![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
20:00
Vaříme s Nickem Stellinem II (9)
Nick se tentokrát vrací na startovní čáru, aby z gastronomické nabídky své rodné vlasti, Itálie, vyk... Nick se tentokrát vrací na startovní čáru, aby z gastronomické nabídky své rodné vlasti, Itálie, vykouzlil rustické, ale zároveň neobyčejně velkorysé hostiny. V jeho nabídce figurují tradiční italská jídla vylepšená americkými chutěmi, jako je šťavnatá hřebenatka, krabí karbanátky kořeněné tequilou, fantastické teriny a makaróny s humrovým masem a se sýrem. Snadno pochopitelnou metodou, krok za krokem diváky naučí připravovat nejlepší italské pokrmy tak, jak to dělají opravdoví mistři. Všechny předváděné recepty si vyžadují zcela jednoduché ingredience, ale jejich kombinace má za následek neuvěřitelnou chuťovou orgii. Lákavé chody bohatých hostin usadí k jednomu stolu všechny členy rodiny. 21:00
Catherinina domácí kuchyně (4)
Catherine Fulvio se vrátila domů z okružní cesty po Itálii a vrací se ke svým wicklowským kořenům, k... Catherine Fulvio se vrátila domů z okružní cesty po Itálii a vrací se ke svým wicklowským kořenům, které ji vedou k tomu, aby vytvářela v novém pojetí pokrmy tradiční irské domácí kuchyně. Tato činnost jí dovoluje skloubit dohromady její dvě vášně, vaření a vyučování. Catherina si v srdci uchovává italské tradice, a proto velice dobře ví, že dobré jídlo dokáže dokonale stmelit rodinu i společnost přátel. Proto bude nyní k vynikajícím kulinářským kreacím, které se stanou součástí večeří, pikniků, zahradního grilování a narozeninových oslav, používat nejkvalitnější irské ingredience. Pořad nabízí divákům lehké a chutné, a přesto pozoruhodné a velice nápadité recepty, jakož i pár tipů, jak je co nejlépe realizovat, ať už půjde o přepychovou nedělní hostinu, chutné rychlovky hotové za pár minut, jídla podávaná na slavnostní večerní party nebo dobře vymyšlené pokrmy z mražených potravin, které máme právě po ruce. 21:30
Pečeme s Marthou Stewartovou II (5)
Tady se snadno naučíte upéct doma i ty nejsložitější dezerty a nejlepší dortíky. Martha Stewart se s... Tady se snadno naučíte upéct doma i ty nejsložitější dezerty a nejlepší dortíky. Martha Stewart se s diváky podělí o nejšikovnější tipy související s pečením, aby je jaksepatří povzbudila a aby si sami doma vyzkoušeli svůj pekařský a cukrářský talent. Jak připravit skvělý moučník — skoro z ničeho? Základem kurzu jsou klasické recepty, které Martha zmodernizovala, a inovační prvek tu představuje způsob, jak svérázně Martha při pečení všem dobře známých druhů zákusků kombinuje chuti a ingredience. 22:00
Bratři pekaři: Ochutnávka Británie (6)
Pekař Tom Herbert se svým bratrem Henrym, který je řezník a zároveň kuchař, vyvíjí veškeré úsilí, ab... Pekař Tom Herbert se svým bratrem Henrym, který je řezník a zároveň kuchař, vyvíjí veškeré úsilí, aby dokázal, že také britská jídla právem patří k nejlepším na světě. Bratři provozující rodinný podnik tvrdí, že malá oblíbenost britské kuchyně je naprosto neopodstatněná. Nyní pátrají po původu tohoto omylu a po důkazech, které blud uvádějí na pravou míru. Cestují po své vlasti od úžasné říše jezer v severozápadní Anglii přes bujně zelený Wales, méně známé mořské pobřeží v Kentu až po kouzelnou hornatou krajinu Derbyshiru. Navštíví šest různých míst, na kterých se setkávají s nadšenými příznivci britské kuchyně. Tom a Henry si vyhrnou rukávy a vrhají se na zemědělskou činnost, pouštějí se do rybaření a krmení dobytka, aby potom všechny tyto úkony korunovali vařením unikátních pokrmů inspirovaných fantastickými ingrediencemi typickými pro jednotlivé navštívené regiony. Recpty zhotovují pod širým nebem na grilu, na ohništi nebo na plynovém vařiči, podle možností, načež finální výsledek podávají místním nadšencům, s nimiž se cestou seznámili, ve formě pravé a nefalšované venkovské hostiny. Když nakonec hladoví strávníci -- a zároveň porotci -- zasednou k talíři s Tomovým nebo Henryho jídlem, můžeme být svědky tradiční zdravé soutěže mezi sourozenci; oba bratři totiž vaří samostatně a na porotě je, aby rozhodla, který z obou pokrmů je chutnější. 23:30
