Cerven

TV Program - Pátek 24. března

      
Vyberte datum:
Filtr:  
Zobrazit vybrané
TV Paprika TV Paprika
Spektrum Home Spektrum Home
TV Noe TV Noe
Doma Doma
00:00
To nejlepší z Francie (9)
Speciality
01:00
Donna Hayová: Vaření od základů k dokona... (5)
Světoznámá odbornice na kreativní gastronomické zázraky, Donna Hay, přichází s novým inspirativním s...

Světoznámá odbornice na kreativní gastronomické zázraky, Donna Hay, přichází s novým inspirativním seriálem. Ukáže divákům, jak mohou z několika jednoduchých receptů, které se od ní přes obrazovku naučí, vyčarovat kulinářské speciality, jež určitě každému vyrazí dech. „Jsem přesvědčena o tom, že stejně jako v každé jiné oblasti života, i v kuchyni se s patřičnou sebedůvěrou pohybuje jen ten, kdo už dokonale zvládl základy pracovních postupů. V tomto seriálu předvádím vlastní osvědčené základní metody, a tak se diváci seznámí s tajemstvím bezvadných bifteků, dozlatova upečených kuřat a křupavého selečího masa, ba dokonce se s nimi podělím i o recept na piškot, který jsem zdědila po babičce. Ke každému pokrmu pak nabízím různé možnosti obměn, doplňky a zlepšováky, případně odlišné varianty kořenění, což znamená, že jedno a totéž jídlo si divák po zhlédnutí pořadu může uvařit v několika podobách.” - vyzdvihuje Donna podstatu svého seriálu.

01:30
Shane Delia: Maurská pikantní cesta (3)
Pojedeme do Maroka a do Andalúzie, abychom se podívali, jak a kde všude hledá Shane nejlepší a nejch...

Pojedeme do Maroka a do Andalúzie, abychom se podívali, jak a kde všude hledá Shane nejlepší a nejchutnější maurské pokrmy, a tak ho doprovodíme do restaurace, k pouličnímu stánku v zastrčené křivolaké uličce, eventuálně do rodinného bufetu. Maurská nadvláda ve Španělsku trvala téměř 800 let a zanechala na Pyrenejském poloostrově neobyčejně pestrou a rafinovanou kuchyni, která se nepodobala ničemu, co do té doby evropská gastronomie znala. Staré stezky asijských obchodníků s kořením se pak na tomto místě mohly setkat s novosvětskými objevy a novinkami, kteréžto setkání stálo u kolébky moderní kuchyně.

02:00
Silviina italská kuchyně (5)
Moderátorka italského původu Silvia Colloca, která žije v Austrálii, zasvěcuje diváky do tajů italsk...

Moderátorka italského původu Silvia Colloca, která žije v Austrálii, zasvěcuje diváky do tajů italské kultury a přitom vaří a povídá si o všem možném se svými hosty.

02:27
Hubneme jídlem II (15)
Zapomeňte na jednotvárné diety -- Gizzi, Harry, Sal a Sophie si žádné dobré jídlo neodepřou. Konečně...

Zapomeňte na jednotvárné diety -- Gizzi, Harry, Sal a Sophie si žádné dobré jídlo neodepřou. Konečně je tu totiž pořad, který diváky naučí vařit tak, aby jim chutnalo, mohli jíst to, co mají rádi, a přitom aby se nemuseli obávat, že se ručička na váze vychýlí do nežádoucího směru. Jinými slovy: aby se vlk nažral a koza zůstala celá…

02:54
Mlýnek na recepty (117)
Róbert Bede a Zsolt Serényi, dva stálí moderátoři našeho nového seriálu nazvaného Mlýnek na recepty ...

