![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
20:00
Vaříme s Nickem Stellinem II (4)
Nick se tentokrát vrací na startovní čáru, aby z gastronomické nabídky své rodné vlasti, Itálie, vyk... Nick se tentokrát vrací na startovní čáru, aby z gastronomické nabídky své rodné vlasti, Itálie, vykouzlil rustické, ale zároveň neobyčejně velkorysé hostiny. V jeho nabídce figurují tradiční italská jídla vylepšená americkými chutěmi, jako je šťavnatá hřebenatka, krabí karbanátky kořeněné tequilou, fantastické teriny a makaróny s humrovým masem a se sýrem. Snadno pochopitelnou metodou, krok za krokem diváky naučí připravovat nejlepší italské pokrmy tak, jak to dělají opravdoví mistři. Všechny předváděné recepty si vyžadují zcela jednoduché ingredience, ale jejich kombinace má za následek neuvěřitelnou chuťovou orgii. Lákavé chody bohatých hostin usadí k jednomu stolu všechny členy rodiny. 20:30
Chuť Toskánska (7)
V doprovodu Michely se můžeme podívat do světa hojně navštěvovaných trhů a oblíbených stánků nabízej... V doprovodu Michely se můžeme podívat do světa hojně navštěvovaných trhů a oblíbených stánků nabízejících street food, můžeme se seznámit s pěstiteli tradičních produktů a samozřejmě před námi nezůstanou zavřeny ani dveře pravých italských rodinných hospůdek (trattorií). Talentovaná a krásy života milující mladá žena severoitalského původu se při sbírání zkušeností na jihu italské “boty” dočkává jednoho kulinářského překvapení za druhým a tato inspirace ji neopustí ani ve vlastní kuchyni. Michela předvede v každém dílu seriálu divákům fůru rozličných základních surovin a receptů, ale můžeme se od ní naučit i různé způsoby konzumace probíraných jídel; sama ráda ochutnává i všechny používané ingredience. Na závěr pokračuje cesta za gastronomickými zážitky v kuchyni u ní doma, kde konečně zmíněná vynikající italská jídla před kamerou uvaří. 21:00
Pečení s Paulem Hollywoodem (5)
V tomto seriálu Paul Hollywood odhaluje tajemství nejroztodivnějších chlebů světa a ukáže nám, jak s... V tomto seriálu Paul Hollywood odhaluje tajemství nejroztodivnějších chlebů světa a ukáže nám, jak se dá z bochníku nebo veky udělat výborná snídaně, oběd, případně večeře. 21:30
Kuchařská tajemství Raymonda Blanca II (8)
Raymond Blanc je váženou a ctěnou gastronomickou legendou, jejíž celý život je prodchnutý vášnivou l... Raymond Blanc je váženou a ctěnou gastronomickou legendou, jejíž celý život je prodchnutý vášnivou láskou k chutným jídlům. Zušenosti nashromážděné během několika desetiletí z něho učinily majitele obrovského fondu znalostí a díky svým schopnostem umí vařit fantastická jídla, která obstojí v jakékoli soutěži. Legendární šéfkuchař Raymond Blanc se nyní vrací na televizní obrazovky s pestrou nabídkou inspirujících a pro každého snadno realizovatelných receptů. 22:00
Bratři pekaři: Ochutnávka Británie (1)