Luke Nguyen: Asijské pouliční občerstven... (5)
Ve svém novém seriálu se Luke vydává na objevitelskou cestu za kulinářskými poklady asijských ulic, ... Ve svém novém seriálu se Luke vydává na objevitelskou cestu za kulinářskými poklady asijských ulic, od vietnamského Saigonu přes thajský Bangkok a malajský Kuala Lumpur až po Jakartu, hlavní město Indonézie. Street food je v mnoha zemích prvořadým způsobem stravování a rodiny provozující pouliční vyvařovny či stánky s jídlem už po několik generací vaří tatáž jídla a ve stejné podobě jako jejich předkové. Luke se vmísí mezi pouliční prodavače a sleduje, jakými metodami shánějí ingredience, vaří podle osvědčených receptů a staví v ulicích svoje stánky. |
20:55
Souboj dekoratérů (1)
V jednotlivých epizodách tohoto televizního cyklu budou spolu soupeřit nejtalentovanější bytoví arch... V jednotlivých epizodách tohoto televizního cyklu budou spolu soupeřit nejtalentovanější bytoví architekti amatéři Velké Británie. Každý ze tří soutěžících dostane jednu místnost, 48 hodin a tisíc liber, což jim musí stačit k tomu, aby přidělený prostor přetvořili podle vkusu majitelů. Dva finalisty odmění porota ještě větší výzvou -- budou muset od střechy po půdu zařídit a zkrášlit celý rodinný dům. Budou sice mít velkorysejší rozpočet, ale na splnění úkolu dostanou pouze tři dny. Sledujte, co dovedou, protože od nich můžete odkoukat opravdu úsporná a snadno proveditelná řešení! 22:00
Souboj dekoratérů (2)
V jednotlivých epizodách tohoto televizního cyklu budou spolu soupeřit nejtalentovanější bytoví arch... V jednotlivých epizodách tohoto televizního cyklu budou spolu soupeřit nejtalentovanější bytoví architekti amatéři Velké Británie. Každý ze tří soutěžících dostane jednu místnost, 48 hodin a tisíc liber, což jim musí stačit k tomu, aby přidělený prostor přetvořili podle vkusu majitelů. Dva finalisty odmění porota ještě větší výzvou -- budou muset od střechy po půdu zařídit a zkrášlit celý rodinný dům. Budou sice mít velkorysejší rozpočet, ale na splnění úkolu dostanou pouze tři dny. Sledujte, co dovedou, protože od nich můžete odkoukat opravdu úsporná a snadno proveditelná řešení! 23:10
Netradiční bydlení? II (6)
Převoznická loď. Železniční stanice. Zrušená továrna na zmrzlinu, polárky a nanuky. Šikovní chlapíci... Převoznická loď. Železniční stanice. Zrušená továrna na zmrzlinu, polárky a nanuky. Šikovní chlapíci s patřičnou dávkou fantazie a nezdolné vytrvalosti, ale také s náležitými odbornými znalostmi, přestavěli na skvělé obytné „paláce” takové prostory, o nichž si snad vůbec nikdo nemyslel, že by se v nich dalo řádně bydlet. V každém dílu našeho nového seriálu se setkáte s obrovskými snílky, kteří si vysnili pohádkový domov v těch nejzanedbanějších budovách a jiných místech – a aby měla pohádka šťastný konec, jejich sen se stal skutečností; nezůstalo jen u plánu, došlo i na realizaci. |
|
Varte s nami
Další díl/opakování: Recepty šéfkuchára Marcela Ihnačáka a známej moderátorky a skúsenej pekárky Adriany Polákovej Vymenené životy
Další díl/opakování: Romant. seriál Tur. (2014-2015). ![]() Nekonečná láska
Další díl/opakování: Romant. seriál Tur. (2015-2016). ![]() Ženy z rodu Gilmorovcov
Další díl/opakování: Rodinný seriál USA (2002-2003). ![]() |
TV Paprika
00:00
Anthony Bourdain: Neznámé končiny II (8)
