější kulinářské speciality, které se připravují na pobřežích Velké Británie. Otec se synem proslídí jihozápadní břehy, ostrovy mezi Anglií a Irskem, jakož i ostrovy Scilly. Setkávají se s obyvateli tamějších vesnic, s pěstiteli, ochutnávají regionální pochoutky a nashromáždí přímo královské množství kuchyňských surovin, aby sami mohli něco dobrého uvařit, ať už jsou právě kdekoli. Večeře není nikdy zadarmo, oba muži se hodně napřemýšlejí a jsou často nuceni vzít do hrsti rozum se všemi technickými znalostmi, které se v něm nacházejí, aby si vyrobili domácí rožeň nebo dali dohromady stroj na zmrzlinu, případně pouze rozlouskli odolný krabí pancíř. Veselá a nikdy si nezoufající dvojice otce a jeho potomka, kteří spolu neustále v něčem soupeří a závodí, je stejně okouzlující, jako ta mimořádně dobrá jídla, která spolu v překrásných pobřežních regionech vaří.

23:00
Jacques Pépin: Vaříme s láskou (10)
Jacques Pépin naše diváky seznámí s novými fantastickými recepty a kuchyňskými technikami, a jak jsm...

Jacques Pépin naše diváky seznámí s novými fantastickými recepty a kuchyňskými technikami, a jak jsme u něho zvyklí, dělá to zaníceně, naplno, tělem i duší. I vaření jde lépe od ruky ve společnosti, zejména když tuto společnost tvoří rodinní příslušníci a přátelé. To dobře ví i Jacques, a proto uvidíme nejen jeho úchvatné gastronimické kreace, ale nahlédneme i do jeho života, minulosti a zajímavé historie vzniku předváděných receptů.

23:30
Tareq Taylor - skandinávské chutě III (8)
Slavný švédský mistr kuchař Tareq Taylor vás zve na fantastickou gastronomicky zaměřenou okružní ces...

Slavný švédský mistr kuchař Tareq Taylor vás zve na fantastickou gastronomicky zaměřenou okružní cestu po Skandinávii, abyste spolu s ním i vy mohli objevovat chuti Severu. Seriál byl takřka celý natočen pod širým nebem, jednotlivé díly se tedy odehrávají v krásném přírodním prostředí Švédska, Norska, Dánska a Finska. Ve dvanácti epizodách procestuje Tareq Taylor celou Skandinávii a setkává se s místními výrobci potravin, hostinskými a jinými odborníky, se kterými diskutuje o jejich práci, zjišťuje, proč bez ní nemohou být, a v čem oni sami vidí tajemství svých úspěchů. V seriálu se samozřejmě bude i vařit. Tareq všude kombinuje lokální potraviny s vlastními kulinářskými technikami. Televizní pořad, který v sobě spojuje nádherné skandinávské přírodní scenérie s vařením, cestováním a dobrodružstvím, nám pomůže zmapovat severoevropskou gastronomickou kulturu, která se -- zejména poslední dobou -- v úctyhodné míře a rychlým tempem rozvíjí.

20:55
Velkolepé plány: Austrálie II (3)
Nová řada! - Veleúspěšný seriál Grand Design pokračuje pod odborným vedením zkušeného architekta Pet...

Nová řada! - Veleúspěšný seriál Grand Design pokračuje pod odborným vedením zkušeného architekta Petera Maddisona v Austrálii. V tomto pořadu můžeme poznat a snad i pochopit motivaci a boje ke všemu odhodlaných snílků, kteří se pustili do rozsáhlých stavebních projektů vyžadujících od nich nesmírné množství energie a peněz.

22:00
Bydlíš tady, kup tohle II (15)
Co kdybyste se jednoho dne rozhodli, že opustíte místo, na kterém žijete, a všechen svůj majetek bys...

Co kdybyste se jednoho dne rozhodli, že opustíte místo, na kterém žijete, a všechen svůj majetek byste prodali? Kde byste si našli nové živobytí a jak by se vám vedlo? Věděli jste, že za cenu kolem sedmi milionů korun už můžete mít venkovskou usedlost ve španělské Granadě? Nebo rustický kamenný dům v umbrijském regionu Itálie? Seriál láká majitele bytů a domů, aby je prodali, a místo nich jim hned nabízí opravdu krásné nemovitosti v jiných koutech světa, až nad nimi srdce plesá. V každé epizodě se nám představí jeden pár, který hledá nové bydliště v ideálním prostředí. Mohou si vybrat z nemovitostí ve třech lokalitách, ve třech různých zemích, podle toho, co se jim vejde do rozpočtu a co se nejlépe shoduje s jejich životním stylem.

