TV Paprika
|
Spektrum Home
|
TV Noe
|
Doma
|
|
05:05
Portugalsko na talíři (8)
Tento seriál není jen obvyklou kulinářskou podívanou věnovanou Portugalsku, protože je zároveň velko... Tento seriál není jen obvyklou kulinářskou podívanou věnovanou Portugalsku, protože je zároveň velkou oslavnou ódou na všechno, co zkrášluje a zlepšuje náš pozemský život. Zdravice nejzápadnější evropské země. Ljubomir Stanišič má v zásobě ty nejspeciálnější recepty, díky kterým nám bude moci předvést a uvařit nejvýtečnější pochoutky, které tato někdejší mořeplavecká velmoc světu může nabídnout. Připravte se na mimořádně poutavou cestu plnou chutí, která nás provede všemi spletitými stezkami portugalské gastronomiet! 06:00
Dieta A-Z (13)
V dnešní době mnozí lidé zápasí s citlivostí, případně alergií na různé potraviny nebo s takovými ch... V dnešní době mnozí lidé zápasí s citlivostí, případně alergií na různé potraviny nebo s takovými chorobami, které si vyžadují speciální jídelníček. Speciální životospráva ovšem ještě nemusí znamenat méně kvalitní nebo méně hodnotné stravování. Naopak, když si správně vybereme suroviny k vaření a použijeme dobře vymyšlený recept, může být taková strava dokonce i hodnotnější. Tato malá abeceda diety obsahuje dietetické informace týkající se tří důležitých okruhů chorob. Poskytuje praktické rady lidem alergickým na mouku a/nebo na mléko, dále pak diabetikům. Všem také nabízí dobře použitelné a zdravé kuchyňské recepty. Za odborné dietetické asistence pomohou jednotlivé díly tohoto seriálu pacientům v orientaci mezi rozličnými formami a teoriemi diety. Upozorní je na důležitost obezřetného a správného výběru surovin. Poradí, čemu je třeba při nákupu věnovat zvýšenou pozornost a jak lze vynechat, případně čím je možno nahradit obvyklé ingredience nejrozšířenějších tradičních pokrmů, aby nevyvolaly alergickou reakci nebo nezpůsobily onemocnění. 06:15
Mlýnek na recepty (13)
Róbert Bede a Zsolt Serényi, dva stálí moderátoři našeho nového seriálu nazvaného Mlýnek na recepty ... Róbert Bede a Zsolt Serényi, dva stálí moderátoři našeho nového seriálu nazvaného Mlýnek na recepty dobře vědí, že diváci, ať už jsou jakéhokoli rodu, určitě ocení pořad, ve kterém bude mít hlavní slovo praktičnost a drobná každodenní kreativita. Mlýnek na recepty vám na obrazovce přípravu jídel, díky kterým vy, vážená divačko, diváku, nebo kdo má u vás v rodině na starosti kuchyňské záležitosti, budete mít značně usnadněnou práci s vymýšlením týdenního menu pro své nejbližší a nejmilovanější. Pro potřeby seriálu jsme si sice recepty rozdělili do čtyř základních kategorií (jídla levná, rychlá, zdravá a chutná), ale zdaleka tím nehodláme tvrdit, že by se nemohlo vyskytnout jídlo, které je rychlé a zároveň chutné, případně zdravé a současně i praktické. Kromě stabilní moderátorské dvojice budou v pořadu pravidelně vystupovat různí hosté – mistři kuchaři, specialisté na maďarskou kuchyni i na gastronomii jiných národů, dále cukráři, somelieři, baroví číšníci a barmani, ale i známé osobnosti, které se proslavily nejen tím, že jsou příšerně slavné... 06:30
Vaříme s Robertem Bede (13)
Robi Bede. Už více než deset let patří k nejznámějším a nejdůležitějším tvářím kanálu TV Paprika. To... Robi Bede. Už více než deset let patří k nejznámějším a nejdůležitějším tvářím kanálu TV Paprika. Točil mlýnkem na recepty, vařil s celebritami, ba ani drůbež si na něho nikdy nepřišla. Už více než celé jedno desetiletí proklepává svým nenapodobitelným způsobem kuchyňské prkénko, podle čehož ho každý snadno pozná. Teď vám představíme pana Róberta Bedeho. Mistra kuchaře, který i o těch nejjednodušších a nejvšednějších jídlech dokáže povědět něco nového. Prozradí nám pár drobných triků, sdělí nám historické údaje a zasvětí nás do postupů skutečných mistrů. A tak si můžeme být naprosto jisti, že poskytne divákům nové užitečné informace, které – jak doufáme – ocení jak ti, kteří vaří pravidelně, tak ti, kteří zavítají do kuchyně a berou do ruky vařečku jen svátečně. 06:45
Vaříme s Robertem Bede (14)
Robi Bede. Už více než deset let patří k nejznámějším a nejdůležitějším tvářím kanálu TV Paprika. To... Robi Bede. Už více než deset let patří k nejznámějším a nejdůležitějším tvářím kanálu TV Paprika. Točil mlýnkem na recepty, vařil s celebritami, ba ani drůbež si na něho nikdy nepřišla. Už více než celé jedno desetiletí proklepává svým nenapodobitelným způsobem kuchyňské prkénko, podle čehož ho každý snadno pozná. Teď vám představíme pana Róberta Bedeho. Mistra kuchaře, který i o těch nejjednodušších a nejvšednějších jídlech dokáže povědět něco nového. Prozradí nám pár drobných triků, sdělí nám historické údaje a zasvětí nás do postupů skutečných mistrů. A tak si můžeme být naprosto jisti, že poskytne divákům nové užitečné informace, které – jak doufáme – ocení jak ti, kteří vaří pravidelně, tak ti, kteří zavítají do kuchyně a berou do ruky vařečku jen svátečně. |
05:00
Feng Shui (8)
Feng shui je tři tisíce let staré čínské umění vyplňování prostoru – v našem případě jde pochopiteln... Feng shui je tři tisíce let staré čínské umění vyplňování prostoru – v našem případě jde pochopitelně o zařizování interiérů. Umožňuje dosažení rovnováhy a harmonie živlů a zajišťuje volné proudění životní energie. Tato osvobozená energie potom napomůže uživatelům daného prostoru, tedy nám, k tomu, aby žili úspěšný a šťastný život. Musíme se však držet rad obsažených v novém seriálu z vlastní produkce televize Spektrum Home. Odborník na feng shui v tomto našem devítidílném seriálu zkoumá jednotlivé místnosti na základě oblastí zakreslených na takzvané baguové mapě, a tak může divákům pomoci najít pro každý kus nábytku a pro všechny bytové doplňky to správné místo, jež umožní, aby proudění „čí” v bytě bylo skutečně optimální. 05:30
Klub designérů (17)
Špičkoví maďarští designéři – design skloňovaný ve všech pádech, od tapet přes svítidla, až po vizuá... Špičkoví maďarští designéři – design skloňovaný ve všech pádech, od tapet přes svítidla, až po vizuální ztvárnění celých měst.V novém televizním seriálu z původní produkce Spektrum Home se budete moci seznámit s mladými maďarskými výtvarníky, kteří nejenže obohatili oblast užitého umění něčím novým a zajímavým, ale navíc si tím vydobyli úspěch i za hranicemi své vlasti.Kromě toho bude v každém dílu vystupovat stálý znalec (mladý odborník na otázky designu), který nám jednak každého tvůrce, jemuž je věnován daný medailon, pomůže zasadit do mezinárodního a/nebo uměleckého kontextu, jednak také pohovoří o základních pojmech designérského oboru, jež se v tom kterém dílu vyskytnou, jakož i o souvisejících mezinárodních trendech a konkrétních příkladech. 05:45
Klub designérů (18)
Špičkoví maďarští designéři – design skloňovaný ve všech pádech, od tapet přes svítidla, až po vizuá... Špičkoví maďarští designéři – design skloňovaný ve všech pádech, od tapet přes svítidla, až po vizuální ztvárnění celých měst.V novém televizním seriálu z původní produkce Spektrum Home se budete moci seznámit s mladými maďarskými výtvarníky, kteří nejenže obohatili oblast užitého umění něčím novým a zajímavým, ale navíc si tím vydobyli úspěch i za hranicemi své vlasti.Kromě toho bude v každém dílu vystupovat stálý znalec (mladý odborník na otázky designu), který nám jednak každého tvůrce, jemuž je věnován daný medailon, pomůže zasadit do mezinárodního a/nebo uměleckého kontextu, jednak také pohovoří o základních pojmech designérského oboru, jež se v tom kterém dílu vyskytnou, jakož i o souvisejících mezinárodních trendech a konkrétních příkladech. |
