Cerven

TV Program - Pondělí 7. května

      
Vyberte datum:
Filtr:  
Zobrazit vybrané
TV Paprika TV Paprika
Spektrum Home Spektrum Home
TV Noe TV Noe
Doma Doma
00:00
Drůbež na sto způsobů (7)
V tomto našem seriálu věnovaném gastronomické kultuře mixujeme s pomocí slovutných profesorů a našeh...

V tomto našem seriálu věnovaném gastronomické kultuře mixujeme s pomocí slovutných profesorů a našeho zkušeného mistra kuchaře staré a nové drůbeží recepty, staré a nové kuchyňské postupy: Budeme konfitovat, dusit, používat technologii sous-vide, restovat, blanšírovat, karamelizovat -- a pochopitelně také ochutnávat! Speciální chutě dokořeníme zajímavostmi z kulturní historie a zaručujeme vám naprostou aktuálnost všeho, co v pořadu přijde na přetřes! Vařit je hezké, vařit doma je ještě hezčí, ale nejhezčí je vařit v dobré společnosti!

00:30
Recepty pro radost (5)
Atmosféra prohřátá teplem rodinného krbu, vynikající, chutná jídla, veselé hovory, příběhy z kuchyně...

Atmosféra prohřátá teplem rodinného krbu, vynikající, chutná jídla, veselé hovory, příběhy z kuchyně a od prostřeného stolu. Recept je velice jednoduchý: Róberta Bedeho navštěvují každý den dobře známí hosté, ale ta návštěva má vždycky malý háček. Nikdo totiž nepřichází s prázdnýma rukama; návštěvníci si s sebou nesou nejoblíbenější recepty z rodinných vzpomínek a starých receptářů, aby potom Róbertu Bedemu pomáhali při vaření těchto znovuobjevených pokrmů. Během vaření přijde řeč i na to, kdo, co a jakým způsobem připravuje k jídlu doma, kdo jak vzpomíná na pohodové chvíle u domácího krbu v dětství -- případně k jaké rodinné události nebo milé chvilce se pojí návštěvníkovo oblíbené jídlo.

01:00
Babiččino cukroví II (1)
Mistr kuchař stanice TV Paprika navštěvuje babičky a venkovské tetičky, které se proslavily výborným...

Mistr kuchař stanice TV Paprika navštěvuje babičky a venkovské tetičky, které se proslavily výbornými moučníky a cukrovím a které se s námi rády podělí i o své tajné recepty. Společné pečení vynikajícího domácího cukroví reprezentujícího nejkrásnější kraje tří zemí.

01:30
Italská kuchyně podle Antonia Passarelli... (6)
Antonio nás seznamuje s tradičními kulinářskými zázraky své původní vlasti, tedy Itálie. Prozradí ná...

Antonio nás seznamuje s tradičními kulinářskými zázraky své původní vlasti, tedy Itálie. Prozradí nám, které jsou jeho oblíbené recepty a jak se mají opravdu správně vařit italská jídla, která jsou všeobecně známá a oblíbená. Dozvíme se, jak vypadají dokonalé spagetti carbonara, jak dosáhneme oné příslovečné krémové jemnosti u rizota, a osvojíme si samozřejmě i přípravu klasických italských antipast a dezertů. Protože Antonio zná celou Itálii jako své boty, seznámíme se i s nejoblíbenějšími potravinami, kořením, recepty a gastronomickými zvyklostmi jednotlivých regionů.

02:00
James Martin - doma v kuchyni III (2)
Zpět k základům
02:50
Andy a Ben jedí v Austrálii (4)
Andy a Ben, dva věrní kamarádi, se vydávají na cestu, aby prostřednictvím zkušeností nasbíraných při...

Andy a Ben, dva věrní kamarádi, se vydávají na cestu, aby prostřednictvím zkušeností nasbíraných při nákupu potravin objevili pravé chuti Austrálie. Kulisami k tomuto pořadu poslouží samotná australská kultura stolování, která je velice pestrá. Andy Allen a Ben Milbourne budou - a to, prosím, chápejte doslovně - vlastnoručně lovit zvěř a ryby, budou hospodařit jako zemědělci, krmit domácí zvířata a naučí se kdykoli opatřit cokoli, čeho je ke stravování třeba.

03:17
Labužníkem každý den IV (24)
Ať už půjde o ty nejjednodušší pokrmy, nebo o sofistikovanější recepty a techniky, Justin chce divák...

