Rijen

TV Program - Pondělí 28. srpna

      
Vyberte datum:
Filtr:  
Zobrazit vybrané
TV Paprika TV Paprika
Spektrum Home Spektrum Home
TV Noe TV Noe
Doma Doma
20:00
Hughovy tři dobré věci (16)
Hugh Fearnley-Whittingstall aplikuje dávno osvědčenou filozofii, podle které „do třetice všeho dobré...

Hugh Fearnley-Whittingstall aplikuje dávno osvědčenou filozofii, podle které „do třetice všeho dobrého“ – ať už to jsou tři klobásy, fazolová pyré nebo rebarborové pudinky s drobením. V tomto seriálu je formulován jednoduchý vzkaz: nedejte se odradit složitými recepty, neboť k tomu, abyste připravili dokonalý pokrm, nepotřebujete nic jiného než tři ingredience, které se ovšem navzájem dokonale doplňují. V každé epizodě se k Hughovi a jednomu z členů jeho protřelého týmu z chalupy v River Cottage připojí jako host některý ze zkušených mistrů kuchařů a ve trojici reagují na každodenní výzvu: uvařit rychlou a snadnou večeři s pomocí jedné „prominentní“ ingredience, kterou doplňují dalšími dvěma chutěmi. Výsledkem této snahy musí být jídlo, které si zasluhuje nejvyšší gastronomické ocenění. Po hrdinsky zvládnutém vaření jak Hugh, tak jeho dva kuchařští rivalové předloží plody své práce odborné porotě, aby se ukázalo, která kreace si vysloužila titul „nejlepší pokrm dne”.

20:30
Hughovy tři dobré věci (17)
Hugh Fearnley-Whittingstall aplikuje dávno osvědčenou filozofii, podle které „do třetice všeho dobré...

Hugh Fearnley-Whittingstall aplikuje dávno osvědčenou filozofii, podle které „do třetice všeho dobrého“ – ať už to jsou tři klobásy, fazolová pyré nebo rebarborové pudinky s drobením. V tomto seriálu je formulován jednoduchý vzkaz: nedejte se odradit složitými recepty, neboť k tomu, abyste připravili dokonalý pokrm, nepotřebujete nic jiného než tři ingredience, které se ovšem navzájem dokonale doplňují. V každé epizodě se k Hughovi a jednomu z členů jeho protřelého týmu z chalupy v River Cottage připojí jako host některý ze zkušených mistrů kuchařů a ve trojici reagují na každodenní výzvu: uvařit rychlou a snadnou večeři s pomocí jedné „prominentní“ ingredience, kterou doplňují dalšími dvěma chutěmi. Výsledkem této snahy musí být jídlo, které si zasluhuje nejvyšší gastronomické ocenění. Po hrdinsky zvládnutém vaření jak Hugh, tak jeho dva kuchařští rivalové předloží plody své práce odborné porotě, aby se ukázalo, která kreace si vysloužila titul „nejlepší pokrm dne”.

21:00
Simon Hopkinson: Delikatesy (6)
Letní oběd
22:00
Jamieho a Jimmyho Gastronomický bojový k... IV (3)
Klub bojovníků za práva dobrého jídla nemá stálé sídlo. Může se nacházet všude, kde se Jamie sejde s...

Klub bojovníků za práva dobrého jídla nemá stálé sídlo. Může se nacházet všude, kde se Jamie sejde s Jimmym, protože v tom případě si oba hned vysoukají rukávy a jsou ochotni ve jménu chutné stravy čelit jakýmkoli výzvám. Ze své základny v kavárně na Southend Pier jsou oba staří dobří přátelé, kteří se spolu kamarádí už od dětství, ochotni vydat se za nevšedními kulinářskými dobrodružstvími třeba přes celý kontinent. Dokáží se kdykoli vytasit s tím nejlepším, co nabízí britská kuchyně, a porovnat to s nejlepšími gastronomickými výtvory zbylé části Evropy.