Cigánky
Další díl/opakování: Sandhya - svetlo môjho života
Další díl/opakování: Romant. seriál India (2011-2014). Doktorka Zoe
Další díl/opakování: Seriál USA (2014-2015). |
||
TV Paprika
08:00
Mlýnek na recepty extra (33)
K denně vysílaným dílům seriálu Mlýnek na recepty se organicky pojí zvláštní vydání (takzvané speciá... K denně vysílaným dílům seriálu Mlýnek na recepty se organicky pojí zvláštní vydání (takzvané speciály) téhož pořadu. V těchto speciálech, vysílaných pod titulem Mlýnek na recepty Extra, moderátoři Róbert Bede a Zsolt Serényi opouštějí televizní studio a předvádějí přípravu toho či onoho chutného pokrmu v autentickém prostředí, kde se dané jídlo nejlépe vyjímá a hovoří samo za sebe. Kromě vaření a receptů je věnován velký prostor otázkám souvisejícím s nákupem vhodných surovin a tématům jako je prostředí, lokální pracovní postupy či varianty jednoho a téhož jídla. Víkendové Mlýnky na recepty Extra budou částečně tematicky navazovat na obsah předcházejících epizod natočených ve studiu, ale vzhledem k tomu, že se natáčejí mimo televizní kuchyni a jeden speciál trvá přibližně půl hodiny, nabízí se příležitost seskupit víkendová vydání do tří hlavních tematických okruhů. Prvním z nich budou suroviny a jejich lokální zdroje (kozí farma, sběr lanýžů, lov), druhý okruh jsme nazvali „rodinný oběd” (víkendové grilování, pikniky), zatímco do třetího okruhu budou patřit gastronomické portréty známých osobností, které nám mimo jiné prozradí, co je jejich zamilovaným jídlem a jak je doma připravují, do jakých podniků s oblibou chodí a kde nejraději nakupují. 08:30
Někdo to rád studené (7)
Zapomeňte na šunkový závitek s křenem, na ruské vejce, na odřezky masa zalité aspikem a na hutnou ma... Zapomeňte na šunkový závitek s křenem, na ruské vejce, na odřezky masa zalité aspikem a na hutnou majonézu pochoutkového salátu – nový pořad stanice TV Paprika definuje totiž pojem studená kuchyně neotřele a po svém! Zoltán Magos nabízí hostům jednohubky, které se radikálně liší od neměnného a do omrzení opakovaného obsahu průměrné studené mísy: nechybí tu pomazánka z nivy a ořechů, brambor nadívaný anglickou slaninou, uzená krkovička plněná celerovým krémem s jablky, tokajská bažantí paštika s pistáciemi… věříte, že i tak to jde? Nejsou v tom žádné čáry, stačí jen pár dobrých nápadů – a i vy se můžete hned stát šampiony studeného občerstvení. Někdo to rád studené – vysílá TV Paprika. 08:45
Někdo to rád studené (8)
Zapomeňte na šunkový závitek s křenem, na ruské vejce, na odřezky masa zalité aspikem a na hutnou ma... Zapomeňte na šunkový závitek s křenem, na ruské vejce, na odřezky masa zalité aspikem a na hutnou majonézu pochoutkového salátu – nový pořad stanice TV Paprika definuje totiž pojem studená kuchyně neotřele a po svém! Zoltán Magos nabízí hostům jednohubky, které se radikálně liší od neměnného a do omrzení opakovaného obsahu průměrné studené mísy: nechybí tu pomazánka z nivy a ořechů, brambor nadívaný anglickou slaninou, uzená krkovička plněná celerovým krémem s jablky, tokajská bažantí paštika s pistáciemi… věříte, že i tak to jde? Nejsou v tom žádné čáry, stačí jen pár dobrých nápadů – a i vy se můžete hned stát šampiony studeného občerstvení. Někdo to rád studené – vysílá TV Paprika. 09:00
Ze dne na den (153)
Mimořádně úspěšný seriál „Co si dáme dnes” od nynějška vystřídá na programu TV Paprika nový pořad vy... Mimořádně úspěšný seriál „Co si dáme dnes” od nynějška vystřídá na programu TV Paprika nový pořad vysílaný rovněž každý den s novým obsahem. Krátké dvanáctiminutové epizody budou hospodyňky ze dne na den zásobovat čerstvými nápady, takže jídla předváděná na obrazovce se mohou už za pár hodin objevit na stole rodiny! Dejte si poradit od populárních šéfkuchařů TV Paprika: Tamás Jenei Vás naučí vařit exoticky, Róbert Bede tradičně, Zsolt Serényi moderně a Zoltán Magos podle svěžích středomořských receptů! 09:15
Ze dne na den (154)
Mimořádně úspěšný seriál „Co si dáme dnes” od nynějška vystřídá na programu TV Paprika nový pořad vy... Mimořádně úspěšný seriál „Co si dáme dnes” od nynějška vystřídá na programu TV Paprika nový pořad vysílaný rovněž každý den s novým obsahem. Krátké dvanáctiminutové epizody budou hospodyňky ze dne na den zásobovat čerstvými nápady, takže jídla předváděná na obrazovce se mohou už za pár hodin objevit na stole rodiny! Dejte si poradit od populárních šéfkuchařů TV Paprika: Tamás Jenei Vás naučí vařit exoticky, Róbert Bede tradičně, Zsolt Serényi moderně a Zoltán Magos podle svěžích středomořských receptů! 09:30
Kuchař ať vás provází (11)
V novém, osmnáctidílném seriálu TV Paprika zve mistr kuchař Lázár, který je neustále plný životního ... V novém, osmnáctidílném seriálu TV Paprika zve mistr kuchař Lázár, který je neustále plný životního optimismu a nikdy netrpí nedostatkem energie, diváky na kulinářské putování. Šéf Lázár se vydává na cestu a v každém jejím pokračování navštíví nějaké neobvyklé místo, kde prožije fantastická dobrodružství. Spřátelí se s místními obyvateli a spolu s nimi uvaří několik vynikajících jídel inspirovaných duchem dané lokality, která na závěr svorně spořádají. V mnoha dílech tohoto seriálu se cestou k našemu kuchaři připojí známé osobnosti. Zlatým hřebem každé epizody je neopakovatelná a neuvěřitelná exploze chutí, ke které vede cesta přes družné a veselé skupinové vaření a nečekané dějové zvraty. Diváci jednotlivých pokračování získají nejen skvělé recepty, ale uvidí jedinečná a neopakovatelná dobrodružství, jaká se v gastronomické show ještě nikdy nekonala. Jste všichni připraveni? Můžeme vyrazit? Tak dobře, půjdeme hezky za šéfem Lázárem; však on už ví, kam nás má zavést! 10:00
Babiččino cukroví II (3)
Mistr kuchař stanice TV Paprika navštěvuje babičky a venkovské tetičky, které se proslavily výborným... Mistr kuchař stanice TV Paprika navštěvuje babičky a venkovské tetičky, které se proslavily výbornými moučníky a cukrovím a které se s námi rády podělí i o své tajné recepty. Společné pečení vynikajícího domácího cukroví reprezentujícího nejkrásnější kraje tří zemí. 10:30
Recepty pro radost s Markétou a Honzou (11)
Program Recepty pro radost se vrací s novým seriálem. Populární moderátorka kanálu TV Paprika, Marké... Program Recepty pro radost se vrací s novým seriálem. Populární moderátorka kanálu TV Paprika, Markéta Hrubešová, Vám tentokrát vaří po boku pražského hvězdného šéfkuchaře Jana Kvasničky. Předvádějí ve veselé atmosféře chutná, příjemnými rozhovory kořeněná jídla, která dokáže každý snadno zhotovit. Nenechte si ujít Markétiny toskánské crostini nebo Honzovu zeleninovou tempuru! Pokud máte chuť na nějakou sladkost, podívejte se na přípravu moučníku bombalasca, nebo osvěžujícího dezertu ovocná šarlota. Markéta a Jan uvítají v kuchyni i hvězdné hosty, protože vařit je výborné, ale vařit společně je ta největší radost! 10:45
Recepty pro radost s Markétou a Honzou (12)