Pekař Tom Herbert se svým bratrem Henrym, který je řezník a zároveň kuchař, vyvíjí veškeré úsilí, ab... Pekař Tom Herbert se svým bratrem Henrym, který je řezník a zároveň kuchař, vyvíjí veškeré úsilí, aby dokázal, že také britská jídla právem patří k nejlepším na světě. Bratři provozující rodinný podnik tvrdí, že malá oblíbenost britské kuchyně je naprosto neopodstatněná. Nyní pátrají po původu tohoto omylu a po důkazech, které blud uvádějí na pravou míru. Cestují po své vlasti od úžasné říše jezer v severozápadní Anglii přes bujně zelený Wales, méně známé mořské pobřeží v Kentu až po kouzelnou hornatou krajinu Derbyshiru. Navštíví šest různých míst, na kterých se setkávají s nadšenými příznivci britské kuchyně. Tom a Henry si vyhrnou rukávy a vrhají se na zemědělskou činnost, pouštějí se do rybaření a krmení dobytka, aby potom všechny tyto úkony korunovali vařením unikátních pokrmů inspirovaných fantastickými ingrediencemi typickými pro jednotlivé navštívené regiony. Recpty zhotovují pod širým nebem na grilu, na ohništi nebo na plynovém vařiči, podle možností, načež finální výsledek podávají místním nadšencům, s nimiž se cestou seznámili, ve formě pravé a nefalšované venkovské hostiny. Když nakonec hladoví strávníci -- a zároveň porotci -- zasednou k talíři s Tomovým nebo Henryho jídlem, můžeme být svědky tradiční zdravé soutěže mezi sourozenci; oba bratři totiž vaří samostatně a na porotě je, aby rozhodla, který z obou pokrmů je chutnější. 23:00
Gerard Depardieu ochutnává Evropu (10)
Gérard Depardieu, jeden z nejslavnějších francouzských filmových herců, je po celý život provázen na... Gérard Depardieu, jeden z nejslavnějších francouzských filmových herců, je po celý život provázen nadšenou láskou ke kulinářskému umění, která v jeho životě soupeří s neméně silnou vášní pro biograf. Připojte se k němu na jeho okružní cestě, na které v různých evropských regionech od Bavorska po Bretagne hledá lokální speciality, identitu a historii. Gérard Depardieu zve všechny diváky, aby ho následovali na jeho grandiózní kulinářské pouti po Evropě. Jeho mise je nelehká; chce najít nejčerstvější ústřice a nejlepší a nejzralejší sýr. Mezitím ochutnává lososy z přírodních vod, měkounké hovězí maso, domácí vína a jiné speciální krajové pochoutky. Jako společníka má s sebou kuchařského mistra Laurenta Audiota, s kterým se přátelí už dvacet let a za tu dobu s ním zažil mnoho nezapomenutelných gastronomických radostí. Proto není divu, že na začátku své společné cesty doufají, že se mohou těšit na nová neobvyklá dobrodružství. |
20:00
Sarah Beenyová prodává domy (1)
Jsou dáni tři prodejci a jeden kupující. A hostitelka, zkušená makléřka obchodující s realitami, Sar... Jsou dáni tři prodejci a jeden kupující. A hostitelka, zkušená makléřka obchodující s realitami, Sarah. Před příchodem potenciálního kupce si tři majitelé bytů smějí navzájem prohlédnout příbytky soupeřů, aby tak mohli přesněji odhadnout své šance v soutěži a získali reálnou představu o konkurenční nabídce. Po vzájemných návštěvách ještě není nic ztraceno; každý prodejce dostane určitou částku, týdenní termín a hodně dobrých rad a názorů, aby mohl dát před příchodem kupce do pořádku ty nejnápadnější nedostatky. 21:00
Až je koupím, budou mý! (7)
Bratři Drew a Jonathan Scottové se ve světě realit pohybují jako ryba ve vodě. Pomáhají svým klientů... Bratři Drew a Jonathan Scottové se ve světě realit pohybují jako ryba ve vodě. Pomáhají svým klientům prodat jejich nynější dům a najít odpovídající nový příbytek. Zatímco Jonathan pracuje na rekonstrukci rodinného domku, v němž bydleli majitelé dosud, hledá pro ně Drew nový – a co nejdokonalejší – domov jejich snů. V závěru Drew už jen dohlíží na prodej obnoveného domu a na průběh koupě nového. 22:00
Dům snů V (1)