Róbert Bede a Zsolt Serényi, dva stálí moderátoři našeho nového seriálu nazvaného Mlýnek na recepty dobře vědí, že diváci, ať už jsou jakéhokoli rodu, určitě ocení pořad, ve kterém bude mít hlavní slovo praktičnost a drobná každodenní kreativita. Mlýnek na recepty vám na obrazovce přípravu jídel, díky kterým vy, vážená divačko, diváku, nebo kdo má u vás v rodině na starosti kuchyňské záležitosti, budete mít značně usnadněnou práci s vymýšlením týdenního menu pro své nejbližší a nejmilovanější. Pro potřeby seriálu jsme si sice recepty rozdělili do čtyř základních kategorií (jídla levná, rychlá, zdravá a chutná), ale zdaleka tím nehodláme tvrdit, že by se nemohlo vyskytnout jídlo, které je rychlé a zároveň chutné, případně zdravé a současně i praktické. Kromě stabilní moderátorské dvojice budou v pořadu pravidelně vystupovat různí hosté – mistři kuchaři, specialisté na maďarskou kuchyni i na gastronomii jiných národů, dále cukráři, somelieři, baroví číšníci a barmani, ale i známé osobnosti, které se proslavily nejen tím, že jsou příšerně slavné...

03:07
Mlýnek na recepty (118)
Róbert Bede a Zsolt Serényi, dva stálí moderátoři našeho nového seriálu nazvaného Mlýnek na recepty ...

Róbert Bede a Zsolt Serényi, dva stálí moderátoři našeho nového seriálu nazvaného Mlýnek na recepty dobře vědí, že diváci, ať už jsou jakéhokoli rodu, určitě ocení pořad, ve kterém bude mít hlavní slovo praktičnost a drobná každodenní kreativita. Mlýnek na recepty vám na obrazovce přípravu jídel, díky kterým vy, vážená divačko, diváku, nebo kdo má u vás v rodině na starosti kuchyňské záležitosti, budete mít značně usnadněnou práci s vymýšlením týdenního menu pro své nejbližší a nejmilovanější. Pro potřeby seriálu jsme si sice recepty rozdělili do čtyř základních kategorií (jídla levná, rychlá, zdravá a chutná), ale zdaleka tím nehodláme tvrdit, že by se nemohlo vyskytnout jídlo, které je rychlé a zároveň chutné, případně zdravé a současně i praktické. Kromě stabilní moderátorské dvojice budou v pořadu pravidelně vystupovat různí hosté – mistři kuchaři, specialisté na maďarskou kuchyni i na gastronomii jiných národů, dále cukráři, somelieři, baroví číšníci a barmani, ale i známé osobnosti, které se proslavily nejen tím, že jsou příšerně slavné...

03:20
Mlýnek na recepty extra II (19)
Recipe Grinder Extra Hu 02 1019
03:45
Arena Kulinaria (6)
Chcete si vyzkoušet, nakolik jsou kvalitní vaše kuchařské znalosti? Rádi soutěžíte a čelíte výzvám? ...

Chcete si vyzkoušet, nakolik jsou kvalitní vaše kuchařské znalosti? Rádi soutěžíte a čelíte výzvám? Chtěli byste společně vařit s kuchaři stanice TV Paprika, s Róbertem Bede, Zsoltem Serényim a Alessandrem Arenou, který to tak dobře umí po italsku? Arena Kulinária je živě vysílaná gastronomická show, kde se toho všeho můžete dočkat. Na veřejném natáčení tohoto pořadu mohou nejodvážnější diváci s pomocí mistrů kuchařů stanice TV Paprika vytvářet nevšední a hodně kreativity vyžadující jídla. Při natáčení této show vylosujeme z přihlášených vždy dva soutěžící, kteří budou muset do stanovené lhůty připravit zadanou specialitu. Zadání bude v některých případech dost fikané! Na obstarání surovin, keré budou soutěžící považovat za potřebné, dostanou 20 minut a na vlastní vaření 30. Vítěz kulinářské soutěže obdrží nákupní poukázku v hodnotě 5000 forintů, aby nejvýše oceněný pokrm mohl doma připravit všem členům rodiny.

04:11
Když dva dělají totéž… (20)
Televizní kuchaři stanice TV Paprika – Serényi Zsolt a Róbert Bede – si vymysleli zajímavý gastronom...