Program Recepty pro radost se vrací s novým seriálem. Populární moderátorka kanálu TV Paprika, Marké... Program Recepty pro radost se vrací s novým seriálem. Populární moderátorka kanálu TV Paprika, Markéta Hrubešová, Vám tentokrát vaří po boku pražského hvězdného šéfkuchaře Jana Kvasničky. Předvádějí ve veselé atmosféře chutná, příjemnými rozhovory kořeněná jídla, která dokáže každý snadno zhotovit. Nenechte si ujít Markétiny toskánské crostini nebo Honzovu zeleninovou tempuru! Pokud máte chuť na nějakou sladkost, podívejte se na přípravu moučníku bombalasca, nebo osvěžujícího dezertu ovocná šarlota. Markéta a Jan uvítají v kuchyni i hvězdné hosty, protože vařit je výborné, ale vařit společně je ta největší radost! 11:00
Spojené Království podle Luka Nguyena (6)
Během kulinářské okružní jízdy po Spojeném království předvede Luke televizním divákům unikátní, mno... Během kulinářské okružní jízdy po Spojeném království předvede Luke televizním divákům unikátní, mnohdy zvláštní, ale pokaždé velmi lákavé pochoutky, které tento nádherný ostrov s dlouhou historickou minulostí strávníkům nabízí. Seriál pátrá po původu jídel spojených s Velkou Británií. Luke je se svou úctou k tradicím a vášní pro všechno, co se dá jíst, velice vhodným průvodcem, neboť si bystře všímá oné kulturní pestrosti, která reformovala kulinářský vkus obyvatel Spojeného království. 11:30
Tom Kerridge: Pořádné hospodské jídlo (5)
Tom Kerridge je ve Spojeném království jediným mistrem kuchařem, jehož hostinec vyznamenal Michelin ... Tom Kerridge je ve Spojeném království jediným mistrem kuchařem, jehož hostinec vyznamenal Michelin dvěma hvězdičkami. A tento šéf nám teď ukáže, jak se správně vaří pokrmy inspirované klasiky anglické hospodské kuchyně. V několika uplynulých letech ušel ’pub food’ dlouhou cestu a udělal velký pokrok; dnes už mnoho vynikajících britských hospůdek podává prvotřídní jídla, na která jsou majitelé a kuchaři právem pyšní. A Tom nám ve svém televizním pořadu poradí, jak si můžeme tato jídla snadno uvařit i doma. Porce nejsou malé, jídla jsou sytá, připravují se velice láskyplně a pozorně, představují ideální pohoštění také v případech, že se sejde celá rodina nebo širší kruh přátel. Nepleťme si to s pojmem fast food, protože tady jde o jídla vařená s láskou a přesně tou dávkou starostlivosti, kterou si zaslouží. Tom vaření nijak nekomplikuje, vytváří „pouze” vynikající, nepřekonatelné chutě – přičemž každému rád předvede, jak to dělá. Šéf Tom, držitel dvou cenných hvězdiček od Michelina, se s námi u plotny podělí o několik užitečných a opravdu mistrovských nápadů a tipů, díky kterým ani my nebudeme vařit jenom chutně, ale přímo fantasticky! |
Spektrum Home
09:00
Green Team (41)
Mark McMenemy a Tibi Tauner, dva zahradničtí fenoméni z oblíbeného pořadu Zelenáč, jsou opět mezi ná... Mark McMenemy a Tibi Tauner, dva zahradničtí fenoméni z oblíbeného pořadu Zelenáč, jsou opět mezi námi. Ve svém novém seriálu, který má 80 dílů a vysílá se pod titulem Green Team, vám předvedou celou plejádu zahradnických prací, které je třeba za sezónu vykonat. Ať už zahradničíme v malém či velkém, na zahradě nebo v bytě, ve skleníku nebo na terase městského domu, Mark a Tibor pomohou, poradí a svým zábavným, a přesto informativním stylem nám vysvětlí, jak se máme o své milované rostlinky starat, aby byly neustále zdravé a krásné.Jaro:Náš původní zahradnický seriál se začne vysílat v dubnu a hned vám poslouží spoustou praktických rad; mimo jiné vám také připomene, jaké práce je nutno na jaře v zahradě vykonat.Léto:Všechno už pěkně roste, rostlinky se mají k světu, ale zahradník má i tak ještě plné ruce práce. Experti seriálu z naší vlastní produkce, Mark a Tibi, jsou s vámi a udělí vám další užitečné rady. Naučí vás správně zalévat a mnoho dalších věcí – dozvíte se například i to, jak se staví zahradní besídka!Podzim:Na podzim mají zahradníci nejvíce napilno: Mark a Tibor, zkušení odborníci vystupující v seriálu z naší vlastní produkce, se diváků ujmou a pomohou jim se všemi pracemi, které si podzimní zahrada vyžaduje.Zima:Venku je čím dál tím chladněji, ale seznam činností, které se týkají pokojových rostlin a květin, je pořádně dlouhý. Mark a Tibi vám ukáží, jak si můžete na zimu přeměnit obývák v opravdovou rajskou zahradu a jak docílíte toho, aby i v tom nejstudenějším ročním období byly vaše rostlinky ve vynikající formě. 09:15
Green Team (42)
Mark McMenemy a Tibi Tauner, dva zahradničtí fenoméni z oblíbeného pořadu Zelenáč, jsou opět mezi ná... Mark McMenemy a Tibi Tauner, dva zahradničtí fenoméni z oblíbeného pořadu Zelenáč, jsou opět mezi námi. Ve svém novém seriálu, který má 80 dílů a vysílá se pod titulem Green Team, vám předvedou celou plejádu zahradnických prací, které je třeba za sezónu vykonat. Ať už zahradničíme v malém či velkém, na zahradě nebo v bytě, ve skleníku nebo na terase městského domu, Mark a Tibor pomohou, poradí a svým zábavným, a přesto informativním stylem nám vysvětlí, jak se máme o své milované rostlinky starat, aby byly neustále zdravé a krásné.Jaro:Náš původní zahradnický seriál se začne vysílat v dubnu a hned vám poslouží spoustou praktických rad; mimo jiné vám také připomene, jaké práce je nutno na jaře v zahradě vykonat.Léto:Všechno už pěkně roste, rostlinky se mají k světu, ale zahradník má i tak ještě plné ruce práce. Experti seriálu z naší vlastní produkce, Mark a Tibi, jsou s vámi a udělí vám další užitečné rady. Naučí vás správně zalévat a mnoho dalších věcí – dozvíte se například i to, jak se staví zahradní besídka!Podzim:Na podzim mají zahradníci nejvíce napilno: Mark a Tibor, zkušení odborníci vystupující v seriálu z naší vlastní produkce, se diváků ujmou a pomohou jim se všemi pracemi, které si podzimní zahrada vyžaduje.Zima:Venku je čím dál tím chladněji, ale seznam činností, které se týkají pokojových rostlin a květin, je pořádně dlouhý. Mark a Tibi vám ukáží, jak si můžete na zimu přeměnit obývák v opravdovou rajskou zahradu a jak docílíte toho, aby i v tom nejstudenějším ročním období byly vaše rostlinky ve vynikající formě. 09:30
Green Team (43)
Mark McMenemy a Tibi Tauner, dva zahradničtí fenoméni z oblíbeného pořadu Zelenáč, jsou opět mezi ná... Mark McMenemy a Tibi Tauner, dva zahradničtí fenoméni z oblíbeného pořadu Zelenáč, jsou opět mezi námi. Ve svém novém seriálu, který má 80 dílů a vysílá se pod titulem Green Team, vám předvedou celou plejádu zahradnických prací, které je třeba za sezónu vykonat. Ať už zahradničíme v malém či velkém, na zahradě nebo v bytě, ve skleníku nebo na terase městského domu, Mark a Tibor pomohou, poradí a svým zábavným, a přesto informativním stylem nám vysvětlí, jak se máme o své milované rostlinky starat, aby byly neustále zdravé a krásné.Jaro:Náš původní zahradnický seriál se začne vysílat v dubnu a hned vám poslouží spoustou praktických rad; mimo jiné vám také připomene, jaké práce je nutno na jaře v zahradě vykonat.Léto:Všechno už pěkně roste, rostlinky se mají k světu, ale zahradník má i tak ještě plné ruce práce. Experti seriálu z naší vlastní produkce, Mark a Tibi, jsou s vámi a udělí vám další užitečné rady. Naučí vás správně zalévat a mnoho dalších věcí – dozvíte se například i to, jak se staví zahradní besídka!Podzim:Na podzim mají zahradníci nejvíce napilno: Mark a Tibor, zkušení odborníci vystupující v seriálu z naší vlastní produkce, se diváků ujmou a pomohou jim se všemi pracemi, které si podzimní zahrada vyžaduje.Zima:Venku je čím dál tím chladněji, ale seznam činností, které se týkají pokojových rostlin a květin, je pořádně dlouhý. Mark a Tibi vám ukáží, jak si můžete na zimu přeměnit obývák v opravdovou rajskou zahradu a jak docílíte toho, aby i v tom nejstudenějším ročním období byly vaše rostlinky ve vynikající formě. 09:45