Jsou to dvojčata, velmi šaramantní a sympatická, se smyslem pro humor. Ale také vynikající profesion... Jsou to dvojčata, velmi šaramantní a sympatická, se smyslem pro humor. Ale také vynikající profesionálové! Pokud hledáte dům snů, je s pomocí jejich znalostí úspěch zaručen, lhostejno, zdali jde o rekonstrukci nemovitosti, kterou už máme, nebo se právě rozhodujeme ke koupi nové. 23:00
Netradiční bydlení? II (1)
Převoznická loď. Železniční stanice. Zrušená továrna na zmrzlinu, polárky a nanuky. Šikovní chlapíci... Převoznická loď. Železniční stanice. Zrušená továrna na zmrzlinu, polárky a nanuky. Šikovní chlapíci s patřičnou dávkou fantazie a nezdolné vytrvalosti, ale také s náležitými odbornými znalostmi, přestavěli na skvělé obytné „paláce” takové prostory, o nichž si snad vůbec nikdo nemyslel, že by se v nich dalo řádně bydlet. V každém dílu našeho nového seriálu se setkáte s obrovskými snílky, kteří si vysnili pohádkový domov v těch nejzanedbanějších budovách a jiných místech – a aby měla pohádka šťastný konec, jejich sen se stal skutečností; nezůstalo jen u plánu, došlo i na realizaci. |
Varte s nami
Další díl/opakování: Recepty šéfkuchára Marcela Ihnačáka a známej moderátorky a skúsenej pekárky Adriany Polákovej Vymenené životy
Další díl/opakování: Romant. seriál Tur. (2014-2015). ![]() Nekonečná láska
Další díl/opakování: Romant. seriál Tur. (2015-2016). ![]() Ženy z rodu Gilmorovcov
Další díl/opakování: Rodinný seriál USA (2002-2003). ![]() |
|
TV Paprika
00:00
Anthony Bourdain: Neznámé končiny II (3)
Ale když nějaké místo není vhodné pro mistra kuchaře, co tam ten kuchař dělá, proč se točí kolem pro... Ale když nějaké místo není vhodné pro mistra kuchaře, co tam ten kuchař dělá, proč se točí kolem prostřených stolů (nebo jindy kolem koberců rozvinutých ve stanech)? Anthony Bourdain Jezdí po velice zajímavých - a navzájem diametrálně odlišných - krajích a cestou jí. Co myslíte, bude i vařit? V Kolumbii, v Maroku, v Kanadě nebo v Peru, případně v Kongu, se na něho jen hrnou exotické zážitky a mnoho toho vyzkouší. A myslíte si, že tyto kouty světa pro něho opravdu nejsou? Uvidíte sami, budete-li sledovat náš seriál. 01:00
Chuť Toskánska (7)
V doprovodu Michely se můžeme podívat do světa hojně navštěvovaných trhů a oblíbených stánků nabízej... V doprovodu Michely se můžeme podívat do světa hojně navštěvovaných trhů a oblíbených stánků nabízejících street food, můžeme se seznámit s pěstiteli tradičních produktů a samozřejmě před námi nezůstanou zavřeny ani dveře pravých italských rodinných hospůdek (trattorií). Talentovaná a krásy života milující mladá žena severoitalského původu se při sbírání zkušeností na jihu italské “boty” dočkává jednoho kulinářského překvapení za druhým a tato inspirace ji neopustí ani ve vlastní kuchyni. Michela předvede v každém dílu seriálu divákům fůru rozličných základních surovin a receptů, ale můžeme se od ní naučit i různé způsoby konzumace probíraných jídel; sama ráda ochutnává i všechny používané ingredience. Na závěr pokračuje cesta za gastronomickými zážitky v kuchyni u ní doma, kde konečně zmíněná vynikající italská jídla před kamerou uvaří. 01:30
Silvia Collocalová: Pozdrav z Itálie (9)