23:00
Dva hladoví Angličani (2)
Bristol
20:00
Velkolepé plány: Austrálie III (5)
Ve třetí řadě tohoto seriálu můžeme sledovat historii opět nových jedinečných příbytků, jejichž tvůr...

Ve třetí řadě tohoto seriálu můžeme sledovat historii opět nových jedinečných příbytků, jejichž tvůrci se vyznačují představivostí neznající hranic a hladce překonávající všechny fyzické překážky. Ale stačí tu k úspěchu pouhý dostatek fantazie? Odpověď zní jednoznačně ne! Bez výdrže, kreativity, trpělivosti a odborné zdatnosti by se z předváděných průkopnických staveb nezrodila ani jediná.

21:00
Na chalupě – Austrálie III (2)
Tasmánský šéfkuchař povzbuzený úspěchem svého britského předchůdce Hugha se na své australské farmě ...

Tasmánský šéfkuchař povzbuzený úspěchem svého britského předchůdce Hugha se na své australské farmě snaží už několik let dosáhnout podobných výsledků jako jeho zbožňovaný televizní vzor. Hospodaří v úsporném a udržitelném duchu a v harmonii s přírodou. Avšak jak přibývají léta, výzev neubývá, naopak, stále se množí. Vybrušování svérázných metod hospodaření si od Paula vyžaduje stále více kreativních řešení.

22:00
Daleko od mlžného Albionu II (11)
Co může dělat Angličan, pakliže se chce jednou provždy zbavit útrap vyvolaných mlhami a vlhkým počas...

Co může dělat Angličan, pakliže se chce jednou provždy zbavit útrap vyvolaných mlhami a vlhkým počasím? V seriálu se ukáže, že za cenu, kterou dostane za svůj dům v Anglii, si může pohodlně vybrat z nejrůznějších nemovitostí situovaných v doslova nejkrásnějších koutech Evopy. Od Francie po Chorvatsko, od Německa po Itálii, respektive až po Španělsko, uvidíme celou plejádu krásných domů, usedlostí, ba dokonce i zámků, a zároveň prožijeme s anglickými dobrodruhy toužícími po slunečních paprscích vzrušující chvíle vyplněné hledáním vhodného obydlí.

23:10
Lovci ostrovů (1)
Myslíte si, že mít vlastní ostrov by bylo nedosažitelným snem? Existují šťastné rodiny, které si tak...

Myslíte si, že mít vlastní ostrov by bylo nedosažitelným snem? Existují šťastné rodiny, které si takovou věc mohou dovolit, a tak opouštějí svůj městský dům a stěhují se na ostrov v Karibském moři. Výběr ale není lehký! Zvolit si z rajských zahrad, jejichž břehy omývají vlny tyrkysového moře, tu pravou je možná ještě těžší úkol, než když se člověk rozhoduje pro koupi toho či onoho tradičního domu nebo bytu.

23:35
Lovci ostrovů (2)
Myslíte si, že mít vlastní ostrov by bylo nedosažitelným snem? Existují šťastné rodiny, které si tak...

Myslíte si, že mít vlastní ostrov by bylo nedosažitelným snem? Existují šťastné rodiny, které si takovou věc mohou dovolit, a tak opouštějí svůj městský dům a stěhují se na ostrov v Karibském moři. Výběr ale není lehký! Zvolit si z rajských zahrad, jejichž břehy omývají vlny tyrkysového moře, tu pravou je možná ještě těžší úkol, než když se člověk rozhoduje pro koupi toho či onoho tradičního domu nebo bytu.