Green Team (44)
Mark McMenemy a Tibi Tauner, dva zahradničtí fenoméni z oblíbeného pořadu Zelenáč, jsou opět mezi ná... Mark McMenemy a Tibi Tauner, dva zahradničtí fenoméni z oblíbeného pořadu Zelenáč, jsou opět mezi námi. Ve svém novém seriálu, který má 80 dílů a vysílá se pod titulem Green Team, vám předvedou celou plejádu zahradnických prací, které je třeba za sezónu vykonat. Ať už zahradničíme v malém či velkém, na zahradě nebo v bytě, ve skleníku nebo na terase městského domu, Mark a Tibor pomohou, poradí a svým zábavným, a přesto informativním stylem nám vysvětlí, jak se máme o své milované rostlinky starat, aby byly neustále zdravé a krásné.Jaro:Náš původní zahradnický seriál se začne vysílat v dubnu a hned vám poslouží spoustou praktických rad; mimo jiné vám také připomene, jaké práce je nutno na jaře v zahradě vykonat.Léto:Všechno už pěkně roste, rostlinky se mají k světu, ale zahradník má i tak ještě plné ruce práce. Experti seriálu z naší vlastní produkce, Mark a Tibi, jsou s vámi a udělí vám další užitečné rady. Naučí vás správně zalévat a mnoho dalších věcí – dozvíte se například i to, jak se staví zahradní besídka!Podzim:Na podzim mají zahradníci nejvíce napilno: Mark a Tibor, zkušení odborníci vystupující v seriálu z naší vlastní produkce, se diváků ujmou a pomohou jim se všemi pracemi, které si podzimní zahrada vyžaduje.Zima:Venku je čím dál tím chladněji, ale seznam činností, které se týkají pokojových rostlin a květin, je pořádně dlouhý. Mark a Tibi vám ukáží, jak si můžete na zimu přeměnit obývák v opravdovou rajskou zahradu a jak docílíte toho, aby i v tom nejstudenějším ročním období byly vaše rostlinky ve vynikající formě. |
TV Noe
|
Doma
Mike a Molly
Další díl/opakování: Komed. seriál USA (2013-2014). |
|
TV Paprika
12:00
Donna Hayová: Vaření od základů k dokona... (8)
Světoznámá odbornice na kreativní gastronomické zázraky, Donna Hay, přichází s novým inspirativním s... Světoznámá odbornice na kreativní gastronomické zázraky, Donna Hay, přichází s novým inspirativním seriálem. Ukáže divákům, jak mohou z několika jednoduchých receptů, které se od ní přes obrazovku naučí, vyčarovat kulinářské speciality, jež určitě každému vyrazí dech. „Jsem přesvědčena o tom, že stejně jako v každé jiné oblasti života, i v kuchyni se s patřičnou sebedůvěrou pohybuje jen ten, kdo už dokonale zvládl základy pracovních postupů. V tomto seriálu předvádím vlastní osvědčené základní metody, a tak se diváci seznámí s tajemstvím bezvadných bifteků, dozlatova upečených kuřat a křupavého selečího masa, ba dokonce se s nimi podělím i o recept na piškot, který jsem zdědila po babičce. Ke každému pokrmu pak nabízím různé možnosti obměn, doplňky a zlepšováky, případně odlišné varianty kořenění, což znamená, že jedno a totéž jídlo si divák po zhlédnutí pořadu může uvařit v několika podobách.” - vyzdvihuje Donna podstatu svého seriálu. 12:30
Chuť Toskánska (5)
V doprovodu Michely se můžeme podívat do světa hojně navštěvovaných trhů a oblíbených stánků nabízej... V doprovodu Michely se můžeme podívat do světa hojně navštěvovaných trhů a oblíbených stánků nabízejících street food, můžeme se seznámit s pěstiteli tradičních produktů a samozřejmě před námi nezůstanou zavřeny ani dveře pravých italských rodinných hospůdek (trattorií). Talentovaná a krásy života milující mladá žena severoitalského původu se při sbírání zkušeností na jihu italské “boty” dočkává jednoho kulinářského překvapení za druhým a tato inspirace ji neopustí ani ve vlastní kuchyni. Michela předvede v každém dílu seriálu divákům fůru rozličných základních surovin a receptů, ale můžeme se od ní naučit i různé způsoby konzumace probíraných jídel; sama ráda ochutnává i všechny používané ingredience. Na závěr pokračuje cesta za gastronomickými zážitky v kuchyni u ní doma, kde konečně zmíněná vynikající italská jídla před kamerou uvaří. 13:00
Jak chutná v Portugalsku (15)
Tento pořad zve diváky na okružní gastronomickou cestu po Portugalsku. Budou mít zasvěceného průvodc... Tento pořad zve diváky na okružní gastronomickou cestu po Portugalsku. Budou mít zasvěceného průvodce, neboť Rodrigo Meneses je vášnivý labužník. V tomto seriálu putuje Rodrigo od jedné přepychové hostiny spořádané v restauraci oceněné Michelinovými hvězdičkami ke druhé, ale občas to prostřídá nějakým tím rychlým soustem koupeným ve stánku u silnice. Tímto svérázným způsobem postupně objevuje bohatství, rozmanitost a inovační schopnosti portugalské kuchyně. 13:30
Nicolova kuchyně (15)
Italský šéfkuchař Nicola Poltronieri nás v tomto pořadu zve do své kuchyně, abychom se spolu s ním m... Italský šéfkuchař Nicola Poltronieri nás v tomto pořadu zve do své kuchyně, abychom se spolu s ním mohli potěšit jeho objevnými, vysoce originálními a překvapivými recepty. 14:00
Rachel Khooová vaří v Melbourne (1)
Rachel, která neustále hledá nějakou novou kuchyňskou inspiraci, si poznamenává nápady a myšlenky, k... Rachel, která neustále hledá nějakou novou kuchyňskou inspiraci, si poznamenává nápady a myšlenky, kterými ji obohacují její cesty, do receptáře, aby je ve formě receptů hned po návratu mohla použít ve své kuchyni, přestavěné z někdejšího skladiště. Tentokrát objevuje kulinářskou pestrost a skryté poklady světoznámého australského města labužníků - Melbourne. 15:00
Škola vaření Roryho O’Connella (5)
Rory O'Connell je zřejmě nejzkušenějším učitelem gastronomického umění v celém Irsku. Kuchařské řeme... Rory O'Connell je zřejmě nejzkušenějším učitelem gastronomického umění v celém Irsku. Kuchařské řemeslo vyučuje již déle než třicet let a společně se sestrou, Darinou Allen založil dnes už proslulou bázi kulinářských nauk Ballymaloe Cookery School. Ve svém nedávno natočeném seriálu nám Rory předvede všechny druhy základních, klasických a odedávna neměnných technik, které musí bezpečně zvládnout každý, kdo se chce nazývat dobrým kuchařem. |
Spektrum Home
12:00
Zařiď to! (7)
Nervozita spojená s koupí nového bytu ještě neodezněla – a už musíme čelit další výzvě. Jak a čím na... Nervozita spojená s koupí nového bytu ještě neodezněla – a už musíme čelit další výzvě. Jak a čím naplnit prázdné prostory? Dnes už je naštěstí i v tuzemských obchodech nadmíru pestrý sortiment, můžeme vybírat ze záplavy nejrůznějších materiálů, stylů, barev a tvarů. Ale kdo už má s něčím podobným zkušenosti, dobře ví, že při zařizování nebo renovaci bytu bohatý výběr situaci ani v nejmenším neusnadňuje, spíše naopak.Zařiď to! je seriál, jehož každý díl se tematicky zaměřuje na některý ze základních typů nábytku – například na sedací soupravy, lůžka a pohovky, skříně, stoly, bytový textil atd. – a bytového vybavení. Aktuální tematická oblast bude v daném dílu probrána vždy do nejmenších podrobností. Na začátku máme jako výchozí bod úplně prázdný byt, který bude do konce seriálu velice krásně a vkusně zařízen. 12:30
Zařiď to! (8)