22:30
Bydlíš tady, kup tohle II (16)
Co kdybyste se jednoho dne rozhodli, že opustíte místo, na kterém žijete, a všechen svůj majetek bys...

Co kdybyste se jednoho dne rozhodli, že opustíte místo, na kterém žijete, a všechen svůj majetek byste prodali? Kde byste si našli nové živobytí a jak by se vám vedlo? Věděli jste, že za cenu kolem sedmi milionů korun už můžete mít venkovskou usedlost ve španělské Granadě? Nebo rustický kamenný dům v umbrijském regionu Itálie? Seriál láká majitele bytů a domů, aby je prodali, a místo nich jim hned nabízí opravdu krásné nemovitosti v jiných koutech světa, až nad nimi srdce plesá. V každé epizodě se nám představí jeden pár, který hledá nové bydliště v ideálním prostředí. Mohou si vybrat z nemovitostí ve třech lokalitách, ve třech různých zemích, podle toho, co se jim vejde do rozpočtu a co se nejlépe shoduje s jejich životním stylem.

23:00
Sarah Beenyová prodává domy (20)
Jsou dáni tři prodejci a jeden kupující. A hostitelka, zkušená makléřka obchodující s realitami, Sar...

Jsou dáni tři prodejci a jeden kupující. A hostitelka, zkušená makléřka obchodující s realitami, Sarah. Před příchodem potenciálního kupce si tři majitelé bytů smějí navzájem prohlédnout příbytky soupeřů, aby tak mohli přesněji odhadnout své šance v soutěži a získali reálnou představu o konkurenční nabídce. Po vzájemných návštěvách ještě není nic ztraceno; každý prodejce dostane určitou částku, týdenní termín a hodně dobrých rad a názorů, aby mohl dát před příchodem kupce do pořádku ty nejnápadnější nedostatky.

20:00
Život za život
Hraný film o životě světce Maxmililána Maria Kolbeho
21:40
Buon giorno s Františkem
Průvodce pořadem, P. Daniel Vícha, v živém vysílání přibližuje jak dokumenty papeže Františka, tak j...

Průvodce pořadem, P. Daniel Vícha, v živém vysílání přibližuje jak dokumenty papeže Františka, tak jeho promluvy z uplynulých dní. Prostor je dán i dotazům diváků

22:45
Vzdálená pobřeží ticha - Kazachstán
Poslání a služba sester řádu Vzkříšeného Krista v Kazachstánu
23:15
Missio magazín
Březen 2017
20:00
film
minih23050minih23050
Výkupné

Další díl/opakování:
12.04.2024 v 21:55 (Nova Cinema)
14.04.2024 v 00:45 (Nova Cinema)


Triler USA (1996).
 
TV program: Výkupné (Ransom)
22:30
film
minih146290
Riskantné tajomstvá

Další díl/opakování:
14.02.2018 v 00:00 (Prima MAX)
05.03.2018 v 03:40 (Prima)


Triler USA (2014).
 
TV program: Ve spárech minulosti (Runaway)
TV Paprika
00:00
Italská kuchyně po bavorsku (2)
Bavorská a italská kuchyně – každá z nich je už sama o sobě mimořádným zážitkem. Ale když se obě cit...

Bavorská a italská kuchyně – každá z nich je už sama o sobě mimořádným zážitkem. Ale když se obě citlivě kombinují, je to přímo báseň! Majitel Michelinových hvězd, šéfkuchař Alfons Schuhbeck, zůstává vždy věrný domácí kuchyni, ale současně s tím neustále hledá nové možnosti, jak by mohl domácí tradice obohatit o nějakou novou, rafinovanou barvu nebo je něčím zajímavým doplnit.

00:30
Italská města, italské chutě III (6)
Mistr kuchař Gino D’Acampo cestuje po své rodné zemi, po Itálii. Zatímco projíždí jednotlivými kraji...

Mistr kuchař Gino D’Acampo cestuje po své rodné zemi, po Itálii. Zatímco projíždí jednotlivými kraji Apeninského poloostrova, poví nám, čím je pro něho dané místo zvláštní a pamětihodné, seznámí nás se zajímavostmi, které stojí za to znát, a vyzkouší množství receptů. K jejich přípravě samozřejmě používá vždy pouze suroviny, které se nacházejí v místě.