Televizní kuchaři stanice TV Paprika – Serényi Zsolt a Róbert Bede – si vymysleli zajímavý gastronomický experiment. Řekli si, že vyzkoušejí, jak budou chutnat starobylá jídla připravovaná přesně podle autentických receptů z dávných kuchařských knih. Dějištěm vaření a natáčení je Skanzen (Muzeum lidové architektury) v Szentendre, malebném městečku poblíž Budapešti, přesněji řečeno tamější selská kuchyně a stodola. Kuchyňské prostředí si zamluvil Róbert Bede, aby tu mezi měděnými kotlíky a kameninovými hrnci a ve společnosti pravé venkovské pece mohl soustředěně studovat a přetvářet ve skutečné pokrmy dobové receptury. Nedalekou stodolu obsadil Zsolt Serényi, který si v ní vybudoval moderní kuchyni, se všemi dnešními prostředky, náčiním a surovinami. Ovšem zatímco se Róbert Bede slovo od slova přesně držel receptů sepsaných před dvěma sty lety, jeho kolega Serényi používal starodávné texty volně, spíše jen jako zdroj inspirace: jednotlivé pokrmy se snažil modernizovat, kde uznal za vhodné, tam je zjednodušil, jinde zase mírně doplnil. Ačkoliv jsme se v dětství všichni naučili, že jídlo není na hraní, v tomto případě vznikla z pokusů našich dvou kuchařů zajímavá hra – když si s recepty a kombinacemi rozličných chutí zahrávají erudovaní mistři svého oboru, snad to tolik nevadí... Robi složitě bádá v záznamech z dějin gastronomie, zatímco Sera umělecky dotváří, vykládá si recepty po svém, a kde je třeba, postupuje zcela novátorsky. A televizní divák, který je sleduje, může sám zauvažovat, zda bude experimentovat s nimi, zda se také vydá na cestu do minulosti, nebo zůstane u svého oblíbeného a osvědčeného jdelníčku.

04:24
A la Mode (20)
Jak se asi dělá Kyjevský kotlet? A jak vypadají kapří prsty á la Orly? A co takový candát po mlynářs...

Jak se asi dělá Kyjevský kotlet? A jak vypadají kapří prsty á la Orly? A co takový candát po mlynářsku? Jaké může být kuře á la Dubarry nebo koleno na způsob paní pekařky? Na jídelních lístcích se vyskytuje spousta výrazů, o kterých si myslíme, že by se slušelo je znát, ale obyčejný člověk při jejich čtení v restauraci často znejistí. Mnoha lidem připadá trapné ptát se na jejich význam číšníka, a tak si raději na taková „podivná” jídla nechají zajít chuť. Vy ale buďte jiní! Noblesní názvy (a vynikající chuti, které se za nimi skrývají) si snadno trvale zapamatujete s pomocí našich pozoruhodných příběhů, z nichž se poučíte, s kterou historickou érou, případně osobností – ať už skutečnou nebo smyšlenou – si máte to které jídlo spojovat. Může se ovšem také ukázat, že nabubřelý název byl a je pouze improvizovaným výplodem kuchařovy fantázie. A aby výuka exotických výrazů byla opravdu názorná, Zoltán Magos, známý televizní kuchař TV Paprika nám pochoutky s nimi spojené jednu po druhé uvaří. Díky tomu se ve všech těch jídlech a s podivně znějícími názvy a tajemstvích jejich přípravy brzy vyznají i „vizuální typy”.

04:38
Masopusty (13)
Smažený sýr, smažené houby, smažený květák – co nás hned napadne, když o těchto jídlech slyšíme? Je ...

Smažený sýr, smažené houby, smažený květák – co nás hned napadne, když o těchto jídlech slyšíme? Je bohužel smutnou skutečností, že ačkoli si vegetarianismus získává stále více příznivců a vegetariánská kuchyně různých národů je mezi lidmi stále oblíbenější, obvyklá nabídka pro vegetariány ve velké části běžných maďarských restaurací pozůstává všehovšudy z výše uvedených tří položek. Jestliže jste vegetariánství už „propadli” nebo se s ním právě chystáte začít, případně se jen pídíte po zdravých – a přitom chuťově lákavých – jídlech, ale zcela jistě víte, že chcete víc, než kolik slibují tři představitelé smažené „klasiky” z první věty tohoto článku, je pro vás tento pořad jako stvořený. Seriál nám umožní seznámit se s rozličnými odrůdami vegetarianismu, s kuchyní národů přísahajících na stravu vegetariánského charakteru, ale i s excelentními zeleninovými pokrmy národů, které se stravují smíšeně. Naučíme se z něho sestavovat plnohodnotný jídelníček bohatý na potřebné živiny, který však bude náležitě pestrý i přesto, že se rozloučíme s masem. Není to žádný klam a mam – seriál moderuje Csilla Balkányiová, zvolená před několika lety za Miss Balaton, která je sama zkušená vegetariánka, a tak si můžeme být jisti, že nás obohatí mnoha vyzkoušenými, osvědčenými – a v neposlední řadě velice chutnými recepty. Staňte se i vy „masopustem” – pomůže vám v tom zbrusu nový pořad na programu TV Paprika!