Ale když nějaké místo není vhodné pro mistra kuchaře, co tam ten kuchař dělá, proč se točí kolem pro... Ale když nějaké místo není vhodné pro mistra kuchaře, co tam ten kuchař dělá, proč se točí kolem prostřených stolů (nebo jindy kolem koberců rozvinutých ve stanech)? Anthony Bourdain Jezdí po velice zajímavých - a navzájem diametrálně odlišných - krajích a cestou jí. Co myslíte, bude i vařit? V Kolumbii, v Maroku, v Kanadě nebo v Peru, případně v Kongu, se na něho jen hrnou exotické zážitky a mnoho toho vyzkouší. A myslíte si, že tyto kouty světa pro něho opravdu nejsou? Uvidíte sami, budete-li sledovat náš seriál. 01:30
Zaměřeno na polskou kuchyni V (4)
Vášnivý kuchař, hlavní postava tohoto pořadu, vychází z dobře známých polských specialit, na základě... Vášnivý kuchař, hlavní postava tohoto pořadu, vychází z dobře známých polských specialit, na základě kterých připravuje nové pochoutky, představující divákům objevný svět dosud neznámých chutí. Tomek Jakubiak, úspěšný mistr kuchař a autor gastronomických článků předvádí emblematické pokrmy své vlasti, a to od sklizně potřebných surovin až po jejich zpracování. Vydává se na cestu, aby objevoval dávno zapomenuté potraviny, ale i kulinářské novinky, a zatímco se toulá rozličnými kouty Polska, seznamuje se s metodami výroby či pěstování řady potravin, například sýrů, masných výrobků, ovoce, zeleniny a mnoha druhů koření. Regionální speciality, na něž narazí, jsou ale pouhým začátkem dlouhého řetězce zbrusu nových kulinářských kompozic. Tomek totiž ve svém seriálu divákům předvede, jak vypadá příprava polévek, hlavních jídel i dezertů podle jeho představ. Seznamte se i vy se všemi jeho šikovnými triky, díky kterým vykouzlíte z běžných potravin hotové zázraky, vždyť kuchyňská kreativita nezná hranic. 02:00
Catherinina domácí kuchyně (4)
Catherine Fulvio se vrátila domů z okružní cesty po Itálii a vrací se ke svým wicklowským kořenům, k... Catherine Fulvio se vrátila domů z okružní cesty po Itálii a vrací se ke svým wicklowským kořenům, které ji vedou k tomu, aby vytvářela v novém pojetí pokrmy tradiční irské domácí kuchyně. Tato činnost jí dovoluje skloubit dohromady její dvě vášně, vaření a vyučování. Catherina si v srdci uchovává italské tradice, a proto velice dobře ví, že dobré jídlo dokáže dokonale stmelit rodinu i společnost přátel. Proto bude nyní k vynikajícím kulinářským kreacím, které se stanou součástí večeří, pikniků, zahradního grilování a narozeninových oslav, používat nejkvalitnější irské ingredience. Pořad nabízí divákům lehké a chutné, a přesto pozoruhodné a velice nápadité recepty, jakož i pár tipů, jak je co nejlépe realizovat, ať už půjde o přepychovou nedělní hostinu, chutné rychlovky hotové za pár minut, jídla podávaná na slavnostní večerní party nebo dobře vymyšlené pokrmy z mražených potravin, které máme právě po ruce. 02:30
Pečeme s Marthou Stewartovou II (5)
Tady se snadno naučíte upéct doma i ty nejsložitější dezerty a nejlepší dortíky. Martha Stewart se s... Tady se snadno naučíte upéct doma i ty nejsložitější dezerty a nejlepší dortíky. Martha Stewart se s diváky podělí o nejšikovnější tipy související s pečením, aby je jaksepatří povzbudila a aby si sami doma vyzkoušeli svůj pekařský a cukrářský talent. Jak připravit skvělý moučník — skoro z ničeho? Základem kurzu jsou klasické recepty, které Martha zmodernizovala, a inovační prvek tu představuje způsob, jak svérázně Martha při pečení všem dobře známých druhů zákusků kombinuje chuti a ingredience. 02:59
Mlýnek na recepty (160)