Cucina povera. Tato dvě krátká slova navozují představu takové kulinářské idyly a takových hřejivých... Cucina povera. Tato dvě krátká slova navozují představu takové kulinářské idyly a takových hřejivých pocitů spojených se stolováním, jaké nemohou pocházet odjinud, jedině z Itálie. Výraz, který se dá také přeložit jako „prostá kuchyně” v sobě skrývá onen rozkošně venkovský styl vaření, který každého milovníka dobrých jídel dokáže během krátkého okamžiku dokonale rozněžnit. V tomto seriálu navštíví Silvia tři malebné italské regiony, které má nejraději. Jde o Abruzzo, Marche a Molise. V těchto krajích nám ukáže, co taková cucina povera vlastně doopravdy znamená, pokaždé uvaří pár zdravých jídel s místními obyvateli, a to přímo v jejich kuchyních, a diváci mohou zkoumat, v čem spočívá pravé italské tajemství toho životního pocitu, kterému se říká „dolce vita”. Ovšem duší celého seriálu je vlastní rodinná kuchyně, kterou má Silvia saját doma v Abruzzu. Tam se s námi podělí o nejkrásnější chvíle trávené v kruhu nejbližších a nejmilovanějších. Všichni vaří, jedí a jsou veselí, takže hned pochopíme, proč se italské kuchařské umění netýká jen samotného jídla. 02:00
Pečení s Paulem Hollywoodem (5)
V tomto seriálu Paul Hollywood odhaluje tajemství nejroztodivnějších chlebů světa a ukáže nám, jak s... V tomto seriálu Paul Hollywood odhaluje tajemství nejroztodivnějších chlebů světa a ukáže nám, jak se dá z bochníku nebo veky udělat výborná snídaně, oběd, případně večeře. 02:30
Kuchařská tajemství Raymonda Blanca II (8)
Raymond Blanc je váženou a ctěnou gastronomickou legendou, jejíž celý život je prodchnutý vášnivou l... Raymond Blanc je váženou a ctěnou gastronomickou legendou, jejíž celý život je prodchnutý vášnivou láskou k chutným jídlům. Zušenosti nashromážděné během několika desetiletí z něho učinily majitele obrovského fondu znalostí a díky svým schopnostem umí vařit fantastická jídla, která obstojí v jakékoli soutěži. Legendární šéfkuchař Raymond Blanc se nyní vrací na televizní obrazovky s pestrou nabídkou inspirujících a pro každého snadno realizovatelných receptů. 03:00
Mlýnek na recepty (150)
Róbert Bede a Zsolt Serényi, dva stálí moderátoři našeho nového seriálu nazvaného Mlýnek na recepty ... Róbert Bede a Zsolt Serényi, dva stálí moderátoři našeho nového seriálu nazvaného Mlýnek na recepty dobře vědí, že diváci, ať už jsou jakéhokoli rodu, určitě ocení pořad, ve kterém bude mít hlavní slovo praktičnost a drobná každodenní kreativita. Mlýnek na recepty vám na obrazovce přípravu jídel, díky kterým vy, vážená divačko, diváku, nebo kdo má u vás v rodině na starosti kuchyňské záležitosti, budete mít značně usnadněnou práci s vymýšlením týdenního menu pro své nejbližší a nejmilovanější. Pro potřeby seriálu jsme si sice recepty rozdělili do čtyř základních kategorií (jídla levná, rychlá, zdravá a chutná), ale zdaleka tím nehodláme tvrdit, že by se nemohlo vyskytnout jídlo, které je rychlé a zároveň chutné, případně zdravé a současně i praktické. Kromě stabilní moderátorské dvojice budou v pořadu pravidelně vystupovat různí hosté – mistři kuchaři, specialisté na maďarskou kuchyni i na gastronomii jiných národů, dále cukráři, somelieři, baroví číšníci a barmani, ale i známé osobnosti, které se proslavily nejen tím, že jsou příšerně slavné... 03:12
Mlýnek na recepty (151)