Nervozita spojená s koupí nového bytu ještě neodezněla – a už musíme čelit další výzvě. Jak a čím na... Nervozita spojená s koupí nového bytu ještě neodezněla – a už musíme čelit další výzvě. Jak a čím naplnit prázdné prostory? Dnes už je naštěstí i v tuzemských obchodech nadmíru pestrý sortiment, můžeme vybírat ze záplavy nejrůznějších materiálů, stylů, barev a tvarů. Ale kdo už má s něčím podobným zkušenosti, dobře ví, že při zařizování nebo renovaci bytu bohatý výběr situaci ani v nejmenším neusnadňuje, spíše naopak.Zařiď to! je seriál, jehož každý díl se tematicky zaměřuje na některý ze základních typů nábytku – například na sedací soupravy, lůžka a pohovky, skříně, stoly, bytový textil atd. – a bytového vybavení. Aktuální tematická oblast bude v daném dílu probrána vždy do nejmenších podrobností. Na začátku máme jako výchozí bod úplně prázdný byt, který bude do konce seriálu velice krásně a vkusně zařízen. 13:30
Co je na prodej? (12)
Chata, to je místo, kde se člověk může schovat před otravnými povinnostmi a šedí všedních dnů, může ... Chata, to je místo, kde se člověk může schovat před otravnými povinnostmi a šedí všedních dnů, může si odpočinout v lůně matičky přírody, přijít na jiné myšlenky a setřást ze sebe nahromaděnou únavu a neklid. V jednotlivých dílech tohoto seriálu se seznámíme s rodinami hledajícími chatu, která by jim po všech stránkách vyhovovala. S pomocí rockera a realitního makléře Roba Serediuka si mohou diváci vždy spolu s danou rodinou prohlédnout tři chaty, které mohou přicházet na základě formulovaných požadavků v úvahu, a v závěru epizody se dozvíme, který dům si rodina opravdu vybrala, aby v něm nalezla ostrůvek klidu uprostřed moře každodenního shonu. 14:00
Co je na prodej? (13)
Chata, to je místo, kde se člověk může schovat před otravnými povinnostmi a šedí všedních dnů, může ... Chata, to je místo, kde se člověk může schovat před otravnými povinnostmi a šedí všedních dnů, může si odpočinout v lůně matičky přírody, přijít na jiné myšlenky a setřást ze sebe nahromaděnou únavu a neklid. V jednotlivých dílech tohoto seriálu se seznámíme s rodinami hledajícími chatu, která by jim po všech stránkách vyhovovala. S pomocí rockera a realitního makléře Roba Serediuka si mohou diváci vždy spolu s danou rodinou prohlédnout tři chaty, které mohou přicházet na základě formulovaných požadavků v úvahu, a v závěru epizody se dozvíme, který dům si rodina opravdu vybrala, aby v něm nalezla ostrůvek klidu uprostřed moře každodenního shonu. 14:30
Přešité bydlení IV (10)
Mnozí sice popírají, že šaty dělají člověka, ale i tito „zatvrzelci” obvykle souhlasí s tvrzením, že... Mnozí sice popírají, že šaty dělají člověka, ale i tito „zatvrzelci” obvykle souhlasí s tvrzením, že oblečení toho mnoho prozrazuje o vlastnostech a libůstkách našich bližních. Z této myšlenky vychází například i Thom Filica, jeden z nejznámějších a nejrenomovanějších amerických bytových architektů. Filica na zmíněný princip spoléhá natolik, že je bezevšeho ochoten na základě představ, které mu vnuknou oblíbené kusy oděvu ze šatníku majitelů, zrekonstruovat jejich byt, aniž by se s nimi třeba jen jednou osobně setkal. K jakým výsledkům tento neobvyklý experiment vede a nakolik se v praxi prokazuje pravdivost výše uvedené poučky, to uvidíte na vlastní oči, pokud budete sledovat nový desetidílný seriál na programu Spektrum Home. 15:00
Přešité bydlení speciál
Mnozí sice popírají, že šaty dělají člověka, ale i tito „zatvrzelci” obvykle souhlasí s tvrzením, že... Mnozí sice popírají, že šaty dělají člověka, ale i tito „zatvrzelci” obvykle souhlasí s tvrzením, že oblečení toho mnoho prozrazuje o vlastnostech a libůstkách našich bližních. Z této myšlenky vychází například i Thom Filica, jeden z nejznámějších a nejrenomovanějších amerických bytových architektů. Filica na zmíněný princip spoléhá natolik, že je bezevšeho ochoten na základě představ, které mu vnuknou oblíbené kusy oděvu ze šatníku majitelů, zrekonstruovat jejich byt, aniž by se s nimi třeba jen jednou osobně setkal. K jakým výsledkům tento neobvyklý experiment vede a nakolik se v praxi prokazuje pravdivost výše uvedené poučky, to uvidíte na vlastní oči, pokud budete sledovat nový desetidílný seriál na programu Spektrum Home. |
Doma
Sandhya - svetlo môjho života
Další díl/opakování: Romant. seriál India (2011-2014). |
||
TV Paprika
16:40
Chuť Toskánska (5)
V doprovodu Michely se můžeme podívat do světa hojně navštěvovaných trhů a oblíbených stánků nabízej... V doprovodu Michely se můžeme podívat do světa hojně navštěvovaných trhů a oblíbených stánků nabízejících street food, můžeme se seznámit s pěstiteli tradičních produktů a samozřejmě před námi nezůstanou zavřeny ani dveře pravých italských rodinných hospůdek (trattorií). Talentovaná a krásy života milující mladá žena severoitalského původu se při sbírání zkušeností na jihu italské “boty” dočkává jednoho kulinářského překvapení za druhým a tato inspirace ji neopustí ani ve vlastní kuchyni. Michela předvede v každém dílu seriálu divákům fůru rozličných základních surovin a receptů, ale můžeme se od ní naučit i různé způsoby konzumace probíraných jídel; sama ráda ochutnává i všechny používané ingredience. Na závěr pokračuje cesta za gastronomickými zážitky v kuchyni u ní doma, kde konečně zmíněná vynikající italská jídla před kamerou uvaří. 17:10
Tom Kerridge: Pořádné hospodské jídlo (6)
Tom Kerridge je ve Spojeném království jediným mistrem kuchařem, jehož hostinec vyznamenal Michelin ... Tom Kerridge je ve Spojeném království jediným mistrem kuchařem, jehož hostinec vyznamenal Michelin dvěma hvězdičkami. A tento šéf nám teď ukáže, jak se správně vaří pokrmy inspirované klasiky anglické hospodské kuchyně. V několika uplynulých letech ušel ’pub food’ dlouhou cestu a udělal velký pokrok; dnes už mnoho vynikajících britských hospůdek podává prvotřídní jídla, na která jsou majitelé a kuchaři právem pyšní. A Tom nám ve svém televizním pořadu poradí, jak si můžeme tato jídla snadno uvařit i doma. Porce nejsou malé, jídla jsou sytá, připravují se velice láskyplně a pozorně, představují ideální pohoštění také v případech, že se sejde celá rodina nebo širší kruh přátel. Nepleťme si to s pojmem fast food, protože tady jde o jídla vařená s láskou a přesně tou dávkou starostlivosti, kterou si zaslouží. Tom vaření nijak nekomplikuje, vytváří „pouze” vynikající, nepřekonatelné chutě – přičemž každému rád předvede, jak to dělá. Šéf Tom, držitel dvou cenných hvězdiček od Michelina, se s námi u plotny podělí o několik užitečných a opravdu mistrovských nápadů a tipů, díky kterým ani my nebudeme vařit jenom chutně, ale přímo fantasticky! 17:45
Mlýnek na recepty (13)
Róbert Bede a Zsolt Serényi, dva stálí moderátoři našeho nového seriálu nazvaného Mlýnek na recepty ... Róbert Bede a Zsolt Serényi, dva stálí moderátoři našeho nového seriálu nazvaného Mlýnek na recepty dobře vědí, že diváci, ať už jsou jakéhokoli rodu, určitě ocení pořad, ve kterém bude mít hlavní slovo praktičnost a drobná každodenní kreativita. Mlýnek na recepty vám na obrazovce přípravu jídel, díky kterým vy, vážená divačko, diváku, nebo kdo má u vás v rodině na starosti kuchyňské záležitosti, budete mít značně usnadněnou práci s vymýšlením týdenního menu pro své nejbližší a nejmilovanější. Pro potřeby seriálu jsme si sice recepty rozdělili do čtyř základních kategorií (jídla levná, rychlá, zdravá a chutná), ale zdaleka tím nehodláme tvrdit, že by se nemohlo vyskytnout jídlo, které je rychlé a zároveň chutné, případně zdravé a současně i praktické. Kromě stabilní moderátorské dvojice budou v pořadu pravidelně vystupovat různí hosté – mistři kuchaři, specialisté na maďarskou kuchyni i na gastronomii jiných národů, dále cukráři, somelieři, baroví číšníci a barmani, ale i známé osobnosti, které se proslavily nejen tím, že jsou příšerně slavné... 18:00