20:00
Jubileum: 700 let hledání odpuštění
Dokument představuje 700letou historii Jubilejních roků
20:55
ARTBITR - Kulturní magazín (34)
S MUDr. Marií Svatošovou
21:05
Tara Fuki v Parníku
Záznam koncertního vystoupení dua zpívajících violoncellistek Andrey Konstankiewicz a Dorota Barové
22:05
Noční univerzita
Prof. Vladimír Smékal, CSc. - Hledání a respektování pravdy
23:05
Žijeme mezi vámi
Dokument o lidech, kteří prošli transformací sociálních služeb
23:30
Kulatý stůl
Charta 77 a křesťané
20:20
zábava
minih143273
Varte s nami

Další díl/opakování:
08.11.2024 v 08:25 (Markíza)
15.11.2024 v 08:25 (Markíza)


Recepty šéfkuchára Marcela Ihnačáka a známej moderátorky a skúsenej pekárky Adriany Polákovej
20:30
seriál
minih152769minih152769
Nekonečná láska

Další díl/opakování:
31.07.2024 v 12:20 (Nova Lady)
01.08.2024 v 12:10 (Nova Lady)
02.08.2024 v 12:20 (Nova Lady)
03.08.2024 v 12:10 (Nova Lady)
04.08.2024 v 12:15 (Nova Lady)
05.08.2024 v 20:15 (Nova Lady)
06.08.2024 v 20:15 (Nova Lady)
07.08.2024 v 11:55 (Nova Lady)

(123, 124)
Romant. seriál Tur. (2016).
 
TV program: Nekonečná láska (Kara Sevda)
22:25
seriál
minih141068minih141068
Láska na druhý pokus 2

Další díl/opakování:
18.06.2019 v 07:15 (Doma)
19.06.2019 v 07:05 (Doma)
20.06.2019 v 07:10 (Doma)

(53)
Romant. seriál Tur. (2015-2016).
 
TV program: Aşk Yeniden
23:25
film
minih47289minih47289
Jedného dňa, možno

Další díl/opakování:
06.07.2024 v 12:20 (NOVA)
07.07.2024 v 20:15 (Nova Lady)
10.07.2024 v 11:25 (Nova Cinema)


Romant. komédia USA (2007).
 
TV program: Určitě, možná (Definitely, Maybe)
TV Paprika
00:00
Oni spolu pečou! II (2)
Cukrář Eric Lanlard je jedním z největších anglických expertů na moučníky. Do své kuchyně zve nadšen...

Cukrář Eric Lanlard je jedním z největších anglických expertů na moučníky. Do své kuchyně zve nadšené amatéry, s kterými tráví příjemné odpoledne, ale během této doby upečou i vynikající dorty, řezy a mnoho jiných skvělých cukrářských kreací. Prostřednictvím svých geniálních receptů odhaluje mistr cukrář divákům krok za krokem širý a kouzelný svět sladkostí.

00:30
Oni spolu pečou! II (3)
Cukrář Eric Lanlard je jedním z největších anglických expertů na moučníky. Do své kuchyně zve nadšen...

Cukrář Eric Lanlard je jedním z největších anglických expertů na moučníky. Do své kuchyně zve nadšené amatéry, s kterými tráví příjemné odpoledne, ale během této doby upečou i vynikající dorty, řezy a mnoho jiných skvělých cukrářských kreací. Prostřednictvím svých geniálních receptů odhaluje mistr cukrář divákům krok za krokem širý a kouzelný svět sladkostí.

01:00
Jacques Pépin: Vaříme s láskou (16)
Jacques Pépin naše diváky seznámí s novými fantastickými recepty a kuchyňskými technikami, a jak jsm...

Jacques Pépin naše diváky seznámí s novými fantastickými recepty a kuchyňskými technikami, a jak jsme u něho zvyklí, dělá to zaníceně, naplno, tělem i duší. I vaření jde lépe od ruky ve společnosti, zejména když tuto společnost tvoří rodinní příslušníci a přátelé. To dobře ví i Jacques, a proto uvidíme nejen jeho úchvatné gastronimické kreace, ale nahlédneme i do jeho života, minulosti a zajímavé historie vzniku předváděných receptů.

01:30
Kulinářská dobrodružství v Argentině (7)
V tomto pořadu si podávají ruku kulinářské rozkoše s cestovatelskými zážitky a dobrodružným životem....