Róbert Bede a Zsolt Serényi, dva stálí moderátoři našeho nového seriálu nazvaného Mlýnek na recepty ... Róbert Bede a Zsolt Serényi, dva stálí moderátoři našeho nového seriálu nazvaného Mlýnek na recepty dobře vědí, že diváci, ať už jsou jakéhokoli rodu, určitě ocení pořad, ve kterém bude mít hlavní slovo praktičnost a drobná každodenní kreativita. Mlýnek na recepty vám na obrazovce přípravu jídel, díky kterým vy, vážená divačko, diváku, nebo kdo má u vás v rodině na starosti kuchyňské záležitosti, budete mít značně usnadněnou práci s vymýšlením týdenního menu pro své nejbližší a nejmilovanější. Pro potřeby seriálu jsme si sice recepty rozdělili do čtyř základních kategorií (jídla levná, rychlá, zdravá a chutná), ale zdaleka tím nehodláme tvrdit, že by se nemohlo vyskytnout jídlo, které je rychlé a zároveň chutné, případně zdravé a současně i praktické. Kromě stabilní moderátorské dvojice budou v pořadu pravidelně vystupovat různí hosté – mistři kuchaři, specialisté na maďarskou kuchyni i na gastronomii jiných národů, dále cukráři, somelieři, baroví číšníci a barmani, ale i známé osobnosti, které se proslavily nejen tím, že jsou příšerně slavné... 03:50
Ze dne na den (7)
Mimořádně úspěšný seriál „Co si dáme dnes” od nynějška vystřídá na programu TV Paprika nový pořad vy... Mimořádně úspěšný seriál „Co si dáme dnes” od nynějška vystřídá na programu TV Paprika nový pořad vysílaný rovněž každý den s novým obsahem. Krátké dvanáctiminutové epizody budou hospodyňky ze dne na den zásobovat čerstvými nápady, takže jídla předváděná na obrazovce se mohou už za pár hodin objevit na stole rodiny! Dejte si poradit od populárních šéfkuchařů TV Paprika: Tamás Jenei Vás naučí vařit exoticky, Róbert Bede tradičně, Zsolt Serényi moderně a Zoltán Magos podle svěžích středomořských receptů! 04:03
Ze dne na den (8)
Mimořádně úspěšný seriál „Co si dáme dnes” od nynějška vystřídá na programu TV Paprika nový pořad vy... Mimořádně úspěšný seriál „Co si dáme dnes” od nynějška vystřídá na programu TV Paprika nový pořad vysílaný rovněž každý den s novým obsahem. Krátké dvanáctiminutové epizody budou hospodyňky ze dne na den zásobovat čerstvými nápady, takže jídla předváděná na obrazovce se mohou už za pár hodin objevit na stole rodiny! Dejte si poradit od populárních šéfkuchařů TV Paprika: Tamás Jenei Vás naučí vařit exoticky, Róbert Bede tradičně, Zsolt Serényi moderně a Zoltán Magos podle svěžích středomořských receptů! 04:16
Zámek v Karpatech (6)
V novém seriálu na stanici TV Paprika mistr kuchař Zsolt Serényi vzpomíná s Zsolnou Ugronovou, obyva... V novém seriálu na stanici TV Paprika mistr kuchař Zsolt Serényi vzpomíná s Zsolnou Ugronovou, obyvatelkou Mikesova zámku v Zabole, na zašlé zlaté časy sedmihradské aristokracie, na typické regionální pokrmy a lidové tradice. Nechte se spolu s námi unášet nádherou kraje obývaného Sikuly, jenž se rozprostírá v jedné z nejmalebnějších částí Karpat! 04:42
Gastroagent Jan Rosák (9)
Moderátorem tohoto seriálu je Jan Rosák, celebrita nesmírně populární zejména díky České (Českoslove... Moderátorem tohoto seriálu je Jan Rosák, celebrita nesmírně populární zejména díky České (Československé) televizi 80. a 90. let. Jan ovšem, jak známo, i nadále pravidelně figuruje na stránkách českého bulvárního tisku a je typickým ztělesněním života dnešní „české bohémy”. Za dodnes trvající přízeň veřejnosti vděčí především originalitě a neodolatelnému šarmu své strhující osobnosti. Před pár lety se Jan Rosák rozhodl, že skoncuje s