Vaříme s Robertem Bede (13)
Robi Bede. Už více než deset let patří k nejznámějším a nejdůležitějším tvářím kanálu TV Paprika. To... Robi Bede. Už více než deset let patří k nejznámějším a nejdůležitějším tvářím kanálu TV Paprika. Točil mlýnkem na recepty, vařil s celebritami, ba ani drůbež si na něho nikdy nepřišla. Už více než celé jedno desetiletí proklepává svým nenapodobitelným způsobem kuchyňské prkénko, podle čehož ho každý snadno pozná. Teď vám představíme pana Róberta Bedeho. Mistra kuchaře, který i o těch nejjednodušších a nejvšednějších jídlech dokáže povědět něco nového. Prozradí nám pár drobných triků, sdělí nám historické údaje a zasvětí nás do postupů skutečných mistrů. A tak si můžeme být naprosto jisti, že poskytne divákům nové užitečné informace, které – jak doufáme – ocení jak ti, kteří vaří pravidelně, tak ti, kteří zavítají do kuchyně a berou do ruky vařečku jen svátečně. 18:15
Vaříme s Robertem Bede (14)
Robi Bede. Už více než deset let patří k nejznámějším a nejdůležitějším tvářím kanálu TV Paprika. To... Robi Bede. Už více než deset let patří k nejznámějším a nejdůležitějším tvářím kanálu TV Paprika. Točil mlýnkem na recepty, vařil s celebritami, ba ani drůbež si na něho nikdy nepřišla. Už více než celé jedno desetiletí proklepává svým nenapodobitelným způsobem kuchyňské prkénko, podle čehož ho každý snadno pozná. Teď vám představíme pana Róberta Bedeho. Mistra kuchaře, který i o těch nejjednodušších a nejvšednějších jídlech dokáže povědět něco nového. Prozradí nám pár drobných triků, sdělí nám historické údaje a zasvětí nás do postupů skutečných mistrů. A tak si můžeme být naprosto jisti, že poskytne divákům nové užitečné informace, které – jak doufáme – ocení jak ti, kteří vaří pravidelně, tak ti, kteří zavítají do kuchyně a berou do ruky vařečku jen svátečně. 18:30
Italská kuchyně podle Antonia Passarelli... (5)
Antonio nás seznamuje s tradičními kulinářskými zázraky své původní vlasti, tedy Itálie. Prozradí ná... Antonio nás seznamuje s tradičními kulinářskými zázraky své původní vlasti, tedy Itálie. Prozradí nám, které jsou jeho oblíbené recepty a jak se mají opravdu správně vařit italská jídla, která jsou všeobecně známá a oblíbená. Dozvíme se, jak vypadají dokonalé spagetti carbonara, jak dosáhneme oné příslovečné krémové jemnosti u rizota, a osvojíme si samozřejmě i přípravu klasických italských antipast a dezertů. Protože Antonio zná celou Itálii jako své boty, seznámíme se i s nejoblíbenějšími potravinami, kořením, recepty a gastronomickými zvyklostmi jednotlivých regionů. 19:00
Francouzské dobrodružství Jamese Martina (2)
Televizní kuchař James Martin má pro nás připravený zbrusu nový seriál spojující cestování a vaření,... Televizní kuchař James Martin má pro nás připravený zbrusu nový seriál spojující cestování a vaření, ve kterém zamíří do Francie, aby navštívil lokality, jež v největší míře ovlivnila jeho kulinářskou kariéru. Vzdá také čest památce Keitha Floyda, kterého po odborné stránce považuje za svůj vzor. Jako dospívající mladík jezdil James do Francie na prázdniny i na studijní pobyty -- a právě odtud částečně pochází jeho láska k přípravě jídel. Tento seriál tedy zachycuje Jamesovy nostalgické návraty, při nichž sleduje tutéž trasu, kterou v jiném nezapomenutelném televizním pořadu projížděl před třiceti lety jeho slavný hrdina a vzor Keith Floyd. Zastavuje se všude tam, kde se svého času zastavil i Floyd, ale zároveň zavítá i na místa, která osobně považuje za základní kameny své profesionální dráhy. S objevováním a ochutnáváním nejlepších vynálezů francouzské kuchyně začneme pod provensálským nebem, potom přijdou postupně na řadu Périgord, Burgundsko, Alsasko, Baskicko a Bretaň. Během cesty James vaří vlastní verze různých známých jídel, k čemuž používá suroviny zakoupené v právě navštíveném místě. Aby se poklonil památce svého mistra Keitha Floyda, pojal James svéráznou myšlenku. Svoji okružní jízdu podniká v dnes už postarším Citroënu 2CV, který byl 16 let majetkem jeho kuchařského vzoru. Na svém dobrodružném výletu do Francie znovu objevuje kraje oplývající vynikajícími gastronomickými výtvory, kraje, které má nejraději nejen on sám, ale i jeho starý přítel. |
Spektrum Home
16:00
Na chalupě – Austrálie III (7)
Tasmánský šéfkuchař povzbuzený úspěchem svého britského předchůdce Hugha se na své australské farmě ... Tasmánský šéfkuchař povzbuzený úspěchem svého britského předchůdce Hugha se na své australské farmě snaží už několik let dosáhnout podobných výsledků jako jeho zbožňovaný televizní vzor. Hospodaří v úsporném a udržitelném duchu a v harmonii s přírodou. Avšak jak přibývají léta, výzev neubývá, naopak, stále se množí. Vybrušování svérázných metod hospodaření si od Paula vyžaduje stále více kreativních řešení. 17:00
Zahradní proměny (10)
Nikdo nemusí být profesionálním zahradníkem, aby dokonale využil přednosti své zahrady. Expert vystu... Nikdo nemusí být profesionálním zahradníkem, aby dokonale využil přednosti své zahrady. Expert vystupující v našem seriálu nabízí divákům tipy a nápady, které jsou velice jednoduché, ale jejich použití přinese nadmíru účinné a efektní výsledky. Tak se může stát zahradničení pro člověka opět zdrojem radosti, místo aby mu zahrada působila neustálé nesnáze, dělala z něho otroka a připravovala ho o všechen volný čas. 18:00
Dům snů - Domov, sladký domov (1)
Šaramantní dvojčata ze seriálu Dům snů nyní dovolí kamerám, aby natočily největší výzvu jejich život... Šaramantní dvojčata ze seriálu Dům snů nyní dovolí kamerám, aby natočily největší výzvu jejich života. Tentokrát totiž rekonstruují vlastní rodinné hnízdo, svůj dúm snů v Las Vegas. 19:00
Peter Andre: Proměna během hodiny XI (21)
Zdá se vám to nemožné? A přesto můžete na vlastní oči vidět, že to jde. Máte-li na to šikovné lidi. ... Zdá se vám to nemožné? A přesto můžete na vlastní oči vidět, že to jde. Máte-li na to šikovné lidi. Během pouhých šedesáti minut vytvoří Peter André, někdejší plakátový hrdina a hvězda populární hudby, se svými pomocníky zbrusu nový obytný prostor pro své aktuální "šťastné oběti"! |
Doma
Cigánky
Další díl/opakování: Telenovela Mex./Šp. (2004). Mike a Molly
Další díl/opakování: Komed. seriál USA (2013-2014). Monk
Další díl/opakování: Detektívny seriál USA (2002). |
||
TV Paprika
20:00
Hodný kuchař, zlý kuchař V (21)
Kuchařský mistr Adrian Richardson a Zoe Bingley-Pullin, poradkyně ve věcech správného stravování, př... Kuchařský mistr Adrian Richardson a Zoe Bingley-Pullin, poradkyně ve věcech správného stravování, představují dva zcela různé přístupy k vaření, v důsledku čehož se jejich přítomnost v televizním studiu rázem přemění v pravý a nefalšovaný gastronomický souboj. Adrianovy lukulské hody, které se pranic nestarají o strávníkovu štíhlost, a jeho fanatická láska k masu se střetávají s vášní pro co nejzdravější ingredience a perfektní znalostí potravin s léčebnými účinky, které do pořadu vnáší Zoe. Pro diváky, když se jim před očima objeví výsledek úsilí obou moderátorů, je opravdu nelehké rozhodnout, který typ jídel mají mít raději. Tento seriál upozorňuje veřejnost na takové neodolatelné ingredience, recepty, kuchyně a jiná gastronomická témata, z nichž lze načerpat inspiraci pro domácí vaření, a navíc vede diváky nenásilně k tomu, aby při sestavování svého jídelníčku dbali na zdravou vyváženost, lehkost a střídmost. 20:30
