Rijen

TV Program - Neděle 30. července

      
Vyberte datum:
Filtr:  
Zobrazit vybrané
TV Paprika TV Paprika
Spektrum Home Spektrum Home
TV Noe TV Noe
Doma Doma
00:00
Šlechtické hodování (2)
Tento seriál zve diváky na cestu do historie, kde mohou oslavit minulost obdivem k jídlům a chválou ...

Tento seriál zve diváky na cestu do historie, kde mohou oslavit minulost obdivem k jídlům a chválou poctivého vaření. Pořad uvádějí tři největší irské kuchařské hvězdy, Derry Clarke, Catherine Fulvio a Paul Flynn. Kuchařská trojice každý týden navštíví nějaký proslulý irský venkovský dům a s využitím prvků z jeho dějin rekonstruuje vynikající starobylou večeři. Než se pustí do práce, budou vždycky losovat - neboť jeden z kuchařů obstará ingredience, druhý vaří a třetí bude nakonec spolu s panstvem stolovat.

01:00
Vaříme s Nigelem Slaterem (1)
Nigel Slater nám ukáže, jak se dají s troškou kulinářské kreativity přetvořit potraviny uložené ve s...

Nigel Slater nám ukáže, jak se dají s troškou kulinářské kreativity přetvořit potraviny uložené ve skříňkách, v ledničkách nebo mrazácích našich domovů ve vynikající pokrmy, a to ve svátek i ve všední den. Je také velkým příznivcem „malých obchodů” v nejbližším okolí, a tak v každé epizodě nějaký takový obchůdek navštíví, aby získal inspiraci od jejich majitelů a prodavačů, kteří jsou nejlepšími znalci lokální potravinové nabídky. Každý týden se Nigel vydává na větší nákup, aby televizním divákům dokázal, že jsme-li dostatečně kreativní, z jakýchkoli surovin a ze všeho, co je k snědku, můžeme vytvořit něco prvotřídního.

01:30
Gerard Depardieu ochutnává Evropu (8)
Gérard Depardieu, jeden z nejslavnějších francouzských filmových herců, je po celý život provázen na...

Gérard Depardieu, jeden z nejslavnějších francouzských filmových herců, je po celý život provázen nadšenou láskou ke kulinářskému umění, která v jeho životě soupeří s neméně silnou vášní pro biograf. Připojte se k němu na jeho okružní cestě, na které v různých evropských regionech od Bavorska po Bretagne hledá lokální speciality, identitu a historii. Gérard Depardieu zve všechny diváky, aby ho následovali na jeho grandiózní kulinářské pouti po Evropě. Jeho mise je nelehká; chce najít nejčerstvější ústřice a nejlepší a nejzralejší sýr. Mezitím ochutnává lososy z přírodních vod, měkounké hovězí maso, domácí vína a jiné speciální krajové pochoutky. Jako společníka má s sebou kuchařského mistra Laurenta Audiota, s kterým se přátelí už dvacet let a za tu dobu s ním zažil mnoho nezapomenutelných gastronomických radostí. Proto není divu, že na začátku své společné cesty doufají, že se mohou těšit na nová neobvyklá dobrodružství.

02:29
Mimina francouzská kuchyně (1)
Autor dýní
02:55
Polévka je grunt (2)
Polévka je výživná. Svět jejích chutí je bohatý a pestrý. Příjemně hřeje. Praví labužníci dávno vědí...

Polévka je výživná. Svět jejích chutí je bohatý a pestrý. Příjemně hřeje. Praví labužníci dávno vědí, že dobrá polévka nemusí být jen předehrou k opeře dalších chodů, ale často zcela sama zastane funkci hlavního jídla. Andrea Lakatosová (která už naše diváky provázela seriály Na zdraví a Jíme, co smíme) vám teď prozradí a ukáže všechno, co je třeba vědět o polévkách; vyjde najevo, jaký je rozdíl mezi hnědými a bílými polévkami, jak se polévky správně obohacují všelijakými ingrediencemi a jak si je máme připravit, v čem spočívá tajemství chutné krémové polévky, které polévky se nejlépe hodí k té či oné roční době, ale pořad samozřejmě pojedná i o blahodárných účincích, jež může mít plně nalitý talíř dobré polévky na náš organismus. Na počátku každého dílu se seznámíme se surovinami, které je třeba vhodně vybrat. To je i v případě „pouhé” polévky klíčovým krokem k úspěchu. Poté, co na trhu nakoupíme potřebné potraviny, přemístí se naše moderátorka do kuchyně, aby aktuální tekuté veledílo jaksepatří odborně uvařila. V nově natočeném polévkovém televizním cyklu bude figurovat úctyhodně široká škála představitelek tohoto gastronomického žánru, od klasických receptů z kategorie bílých polévek vařených bez jakéhokoli zahuštění přes vývar z kostí a „těžkotonážní” polévku ze zvěřinového ragů s estragonem až po maďarskou rybí polévku a španělské gazpacho, které patří k rodu polévek podávaných zastudena. Každý lžíci do ruky a následujte nás!

