Cerven

TV Program - Neděle 2. července

      
Vyberte datum:
Filtr:  
Zobrazit vybrané
TV Paprika TV Paprika
Spektrum Home Spektrum Home
TV Noe TV Noe
Doma Doma
00:00
Rozmanité pařížské chutě (6)
Je tomu už deset let, co Fred Chesneau objíždí svět a pátrá po nových chutích. Je skálopevně přesvěd...

Je tomu už deset let, co Fred Chesneau objíždí svět a pátrá po nových chutích. Je skálopevně přesvědčen, že každou zemi poznáme nejlépe, když se seznámíme s jejím kulinářským uměním a těmi, co je provozují a nadšeně inovují. Náš seriál nyní přináší nová kuchyňská dobrodružství, a tak vám doporučujeme, abyste Freda následovali do paříže a poznali pestrou směsici obyvatel francouzské metropole - samozřejmě prostřednictvím jejich gastronomické nápaditosti.

00:40
Nejproslulejší světová jídla (6)
Fred Chesneau nás ve své pařížské dílně oslní historií řady legendárních jídel, o kterých ale nebude...

Fred Chesneau nás ve své pařížské dílně oslní historií řady legendárních jídel, o kterých ale nebude jen mluvit, také nám je uvaří. Fred jezdil 8 let po světě a pídil se po autentických receptech. Nyní nám bude vyprávět zajímavosti z dějin velice známých jídel, jako jsou těstoviny, hamburger, pizza, případně paella.

01:00
Vítané večeře II (1)
Nigel Slater je ohromným příznivcem jednoduché, ale chutné a zdravé stravy, a tak není divu, že i ve...

Nigel Slater je ohromným příznivcem jednoduché, ale chutné a zdravé stravy, a tak není divu, že i ve svém televizním pořadu seznamuje diváky s lákavými, ale přitom velmi praktickými recepty. Většina lidí totiž, jak známo, nemá čas piplat se po večerech s komplikovanými hostinami o několika chodech; spíš jsme rádi, když se nám za pár minut podaří „splichtit” něco jedlého. Nigel využívá poklady své ledničky, spižírny a zeleninové zahrádky neobyčejně nápaditě, a tak dokáže z úplně obyčejných potravin vytvořit originální večeři, než byste řekli švec. Nigelovy recepty si ani nemusíme zapisovat. Stačí, když si sedneme před obrazovku a sledujeme ho, jak vaří. V příštím okamžiku už stejně budeme stát u dveří vlastní spižírny, inspirováni některým z jeho geniálních nápadů.

01:30
Hughovy tři dobré věci (25)
Hugh Fearnley-Whittingstall aplikuje dávno osvědčenou filozofii, podle které „do třetice všeho dobré...

Hugh Fearnley-Whittingstall aplikuje dávno osvědčenou filozofii, podle které „do třetice všeho dobrého“ – ať už to jsou tři klobásy, fazolová pyré nebo rebarborové pudinky s drobením. V tomto seriálu je formulován jednoduchý vzkaz: nedejte se odradit složitými recepty, neboť k tomu, abyste připravili dokonalý pokrm, nepotřebujete nic jiného než tři ingredience, které se ovšem navzájem dokonale doplňují. V každé epizodě se k Hughovi a jednomu z členů jeho protřelého týmu z chalupy v River Cottage připojí jako host některý ze zkušených mistrů kuchařů a ve trojici reagují na každodenní výzvu: uvařit rychlou a snadnou večeři s pomocí jedné „prominentní“ ingredience, kterou doplňují dalšími dvěma chutěmi. Výsledkem této snahy musí být jídlo, které si zasluhuje nejvyšší gastronomické ocenění. Po hrdinsky zvládnutém vaření jak Hugh, tak jeho dva kuchařští rivalové předloží plody své práce odborné porotě, aby se ukázalo, která kreace si vysloužila titul „nejlepší pokrm dne”.

02:00
Hughovy tři dobré věci (24)
Hugh Fearnley-Whittingstall aplikuje dávno osvědčenou filozofii, podle které „do třetice všeho dobré...

Hugh Fearnley-Whittingstall aplikuje dávno osvědčenou filozofii, podle které „do třetice všeho dobrého“ – ať už to jsou tři klobásy, fazolová pyré nebo rebarborové pudinky s drobením. V tomto seriálu je formulován jednoduchý vzkaz: nedejte se odradit složitými recepty, neboť k tomu, abyste připravili dokonalý pokrm, nepotřebujete nic jiného než tři ingredience, které se ovšem navzájem dokonale doplňují. V každé epizodě se k Hughovi a jednomu z členů jeho protřelého týmu z chalupy v River Cottage připojí jako host některý ze zkušených mistrů kuchařů a ve trojici reagují na každodenní výzvu: uvařit rychlou a snadnou večeři s pomocí jedné „prominentní“ ingredience, kterou doplňují dalšími dvěma chutěmi. Výsledkem této snahy musí být jídlo, které si zasluhuje nejvyšší gastronomické ocenění. Po hrdinsky zvládnutém vaření jak Hugh, tak jeho dva kuchařští rivalové předloží plody své práce odborné porotě, aby se ukázalo, která kreace si vysloužila titul „nejlepší pokrm dne”.