Hodný kuchař, zlý kuchař V (22)
Kuchařský mistr Adrian Richardson a Zoe Bingley-Pullin, poradkyně ve věcech správného stravování, př... Kuchařský mistr Adrian Richardson a Zoe Bingley-Pullin, poradkyně ve věcech správného stravování, představují dva zcela různé přístupy k vaření, v důsledku čehož se jejich přítomnost v televizním studiu rázem přemění v pravý a nefalšovaný gastronomický souboj. Adrianovy lukulské hody, které se pranic nestarají o strávníkovu štíhlost, a jeho fanatická láska k masu se střetávají s vášní pro co nejzdravější ingredience a perfektní znalostí potravin s léčebnými účinky, které do pořadu vnáší Zoe. Pro diváky, když se jim před očima objeví výsledek úsilí obou moderátorů, je opravdu nelehké rozhodnout, který typ jídel mají mít raději. Tento seriál upozorňuje veřejnost na takové neodolatelné ingredience, recepty, kuchyně a jiná gastronomická témata, z nichž lze načerpat inspiraci pro domácí vaření, a navíc vede diváky nenásilně k tomu, aby při sestavování svého jídelníčku dbali na zdravou vyváženost, lehkost a střídmost. 21:00
Rachel Khooová vaří v Melbourne (2)
Rachel, která neustále hledá nějakou novou kuchyňskou inspiraci, si poznamenává nápady a myšlenky, k... Rachel, která neustále hledá nějakou novou kuchyňskou inspiraci, si poznamenává nápady a myšlenky, kterými ji obohacují její cesty, do receptáře, aby je ve formě receptů hned po návratu mohla použít ve své kuchyni, přestavěné z někdejšího skladiště. Tentokrát objevuje kulinářskou pestrost a skryté poklady světoznámého australského města labužníků - Melbourne. 22:00
Prostě italské (1)
Italská kuchyně v tom nejlepším světle! Spolupracují: Michela, Romina a Emanuela, sestry Chiappovy. ... Italská kuchyně v tom nejlepším světle! Spolupracují: Michela, Romina a Emanuela, sestry Chiappovy. „Wales a Itálie, rodina a jídlo; pro nás byly tyto čtyři pojmy, které od sebe navzájem nedokážeme oddělit, rozhodujícími faktory v době našeho dospívání. Tatínek vždycky říkal, že v našem životě se nejdůležitější věci odehrávají u stolu, ať už stojí v našem waleském domově nebo někde v pahorkaté krajině naší rodné severoitalské vesnice, kam dodnes jezdíme s velkou radostí odpočívat. Stůl, to je ústřední bod, kolem kterého žijeme svůj rodinný život, místo, kde jídla vlastnoručně připravujeme i konzumujeme.” 22:30
Chuť Toskánska (6)
V doprovodu Michely se můžeme podívat do světa hojně navštěvovaných trhů a oblíbených stánků nabízej... V doprovodu Michely se můžeme podívat do světa hojně navštěvovaných trhů a oblíbených stánků nabízejících street food, můžeme se seznámit s pěstiteli tradičních produktů a samozřejmě před námi nezůstanou zavřeny ani dveře pravých italských rodinných hospůdek (trattorií). Talentovaná a krásy života milující mladá žena severoitalského původu se při sbírání zkušeností na jihu italské “boty” dočkává jednoho kulinářského překvapení za druhým a tato inspirace ji neopustí ani ve vlastní kuchyni. Michela předvede v každém dílu seriálu divákům fůru rozličných základních surovin a receptů, ale můžeme se od ní naučit i různé způsoby konzumace probíraných jídel; sama ráda ochutnává i všechny používané ingredience. Na závěr pokračuje cesta za gastronomickými zážitky v kuchyni u ní doma, kde konečně zmíněná vynikající italská jídla před kamerou uvaří. 23:00
Francouzské dobrodružství Jamese Martina (3)
Televizní kuchař James Martin má pro nás připravený zbrusu nový seriál spojující cestování a vaření,... Televizní kuchař James Martin má pro nás připravený zbrusu nový seriál spojující cestování a vaření, ve kterém zamíří do Francie, aby navštívil lokality, jež v největší míře ovlivnila jeho kulinářskou kariéru. Vzdá také čest památce Keitha Floyda, kterého po odborné stránce považuje za svůj vzor. Jako dospívající mladík jezdil James do Francie na prázdniny i na studijní pobyty -- a právě odtud částečně pochází jeho láska k přípravě jídel. Tento seriál tedy zachycuje Jamesovy nostalgické návraty, při nichž sleduje tutéž trasu, kterou v jiném nezapomenutelném televizním pořadu projížděl před třiceti lety jeho slavný hrdina a vzor Keith Floyd. Zastavuje se všude tam, kde se svého času zastavil i Floyd, ale zároveň zavítá i na místa, která osobně považuje za základní kameny své profesionální dráhy. S objevováním a ochutnáváním nejlepších vynálezů francouzské kuchyně začneme pod provensálským nebem, potom přijdou postupně na řadu Périgord, Burgundsko, Alsasko, Baskicko a Bretaň. Během cesty James vaří vlastní verze různých známých jídel, k čemuž používá suroviny zakoupené v právě navštíveném místě. Aby se poklonil památce svého mistra Keitha Floyda, pojal James svéráznou myšlenku. Svoji okružní jízdu podniká v dnes už postarším Citroënu 2CV, který byl 16 let majetkem jeho kuchařského vzoru. Na svém dobrodružném výletu do Francie znovu objevuje kraje oplývající vynikajícími gastronomickými výtvory, kraje, které má nejraději nejen on sám, ale i jeho starý přítel. |
Spektrum Home
20:00
Peter Andre: Proměna během hodiny XI (22)
Zdá se vám to nemožné? A přesto můžete na vlastní oči vidět, že to jde. Máte-li na to šikovné lidi. ... Zdá se vám to nemožné? A přesto můžete na vlastní oči vidět, že to jde. Máte-li na to šikovné lidi. Během pouhých šedesáti minut vytvoří Peter André, někdejší plakátový hrdina a hvězda populární hudby, se svými pomocníky zbrusu nový obytný prostor pro své aktuální "šťastné oběti"! 21:00
Malinkaté domky II (1)
Představivost a kreativita nezná hranice! Tento výrok zaznívá obyčejně v okamžiku, kdy stojíme před ... Představivost a kreativita nezná hranice! Tento výrok zaznívá obyčejně v okamžiku, kdy stojíme před nějakým závratně velkým úkolem. Ovšem nyní se děje něco úplně opačného. V tomto televizním seriálu našim divákům poskytnou rady a povzbuzení ke zútulnění naprosto malinkatých prostorů největší mistři promyšleného plánování a důsledné a nápadité realizace! 21:50
Malinkaté domky II (2)
Představivost a kreativita nezná hranice! Tento výrok zaznívá obyčejně v okamžiku, kdy stojíme před ... Představivost a kreativita nezná hranice! Tento výrok zaznívá obyčejně v okamžiku, kdy stojíme před nějakým závratně velkým úkolem. Ovšem nyní se děje něco úplně opačného. V tomto televizním seriálu našim divákům poskytnou rady a povzbuzení ke zútulnění naprosto malinkatých prostorů největší mistři promyšleného plánování a důsledné a nápadité realizace! 22:45
Netradiční bydlení? II (6)
Převoznická loď. Železniční stanice. Zrušená továrna na zmrzlinu, polárky a nanuky. Šikovní chlapíci... Převoznická loď. Železniční stanice. Zrušená továrna na zmrzlinu, polárky a nanuky. Šikovní chlapíci s patřičnou dávkou fantazie a nezdolné vytrvalosti, ale také s náležitými odbornými znalostmi, přestavěli na skvělé obytné „paláce” takové prostory, o nichž si snad vůbec nikdo nemyslel, že by se v nich dalo řádně bydlet. V každém dílu našeho nového seriálu se setkáte s obrovskými snílky, kteří si vysnili pohádkový domov v těch nejzanedbanějších budovách a jiných místech – a aby měla pohádka šťastný konec, jejich sen se stal skutečností; nezůstalo jen u plánu, došlo i na realizaci. 23:40