01:00
Catherin Fulviová a prázdniny v Římě (7)
Catherine v tomto svém pořadu navštěvuje italské rodiny, aby od nich získala tajemství rodinné kuchy...

Catherine v tomto svém pořadu navštěvuje italské rodiny, aby od nich získala tajemství rodinné kuchyně, receptů dědících se v rodině z generace na generaci. Snaží se najít patřičnou inspiraci, vždyť je ve městě, které se proslavilo “vynálezem” moderní kuchyně a zároveň se může pyšnit prvenstvím co do počtu restaurací, které si vysloužily Michelinovy hvězdičky. Jistě není náhoda, že Řím je prakticky odnepaměti středem světa gastronomie. Catherine objíždí věčné město na mopedu a setkává se s přáteli, kuchaři a svými někdejšími učiteli. Důležitým zdrojem inspirace jsou pro ni trhy, restauranty a pochopitelně domovy obyčejných Římanů.

01:30
Prostě italské (3)
Italská kuchyně v tom nejlepším světle! Spolupracují: Michela, Romina a Emanuela, sestry Chiappovy. ...

Italská kuchyně v tom nejlepším světle! Spolupracují: Michela, Romina a Emanuela, sestry Chiappovy. „Wales a Itálie, rodina a jídlo; pro nás byly tyto čtyři pojmy, které od sebe navzájem nedokážeme oddělit, rozhodujícími faktory v době našeho dospívání. Tatínek vždycky říkal, že v našem životě se nejdůležitější věci odehrávají u stolu, ať už stojí v našem waleském domově nebo někde v pahorkaté krajině naší rodné severoitalské vesnice, kam dodnes jezdíme s velkou radostí odpočívat. Stůl, to je ústřední bod, kolem kterého žijeme svůj rodinný život, místo, kde jídla vlastnoručně připravujeme i konzumujeme.”

02:00
Pečeme s Marthou Stewartovou III (12)
Tady se snadno naučíte upéct doma i ty nejsložitější dezerty a nejlepší dortíky. Martha Stewart se s...

Tady se snadno naučíte upéct doma i ty nejsložitější dezerty a nejlepší dortíky. Martha Stewart se s diváky podělí o nejšikovnější tipy související s pečením, aby je jaksepatří povzbudila a aby si sami doma vyzkoušeli svůj pekařský a cukrářský talent. Jak připravit skvělý moučník — skoro z ničeho? Základem kurzu jsou klasické recepty, které Martha zmodernizovala, a inovační prvek tu představuje způsob, jak svérázně Martha při pečení všem dobře známých druhů zákusků kombinuje chuti a ingredience.

02:27
S Billem v kuchyni - Londýn (8)
Život ve městě
02:54
Drůbež na sto způsobů (8)
V tomto našem seriálu věnovaném gastronomické kultuře mixujeme s pomocí slovutných profesorů a našeh...

V tomto našem seriálu věnovaném gastronomické kultuře mixujeme s pomocí slovutných profesorů a našeho zkušeného mistra kuchaře staré a nové drůbeží recepty, staré a nové kuchyňské postupy: Budeme konfitovat, dusit, používat technologii sous-vide, restovat, blanšírovat, karamelizovat -- a pochopitelně také ochutnávat! Speciální chutě dokořeníme zajímavostmi z kulturní historie a zaručujeme vám naprostou aktuálnost všeho, co v pořadu přijde na přetřes! Vařit je hezké, vařit doma je ještě hezčí, ale nejhezčí je vařit v dobré společnosti!

03:20
Francie podle Luka Nguyena (10)
Luke Nguyen, veden vášní ke všemu, co je jídlo, opouští Asii a přijíždí do sladké Francie, do této k...