03:10
Superpotraviny pro celou rodinu (5)
V tomto novém šestidílném seriálu připravuje Jamie Oliver naše nejoblíbenější rodinné pokrmy, a to s...

V tomto novém šestidílném seriálu připravuje Jamie Oliver naše nejoblíbenější rodinné pokrmy, a to s těmi nejlepšími ingrediencemi a s vyrovnaným obsahem živin. Divákům ukáže, jak jednoduše to jde, a zavede je tak na cestu vedoucí ke zdravějšímu a šťastnějšímu životu.

03:57
Zaměřeno na polskou kuchyni IV (10)
Vášnivý kuchař, hlavní postava tohoto pořadu, vychází z dobře známých polských specialit, na základě...

Vášnivý kuchař, hlavní postava tohoto pořadu, vychází z dobře známých polských specialit, na základě kterých připravuje nové pochoutky, představující divákům objevný svět dosud neznámých chutí. Tomek Jakubiak, úspěšný mistr kuchař a autor gastronomických článků předvádí emblematické pokrmy své vlasti, a to od sklizně potřebných surovin až po jejich zpracování. Vydává se na cestu, aby objevoval dávno zapomenuté potraviny, ale i kulinářské novinky, a zatímco se toulá rozličnými kouty Polska, seznamuje se s metodami výroby či pěstování řady potravin, například sýrů, masných výrobků, ovoce, zeleniny a mnoha druhů koření. Regionální speciality, na něž narazí, jsou ale pouhým začátkem dlouhého řetězce zbrusu nových kulinářských kompozic. Tomek totiž ve svém seriálu divákům předvede, jak vypadá příprava polévek, hlavních jídel i dezertů podle jeho představ. Seznamte se i vy se všemi jeho šikovnými triky, díky kterým vykouzlíte z běžných potravin hotové zázraky, vždyť kuchyňská kreativita nezná hranic.

04:22
Portrét šéfa (2)
V seriálu Portrét šéfa, rozděleném na dvanáctiminutové díly, budeme diváky postupně seznamovat s mis...

V seriálu Portrét šéfa, rozděleném na dvanáctiminutové díly, budeme diváky postupně seznamovat s mistry domácího i světového kuchařského umění. Všichni tito šéfové pracují v restauracích s tou nejlepší pověstí a jejich jména jsou v mnoha případech známá nejen na území Maďarska, ale prakticky v celém světě. Pro některé z nich je Maďarsko trvalým působištěm, jiní znají Budapešť jen ze svých kratších návštěv, při kterých odborné i lacké veřejnosti předváděli svoje odborné znalosti nebo vedli mistrovské kurzy určené nastupující kuchařské generaci. V našem cyklu se s šéfy seznámíme po mnoha stránkách. Dozvíme se, kde vyrůstali, v jakých poměrech žijí dnes a jakým způsobem tráví volný čas. Prozradí nám, co je vedlo k tomu, aby vzali do ruky vařečku, a jak se utvářela jejich kariéra od samého začátku až po získání dnešní proslulosti. Bude řeč o tom, co mají na kuchyňském prostředí nejraději, o jejich kulinářském krédu, ale také se jich zeptáme, co říkají tomu, že se v poslední době dostala gastronomie tak výrazně do popředí mediálního zájmu. Zjistíme, co nejraději vaří a jedí, co je jejich oblíbeným kořením a koho považují za svůj životní vzor. Zkrátka a dobře – z šéfovského rámu na nás zazáří portrét člověka… Každý zpovídaný mistr kuchař uvaří ve svém medailonu přímo před kamerami své zamilované jídlo. Při vaření nám poví, co je podle jeho názoru nejcharakterističtějším a nejpřitažlivějším rysem připravované dobroty a co považuje za obzvlášť důležité a krásné na gastronomii jako takové. Možná se i zmíní o svém největším kuchařském úspěchu a fiasku, a když budeme dávat dobrý pozor, jak se u kuchyňského pultu otáčí, možná se nám dokonce podaří odpozorovat i něco z jeho profesionálních tajemství…

04:35
Nigel Slater - Kulinářská tajemství (6)
Publicista z oboru gastronomie a mistr kuchař Nigel Slater objevuje ve společnosti nadšených kuchařů...

Publicista z oboru gastronomie a mistr kuchař Nigel Slater objevuje ve společnosti nadšených kuchařů amatérů tajemství rozmanitosti kultury -- a v rámci toho gastronomické kultury -- Velké Británie.

00:00
Úžasné prostory George Clarka - Speciál (9)
Architekt George Clarke nás ve svém tematickém pásmu zavede do světa nejkreativněji vytvořených a za...

