Cerven

TV Program - Čtvrtek 12. července

      
Vyberte datum:
Filtr:  
Zobrazit vybrané
TV Paprika TV Paprika
Spektrum Home Spektrum Home
TV Noe TV Noe
Doma Doma
00:00
Wangův Wok (9)
Mistra Wanga již mohou diváci TV Paprika velmi dobře znát. Ve svém seriálu představí takové snadné r...

Mistra Wanga již mohou diváci TV Paprika velmi dobře znát. Ve svém seriálu představí takové snadné recepty, jejichž ingredience lze jednoduše získat i doma, a přece je z nich možné vytvořit božské pamlsky. Zapomeňte na 500 Ft-ové lepkavé čínské menu, ochutnejte s Wangem opravdové čínské jídla. - Pálivé? - Děkuji, teď ne. :)

00:15
Wangův Wok (10)
Mistra Wanga již mohou diváci TV Paprika velmi dobře znát. Ve svém seriálu představí takové snadné r...

Mistra Wanga již mohou diváci TV Paprika velmi dobře znát. Ve svém seriálu představí takové snadné recepty, jejichž ingredience lze jednoduše získat i doma, a přece je z nich možné vytvořit božské pamlsky. Zapomeňte na 500 Ft-ové lepkavé čínské menu, ochutnejte s Wangem opravdové čínské jídla. - Pálivé? - Děkuji, teď ne. :)

00:35
Zaměřeno na polskou kuchyni IV (5)
Vášnivý kuchař, hlavní postava tohoto pořadu, vychází z dobře známých polských specialit, na základě...

Vášnivý kuchař, hlavní postava tohoto pořadu, vychází z dobře známých polských specialit, na základě kterých připravuje nové pochoutky, představující divákům objevný svět dosud neznámých chutí. Tomek Jakubiak, úspěšný mistr kuchař a autor gastronomických článků předvádí emblematické pokrmy své vlasti, a to od sklizně potřebných surovin až po jejich zpracování. Vydává se na cestu, aby objevoval dávno zapomenuté potraviny, ale i kulinářské novinky, a zatímco se toulá rozličnými kouty Polska, seznamuje se s metodami výroby či pěstování řady potravin, například sýrů, masných výrobků, ovoce, zeleniny a mnoha druhů koření. Regionální speciality, na něž narazí, jsou ale pouhým začátkem dlouhého řetězce zbrusu nových kulinářských kompozic. Tomek totiž ve svém seriálu divákům předvede, jak vypadá příprava polévek, hlavních jídel i dezertů podle jeho představ. Seznamte se i vy se všemi jeho šikovnými triky, díky kterým vykouzlíte z běžných potravin hotové zázraky, vždyť kuchyňská kreativita nezná hranic.

01:05
Tři muži v kuchyni (1)
Dlouho očekávané trio se konečně dalo dohromady. Nicola už si získal divácká srdce díky receptům pře...

Dlouho očekávané trio se konečně dalo dohromady. Nicola už si získal divácká srdce díky receptům předváděným ve vlastním seriálu, Julius vybudoval svou slávu na mimořádně rychlých receptech, které nepotřebují více než 22 minut, a podobně je založený i Gonzalo, jehož heslo zní “rychle a chutně”! Tito tři kuchaři se teď poprvé budou dělit o společnou kuchyni. Individuální recepty, kolektivně uvařená jídla, mezi nimi v první řadě... Snadno uskutečnitelné nápady vhodné pro slavnostní tabuli. Takovou výzvu si nemůžete nechat ujít! Naši tři kuchaři jsou nuceni spolupracovat, ale jak jim to půjde? Vědí, jak se mohou vžít do osobností svých dvou kolegů? Dovedou si navzájem dávat pokyny? Sledujte náš pořad a uvidíte!

01:35
Jamieho rychlá a snadná kuchyně (5)
Jamie Oliver zjednodušil domácí přípravu rozličných pochoutek na nejúnosnější možnou míru. Každý z n...