V tomto pořadu si podávají ruku kulinářské rozkoše s cestovatelskými zážitky a dobrodružným životem. Vypráví o cestě dvou mladých a podnikavých kuchařských mistrů, kteří si chtějí splnit celoživotní sen a stát se majiteli vlastnoručně vybudované a úspěšně zavedené restaurace – vzniklé z ničeho. Oba naši protagonisté se rozhodli, že si vyberou zaslouženou dovolenou a budou hledat inspiraci pro svůj budoucí podnik. Proto se účastní rustické gastronomické túry po Argentině. Rustické kulinářské dobrodružství hlavní hrdiny zavede do nejvyšších argentinských hor a jiných, místy poněkud drsných krajů, ať už to jsou pampy nebo vrcholky And. Ovšem jihoamerický venkov je pro naše kuchaře zároveň bezedným zdrojem inspirace.

02:00
Hughovy tři dobré věci (16)
Hugh Fearnley-Whittingstall aplikuje dávno osvědčenou filozofii, podle které „do třetice všeho dobré...

Hugh Fearnley-Whittingstall aplikuje dávno osvědčenou filozofii, podle které „do třetice všeho dobrého“ – ať už to jsou tři klobásy, fazolová pyré nebo rebarborové pudinky s drobením. V tomto seriálu je formulován jednoduchý vzkaz: nedejte se odradit složitými recepty, neboť k tomu, abyste připravili dokonalý pokrm, nepotřebujete nic jiného než tři ingredience, které se ovšem navzájem dokonale doplňují. V každé epizodě se k Hughovi a jednomu z členů jeho protřelého týmu z chalupy v River Cottage připojí jako host některý ze zkušených mistrů kuchařů a ve trojici reagují na každodenní výzvu: uvařit rychlou a snadnou večeři s pomocí jedné „prominentní“ ingredience, kterou doplňují dalšími dvěma chutěmi. Výsledkem této snahy musí být jídlo, které si zasluhuje nejvyšší gastronomické ocenění. Po hrdinsky zvládnutém vaření jak Hugh, tak jeho dva kuchařští rivalové předloží plody své práce odborné porotě, aby se ukázalo, která kreace si vysloužila titul „nejlepší pokrm dne”.

02:26
Hughovy tři dobré věci (17)
Hugh Fearnley-Whittingstall aplikuje dávno osvědčenou filozofii, podle které „do třetice všeho dobré...

Hugh Fearnley-Whittingstall aplikuje dávno osvědčenou filozofii, podle které „do třetice všeho dobrého“ – ať už to jsou tři klobásy, fazolová pyré nebo rebarborové pudinky s drobením. V tomto seriálu je formulován jednoduchý vzkaz: nedejte se odradit složitými recepty, neboť k tomu, abyste připravili dokonalý pokrm, nepotřebujete nic jiného než tři ingredience, které se ovšem navzájem dokonale doplňují. V každé epizodě se k Hughovi a jednomu z členů jeho protřelého týmu z chalupy v River Cottage připojí jako host některý ze zkušených mistrů kuchařů a ve trojici reagují na každodenní výzvu: uvařit rychlou a snadnou večeři s pomocí jedné „prominentní“ ingredience, kterou doplňují dalšími dvěma chutěmi. Výsledkem této snahy musí být jídlo, které si zasluhuje nejvyšší gastronomické ocenění. Po hrdinsky zvládnutém vaření jak Hugh, tak jeho dva kuchařští rivalové předloží plody své práce odborné porotě, aby se ukázalo, která kreace si vysloužila titul „nejlepší pokrm dne”.

02:52
Dva v kravatě (18)
Dvě známé české tváře naší stanice spojily své síly! Už také bylo načase, aby se spolu seznámily... ...

