Cerven

TV Program - Úterý 8. května

      
Vyberte datum:
Filtr:  
Zobrazit vybrané
TV Paprika TV Paprika
Spektrum Home Spektrum Home
TV Noe TV Noe
Doma Doma
20:00
River Cottage: Průvodce (9)
Opřete se pohodlně v křesle, uvolněte se a dovolte expertům z chalupy v River Cottage, aby vás v tom...

Opřete se pohodlně v křesle, uvolněte se a dovolte expertům z chalupy v River Cottage, aby vás v tomto seriálu osobně zasvětili do triků a tajemství vaření v duchu nepsané venkovské učebnice gastronomie. Dozvíte se všechno například o tom, jak se peče domácí chleba, který se přímo rozplývá na jazyku, nebo všelijaké druhy pekařských výrobků, případně jak co pěstovat a sklízet na vlastní zahrádce a jak můžeme nejskvělejší plody naší práce - nebo to nejlepší, co jsme sehnali na trhu - nejvhodněji uvařit či naložit. Tento seriál jakýchsi svérázných instruktážních filmů vám odhalí úplně nový svět “staromódních” domcích praktik, od uzení a chuťových úprav vlastní domácí šunky až po vaření vlastního domácího piva. Ve filmech, které ke každé práci poskytují krok za krokem přesný návod, se objeví všechny známé tváře, které kdy Hugh Fearnley-Whittingstall na chalupě ze svého televizního seriálu uvítal. Bude tu například mistr kuchař Gill Meller, „Zavařovací královna” Pam Corbin nebo „Krmivový Guru” John Wright, ale i Steve Lamb a mnozí jiní členové týmu expertů, s kterým Hugh pracuje. Šunky, marmelády, nakládaná zelenina, saláty, pálenky, piva, housky, sušenky, křupavé pečivo, croissanty, mušle, zelenina, bobule a koření z vlastní zahrádky – v tomto seriálu si každý najde to své, a pokud chce, může najít naprosto všechno, co je potřebné k tomu, aby si vařil a žil stejně jako Hugh.

20:15
River Cottage: Průvodce (10)
Opřete se pohodlně v křesle, uvolněte se a dovolte expertům z chalupy v River Cottage, aby vás v tom...

Opřete se pohodlně v křesle, uvolněte se a dovolte expertům z chalupy v River Cottage, aby vás v tomto seriálu osobně zasvětili do triků a tajemství vaření v duchu nepsané venkovské učebnice gastronomie. Dozvíte se všechno například o tom, jak se peče domácí chleba, který se přímo rozplývá na jazyku, nebo všelijaké druhy pekařských výrobků, případně jak co pěstovat a sklízet na vlastní zahrádce a jak můžeme nejskvělejší plody naší práce - nebo to nejlepší, co jsme sehnali na trhu - nejvhodněji uvařit či naložit. Tento seriál jakýchsi svérázných instruktážních filmů vám odhalí úplně nový svět “staromódních” domcích praktik, od uzení a chuťových úprav vlastní domácí šunky až po vaření vlastního domácího piva. Ve filmech, které ke každé práci poskytují krok za krokem přesný návod, se objeví všechny známé tváře, které kdy Hugh Fearnley-Whittingstall na chalupě ze svého televizního seriálu uvítal. Bude tu například mistr kuchař Gill Meller, „Zavařovací královna” Pam Corbin nebo „Krmivový Guru” John Wright, ale i Steve Lamb a mnozí jiní členové týmu expertů, s kterým Hugh pracuje. Šunky, marmelády, nakládaná zelenina, saláty, pálenky, piva, housky, sušenky, křupavé pečivo, croissanty, mušle, zelenina, bobule a koření z vlastní zahrádky – v tomto seriálu si každý najde to své, a pokud chce, může najít naprosto všechno, co je potřebné k tomu, aby si vařil a žil stejně jako Hugh.

20:30
Jamie dělá ještě rychlejší minutky (27)
Povzbuzen úspěchem svého předchozího podobného seriálu dělá Jamie minutky nyní ještě rychleji: průmě...