Jamie Oliver zjednodušil domácí přípravu rozličných pochoutek na nejúnosnější možnou míru. Každý z nás to může mít jednoduché doslova denně a vztahuje se to i na ty, kteří zápasí s nedostatkem času, protože jsou od rána do večera zaměstnaní. Jamie k přípravě každého receptu používá všehovšudy pět ingrediencí, čímž dokazuje, že jeho fantastická jídla nevděčí za svou chuť nekonečnému množství použitých surovin. Poznáme zbrusu novou sérii jídel a v každé epizodě uvidíme směs mas, ryb, zeleniny a sladkostí. Tyto jednoduché, ale přesto neobyčejně chutné pokrmy nevyžadují nic jiného než několik opravdu kvalitních ingrediencí kombinovaných s Jamieho originální nápaditostí.

02:05
Labužníkem každý den IV (13)
Ať už půjde o ty nejjednodušší pokrmy, nebo o sofistikovanější recepty a techniky, Justin chce divák...

Ať už půjde o ty nejjednodušší pokrmy, nebo o sofistikovanější recepty a techniky, Justin chce diváky celou svou činností přesvědčit, že stojí za to, aby ze svých kuchyňských možností doma vytěžili maximum. Oblíbená soutěžící první řady australské kuchařské soutěže, Justine Schofield, nám ve své samostatné televizní show nabízí snadno uskutečnitelné nápady, tipy, triky a užitečné rady, abychom získali patřičné kuchařské sebevědomí a otáčeli se v kuchyni s profesionální zdatností. Justine razí zásadu, že když jde o vaření, každá dávka samozřejmosti a sebejistoty má ohromný význam, a proto - kromě prezentace receptů a samotného vaření - věnuje většinu času tomu, aby posílila naše sebevědomí a ukázala nám, že do kuchyně není třeba vstupovat se strachem. O totéž se snaží její stálí i speciální hosté, mezi kterými najdeme mistry kuchaře, gastronomické experty i účastníky kuchařských soutěží!

02:30
Labužníkem každý den IV (14)
Ať už půjde o ty nejjednodušší pokrmy, nebo o sofistikovanější recepty a techniky, Justin chce divák...

Ať už půjde o ty nejjednodušší pokrmy, nebo o sofistikovanější recepty a techniky, Justin chce diváky celou svou činností přesvědčit, že stojí za to, aby ze svých kuchyňských možností doma vytěžili maximum. Oblíbená soutěžící první řady australské kuchařské soutěže, Justine Schofield, nám ve své samostatné televizní show nabízí snadno uskutečnitelné nápady, tipy, triky a užitečné rady, abychom získali patřičné kuchařské sebevědomí a otáčeli se v kuchyni s profesionální zdatností. Justine razí zásadu, že když jde o vaření, každá dávka samozřejmosti a sebejistoty má ohromný význam, a proto - kromě prezentace receptů a samotného vaření - věnuje většinu času tomu, aby posílila naše sebevědomí a ukázala nám, že do kuchyně není třeba vstupovat se strachem. O totéž se snaží její stálí i speciální hosté, mezi kterými najdeme mistry kuchaře, gastronomické experty i účastníky kuchařských soutěží!

02:55
Když dva dělají totéž… (7)
Televizní kuchaři stanice TV Paprika – Serényi Zsolt a Róbert Bede – si vymysleli zajímavý gastronom...

Televizní kuchaři stanice TV Paprika – Serényi Zsolt a Róbert Bede – si vymysleli zajímavý gastronomický experiment. Řekli si, že vyzkoušejí, jak budou chutnat starobylá jídla připravovaná přesně podle autentických receptů z dávných kuchařských knih. Dějištěm vaření a natáčení je Skanzen (Muzeum lidové architektury) v Szentendre, malebném městečku poblíž Budapešti, přesněji řečeno tamější selská kuchyně a stodola. Kuchyňské prostředí si zamluvil Róbert Bede, aby tu mezi měděnými kotlíky a kameninovými hrnci a ve společnosti pravé venkovské pece mohl soustředěně studovat a přetvářet ve skutečné pokrmy dobové receptury. Nedalekou stodolu obsadil Zsolt Serényi, který si v ní vybudoval moderní kuchyni, se všemi dnešními prostředky, náčiním a surovinami. Ovšem zatímco se Róbert Bede slovo od slova přesně držel receptů sepsaných před dvěma sty lety, jeho kolega Serényi používal starodávné texty volně, spíše jen jako zdroj inspirace: jednotlivé pokrmy se snažil modernizovat, kde uznal za vhodné, tam je zjednodušil, jinde zase mírně doplnil. Ačkoliv jsme se v dětství všichni naučili, že jídlo není na hraní, v tomto případě vznikla z pokusů našich dvou kuchařů zajímavá hra – když si s recepty a kombinacemi rozličných chutí zahrávají erudovaní mistři svého oboru, snad to tolik nevadí... Robi složitě bádá v záznamech z dějin gastronomie, zatímco Sera umělecky dotváří, vykládá si recepty po svém, a kde je třeba, postupuje zcela novátorsky. A televizní divák, který je sleduje, může sám zauvažovat, zda bude experimentovat s nimi, zda se také vydá na cestu do minulosti, nebo zůstane u svého oblíbeného a osvědčeného jdelníčku.