Dvě známé české tváře naší stanice spojily své síly! Už také bylo načase, aby se spolu seznámily... Jan Rosák (62) byl v českých médiích osmdesátých a devadesátých let jednou z nejznámějších moderátorských osobností, zatímco Michal Nikodém (32) je představitelem pražské „nové generace“. Přestože je mezi oběma mnoho rozdílů, jednu vlastnost mají společnou – lásku ke gastronomii. Pro Michala je i „oficiálním” povoláním, pro Jana čistě osobní zálibou. Pro potřeby tohoto pořadu byla dočasně založena společnost, která roznáší obědy až do domu. Jejími „majiteli“ jsou – kdo jiný, než Jan Rosák a Michal Nikodém. Zvláštnost této firmy tkví v tom, že její klienti nedostanou to, co si původně chtěli objednat! Jan Rosák, který zvedá telefony, se totiž snaží přesvědčit zákazníka toužícího kupříkladu po pizze, aby si vybral nějaký zajímavější pokrm, který mu sám navrhne. Jakmile je ruka v rukávě, začne se horempádem vařit. Podnikový kuchař Michal se pustí do práce a během přípravy jídla zasvěcuje diváky do svých triků a diktuje jim recepty. Také Janovi udělí na cestu pár dobrých rad – jak má pokrm servírovat a co o něm má konzumentům povědět. Jan ovšem nesmí plýtvat časem, protože se nesluší nechat klienty dlouho čekat. Popadne tedy úhledně zabalené pochutiny a vše, co bude potřebovat k prostírání, a spěchá, aby byl co nejdříve na udané adrese. I vy si objednejte oběd od naší dvojice – na programu TV Paprika.

03:19
Masopusty (18)
Smažený sýr, smažené houby, smažený květák – co nás hned napadne, když o těchto jídlech slyšíme? Je ...

Smažený sýr, smažené houby, smažený květák – co nás hned napadne, když o těchto jídlech slyšíme? Je bohužel smutnou skutečností, že ačkoli si vegetarianismus získává stále více příznivců a vegetariánská kuchyně různých národů je mezi lidmi stále oblíbenější, obvyklá nabídka pro vegetariány ve velké části běžných maďarských restaurací pozůstává všehovšudy z výše uvedených tří položek. Jestliže jste vegetariánství už „propadli” nebo se s ním právě chystáte začít, případně se jen pídíte po zdravých – a přitom chuťově lákavých – jídlech, ale zcela jistě víte, že chcete víc, než kolik slibují tři představitelé smažené „klasiky” z první věty tohoto článku, je pro vás tento pořad jako stvořený. Seriál nám umožní seznámit se s rozličnými odrůdami vegetarianismu, s kuchyní národů přísahajících na stravu vegetariánského charakteru, ale i s excelentními zeleninovými pokrmy národů, které se stravují smíšeně. Naučíme se z něho sestavovat plnohodnotný jídelníček bohatý na potřebné živiny, který však bude náležitě pestrý i přesto, že se rozloučíme s masem. Není to žádný klam a mam – seriál moderuje Csilla Balkányiová, zvolená před několika lety za Miss Balaton, která je sama zkušená vegetariánka, a tak si můžeme být jisti, že nás obohatí mnoha vyzkoušenými, osvědčenými – a v neposlední řadě velice chutnými recepty. Staňte se i vy „masopustem” – pomůže vám v tom zbrusu nový pořad na programu TV Paprika!

03:45
Dieta A-Z (2)
V dnešní době mnozí lidé zápasí s citlivostí, případně alergií na různé potraviny nebo s takovými ch...