Povzbuzen úspěchem svého předchozího podobného seriálu dělá Jamie minutky nyní ještě rychleji: průměrná doba přípravy je pouhých 15 minut. Vaření rychlých jídel pro všední den tak postoupilo na úroveň o stupínek vyšší. S takovou rychlostí se do jednoho půlhodinového vysílání snadno vejdou dvě jídla – na přípravu každého z nich připadne od á až do zet pouhá čtvrthodina. Jamie se přidržuje svého obvyklého „přízemního“ stylu a ukazuje divákům, že vaří v reálném čase a jaké triky a pomůcky používá, aby se vešel do předepsaného časového limitu. Jeho rady dobře využije každý, kdo v pracovní dny nechce zbytečně ztrácet čas zdlouhavým vařením. Jamie nás v tomto seriálu pohostí britskou klasikou a domácí středomořskou kuchyní, ale kromě toho se náš svérázný mladý kuchař tentokrát nechal inspirovat i asijskými kulinářskými nápady, zejména thajského, indického a čínského původu. Tak může být i vaše rychlé domácí menu obohaceno o exotičtější barvy a chutě. To je inovace, která potěší každého člena rodiny.

21:00
Na chalupě Austrálie II (6)
Hugh Fearnley-Whittingstall je hvězdný anglický mistr kuchař, televizní osobnost, slavný publicista ...

Hugh Fearnley-Whittingstall je hvězdný anglický mistr kuchař, televizní osobnost, slavný publicista specializovaný na gastronomii, ale i mluvčí hájící každou dobrou věc týkající se kuchyně nebo ekologie. Před mnoha a mnoha lety začal s experimentováním pod dvojheslem udržitelný vývoj a sebezásobování. Odstěhoval se na chalupu v Dorsetu a pustil se do pěstitelské a chovatelské činnosti, aby, poté co se patřičně sžije se svými sousedy, mohl v místě svého bydliště rozdávat nejen poznatky, ale i plody svého samozásobitelského hospodaření. Hugh nyní tento experiment a vzkaz přesvědčeného samozásobitele veze na malý jižní kontinent. Předává štafetu svému australskému kolegovi, tasmánskému kuchaři Paulu Westovi, který tak musí zápolit s novými výzvami. Přitom zkouší v malebné historické vesnici Central Tilba na nejjižnějším pobřeží státu Nový jižní Wales vybudovat vlastní hospodářství.

22:00
Kuchyně na safari II (9)
Nejzajímavější a nejlákavější africké pokrmy tu poznáme s pomocí Sarah Grahamové, kuchařky a spisova...

Nejzajímavější a nejlákavější africké pokrmy tu poznáme s pomocí Sarah Grahamové, kuchařky a spisovatelky. Sarah se narodila v malé rezervaci v Zimbabwe a od dětství jí dělali společnost lvi a sloni. Dnes už slavná bloggerka zaměřená na gastronomii i nadále ráda koření své příběhy líčením vlastních zážitků, zajímavých míst v Africe a jejich obyvatel.

22:30
Hodný kuchař, zlý kuchař V (21)
Kuchařský mistr Adrian Richardson a Zoe Bingley-Pullin, poradkyně ve věcech správného stravování, př...

Kuchařský mistr Adrian Richardson a Zoe Bingley-Pullin, poradkyně ve věcech správného stravování, představují dva zcela různé přístupy k vaření, v důsledku čehož se jejich přítomnost v televizním studiu rázem přemění v pravý a nefalšovaný gastronomický souboj. Adrianovy lukulské hody, které se pranic nestarají o strávníkovu štíhlost, a jeho fanatická láska k masu se střetávají s vášní pro co nejzdravější ingredience a perfektní znalostí potravin s léčebnými účinky, které do pořadu vnáší Zoe. Pro diváky, když se jim před očima objeví výsledek úsilí obou moderátorů, je opravdu nelehké rozhodnout, který typ jídel mají mít raději. Tento seriál upozorňuje veřejnost na takové neodolatelné ingredience, recepty, kuchyně a jiná gastronomická témata, z nichž lze načerpat inspiraci pro domácí vaření, a navíc vede diváky nenásilně k tomu, aby při sestavování svého jídelníčku dbali na zdravou vyváženost, lehkost a střídmost.