Ať už půjde o ty nejjednodušší pokrmy, nebo o sofistikovanější recepty a techniky, Justin chce diváky celou svou činností přesvědčit, že stojí za to, aby ze svých kuchyňských možností doma vytěžili maximum. Oblíbená soutěžící první řady australské kuchařské soutěže, Justine Schofield, nám ve své samostatné televizní show nabízí snadno uskutečnitelné nápady, tipy, triky a užitečné rady, abychom získali patřičné kuchařské sebevědomí a otáčeli se v kuchyni s profesionální zdatností. Justine razí zásadu, že když jde o vaření, každá dávka samozřejmosti a sebejistoty má ohromný význam, a proto - kromě prezentace receptů a samotného vaření - věnuje většinu času tomu, aby posílila naše sebevědomí a ukázala nám, že do kuchyně není třeba vstupovat se strachem. O totéž se snaží její stálí i speciální hosté, mezi kterými najdeme mistry kuchaře, gastronomické experty i účastníky kuchařských soutěží!

03:40
Až vám FITráví (4)
Alexandra Béresová a Zsolt Serényi mají tentokrát v úmyslu pomoci všem, kteří se rozhodli k radikáln...

Alexandra Béresová a Zsolt Serényi mají tentokrát v úmyslu pomoci všem, kteří se rozhodli k radikální změně životosprávy a chtějí začít žít zdravěji. Hlavní „hrdinové“ tohoto nového seriálu navštíví diváky, kteří o to na výzvu stanice TV Paprika projevili zájem, a bez pardonu důkladně zkontrolují obsah jejich chladniček. Z toho potom učiní závěry týkající se stupně škodlivosti jejich stravovacích zvyků. Tato první fáze může proběhnout v humorné formě, ale hned potom se naši vyslanci zdravé životosprávy bez průtahů pustí do realizace reformních opatření. Sestaví pro dotyčné jídelníček, který se, pokud jde o chutě, nebude od vkusu „pacientů“ příliš lišit, ale přesto bude jiný – ať už proto, že se změní použité potraviny nebo způsob jejich kuchyňské přípravy, nebo proto, že naši odborníci vymyslí jinou kalkulaci konzumovatelného množství. Tím se dostanou do poloviny cesty vedoucí ke správné životosprávě. Proč jen do poloviny? Protože druhá polovina cesty závisí na tom, zdali je zájemce o nový životní styl odhodlán ke všemu pouze před kamerami, nebo i o samotě dodrží instrukce, týkající se především pravidelného zdravého pohybu. Ke kýžené změně totiž nestačí zbavit se jen části příčin vedoucích k nadváze. Je sice pravda, že už i samotný reformovaný jídelníček přinese měřitelné výsledky, ale celý program lze dovést k dokonalému úspěchu jedině v tom případě, že zpohodlnělé tělo a jeho svalovou soustavu nenecháme lenošit.

04:05
Jakubiak, s láskou k místní kuchyni (1)
Jak se zhotovuje charsznické kyselé zelí, sirup z černého bezu, marmeláda ze zelených rajčat a plack...

Jak se zhotovuje charsznické kyselé zelí, sirup z černého bezu, marmeláda ze zelených rajčat a placky, na které je pyšná celá Žemaitija? Čím se vyznačuje andrychówský kabanos a jaký modrý sýr nám nabízí Kamienna Góra? To vše se mohou dozvědět diváci TV Paprika z pořadu Tomka Jakubiaka. Náš sympatický průvodce se rozhodl znovu objevit několik tradičních polských produktů a nechává se jimi inspirovat při sestavování svých zajímavých receptů. Diváky zve tentokrát ke společnému vaření do velmi malinké, ale tím útulnější a přátelštější kuchyně.

04:30
Anthony Bourdain: Neznámé končiny IV (1)
Ale když nějaké místo není vhodné pro mistra kuchaře, co tam ten kuchař dělá, proč se točí kolem pro...

Ale když nějaké místo není vhodné pro mistra kuchaře, co tam ten kuchař dělá, proč se točí kolem prostřených stolů (nebo jindy kolem koberců rozvinutých ve stanech)? Anthony Bourdain Jezdí po velice zajímavých - a navzájem diametrálně odlišných - krajích a cestou jí. Co myslíte, bude i vařit? V Kolumbii, v Maroku, v Kanadě nebo v Peru, případně v Kongu, se na něho jen hrnou exotické zážitky a mnoho toho vyzkouší. A myslíte si, že tyto kouty světa pro něho opravdu nejsou? Uvidíte sami, budete-li sledovat náš seriál.

00:00
Já to tady nepoznávám II (10)
Známá televizní osobnost, specialista na malé prostory a velkolepé nápady George Clarke nyní navštěv...

Známá televizní osobnost, specialista na malé prostory a velkolepé nápady George Clarke nyní navštěvuje rodinné příbytky, jejichž obyvatelé se v nich už dávno necítí dobře, ale nemají možnost se odstěhovat jinam. George nasadí všechny své odborné znalosti a zkušenosti, aby rodinám ukázal, jaké cenné skryté vlastnosti jejich byty mají a jak se dají využít. S pomocí šikovné rekonstrukce takový dům může dost brzy prokouknout a stát se útulným hnízdečkem na celý život. Otázkou je, nakolik se našemu architektovi podaří majitele přesvědčit, aby investovali čas a peníze do přestavby domova, ke kterému už dlouho nemají příznivý vztah.