Róbert Bede a Zsolt Serényi, dva stálí moderátoři našeho nového seriálu nazvaného Mlýnek na recepty ... Róbert Bede a Zsolt Serényi, dva stálí moderátoři našeho nového seriálu nazvaného Mlýnek na recepty dobře vědí, že diváci, ať už jsou jakéhokoli rodu, určitě ocení pořad, ve kterém bude mít hlavní slovo praktičnost a drobná každodenní kreativita. Mlýnek na recepty vám na obrazovce přípravu jídel, díky kterým vy, vážená divačko, diváku, nebo kdo má u vás v rodině na starosti kuchyňské záležitosti, budete mít značně usnadněnou práci s vymýšlením týdenního menu pro své nejbližší a nejmilovanější. Pro potřeby seriálu jsme si sice recepty rozdělili do čtyř základních kategorií (jídla levná, rychlá, zdravá a chutná), ale zdaleka tím nehodláme tvrdit, že by se nemohlo vyskytnout jídlo, které je rychlé a zároveň chutné, případně zdravé a současně i praktické. Kromě stabilní moderátorské dvojice budou v pořadu pravidelně vystupovat různí hosté – mistři kuchaři, specialisté na maďarskou kuchyni i na gastronomii jiných národů, dále cukráři, somelieři, baroví číšníci a barmani, ale i známé osobnosti, které se proslavily nejen tím, že jsou příšerně slavné... 03:12
Mlýnek na recepty (161)
Róbert Bede a Zsolt Serényi, dva stálí moderátoři našeho nového seriálu nazvaného Mlýnek na recepty ... Róbert Bede a Zsolt Serényi, dva stálí moderátoři našeho nového seriálu nazvaného Mlýnek na recepty dobře vědí, že diváci, ať už jsou jakéhokoli rodu, určitě ocení pořad, ve kterém bude mít hlavní slovo praktičnost a drobná každodenní kreativita. Mlýnek na recepty vám na obrazovce přípravu jídel, díky kterým vy, vážená divačko, diváku, nebo kdo má u vás v rodině na starosti kuchyňské záležitosti, budete mít značně usnadněnou práci s vymýšlením týdenního menu pro své nejbližší a nejmilovanější. Pro potřeby seriálu jsme si sice recepty rozdělili do čtyř základních kategorií (jídla levná, rychlá, zdravá a chutná), ale zdaleka tím nehodláme tvrdit, že by se nemohlo vyskytnout jídlo, které je rychlé a zároveň chutné, případně zdravé a současně i praktické. Kromě stabilní moderátorské dvojice budou v pořadu pravidelně vystupovat různí hosté – mistři kuchaři, specialisté na maďarskou kuchyni i na gastronomii jiných národů, dále cukráři, somelieři, baroví číšníci a barmani, ale i známé osobnosti, které se proslavily nejen tím, že jsou příšerně slavné... 03:50
Ze dne na den (18)
Mimořádně úspěšný seriál „Co si dáme dnes” od nynějška vystřídá na programu TV Paprika nový pořad vy... Mimořádně úspěšný seriál „Co si dáme dnes” od nynějška vystřídá na programu TV Paprika nový pořad vysílaný rovněž každý den s novým obsahem. Krátké dvanáctiminutové epizody budou hospodyňky ze dne na den zásobovat čerstvými nápady, takže jídla předváděná na obrazovce se mohou už za pár hodin objevit na stole rodiny! Dejte si poradit od populárních šéfkuchařů TV Paprika: Tamás Jenei Vás naučí vařit exoticky, Róbert Bede tradičně, Zsolt Serényi moderně a Zoltán Magos podle svěžích středomořských receptů! 04:03
Ze dne na den (19)
Mimořádně úspěšný seriál „Co si dáme dnes” od nynějška vystřídá na programu TV Paprika nový pořad vy... Mimořádně úspěšný seriál „Co si dáme dnes” od nynějška vystřídá na programu TV Paprika nový pořad vysílaný rovněž každý den s novým obsahem. Krátké dvanáctiminutové epizody budou hospodyňky ze dne na den zásobovat čerstvými nápady, takže jídla předváděná na obrazovce se mohou už za pár hodin objevit na stole rodiny! Dejte si poradit od populárních šéfkuchařů TV Paprika: Tamás Jenei Vás naučí vařit exoticky, Róbert Bede tradičně, Zsolt Serényi moderně a Zoltán Magos podle svěžích středomořských receptů! 04:16
Christophe v Provenci (2)
Víno, opojení a TV Paprika. Francouzský mistr kuchař Christophe Deparday se ve svém novém televizním... Víno, opojení a TV Paprika. Francouzský mistr kuchař Christophe Deparday se ve svém novém televizním cyklu jako mávnutím kouzelného proutku přenáší do Provence, jednoho z nejromantičtějších koutů Francie. Na gastronomickou okružní jízdu ho doprovodila maďarská televizní moderátorka Nóra Szily a pomohla mu ochutnat úctyhodné množství jihofrancouzských pochoutek. Naši cestovatelé se ale nezastavovali jen na místech, jejichž návštěva je pro turisty víceméně „povinná“, protože díky Christophově znalosti prostředí se mohli seznámit i se zapadlejšími, zato z kulinářského hlediska velmi vděčnými provensálskými lokalitami. 04:42