Architekt George Clarke nás ve svém tematickém pásmu zavede do světa nejkreativněji vytvořených a zařízených malých obytných prostor. Mohou to být domovy na čtyřech kolech, malé lesní chýše, obytné přívěsy, domečky umístěné ve větvích stromů nebo byty, které disponují všemi atributy řádného obydlí, ačkoli navenek připomínají obyčejnou kůlnu.

01:00
Byt, či nebyt (5)
Na každém kroku se můžeme setkat s lidmi, kteří – ať už z přebytku fantazie nebo z určitého podivíns...

Na každém kroku se můžeme setkat s lidmi, kteří – ať už z přebytku fantazie nebo z určitého podivínství, případně z obojího – nejsou ani za nic ochotni bydlet v obyčejném bytě. Někteří se nespokojí ani s tím, když si mohou svůj v zásadě „průměrný” příbytek zařídit zcela svérázným způsobem. Spektrum Home vás ve svém novém seriálu seznámí s obyvateli vskutku extrémních objektů, které – než se do nich dotyční nastěhovali – sloužily naprosto nebytovým, ba od bydlení na hony vzdáleným účelům.

01:30
Byt, či nebyt (6)
Na každém kroku se můžeme setkat s lidmi, kteří – ať už z přebytku fantazie nebo z určitého podivíns...

Na každém kroku se můžeme setkat s lidmi, kteří – ať už z přebytku fantazie nebo z určitého podivínství, případně z obojího – nejsou ani za nic ochotni bydlet v obyčejném bytě. Někteří se nespokojí ani s tím, když si mohou svůj v zásadě „průměrný” příbytek zařídit zcela svérázným způsobem. Spektrum Home vás ve svém novém seriálu seznámí s obyvateli vskutku extrémních objektů, které – než se do nich dotyční nastěhovali – sloužily naprosto nebytovým, ba od bydlení na hony vzdáleným účelům.

00:05
Zpravodajský souhrn uplynulého týdne
Zpravodajské Noeviny a Terra Santa News
00:45
Noční repríza dopoledních pořadů
Noční repríza dopoledních pořadů z minulého dne
00:05
zábava
minih143279
Hra o Niké

Další díl/opakování:
03.12.2017 v 17:05 (Markíza International)
03.12.2017 v 17:05 (Markíza)
03.12.2017 v 23:50 (Doma)
10.12.2017 v 10:30 (Doma)
17.12.2017 v 17:05 (Markíza International)
17.12.2017 v 17:05 (Markíza)
18.12.2017 v 00:05 (Doma)

00:50
film
minih74455minih74455
Horúčka sobotňajšej noci

Další díl/opakování:
17.12.2023 v 20:00 (Spektrum Home)


Príbeh USA (2011).
 
TV program: Honey 2
02:40
film
minih69317minih69317
Pád hviezdy

Další díl/opakování:
08.09.2019 v 22:00 (Doma)


Príbeh USA (2010).
 
TV program: Síla country (Country Strong)
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Dva mezci pro sestru Sáru (Two Mules for Sister Sara)

Dva mezci pro sestru Sáru
Two Mules for Sister Sara

Dvě minuty varování (Two Minute Warning)

Dvě minuty varování
Two Minute Warning

Ulice Chalgrin 77 (77, rue Chalgrin)

Ulice Chalgrin 77
77, rue Chalgrin

Dům veselých duchů (High Spirits)

Dům veselých duchů
High Spirits

Cena vášně (Sparks: The Price of Passion)

Cena vášně
Sparks: The Price of Passion

Blesk (Pik lik feng; Pi li huo)

Blesk
Pik lik feng; Pi li huo

Ahoj, cizinče! (Hey Stranger)

Ahoj, cizinče!
Hey Stranger

Bez motivu (Sans mobile apparent)

Bez motivu
Sans mobile apparent

Jan Rubeš

Rubeš Jan

Pod nohama nebe

Pod nohama nebe

Dominique Brownes

Brownes Dominique

Naposled navštívené:
Dva mezci pro sestru Sáru (Two Mules for Sister Sara)

Dva mezci pro sestru Sáru
Two Mules for Sister Sara

Dvě minuty varování (Two Minute Warning)

Dvě minuty varování
Two Minute Warning

Ulice Chalgrin 77 (77, rue Chalgrin)

Ulice Chalgrin 77
77, rue Chalgrin

Dům veselých duchů (High Spirits)

Dům veselých duchů
High Spirits

Cena vášně (Sparks: The Price of Passion)

Cena vášně
Sparks: The Price of Passion

Blesk (Pik lik feng; Pi li huo)

Blesk
Pik lik feng; Pi li huo

Ahoj, cizinče! (Hey Stranger)

Ahoj, cizinče!
Hey Stranger

Bez motivu (Sans mobile apparent)

Bez motivu
Sans mobile apparent

Jan Rubeš

Rubeš Jan

Pod nohama nebe

Pod nohama nebe

Dominique Brownes

Brownes Dominique