03:09
Hodný kuchař, zlý kuchař V (62)
Kuchařský mistr Adrian Richardson a Zoe Bingley-Pullin, poradkyně ve věcech správného stravování, př...

Kuchařský mistr Adrian Richardson a Zoe Bingley-Pullin, poradkyně ve věcech správného stravování, představují dva zcela různé přístupy k vaření, v důsledku čehož se jejich přítomnost v televizním studiu rázem přemění v pravý a nefalšovaný gastronomický souboj. Adrianovy lukulské hody, které se pranic nestarají o strávníkovu štíhlost, a jeho fanatická láska k masu se střetávají s vášní pro co nejzdravější ingredience a perfektní znalostí potravin s léčebnými účinky, které do pořadu vnáší Zoe. Pro diváky, když se jim před očima objeví výsledek úsilí obou moderátorů, je opravdu nelehké rozhodnout, který typ jídel mají mít raději. Tento seriál upozorňuje veřejnost na takové neodolatelné ingredience, recepty, kuchyně a jiná gastronomická témata, z nichž lze načerpat inspiraci pro domácí vaření, a navíc vede diváky nenásilně k tomu, aby při sestavování svého jídelníčku dbali na zdravou vyváženost, lehkost a střídmost.

03:32
Jakubiak, s láskou k místní kuchyni (4)
Jak se zhotovuje charsznické kyselé zelí, sirup z černého bezu, marmeláda ze zelených rajčat a plack...

Jak se zhotovuje charsznické kyselé zelí, sirup z černého bezu, marmeláda ze zelených rajčat a placky, na které je pyšná celá Žemaitija? Čím se vyznačuje andrychówský kabanos a jaký modrý sýr nám nabízí Kamienna Góra? To vše se mohou dozvědět diváci TV Paprika z pořadu Tomka Jakubiaka. Náš sympatický průvodce se rozhodl znovu objevit několik tradičních polských produktů a nechává se jimi inspirovat při sestavování svých zajímavých receptů. Diváky zve tentokrát ke společnému vaření do velmi malinké, ale tím útulnější a přátelštější kuchyně.

03:57
Luke Nguyen: Asijské pouliční občerstven... (8)
Ve svém novém seriálu se Luke vydává na objevitelskou cestu za kulinářskými poklady asijských ulic, ...

Ve svém novém seriálu se Luke vydává na objevitelskou cestu za kulinářskými poklady asijských ulic, od vietnamského Saigonu přes thajský Bangkok a malajský Kuala Lumpur až po Jakartu, hlavní město Indonézie. Street food je v mnoha zemích prvořadým způsobem stravování a rodiny provozující pouliční vyvařovny či stánky s jídlem už po několik generací vaří tatáž jídla a ve stejné podobě jako jejich předkové. Luke se vmísí mezi pouliční prodavače a sleduje, jakými metodami shánějí ingredience, vaří podle osvědčených receptů a staví v ulicích svoje stánky.

04:20
Nicolova kuchyně (3)
Italský šéfkuchař Nicola Poltronieri nás v tomto pořadu zve do své kuchyně, abychom se spolu s ním m...

Italský šéfkuchař Nicola Poltronieri nás v tomto pořadu zve do své kuchyně, abychom se spolu s ním mohli potěšit jeho objevnými, vysoce originálními a překvapivými recepty.