Gastroagent Jan Rosák (14)
Moderátorem tohoto seriálu je Jan Rosák, celebrita nesmírně populární zejména díky České (Českoslove... Moderátorem tohoto seriálu je Jan Rosák, celebrita nesmírně populární zejména díky České (Československé) televizi 80. a 90. let. Jan ovšem, jak známo, i nadále pravidelně figuruje na stránkách českého bulvárního tisku a je typickým ztělesněním života dnešní „české bohémy”. Za dodnes trvající přízeň veřejnosti vděčí především originalitě a neodolatelnému šarmu své strhující osobnosti. Před pár lety se Jan Rosák rozhodl, že skoncuje s uspěchaným životním stylem v Praze a nedaleko hlavního města zakoupil několik set let starý zámeček, v němž si otevřel restauraci. Janovou vášní je gastronomie, jenže se jí nezabývá ve funkci kuchaře, nýbrž – jak sám říká – v roli „supervisora”, tedy jakéhosi „dohližitele”. Ve zmíněném televizním seriálu slouží jeho vlastní podnik jako základna, odkud se vyráží na okružní jízdu po nejlepších (a přitom vůbec ne nejdražších!) restauracích České republiky, abychom se zblízka seznámili s tamější nabídkou jídel české národní kuchyně. Jednak tedy objevíme spoustu nových znamenitých gastronomických útočišť, jednak se takříkajíc sbratříme s místními šéfkuchaři a obyvateli. Jan si navíc do každého pokračování pozve někoho ze svých přátel (ať už je to spisovatel, herec, případně známá televizní tvář), který svou účastí dále zpestřuje průběh této vydatné a bohémsky laděné, prostě pravé české gastrotúry. |
Spektrum Home
00:05
Božské přestavby XIV (9)
Kanadská návrhářka a bytová architektka Candice, známá televizní osobnost, opět nebojácně vytváří pl... Kanadská návrhářka a bytová architektka Candice, známá televizní osobnost, opět nebojácně vytváří plány, organizuje a přestavuje, aby pro své zákazníky v rámci možností realizovala co nejideálnější prostor k bydlení. Její styl je svěží, elegantní a lákavě útulný. Desítkám rodin tak dokáže poskytnout opravdu pohodlné rodinné hnízdečko. 00:30
Božské přestavby XIV (10)
Kanadská návrhářka a bytová architektka Candice, známá televizní osobnost, opět nebojácně vytváří pl... Kanadská návrhářka a bytová architektka Candice, známá televizní osobnost, opět nebojácně vytváří plány, organizuje a přestavuje, aby pro své zákazníky v rámci možností realizovala co nejideálnější prostor k bydlení. Její styl je svěží, elegantní a lákavě útulný. Desítkám rodin tak dokáže poskytnout opravdu pohodlné rodinné hnízdečko. 01:00
Pekelné hotely Gordona Ramsayho II (5)
Gordon Ramsay se divákům představí opět snad v poněkud nové roli, ale každopádně v novém prostředí. ... Gordon Ramsay se divákům představí opět snad v poněkud nové roli, ale každopádně v novém prostředí. Uznávaná kuchařská celebrita s dlouholetými zkušenostmi na poli vedení restaurací teď bere do rukou osud zanedbaných, krachujících hotelů a penzionů. Špinavé ložnice, koupelny s plesnivými stěnami, nemožný personál a příšerná obsluha... A to je jen několik příkladů, co bije v navštívených hotelích Gordona do očí a co se snaží dát do pořádku. Žádná situace nemůže být natolik zoufalá, aby se jí lekl. Gordon Ramsay, dobře známý svým nesmiřitelným maximalismem, si předsevzal, že při jeho odchodu bude každý hotel konkurenceschopný a bude mít šanci na přežití i v současné ekonomické situaci. Náš razantní šéfkuchař, zatímco krok za krokem vytváří podmínky, které mohou vést ke zlepšení obchodních ukazatelů daného hotelu, musí majitele nebo členy personálu svým svérázným a nenapodobitelným způsobem také přesvědčit o tom, že jeho metody a zásady budou fungovat. Oko při tom samozřejmě nezůstane suché, to je více než evidentní! |
Doma
Priatelia
Další díl/opakování: Komed. seriál USA (2001-2002). ![]() Adela show
Další díl/opakování: Talkshow Adely Banášovej ![]() L.O.V.E.
Další díl/opakování: Magazín o láske, osudoch, vzťahoch a emóciách |