Luke Nguyen, veden vášní ke všemu, co je jídlo, opouští Asii a přijíždí do sladké Francie, do této kouzelné říše gastronomických zázraků, která mocně zapůsobila na osud celé jeho původní vlasti, Vietnamu, a konkrétně i mnoha jeho příbuzných. Luke začne prožívat svá kulinářská dobrodružství hned v hlavním a největším městě Francie. S pomocí členů své rodiny a kamarádů seznámí diváky s typickou vášní Pařížanů pro dobrá jídla, pro dekadenci a tradice. Potom náš průvodce zamíří na východ, mezi impozantní středověké stavby Strasbourgu, kde poznává specifické gastronomické zvyky Alsaska. Franche-Comté se vyznačuje mlhavými horami, mezi nimiž Luke s kuchaři vyznamenanými Michelinovými hvězdičkami ochutnává pokrmy uchystanými podle receptů, jež prověřila dlouhá řada století, a nakonec s použitím lokálních plodin vytváří vlastní lákavá jídla -- ozvláštněná nějakým tím vietnamským překvapením, kterých má po ruce vždycky dost a dost. Například v Lyonu, přední metropoli francouzské gastronomie, vaří Luke s jedním ze svých starých kamarádů na ulici, ale zbude čas i na setkání jak s nejlepšími mistry kuchaři Francie, tak s kulinářskými amatéry. Zatímco putuje po slavném jižním francouzském pobřeží -- od Nicy po Biarritz, zvou ho do svých příbytků svérázní domorodci a prozrazují mu dávné rodinné recepty. Lukova další cesta vede malebným údolím Loiry a končí v Bretagni, kde vietnamský kuchař poznává vrchol všech francouzských gastronomických tradic. Luke má jednak strhující styl, jednak hoří neobyčejnou vášní pro všechno, co se jí. Proto můžeme říci, že dokáže divákům dost plasticky předvést i tu stránku francouzské gastronomické kultury a způsobu života, která se v televizi příliš často nevidí.

03:47
Krásný nový biosvět (10)
V dnešní době se po celém světě šíří reformní kuchyně, stále více dbáme na to, co jíme a z jakých su...

V dnešní době se po celém světě šíří reformní kuchyně, stále více dbáme na to, co jíme a z jakých surovin vaříme. Už dobrých deset let přibývá takzvaných biovýrobků nezadržitelným tempem. Ale jaké vlastnosti máme od skutečného bioproduktu očekávat? Už dnes je nabídka téměř nepřehledná, mnoho výrobků se honosí nápisem „bio”, ale málokdy nás někdo informuje, jaké zboží a kteří výrobci potravin jsou oprávněni toto označení používat. Nevíme jaká a nakolik přísná pravidla je třeba v takovém závodě dodržovat, jak probíhá biochov domácích zvířat, jak se pěstuje, sklízí a konzervuje bioúroda. Náš čerstvě natočený seriál je dobrý průvodcem pro každého, kdo se chce vydat do krásného nového biosvěta.

04:00
Rachel Allenová - deník pekařky (1)
Pod tímto názvem se budev vysílat zbrusu nový seriál, ve kterém nám Rachel s využitím svých osobních...

Pod tímto názvem se budev vysílat zbrusu nový seriál, ve kterém nám Rachel s využitím svých osobních zkušeností předvede, jak důležitou roli může hrát -- a také hraje -- cukroví v životě lidí, keří udržují hodně rozvětvené příbuzenské a přátelské styky. Rachel přesvědčí diváky o tom, že význam dortů a jiných sladkostí je mnohem širší, než naznačuje jejich všeobecně známá role v souvislosti s tradičními svátky. „Deník”, který si vede, nás upozorní na bezpočet životních situací – od velkých rodinných setkání až po posezení při kávě s kamarády – jejichž lesk se dá mistrovským cukrářským dílem dále zvýšit. Ať už jsme kdekoli a děláme cokoli, Rachel nám dokáže, že se prostě ke každé náladě, ke každému okamžiku, ať už se vyznačuje jakoukoli atmosférou, najde odpovídající moučník. Jen si vzpomeňme na muffin, cupcake, brownie, blondie, na úchvatné třívrstvové dorty nebo piškotové řezy, které se nedají pokazit. V seriálu uslyšíme množství užitečných nápadů týkajících se polevy a zdobení dortů, pečení a servírování. A nejenže dostaneme dobré rady, sami budeme moci navíc odkoukat tajemství výroby zákusků, na které jsme si stejně už dávno brousili zuby. A tímto způsobem položíme první stabilní základy, na kterých může časem vzniknout náš vlastní cukrářský deník.

04:30
Jednohubky (6)
Tamás Dános nám pomůže poznat několik neobvyklých receptů, které nám přijdou vhod, když čekáme hosty...