01:00
Green Team II (11)
Green Team se vrací! Zahradnická supersquadra bude letos vytvářet ze svěží zeleně unikátní kompozice...

Green Team se vrací! Zahradnická supersquadra bude letos vytvářet ze svěží zeleně unikátní kompozice v zahradách i bytech televizních diváků a celebrit a my opět budeme moci sledovat její práci, pro kterou je i nadále typický dynamismem sršící, a přesto sympaticky ležerní styl.

01:15
Green Team II (12)
Green Team se vrací! Zahradnická supersquadra bude letos vytvářet ze svěží zeleně unikátní kompozice...

Green Team se vrací! Zahradnická supersquadra bude letos vytvářet ze svěží zeleně unikátní kompozice v zahradách i bytech televizních diváků a celebrit a my opět budeme moci sledovat její práci, pro kterou je i nadále typický dynamismem sršící, a přesto sympaticky ležerní styl.

01:30
Biozóna (6)
Zlí jazykové tvrdí, že „’bio’ je to, co zahradník postřikuje jen pod rouškou noci“. Ve skutečnosti j...

Zlí jazykové tvrdí, že „’bio’ je to, co zahradník postřikuje jen pod rouškou noci“. Ve skutečnosti je situace naštěstí trochu složitější a rostliny ošetřované biometodami jsou nepochybně zdravé. Co však to „bio“ přesně znamená? Je techonologie řídící se přísnými předpisy přístupná výhradně profesionálům, nebo se dá biozelenina pěstovat i doma na zahrádce? V novém seriálu televize DEKO se zevrubně seznámíme s životem a činností biozahradnictví v Rendeku, abychom se dozvěděli, jak se na zdejší biousedlosti – která se zaměřuje na papriku, petržel, mrkev, různé druhy salátů, na ovoce a na léčivé rostliny a bylinky – s rostlinami zachází. Rendecká biousedlost se nachází na území Národního parku Kiskunság a o její vysoké úrovni svědčí skutečnost, že štáb řídící zdejší produkci v uplynulých letech získal několik domácích i mezinárodních ocenění. Pro svou relativní izolovanost se tato usedlost nabízí jako ideální místo k natáčení. Jde o rekonstruovaný komplex budov a pozemků, kde vedle biozahradnictví probíhá i biochov domácích zvířat, historii usedlosti a venkovského života prezentuje místní domácí muzeum a pořádají se zde programy pro turisty. Prodávají tu také různé produkty ze zemědělských bioplodin vypěstovaných v místě. Celkově lze tedy tuto usedlost považovat z hlediska natáčení pro televizi za velmi vhodné místo, kde má kamera řadu možností, chce-li spočinout na hravých a zajímavých detailech.

00:00
Noční univerzita
P. Daniel Ange - A dám vám nové srdce
01:05
Noční repríza dopoledních pořadů
Noční repríza dopoledních pořadů z minulého dne
00:50
seriál
minih131760minih131760
Nesmrteľný

Další díl/opakování:
21.12.2018 v 08:10 (AXN HD)
02.01.2019 v 11:10 (AXN HD)
03.01.2019 v 11:05 (AXN HD)
04.01.2019 v 11:00 (AXN HD)
07.01.2019 v 11:05 (AXN HD)
08.01.2019 v 11:10 (AXN HD)
09.01.2019 v 11:05 (AXN HD)
10.01.2019 v 11:00 (AXN HD)


Krimiseriál USA (2014-2015).
 
TV program: Forever
01:35
seriál
minih90271minih90271
Kým nás smrť nerozdelí

Další díl/opakování:
06.09.2021 v 03:00 (Doma)


Komed. seriál USA (2006-2007).
 
TV program: V dobrém i zlém (Til Death)
02:40
zábava
minih91838minih91838
Smotánka

Další díl/opakování:
23.03.2024 v 18:20 (Markíza)


Nevšedný svet kľúčovou dierkou
 
TV program: Smotánka
03:25
seriál
minih102009minih102009
Búrlivé víno

Další díl/opakování:
05.01.2022 v 05:15 (Doma)
06.01.2022 v 05:20 (Doma)
07.01.2022 v 05:15 (Doma)
10.01.2022 v 05:20 (Doma)
11.01.2022 v 05:25 (Doma)
12.01.2022 v 05:20 (Doma)
13.01.2022 v 05:20 (Doma)


Rodinný seriál SR (2013)
 
TV program: Bouřlivé víno (Búrlivé víno)