23:00
Anthony Bourdain: Neznámé končiny IV (2)
Ale když nějaké místo není vhodné pro mistra kuchaře, co tam ten kuchař dělá, proč se točí kolem pro...

Ale když nějaké místo není vhodné pro mistra kuchaře, co tam ten kuchař dělá, proč se točí kolem prostřených stolů (nebo jindy kolem koberců rozvinutých ve stanech)? Anthony Bourdain Jezdí po velice zajímavých - a navzájem diametrálně odlišných - krajích a cestou jí. Co myslíte, bude i vařit? V Kolumbii, v Maroku, v Kanadě nebo v Peru, případně v Kongu, se na něho jen hrnou exotické zážitky a mnoho toho vyzkouší. A myslíte si, že tyto kouty světa pro něho opravdu nejsou? Uvidíte sami, budete-li sledovat náš seriál.

20:00
Dobrodružství Hugha ve Skandinávii (1)
Skandinávie, bohatá na úctyhodné plochy divoké přírody, patří k nejšťastnějším místům na světě. Co j...

Skandinávie, bohatá na úctyhodné plochy divoké přírody, patří k nejšťastnějším místům na světě. Co je tajemstvím tohoto štěstí? Je to snad od pradávna pěstovaný vztah ke strohé přírodě? Přidejte se k objevitelské pouti do země věčného slunce, kterou organizuje cestovatel Hugh Fearnley-Whittingstall, aby se seznámil se skandinávským způsobem života a aby se pokusil rozluštit tajemství šťastného žití tamějších obyvatel. Seriál, který má napůl cestopisný, napůl gastronomický charakter, nám předvede úchvatné krajinné scenérie, svérázné postavy a mnoho dalších krás, ale navíc i taková jídla, jaká jsme možná ještě v životě neviděli. Každý díl je věnován jiné zemi -- Hugh cestuje po Dánsku, Švédsku i Norsku. Během své cesty si Hugh občas zarybaří mezi krásně rozeklanými fjordy, prodírá se jehličnatým lesem, potápí se v ledové vodě mezi mořskými ježky, ba dokonce se vydá i na lov divokého vepře. Při tom stačí odhalovat tajemství Skandinávie, objevovat její složité kulinářské umění, zajímavosti skandinávských dějin i severského kulturního dědictví.

21:00
Malinkaté domky II (8)
Tento seriál nám předvede nejkompaktnější americké domy, ve kterých díky uvážlivému rozvržení prosto...

Tento seriál nám předvede nejkompaktnější americké domy, ve kterých díky uvážlivému rozvržení prostoru a šikovné realizaci mohou žít pod jednou střechou i početné rodiny, a to v naprostém klidu a pohodlí. Navštívené obytné prostory a uplatněná nápaditá řešení už prostřednictvím televizní obrazovky mohou naše diváky inspirovat a zcela jistě je přesvědčí o tom, že hlavním principem při vytváření domova by neměla být velikost, ale spíše promyšlené využití prostoru, který je k dispozici.

21:50
Velkolepý plány: Dům roku II (2)
Kevin McCloud tentokrát diváky zavede na britskou architektonickou soutěž pořádanou na nejvyšší úrov...

Kevin McCloud tentokrát diváky zavede na britskou architektonickou soutěž pořádanou na nejvyšší úrovni. Nejrevolučnější řešení a nejkrásnější provedení se ucházejí o cenu Dům roku.

22:50
Souboj dekoratérů (12)
V jednotlivých epizodách tohoto televizního cyklu budou spolu soupeřit nejtalentovanější bytoví arch...

V jednotlivých epizodách tohoto televizního cyklu budou spolu soupeřit nejtalentovanější bytoví architekti amatéři Velké Británie. Každý ze tří soutěžících dostane jednu místnost, 48 hodin a tisíc liber, což jim musí stačit k tomu, aby přidělený prostor přetvořili podle vkusu majitelů. Dva finalisty odmění porota ještě větší výzvou -- budou muset od střechy po půdu zařídit a zkrášlit celý rodinný dům. Budou sice mít velkorysejší rozpočet, ale na splnění úkolu dostanou pouze tři dny. Sledujte, co dovedou, protože od nich můžete odkoukat opravdu úsporná a snadno proveditelná řešení!