Tamás Dános nám pomůže poznat několik neobvyklých receptů, které nám přijdou vhod, když čekáme hosty, a které jsou pastvou nejen pro oči. Chuťové buňky každého konzumenta budou uchváceny, ať už se výsledky našich kuchařských snah budeme chtít pochlubit hostitelům na návštěvě, nebo dostaneme sami chuť na pár soust ke sklenici dobrého vína či při sledování zajímavého filmu. Ale ta sousta berte, prosím, doslova, protože jídla, kolem kterých se tento pořad točí, se všechna dají jíst jednou rukou, jsou to malinké, zato velice dobré pochoutečky.

04:45
Co vaří Margó Bódi (6)
Margó Bódi má péči o hosty a kuchařské umění přímo v krvi, což je o ní všeobecně známé. Ve svém prvn...

Margó Bódi má péči o hosty a kuchařské umění přímo v krvi, což je o ní všeobecně známé. Ve svém prvním samostatném gastronomickém seriálu bude Margó vařit jídla, která má nejen ona, ale i celá její rodina nejraději. Pomáhat jí při tom bude její švagrová Ági. Nemyslete si ale, že se v jejich nagyecsedské kuchyni vaří z nějakých prachobyčejných surovin! Všechno je tu zaručeně čerstvé a domácí – od vajíček po maso, od zeleniny až po čerstvě natrhané bylinky. Vaření občas kuchařkám připomene historku, která je s tím či oním jídlem spojená, takže bude veselo, a v atmosféře plné dobré nálady a autentických chutí se navíc budou moci diváci seznámit i s některými tradičními romskými zvyklostmi.

Spektrum Home
00:00
Jaro na chalupě - speciál
Hugh Fearnly Whittingstall před deseti lety opustil město, přestal ho zajímat každodenní kolotoč dik...

Hugh Fearnly Whittingstall před deseti lety opustil město, přestal ho zajímat každodenní kolotoč diktovaný od pondělí do pátku pracovní dobou od devíti do pěti. Od té doby, co žije v západní části země na chalupě v River Cottage, snaží se držet krok pouze s přírodou. Je za to odměněn pocitem, že může harmonicky splývat se střídáním ročních období. Ze čtyř ročních dob považuje za nejkrásnější jaro, a proto o něm natočil čtyřdílný televizní cyklus, který už mohli vidět i diváci kanálu Spektrum. Zřetelně se v něm projevuje, že jaro přináší mnoho veselí, kupu práce a neobyčejnou hojnost. Období od konce zimy do začínajícího léta si nyní znovu připomeneme citací okamžiků, které byly obzvláště nezapomenutelné. V hodinovém speciálu objeví leccos nového i ti, kdo už všechny čtyři díly viděli...

00:55
My jsme malí řemeslníci (15)
01:30
My jsme malí řemeslníci (16)
TV Noe
00:20
Zpravodajský souhrn uplynulého týdne
Zpravodajské Noeviny a Terra Santa News
01:00
Noční repríza dopoledních pořadů
Noční repríza dopoledních pořadů z minulého dne
Doma
00:20
film
minih23050minih23050
Výkupné

Další díl/opakování:
12.04.2024 v 21:55 (Nova Cinema)
14.04.2024 v 00:45 (Nova Cinema)


Triler USA (1996).
 
TV program: Výkupné (Ransom)
02:35
film
minih146290
Riskantné tajomstvá

Další díl/opakování:
14.02.2018 v 00:00 (Prima MAX)
05.03.2018 v 03:40 (Prima)


Triler USA (2014).
 
TV program: Ve spárech minulosti (Runaway)
03:55
seriál
minih43351minih43351
Odložený prípad

Další díl/opakování:
14.11.2024 v 10:50 (Nova Gold)
15.11.2024 v 03:00 (Nova Gold)
16.11.2024 v 03:05 (Nova Gold)
17.11.2024 v 10:55 (Nova Gold)
18.11.2024 v 22:05 (Nova Gold)
19.11.2024 v 03:10 (Nova Gold)
20.11.2024 v 03:05 (Nova Gold)
21.11.2024 v 03:05 (Nova Gold)

IV (3, 4/24)
Detektívny seriál USA (2006-2007).
 
TV program: Odložené případy (Cold Case)
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Zelený pokoj / Ztracená milenka (La Chambre verte)

Zelený pokoj / Ztracená milenka
La Chambre verte

Naposled navštívené:
Zelený pokoj / Ztracená milenka (La Chambre verte)

Zelený pokoj / Ztracená milenka
La Chambre verte