00:00
Kamarádky barvy IV (19)
NOVÁ ŘADA! Pod vedením interiérové designérky Jane Lockhartové se sblížíme s kouzelným světem barev....

NOVÁ ŘADA! Pod vedením interiérové designérky Jane Lockhartové se sblížíme s kouzelným světem barev. A naše kamarádky barvy nám pak odpovědí na všechny otázky: která s kterou ladí a jak můžeme s pomocí barev dosáhnout, abychom měli byt trochu svéráznější, veselejší nebo stylovější. Jane má ovšem cit nejen pro barvy; svým roztomilým humorem zaručeně okouzlí i diváky, kteří jsou se vzhledem svého bytu naprosto spokojeni.

00:30
Kamarádky barvy IV (20)
NOVÁ ŘADA! Pod vedením interiérové designérky Jane Lockhartové se sblížíme s kouzelným světem barev....

NOVÁ ŘADA! Pod vedením interiérové designérky Jane Lockhartové se sblížíme s kouzelným světem barev. A naše kamarádky barvy nám pak odpovědí na všechny otázky: která s kterou ladí a jak můžeme s pomocí barev dosáhnout, abychom měli byt trochu svéráznější, veselejší nebo stylovější. Jane má ovšem cit nejen pro barvy; svým roztomilým humorem zaručeně okouzlí i diváky, kteří jsou se vzhledem svého bytu naprosto spokojeni.

01:00
Nádherné zahrady viděné shora (15)
Nejkrásnější zahrady Velké Británie z perspektivy, na kterou jsme dosud nebyli zvyklí! Nastupte si d...

Nejkrásnější zahrady Velké Británie z perspektivy, na kterou jsme dosud nebyli zvyklí! Nastupte si do koše a absolvujte s námi pohádkový let balonem! Krásy pěstěné přírody uvidíme nejen z ptačí perspektivy, neboť v nejlíbeznější zahradě každého hrabství nebo u ní náš moderátor přistane, aby nás podrobně seznámil i s daným územním celkem a jeho nejdůležitějšími pamětihodnostmi.

00:05
Cesta k andělům (103)
Vojtěch Kodet - karmelitán
01:00
Noční repríza dopoledních pořadů
Noční repríza dopoledních pořadů z minulého dne
00:05
film
minih128259
Smrť školáčky

Další díl/opakování:
14.07.2024 v 22:00 (TV Barrandov)


Triler N (2010).
 
TV program: Vražda Katjy Weissové (Tod einer Schülerin)
02:05
seriál
minih29320minih29320
Priatelia

Další díl/opakování:
04.07.2024 v 06:45 (Nova Fun)
05.07.2024 v 06:55 (Nova Fun)
06.07.2024 v 06:50 (Nova Fun)
07.07.2024 v 06:50 (Nova Fun)
08.07.2024 v 07:15 (Nova Fun)
08.07.2024 v 11:55 (HBO2)
09.07.2024 v 07:10 (Nova Fun)
09.07.2024 v 11:10 (HBO2)


Komed. seriál USA (1999-2000).
 
TV program: Přátelé (Friends)
02:50
seriál
minih70326minih70326
Stratená duša

Další díl/opakování:
08.01.2022 v 10:00 (AXN HD)

III (7, 8/13)
Seriál Kan. (2013).
 
TV program: Dívka odjinud (Lost Girl)
04:10
seriál
minih93232minih93232
Bostonské vraždy

Další díl/opakování:
20.05.2024 v 04:05 (Nova Cinema)
20.05.2024 v 09:00 (Nova Gold)
20.05.2024 v 10:55 (NOVA)
21.05.2024 v 08:55 (Nova Gold)
21.05.2024 v 10:55 (NOVA)
22.05.2024 v 08:55 (Nova Gold)
22.05.2024 v 10:55 (NOVA)
23.05.2024 v 08:50 (Nova Gold)

V (15, 16/18)
Krimiseriál USA (2014-2015).
 
TV program: Rizzoli & Isles - Vraždy na pitevně (Rizzoli & Isles)