V dnešní době mnozí lidé zápasí s citlivostí, případně alergií na různé potraviny nebo s takovými chorobami, které si vyžadují speciální jídelníček. Speciální životospráva ovšem ještě nemusí znamenat méně kvalitní nebo méně hodnotné stravování. Naopak, když si správně vybereme suroviny k vaření a použijeme dobře vymyšlený recept, může být taková strava dokonce i hodnotnější. Tato malá abeceda diety obsahuje dietetické informace týkající se tří důležitých okruhů chorob. Poskytuje praktické rady lidem alergickým na mouku a/nebo na mléko, dále pak diabetikům. Všem také nabízí dobře použitelné a zdravé kuchyňské recepty. Za odborné dietetické asistence pomohou jednotlivé díly tohoto seriálu pacientům v orientaci mezi rozličnými formami a teoriemi diety. Upozorní je na důležitost obezřetného a správného výběru surovin. Poradí, čemu je třeba při nákupu věnovat zvýšenou pozornost a jak lze vynechat, případně čím je možno nahradit obvyklé ingredience nejrozšířenějších tradičních pokrmů, aby nevyvolaly alergickou reakci nebo nezpůsobily onemocnění.

03:58
Dieta A-Z (3)
V dnešní době mnozí lidé zápasí s citlivostí, případně alergií na různé potraviny nebo s takovými ch...

V dnešní době mnozí lidé zápasí s citlivostí, případně alergií na různé potraviny nebo s takovými chorobami, které si vyžadují speciální jídelníček. Speciální životospráva ovšem ještě nemusí znamenat méně kvalitní nebo méně hodnotné stravování. Naopak, když si správně vybereme suroviny k vaření a použijeme dobře vymyšlený recept, může být taková strava dokonce i hodnotnější. Tato malá abeceda diety obsahuje dietetické informace týkající se tří důležitých okruhů chorob. Poskytuje praktické rady lidem alergickým na mouku a/nebo na mléko, dále pak diabetikům. Všem také nabízí dobře použitelné a zdravé kuchyňské recepty. Za odborné dietetické asistence pomohou jednotlivé díly tohoto seriálu pacientům v orientaci mezi rozličnými formami a teoriemi diety. Upozorní je na důležitost obezřetného a správného výběru surovin. Poradí, čemu je třeba při nákupu věnovat zvýšenou pozornost a jak lze vynechat, případně čím je možno nahradit obvyklé ingredience nejrozšířenějších tradičních pokrmů, aby nevyvolaly alergickou reakci nebo nezpůsobily onemocnění.

04:11
Až vám FITráví III (13)
V nejnovější řadě našeho seriálu věnujeme velký prostor moudrým a již dávno osvědčeným radám lidovýc...

V nejnovější řadě našeho seriálu věnujeme velký prostor moudrým a již dávno osvědčeným radám lidových léčitelů. Ať už je tématem chudokrevnost, nespavost nebo celková únava a vyčerpání, naši dva misionáři zdravého stravování, Lázár Kovács a Alexandra Béres, s odbornou dietetickou asistencí zaplaví diváky, kteří chtějí být fit, prostými a praktickými informacemi. Stačí pár jednoduchých cviků a receptů – a už se budeme cítit přes den méně utahaní.

04:38
Slavní v maléru II (3)
Povzbuzeni úspěchem Slavných v maléru na maďarské scéně, se v druhé řadě seriálu odvažujeme už i za ...

Povzbuzeni úspěchem Slavných v maléru na maďarské scéně, se v druhé řadě seriálu odvažujeme už i za hranice a do bláznivé soutěže TV Paprika zapojíme také osobnosti ze světa rumunských, českých a slovenských celebrit. Hra bude nyní ještě napínavější, protože vítězové získají hodnotné dárky, ale neméně nápadité budou i ceny rozdávané pro útěchu těm, kteří nevyhráli. Pravidla soutěže zůstávají stejná: dvojice slavných má dvacet minut na to, aby podle instrukcí moderátora uvařila předváděný pokrm. Maďarské soutěžící vezme „pod svá křídla“ jako zkušený moderátor Róbert Bede, rumunské celebrity dostane na povel šaramantní Antonio Passarelli, zatímco o české a slovenské hosty se postará šikovný mistr kuchař Laci Hornáček. Za každou zemi bude v pořadu zasedat dvoučlenná odborná porota, kterou tvoří gastronomičtí žurnalisté, šéfkuchaři, případně blogeři zabývající se kulinářskými tématy. Ti budou hodnotit výkony soutěžících, rozhodnou o tom, který hlavní chod jim chutná lépe a kdo půjde umývat nádobí.