20:00
Sedm výprav Josefa Vágnera (8)
Speciál
21:05
Česká hudba na zámcích Moravy a Slezska
Hradec nad Moravicí
21:40
Řeckokatolický magazín (155)
Magazín o životě řeckokatolické církve na Slovensku
22:00
P. Vojtěch Kodet - Tajemství Božího král...
Podobenství o zasetém semeni, o hořčičném zrnku a o kvasu
22:40
Mikroregion Třemšín (5)
Město Rožmitál pod Třemšínem a svazek obcí uvádí z projektu „POD BRDY ŽIJEME“ dokument o Mikroregion...

Město Rožmitál pod Třemšínem a svazek obcí uvádí z projektu „POD BRDY ŽIJEME“ dokument o Mikroregionu Třemšín

22:50
Terra Santa News (292)
23:15
Jak potkávat svět (60)
S Josefem Vejvodou
20:30
seriál
minih157673minih157673
Nikdy ťa neopustím

Další díl/opakování:
08.02.2021 v 22:25 (Doma)
09.02.2021 v 10:20 (Doma)
10.02.2021 v 10:25 (Doma)
11.02.2021 v 10:20 (Doma)
12.02.2021 v 10:25 (Doma)
15.02.2021 v 22:30 (Doma)
16.02.2021 v 10:25 (Doma)
17.02.2021 v 10:20 (Doma)

(59, 60)
Romant. seriál Tur. (2015-2016).
 
TV program: Asla Vazgeçmem
22:25
seriál
minih127472minih127472
Feriha

Další díl/opakování:
26.06.2018 v 22:25 (Doma)
27.06.2018 v 11:50 (Doma)
28.06.2018 v 12:05 (Doma)
29.06.2018 v 11:50 (Doma)
02.07.2018 v 22:30 (Doma)
03.07.2018 v 12:10 (Doma)
04.07.2018 v 12:15 (Doma)
05.07.2018 v 12:15 (Doma)

(81, 82/160)
Romant. seriál Tur. (2011-2012).
 
TV program: Vyměněné životy (Adini feriha koydum)
TV Paprika
00:00
Drůbež na sto způsobů (8)
V tomto našem seriálu věnovaném gastronomické kultuře mixujeme s pomocí slovutných profesorů a našeh...

V tomto našem seriálu věnovaném gastronomické kultuře mixujeme s pomocí slovutných profesorů a našeho zkušeného mistra kuchaře staré a nové drůbeží recepty, staré a nové kuchyňské postupy: Budeme konfitovat, dusit, používat technologii sous-vide, restovat, blanšírovat, karamelizovat -- a pochopitelně také ochutnávat! Speciální chutě dokořeníme zajímavostmi z kulturní historie a zaručujeme vám naprostou aktuálnost všeho, co v pořadu přijde na přetřes! Vařit je hezké, vařit doma je ještě hezčí, ale nejhezčí je vařit v dobré společnosti!

00:30
Recepty pro radost (6)
Atmosféra prohřátá teplem rodinného krbu, vynikající, chutná jídla, veselé hovory, příběhy z kuchyně...

Atmosféra prohřátá teplem rodinného krbu, vynikající, chutná jídla, veselé hovory, příběhy z kuchyně a od prostřeného stolu. Recept je velice jednoduchý: Róberta Bedeho navštěvují každý den dobře známí hosté, ale ta návštěva má vždycky malý háček. Nikdo totiž nepřichází s prázdnýma rukama; návštěvníci si s sebou nesou nejoblíbenější recepty z rodinných vzpomínek a starých receptářů, aby potom Róbertu Bedemu pomáhali při vaření těchto znovuobjevených pokrmů. Během vaření přijde řeč i na to, kdo, co a jakým způsobem připravuje k jídlu doma, kdo jak vzpomíná na pohodové chvíle u domácího krbu v dětství -- případně k jaké rodinné události nebo milé chvilce se pojí návštěvníkovo oblíbené jídlo.

01:00
Babiččino cukroví II (2)
Mistr kuchař stanice TV Paprika navštěvuje babičky a venkovské tetičky, které se proslavily výborným...