04:47
Francouzské dobrodružství Jamese Martina (1)
Televizní kuchař James Martin má pro nás připravený zbrusu nový seriál spojující cestování a vaření,...

Televizní kuchař James Martin má pro nás připravený zbrusu nový seriál spojující cestování a vaření, ve kterém zamíří do Francie, aby navštívil lokality, jež v největší míře ovlivnila jeho kulinářskou kariéru. Vzdá také čest památce Keitha Floyda, kterého po odborné stránce považuje za svůj vzor. Jako dospívající mladík jezdil James do Francie na prázdniny i na studijní pobyty -- a právě odtud částečně pochází jeho láska k přípravě jídel. Tento seriál tedy zachycuje Jamesovy nostalgické návraty, při nichž sleduje tutéž trasu, kterou v jiném nezapomenutelném televizním pořadu projížděl před třiceti lety jeho slavný hrdina a vzor Keith Floyd. Zastavuje se všude tam, kde se svého času zastavil i Floyd, ale zároveň zavítá i na místa, která osobně považuje za základní kameny své profesionální dráhy. S objevováním a ochutnáváním nejlepších vynálezů francouzské kuchyně začneme pod provensálským nebem, potom přijdou postupně na řadu Périgord, Burgundsko, Alsasko, Baskicko a Bretaň. Během cesty James vaří vlastní verze různých známých jídel, k čemuž používá suroviny zakoupené v právě navštíveném místě. Aby se poklonil památce svého mistra Keitha Floyda, pojal James svéráznou myšlenku. Svoji okružní jízdu podniká v dnes už postarším Citroënu 2CV, který byl 16 let majetkem jeho kuchařského vzoru. Na svém dobrodružném výletu do Francie znovu objevuje kraje oplývající vynikajícími gastronomickými výtvory, kraje, které má nejraději nejen on sám, ale i jeho starý přítel.

00:15
Peter Andre: Proměna během hodiny XI (19)
Zdá se vám to nemožné? A přesto můžete na vlastní oči vidět, že to jde. Máte-li na to šikovné lidi. ...

Zdá se vám to nemožné? A přesto můžete na vlastní oči vidět, že to jde. Máte-li na to šikovné lidi. Během pouhých šedesáti minut vytvoří Peter André, někdejší plakátový hrdina a hvězda populární hudby, se svými pomocníky zbrusu nový obytný prostor pro své aktuální "šťastné oběti"!

01:05
Zahradní proměny (4)
Nikdo nemusí být profesionálním zahradníkem, aby dokonale využil přednosti své zahrady. Expert vystu...

Nikdo nemusí být profesionálním zahradníkem, aby dokonale využil přednosti své zahrady. Expert vystupující v našem seriálu nabízí divákům tipy a nápady, které jsou velice jednoduché, ale jejich použití přinese nadmíru účinné a efektní výsledky. Tak se může stát zahradničení pro člověka opět zdrojem radosti, místo aby mu zahrada působila neustálé nesnáze, dělala z něho otroka a připravovala ho o všechen volný čas.

02:00
Programové tipy
00:05
Adopce nablízko
V první linii
01:05
Noční repríza dopoledních pořadů
Noční repríza dopoledních pořadů z minulého dne
01:25
zábava
minih91838minih91838
Smotánka

Další díl/opakování:
27.07.2024 v 18:20 (Markíza)
03.08.2024 v 18:20 (Markíza)


Nevšedný svet kľúčovou dierkou
 
TV program: Smotánka
02:45
zábava
L.O.V.E.
Magazín o láske, osudoch, vzťahoch a emóciách
04:15
seriál
minih102009minih102009
Búrlivé víno

Další díl/opakování:
05.01.2022 v 05:15 (Doma)
06.01.2022 v 05:20 (Doma)
07.01.2022 v 05:15 (Doma)
10.01.2022 v 05:20 (Doma)
11.01.2022 v 05:25 (Doma)
12.01.2022 v 05:20 (Doma)
13.01.2022 v 05:20 (Doma)


Rodinný seriál SR (2014)
 
TV program: Bouřlivé víno (Búrlivé víno)