02:29
Chutně a snadno (8)
Argentinský kuchař Gonzalo D’Ambrosio se na kanálu TV Paprika představí s mnoha jednoduchými, ale ve...

Argentinský kuchař Gonzalo D’Ambrosio se na kanálu TV Paprika představí s mnoha jednoduchými, ale ve svém výsledku naprosto skvělými recepty. Gonzalo pro diváky vaří svoje úžasné pokrmy s neuvěřitelnou lehkostí a s nevšední fantazií. Na něho si prostě nepřijdete. Ať už je úkolem příprava předkrmu, druhého jídla nebo desertu, už jen jeho jméno zaručuje snadný postup a nezapomenutelný výsledek.

02:54
Recepty pro radost s Markétou a Honzou (14)
Program Recepty pro radost se vrací s novým seriálem. Populární moderátorka kanálu TV Paprika, Marké...

Program Recepty pro radost se vrací s novým seriálem. Populární moderátorka kanálu TV Paprika, Markéta Hrubešová, Vám tentokrát vaří po boku pražského hvězdného šéfkuchaře Jana Kvasničky. Předvádějí ve veselé atmosféře chutná, příjemnými rozhovory kořeněná jídla, která dokáže každý snadno zhotovit. Nenechte si ujít Markétiny toskánské crostini nebo Honzovu zeleninovou tempuru! Pokud máte chuť na nějakou sladkost, podívejte se na přípravu moučníku bombalasca, nebo osvěžujícího dezertu ovocná šarlota. Markéta a Jan uvítají v kuchyni i hvězdné hosty, protože vařit je výborné, ale vařit společně je ta největší radost!

03:10
Heston Blumental - to nejlepší z britské... (4)
Sledujte i vy na vlastní oči, jak gastronomický génius Heston Blumenthal přetváří podle vlastního vk...

Sledujte i vy na vlastní oči, jak gastronomický génius Heston Blumenthal přetváří podle vlastního vkusu nejikoničtější britské pokrmy. Seznamte se s novým hávem, do něhož bude oděn fish and chips nebo hovězí pečeně a obdivujte Blumenthalovy koláče a pudinky. Mezi řečí se náš mistr kuchař podělí s diváky o vzrušující poznatky spojené s připravovanými pochoutkami, a tak dostaneme mimo jiné odpověď i na tyto otázky: Kdo, kdy a kde uvedl na scénu první tabulku čokolády? Co má společného fish and chips s udržováním pozitivních nálad mezi obyvatelstvem za války? Z čeho byla dosud nejpodivnější koláčová náplň? Ve svém sedmidílném seriálu hledá Heston inspiraci v různých koutech Velké Británie, cestuje, objevuje lokální speciality a během přípravy je koření vlastními specifickými nápady. Pokrm, který mu z toho vyjde, je pokaždé mírně řečeno úžasný. Heston s pomocí chutných plodů moře skrývajících se pod pobřežními skalisky a mezi nimi, sladkých hot dogů, obrovských indických papadamů, placek o metrovém průměru, a čajových konvic vyrobených z čokolády snaží televizní diváky upoutat překvapivými, ba přímo šokujícími výstupy, aby tak upozornil na všechno, co proslavilo britskou kuchyni ve světě.

03:57
Zaměřeno na polskou kuchyni IV (2)
Vášnivý kuchař, hlavní postava tohoto pořadu, vychází z dobře známých polských specialit, na základě...

Vášnivý kuchař, hlavní postava tohoto pořadu, vychází z dobře známých polských specialit, na základě kterých připravuje nové pochoutky, představující divákům objevný svět dosud neznámých chutí. Tomek Jakubiak, úspěšný mistr kuchař a autor gastronomických článků předvádí emblematické pokrmy své vlasti, a to od sklizně potřebných surovin až po jejich zpracování. Vydává se na cestu, aby objevoval dávno zapomenuté potraviny, ale i kulinářské novinky, a zatímco se toulá rozličnými kouty Polska, seznamuje se s metodami výroby či pěstování řady potravin, například sýrů, masných výrobků, ovoce, zeleniny a mnoha druhů koření. Regionální speciality, na něž narazí, jsou ale pouhým začátkem dlouhého řetězce zbrusu nových kulinářských kompozic. Tomek totiž ve svém seriálu divákům předvede, jak vypadá příprava polévek, hlavních jídel i dezertů podle jeho představ. Seznamte se i vy se všemi jeho šikovnými triky, díky kterým vykouzlíte z běžných potravin hotové zázraky, vždyť kuchyňská kreativita nezná hranic.