Mistr kuchař stanice TV Paprika navštěvuje babičky a venkovské tetičky, které se proslavily výbornými moučníky a cukrovím a které se s námi rády podělí i o své tajné recepty. Společné pečení vynikajícího domácího cukroví reprezentujícího nejkrásnější kraje tří zemí.

01:30
Italská kuchyně podle Antonia Passarelli... (14)
Antonio nás seznamuje s tradičními kulinářskými zázraky své původní vlasti, tedy Itálie. Prozradí ná...

Antonio nás seznamuje s tradičními kulinářskými zázraky své původní vlasti, tedy Itálie. Prozradí nám, které jsou jeho oblíbené recepty a jak se mají opravdu správně vařit italská jídla, která jsou všeobecně známá a oblíbená. Dozvíme se, jak vypadají dokonalé spagetti carbonara, jak dosáhneme oné příslovečné krémové jemnosti u rizota, a osvojíme si samozřejmě i přípravu klasických italských antipast a dezertů. Protože Antonio zná celou Itálii jako své boty, seznámíme se i s nejoblíbenějšími potravinami, kořením, recepty a gastronomickými zvyklostmi jednotlivých regionů.

02:00
James Martin - doma v kuchyni III (3)
Rychlovky
02:50
Andy a Ben jedí v Austrálii (5)
Andy a Ben, dva věrní kamarádi, se vydávají na cestu, aby prostřednictvím zkušeností nasbíraných při...

Andy a Ben, dva věrní kamarádi, se vydávají na cestu, aby prostřednictvím zkušeností nasbíraných při nákupu potravin objevili pravé chuti Austrálie. Kulisami k tomuto pořadu poslouží samotná australská kultura stolování, která je velice pestrá. Andy Allen a Ben Milbourne budou - a to, prosím, chápejte doslovně - vlastnoručně lovit zvěř a ryby, budou hospodařit jako zemědělci, krmit domácí zvířata a naučí se kdykoli opatřit cokoli, čeho je ke stravování třeba.

03:17
Labužníkem každý den IV (25)
Ať už půjde o ty nejjednodušší pokrmy, nebo o sofistikovanější recepty a techniky, Justin chce divák...

Ať už půjde o ty nejjednodušší pokrmy, nebo o sofistikovanější recepty a techniky, Justin chce diváky celou svou činností přesvědčit, že stojí za to, aby ze svých kuchyňských možností doma vytěžili maximum. Oblíbená soutěžící první řady australské kuchařské soutěže, Justine Schofield, nám ve své samostatné televizní show nabízí snadno uskutečnitelné nápady, tipy, triky a užitečné rady, abychom získali patřičné kuchařské sebevědomí a otáčeli se v kuchyni s profesionální zdatností. Justine razí zásadu, že když jde o vaření, každá dávka samozřejmosti a sebejistoty má ohromný význam, a proto - kromě prezentace receptů a samotného vaření - věnuje většinu času tomu, aby posílila naše sebevědomí a ukázala nám, že do kuchyně není třeba vstupovat se strachem. O totéž se snaží její stálí i speciální hosté, mezi kterými najdeme mistry kuchaře, gastronomické experty i účastníky kuchařských soutěží!

03:40
Až vám FITráví (5)
Alexandra Béresová a Zsolt Serényi mají tentokrát v úmyslu pomoci všem, kteří se rozhodli k radikáln...