uspěchaným životním stylem v Praze a nedaleko hlavního města zakoupil několik set let starý zámeček, v němž si otevřel restauraci. Janovou vášní je gastronomie, jenže se jí nezabývá ve funkci kuchaře, nýbrž – jak sám říká – v roli „supervisora”, tedy jakéhosi „dohližitele”. Ve zmíněném televizním seriálu slouží jeho vlastní podnik jako základna, odkud se vyráží na okružní jízdu po nejlepších (a přitom vůbec ne nejdražších!) restauracích České republiky, abychom se zblízka seznámili s tamější nabídkou jídel české národní kuchyně. Jednak tedy objevíme spoustu nových znamenitých gastronomických útočišť, jednak se takříkajíc sbratříme s místními šéfkuchaři a obyvateli. Jan si navíc do každého pokračování pozve někoho ze svých přátel (ať už je to spisovatel, herec, případně známá televizní tvář), který svou účastí dále zpestřuje průběh této vydatné a bohémsky laděné, prostě pravé české gastrotúry. |
Spektrum Home
00:00
Candice nám poví všechno III (25)
I ve třetí sérii svého chvalně známého seriálu vytváří Candice Olson z bytů svých klientů neuvěřitel... I ve třetí sérii svého chvalně známého seriálu vytváří Candice Olson z bytů svých klientů neuvěřitelně krásné domovy. Pomáhá mu v tom jednak vlastní nepřekonatelná kreativita, jednak zkušení odborníci a dodavatelé. Společná týmová práce všech zúčastněných přináší opravdu dokonalé výsledky. 00:30
Candice nám poví všechno III (26)
I ve třetí sérii svého chvalně známého seriálu vytváří Candice Olson z bytů svých klientů neuvěřitel... I ve třetí sérii svého chvalně známého seriálu vytváří Candice Olson z bytů svých klientů neuvěřitelně krásné domovy. Pomáhá mu v tom jednak vlastní nepřekonatelná kreativita, jednak zkušení odborníci a dodavatelé. Společná týmová práce všech zúčastněných přináší opravdu dokonalé výsledky. 01:00
Pekelné hotely Gordona Ramsayho II (6)
Gordon Ramsay se divákům představí opět snad v poněkud nové roli, ale každopádně v novém prostředí. ... Gordon Ramsay se divákům představí opět snad v poněkud nové roli, ale každopádně v novém prostředí. Uznávaná kuchařská celebrita s dlouholetými zkušenostmi na poli vedení restaurací teď bere do rukou osud zanedbaných, krachujících hotelů a penzionů. Špinavé ložnice, koupelny s plesnivými stěnami, nemožný personál a příšerná obsluha... A to je jen několik příkladů, co bije v navštívených hotelích Gordona do očí a co se snaží dát do pořádku. Žádná situace nemůže být natolik zoufalá, aby se jí lekl. Gordon Ramsay, dobře známý svým nesmiřitelným maximalismem, si předsevzal, že při jeho odchodu bude každý hotel konkurenceschopný a bude mít šanci na přežití i v současné ekonomické situaci. Náš razantní šéfkuchař, zatímco krok za krokem vytváří podmínky, které mohou vést ke zlepšení obchodních ukazatelů daného hotelu, musí majitele nebo členy personálu svým svérázným a nenapodobitelným způsobem také přesvědčit o tom, že jeho metody a zásady budou fungovat. Oko při tom samozřejmě nezůstane suché, to je více než evidentní! |
Doma
Priatelia
Další díl/opakování: Komed. seriál USA (2001-2002). ![]() Adela show
Další díl/opakování: Talkshow Adely Banášovej ![]() Smotánka
Další díl/opakování: Nevšedný svet kľúčovou dierkou ![]() L.O.V.E.
Další díl/opakování: Magazín o láske, osudoch, vzťahoch a emóciách Vtáky v tŕní
Další díl/opakování: Romant. seriál Austr./USA (1983). ![]() |