04:22
Piknik (10)
Když je venku hezky, přijde ke slovu kavárenská zahrádka, pláž, lesy a louky -- je to vlastně jedno,...

Když je venku hezky, přijde ke slovu kavárenská zahrádka, pláž, lesy a louky -- je to vlastně jedno, hlavně aby byl člověk volný a ve volné přírodě! Odedávna je známo, že něco dobrého k zakousnutí a na svlažení jazyka nám zlepší náladu i v té nejlepší společnosti. A tak je načase vytáhnout piknikový košík a naplnit jej dobrotami, abychom mohli jíst a pít pod širým nebem! Ale co to bude? Na tuto otázku nám odpoví gastronomický “průvodce” stanice TV Paprika nazvaný Piknik. Z jeho dvanáctiminutových relací si bezpečně osvojíme přípravu takových jídel a nápojů, které potom už jen velice snadno a rychle sbalíme do piknikového koše -- a hurá do přírody! V 16 dílech tohoto seriálu jsou prezentovány převážně recepty mistra kuchaře Viktora Segala z jeho stejnojmenné kuchařské knihy. Do tajů jejich přípravy nás zasvětí mladý pár: Odett Polgár, zpěvačka, která nepohrdne žádným dobrým soustem a je známá také jako food stylist amatér, a Tamás Dános, pyšnící se přídomkem “profesionální kuchařský koníčkář”.

04:35
Lyndeyin tajný svět sušenek II (4)
Tento seriál uvádí oblíbená televizní kuchařka australských diváků, Lyndey Milan, která se rozhodla,...

Tento seriál uvádí oblíbená televizní kuchařka australských diváků, Lyndey Milan, která se rozhodla, že zmapuje všechny trendy, které jsou v oblasti pečení v současné době aktuální. Lyndey je osobnost strhující a energická a k pečení přistupuje navýsost prakticky, díky čemuž milovníci pekařských výrobků a moučníků po určité době pocítí nutkání, aby vyskočili z pohodlných křesel a sami si také ve své domácí kuchyni trochu zapekli... V šesti epizodách se Lyndey, vyzbrojená zkušenostmi získanými třicetiletou praxí v potravinářském průmyslu, podělí s diváky o užitečné tipy, jak ušetřit čas, o nejrůznější techniky zkracující dobu potřebnou k pečení a další zajímavá tajemství, díky kterým i u vás doma sklidí vše, co upečete, nebývalý úspěch.

00:00
Netradiční bydlení? II (8)
Převoznická loď. Železniční stanice. Zrušená továrna na zmrzlinu, polárky a nanuky. Šikovní chlapíci...

Převoznická loď. Železniční stanice. Zrušená továrna na zmrzlinu, polárky a nanuky. Šikovní chlapíci s patřičnou dávkou fantazie a nezdolné vytrvalosti, ale také s náležitými odbornými znalostmi, přestavěli na skvělé obytné „paláce” takové prostory, o nichž si snad vůbec nikdo nemyslel, že by se v nich dalo řádně bydlet. V každém dílu našeho nového seriálu se setkáte s obrovskými snílky, kteří si vysnili pohádkový domov v těch nejzanedbanějších budovách a jiných místech – a aby měla pohádka šťastný konec, jejich sen se stal skutečností; nezůstalo jen u plánu, došlo i na realizaci.

01:00
Úžasné prostory George Clarka - Speciál (1)
Architekt George Clarke nás ve svém tematickém pásmu zavede do světa nejkreativněji vytvořených a za...

Architekt George Clarke nás ve svém tematickém pásmu zavede do světa nejkreativněji vytvořených a zařízených malých obytných prostor. Mohou to být domovy na čtyřech kolech, malé lesní chýše, obytné přívěsy, domečky umístěné ve větvích stromů nebo byty, které disponují všemi atributy řádného obydlí, ačkoli navenek připomínají obyčejnou kůlnu.

00:05
Zpravodajský souhrn uplynulého týdne
Zpravodajské Noeviny a Terra Santa News
00:45
Noční repríza dopoledních pořadů
Noční repríza dopoledních pořadů z minulého dne
01:35
film
minih116678minih116678
Prenasledované

Další díl/opakování:
20.05.2018 v 22:00 (Doma)
21.05.2018 v 03:10 (Doma)


Triler USA (2013).
 
TV program: Pronásledované (Hidden Away)
03:00
film
minih146312
Šialenstvo na predmestí
Príbeh USA (2004).
 
TV program: Nepříčetnost (Suburban Madness)