Alexandra Béresová a Zsolt Serényi mají tentokrát v úmyslu pomoci všem, kteří se rozhodli k radikální změně životosprávy a chtějí začít žít zdravěji. Hlavní „hrdinové“ tohoto nového seriálu navštíví diváky, kteří o to na výzvu stanice TV Paprika projevili zájem, a bez pardonu důkladně zkontrolují obsah jejich chladniček. Z toho potom učiní závěry týkající se stupně škodlivosti jejich stravovacích zvyků. Tato první fáze může proběhnout v humorné formě, ale hned potom se naši vyslanci zdravé životosprávy bez průtahů pustí do realizace reformních opatření. Sestaví pro dotyčné jídelníček, který se, pokud jde o chutě, nebude od vkusu „pacientů“ příliš lišit, ale přesto bude jiný – ať už proto, že se změní použité potraviny nebo způsob jejich kuchyňské přípravy, nebo proto, že naši odborníci vymyslí jinou kalkulaci konzumovatelného množství. Tím se dostanou do poloviny cesty vedoucí ke správné životosprávě. Proč jen do poloviny? Protože druhá polovina cesty závisí na tom, zdali je zájemce o nový životní styl odhodlán ke všemu pouze před kamerami, nebo i o samotě dodrží instrukce, týkající se především pravidelného zdravého pohybu. Ke kýžené změně totiž nestačí zbavit se jen části příčin vedoucích k nadváze. Je sice pravda, že už i samotný reformovaný jídelníček přinese měřitelné výsledky, ale celý program lze dovést k dokonalému úspěchu jedině v tom případě, že zpohodlnělé tělo a jeho svalovou soustavu nenecháme lenošit.

04:05
Jakubiak, s láskou k místní kuchyni (2)
Jak se zhotovuje charsznické kyselé zelí, sirup z černého bezu, marmeláda ze zelených rajčat a plack...

Jak se zhotovuje charsznické kyselé zelí, sirup z černého bezu, marmeláda ze zelených rajčat a placky, na které je pyšná celá Žemaitija? Čím se vyznačuje andrychówský kabanos a jaký modrý sýr nám nabízí Kamienna Góra? To vše se mohou dozvědět diváci TV Paprika z pořadu Tomka Jakubiaka. Náš sympatický průvodce se rozhodl znovu objevit několik tradičních polských produktů a nechává se jimi inspirovat při sestavování svých zajímavých receptů. Diváky zve tentokrát ke společnému vaření do velmi malinké, ale tím útulnější a přátelštější kuchyně.

04:30
Anthony Bourdain: Neznámé končiny IV (2)
Ale když nějaké místo není vhodné pro mistra kuchaře, co tam ten kuchař dělá, proč se točí kolem pro...

Ale když nějaké místo není vhodné pro mistra kuchaře, co tam ten kuchař dělá, proč se točí kolem prostřených stolů (nebo jindy kolem koberců rozvinutých ve stanech)? Anthony Bourdain Jezdí po velice zajímavých - a navzájem diametrálně odlišných - krajích a cestou jí. Co myslíte, bude i vařit? V Kolumbii, v Maroku, v Kanadě nebo v Peru, případně v Kongu, se na něho jen hrnou exotické zážitky a mnoho toho vyzkouší. A myslíte si, že tyto kouty světa pro něho opravdu nejsou? Uvidíte sami, budete-li sledovat náš seriál.

Spektrum Home
00:00
Já to tady nepoznávám II (11)
Známá televizní osobnost, specialista na malé prostory a velkolepé nápady George Clarke nyní navštěv...

Známá televizní osobnost, specialista na malé prostory a velkolepé nápady George Clarke nyní navštěvuje rodinné příbytky, jejichž obyvatelé se v nich už dávno necítí dobře, ale nemají možnost se odstěhovat jinam. George nasadí všechny své odborné znalosti a zkušenosti, aby rodinám ukázal, jaké cenné skryté vlastnosti jejich byty mají a jak se dají využít. S pomocí šikovné rekonstrukce takový dům může dost brzy prokouknout a stát se útulným hnízdečkem na celý život. Otázkou je, nakolik se našemu architektovi podaří majitele přesvědčit, aby investovali čas a peníze do přestavby domova, ke kterému už dlouho nemají příznivý vztah.

01:00
Green Team II (13)
Green Team se vrací! Zahradnická supersquadra bude letos vytvářet ze svěží zeleně unikátní kompozice...

Green Team se vrací! Zahradnická supersquadra bude letos vytvářet ze svěží zeleně unikátní kompozice v zahradách i bytech televizních diváků a celebrit a my opět budeme moci sledovat její práci, pro kterou je i nadále typický dynamismem sršící, a přesto sympaticky ležerní styl.

01:15
Green Team II (14)
Green Team se vrací! Zahradnická supersquadra bude letos vytvářet ze svěží zeleně unikátní kompozice...