Spektrum Home
00:05
Dům snů V (22)
Jsou to dvojčata, velmi šaramantní a sympatická, se smyslem pro humor. Ale také vynikající profesion...

Jsou to dvojčata, velmi šaramantní a sympatická, se smyslem pro humor. Ale také vynikající profesionálové! Pokud hledáte dům snů, je s pomocí jejich znalostí úspěch zaručen, lhostejno, zdali jde o rekonstrukci nemovitosti, kterou už máme, nebo se právě rozhodujeme ke koupi nové.

01:00
Kutiholka (1)
Všechny díly tohoto pořadu vycházejí z téže základní myšlenky: nebojte se tvořit! V jednotlivých epi...

Všechny díly tohoto pořadu vycházejí z téže základní myšlenky: nebojte se tvořit! V jednotlivých epizodách seriálu začnou žít novým životem takové předměty, které se sice běžně vyskytují v každé domácnosti, ale na první pohled by nikoho nenapadlo, že mohou mít také dekorační funkci. Ovšem naše moderátorka, populární maďarská herečka Mónika Ullmannová, divákům dokáže nejen to, že se jí honí hlavou nepřeberné množství kreativních nápadů, díky kterým i tu nejvšednější věc umí změnit v pěkný, nápaditý a praktický doplněk domácnosti, ale i to, že kutilská dovednost není nic složitého, co by si nemohl osvojit kdokoli z nás. Seriál z vlastní produkce naší televize se vysílá denně, každý den uvidíte nový díl, který vám poslouží praktickými tipy a originálními nápady, na jejichž základě se potom sami můžete pustit do kutilských a dekoračních prací. Uvidíte, jak si můžete za málo peněz vyzdobit byt, a to třeba v každé roční době v jiném duchu. Podněcuje kreativitu, inspiruje, ale zároveň ke všemu přistupuje z praktického hlediska.

01:30
My jsme malí řemeslníci (18)
TV Noe
01:00
Noční repríza dopoledních pořadů
Noční repríza dopoledních pořadů z minulého dne
Doma
01:40
seriál
minih43738minih43738
Pestúnka Fran

Další díl/opakování:
12.02.2024 v 10:50 (NOVA)
13.02.2024 v 10:50 (NOVA)
14.02.2024 v 10:50 (NOVA)
15.02.2024 v 10:50 (NOVA)
16.02.2024 v 10:50 (NOVA)


Komed. seriál USA (1993-1994).
 
TV program: Chůva k pohledání (The Nanny)
02:25
zábava
minih91838minih91838
Smotánka

Další díl/opakování:
02.11.2024 v 18:20 (Markíza)
03.11.2024 v 04:55 (Markíza)
09.11.2024 v 18:20 (Markíza)


Nevšedný svet kľúčovou dierkou
 
TV program: Smotánka
03:45
seriál
minih111929minih111929
Chlapi neplačú

Další díl/opakování:
23.11.2020 v 14:25 (Doma)


Rodinný seriál SR (2014).
 
TV program: Chlapi neplačú
04:50
seriál
minih56239minih56239
Cigánky

Další díl/opakování:
27.09.2017 v 15:40 (Doma)
28.09.2017 v 15:55 (Doma)
29.09.2017 v 14:45 (Doma)
02.10.2017 v 15:40 (Doma)
03.10.2017 v 15:50 (Doma)
04.10.2017 v 15:40 (Doma)
05.10.2017 v 15:50 (Doma)
06.10.2017 v 14:45 (Doma)

(121, 122/162)
Telenovela Mex./Šp. (2004).
 
TV program: Cigánky (Gitanas)
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Christopher Bergschneider

Bergschneider Christopher

Naposled navštívené:
Christopher Bergschneider

Bergschneider Christopher