Green Team se vrací! Zahradnická supersquadra bude letos vytvářet ze svěží zeleně unikátní kompozice v zahradách i bytech televizních diváků a celebrit a my opět budeme moci sledovat její práci, pro kterou je i nadále typický dynamismem sršící, a přesto sympaticky ležerní styl.

01:30
Biozóna (7)
Zlí jazykové tvrdí, že „’bio’ je to, co zahradník postřikuje jen pod rouškou noci“. Ve skutečnosti j...

Zlí jazykové tvrdí, že „’bio’ je to, co zahradník postřikuje jen pod rouškou noci“. Ve skutečnosti je situace naštěstí trochu složitější a rostliny ošetřované biometodami jsou nepochybně zdravé. Co však to „bio“ přesně znamená? Je techonologie řídící se přísnými předpisy přístupná výhradně profesionálům, nebo se dá biozelenina pěstovat i doma na zahrádce? V novém seriálu televize DEKO se zevrubně seznámíme s životem a činností biozahradnictví v Rendeku, abychom se dozvěděli, jak se na zdejší biousedlosti – která se zaměřuje na papriku, petržel, mrkev, různé druhy salátů, na ovoce a na léčivé rostliny a bylinky – s rostlinami zachází. Rendecká biousedlost se nachází na území Národního parku Kiskunság a o její vysoké úrovni svědčí skutečnost, že štáb řídící zdejší produkci v uplynulých letech získal několik domácích i mezinárodních ocenění. Pro svou relativní izolovanost se tato usedlost nabízí jako ideální místo k natáčení. Jde o rekonstruovaný komplex budov a pozemků, kde vedle biozahradnictví probíhá i biochov domácích zvířat, historii usedlosti a venkovského života prezentuje místní domácí muzeum a pořádají se zde programy pro turisty. Prodávají tu také různé produkty ze zemědělských bioplodin vypěstovaných v místě. Celkově lze tedy tuto usedlost považovat z hlediska natáčení pro televizi za velmi vhodné místo, kde má kamera řadu možností, chce-li spočinout na hravých a zajímavých detailech.

TV Noe
00:40
Zpravodajské Noeviny (955)
Dobré zprávy pro všechny
01:00
Noční repríza dopoledních pořadů
Noční repríza dopoledních pořadů z minulého dne
Doma
00:55
seriál
minih131760minih131760
Nesmrteľný

Další díl/opakování:
21.12.2018 v 08:10 (AXN HD)
02.01.2019 v 11:10 (AXN HD)
03.01.2019 v 11:05 (AXN HD)
04.01.2019 v 11:00 (AXN HD)
07.01.2019 v 11:05 (AXN HD)
08.01.2019 v 11:10 (AXN HD)
09.01.2019 v 11:05 (AXN HD)
10.01.2019 v 11:00 (AXN HD)


Krimiseriál USA (2014-2015).
 
TV program: Forever
01:35
zábava
minih91838minih91838
Smotánka

Další díl/opakování:
27.07.2024 v 18:20 (Markíza)
03.08.2024 v 18:20 (Markíza)


Nevšedný svet kľúčovou dierkou
 
TV program: Smotánka
02:50
seriál
minih131760minih131760
Nesmrteľný

Další díl/opakování:
21.12.2018 v 08:10 (AXN HD)
02.01.2019 v 11:10 (AXN HD)
03.01.2019 v 11:05 (AXN HD)
04.01.2019 v 11:00 (AXN HD)
07.01.2019 v 11:05 (AXN HD)
08.01.2019 v 11:10 (AXN HD)
09.01.2019 v 11:05 (AXN HD)
10.01.2019 v 11:00 (AXN HD)


Krimiseriál USA (2014-2015).
 
TV program: Forever
03:30
seriál
minih102009minih102009
Búrlivé víno

Další díl/opakování:
05.01.2022 v 05:15 (Doma)
06.01.2022 v 05:20 (Doma)
07.01.2022 v 05:15 (Doma)
10.01.2022 v 05:20 (Doma)
11.01.2022 v 05:25 (Doma)
12.01.2022 v 05:20 (Doma)
13.01.2022 v 05:20 (Doma)


Rodinný seriál SR (2013)
 
TV program: Bouřlivé víno (Búrlivé víno)