Dům snů - Domov, sladký domov (1)
Šaramantní dvojčata ze seriálu Dům snů nyní dovolí kamerám, aby natočily největší výzvu jejich život... Šaramantní dvojčata ze seriálu Dům snů nyní dovolí kamerám, aby natočily největší výzvu jejich života. Tentokrát totiž rekonstruují vlastní rodinné hnízdo, svůj dúm snů v Las Vegas. |
TV Noe
|
Doma
Varte s nami
Další díl/opakování: Recepty šéfkuchára Marcela Ihnačáka a známej moderátorky a skúsenej pekárky Adriany Polákovej Láska na druhý pokus 2
Další díl/opakování: Romant. seriál Tur. (2015-2016). Ženy z rodu Gilmorovcov
Další díl/opakování: Rodinný seriál USA (2005-2006). |
|
TV Paprika
00:00
Rick Stein - od Benátek po Istanbul (3)
Rick Stein se vydává na novou gastronomickou cestu. Rozhodl se, že poputuje z Benátek do Istambulu z... Rick Stein se vydává na novou gastronomickou cestu. Rozhodl se, že poputuje z Benátek do Istambulu zeměmi, které kdysi tvořily součást Byzantské říše. 01:00
Rachel Khooová vaří v Melbourne (2)
Rachel, která neustále hledá nějakou novou kuchyňskou inspiraci, si poznamenává nápady a myšlenky, k... Rachel, která neustále hledá nějakou novou kuchyňskou inspiraci, si poznamenává nápady a myšlenky, kterými ji obohacují její cesty, do receptáře, aby je ve formě receptů hned po návratu mohla použít ve své kuchyni, přestavěné z někdejšího skladiště. Tentokrát objevuje kulinářskou pestrost a skryté poklady světoznámého australského města labužníků - Melbourne. 01:30
Spojené Království podle Luka Nguyena (6)
Během kulinářské okružní jízdy po Spojeném království předvede Luke televizním divákům unikátní, mno... Během kulinářské okružní jízdy po Spojeném království předvede Luke televizním divákům unikátní, mnohdy zvláštní, ale pokaždé velmi lákavé pochoutky, které tento nádherný ostrov s dlouhou historickou minulostí strávníkům nabízí. Seriál pátrá po původu jídel spojených s Velkou Británií. Luke je se svou úctou k tradicím a vášní pro všechno, co se dá jíst, velice vhodným průvodcem, neboť si bystře všímá oné kulturní pestrosti, která reformovala kulinářský vkus obyvatel Spojeného království. 02:00
Hodný kuchař, zlý kuchař V (21)
Kuchařský mistr Adrian Richardson a Zoe Bingley-Pullin, poradkyně ve věcech správného stravování, př... Kuchařský mistr Adrian Richardson a Zoe Bingley-Pullin, poradkyně ve věcech správného stravování, představují dva zcela různé přístupy k vaření, v důsledku čehož se jejich přítomnost v televizním studiu rázem přemění v pravý a nefalšovaný gastronomický souboj. Adrianovy lukulské hody, které se pranic nestarají o strávníkovu štíhlost, a jeho fanatická láska k masu se střetávají s vášní pro co nejzdravější ingredience a perfektní znalostí potravin s léčebnými účinky, které do pořadu vnáší Zoe. Pro diváky, když se jim před očima objeví výsledek úsilí obou moderátorů, je opravdu nelehké rozhodnout, který typ jídel mají mít raději. Tento seriál upozorňuje veřejnost na takové neodolatelné ingredience, recepty, kuchyně a jiná gastronomická témata, z nichž lze načerpat inspiraci pro domácí vaření, a navíc vede diváky nenásilně k tomu, aby při sestavování svého jídelníčku dbali na zdravou vyváženost, lehkost a střídmost. 02:22
Hodný kuchař, zlý kuchař V (22)
Kuchařský mistr Adrian Richardson a Zoe Bingley-Pullin, poradkyně ve věcech správného stravování, př... Kuchařský mistr Adrian Richardson a Zoe Bingley-Pullin, poradkyně ve věcech správného stravování, představují dva zcela různé přístupy k vaření, v důsledku čehož se jejich přítomnost v televizním studiu rázem přemění v pravý a nefalšovaný gastronomický souboj. Adrianovy lukulské hody, které se pranic nestarají o strávníkovu štíhlost, a jeho fanatická láska k masu se střetávají s vášní pro co nejzdravější ingredience a perfektní znalostí potravin s léčebnými účinky, které do pořadu vnáší Zoe. Pro diváky, když se jim před očima objeví výsledek úsilí obou moderátorů, je opravdu nelehké rozhodnout, který typ jídel mají mít raději. Tento seriál upozorňuje veřejnost na takové neodolatelné ingredience, recepty, kuchyně a jiná gastronomická témata, z nichž lze načerpat inspiraci pro domácí vaření, a navíc vede diváky nenásilně k tomu, aby při sestavování svého jídelníčku dbali na zdravou vyváženost, lehkost a střídmost. 03:00
Mlýnek na recepty extra (33)
K denně vysílaným dílům seriálu Mlýnek na recepty se organicky pojí zvláštní vydání (takzvané speciá... K denně vysílaným dílům seriálu Mlýnek na recepty se organicky pojí zvláštní vydání (takzvané speciály) téhož pořadu. V těchto speciálech, vysílaných pod titulem Mlýnek na recepty Extra, moderátoři Róbert Bede a Zsolt Serényi opouštějí televizní studio a předvádějí přípravu toho či onoho chutného pokrmu v autentickém prostředí, kde se dané jídlo nejlépe vyjímá a hovoří samo za sebe. Kromě vaření a receptů je věnován velký prostor otázkám souvisejícím s nákupem vhodných surovin a tématům jako je prostředí, lokální pracovní postupy či varianty jednoho a téhož jídla. Víkendové Mlýnky na recepty Extra budou částečně tematicky navazovat na obsah předcházejících epizod natočených ve studiu, ale vzhledem k tomu, že se natáčejí mimo televizní kuchyni a jeden speciál trvá přibližně půl hodiny, nabízí se příležitost seskupit víkendová vydání do tří hlavních tematických okruhů. Prvním z nich budou suroviny a jejich lokální zdroje (kozí farma, sběr lanýžů, lov), druhý okruh jsme nazvali „rodinný oběd” (víkendové grilování, pikniky), zatímco do třetího okruhu budou patřit gastronomické portréty známých osobností, které nám mimo jiné prozradí, co je jejich zamilovaným jídlem a jak je doma připravují, do jakých podniků s oblibou chodí a kde nejraději nakupují. 03:25
Někdo to rád studené (7)
Zapomeňte na šunkový závitek s křenem, na ruské vejce, na odřezky masa zalité aspikem a na hutnou ma... Zapomeňte na šunkový závitek s křenem, na ruské vejce, na odřezky masa zalité aspikem a na hutnou majonézu pochoutkového salátu – nový pořad stanice TV Paprika definuje totiž pojem studená kuchyně neotřele a po svém! Zoltán Magos nabízí hostům jednohubky, které se radikálně liší od neměnného a do omrzení opakovaného obsahu průměrné studené mísy: nechybí tu pomazánka z nivy a ořechů, brambor nadívaný anglickou slaninou, uzená krkovička plněná celerovým krémem s jablky, tokajská bažantí paštika s pistáciemi… věříte, že i tak to jde? Nejsou v tom žádné čáry, stačí jen pár dobrých nápadů – a i vy se můžete hned stát šampiony studeného občerstvení. Někdo to rád studené – vysílá TV Paprika. 03:38
Někdo to rád studené (8)
Zapomeňte na šunkový závitek s křenem, na ruské vejce, na odřezky masa zalité aspikem a na hutnou ma... Zapomeňte na šunkový závitek s křenem, na ruské vejce, na odřezky masa zalité aspikem a na hutnou majonézu pochoutkového salátu – nový pořad stanice TV Paprika definuje totiž pojem studená kuchyně neotřele a po svém! Zoltán Magos nabízí hostům jednohubky, které se radikálně liší od neměnného a do omrzení opakovaného obsahu průměrné studené mísy: nechybí tu pomazánka z nivy a ořechů, brambor nadívaný anglickou slaninou, uzená krkovička plněná celerovým krémem s jablky, tokajská bažantí paštika s pistáciemi… věříte, že i tak to jde? Nejsou v tom žádné čáry, stačí jen pár dobrých nápadů – a i vy se můžete hned stát šampiony studeného občerstvení. Někdo to rád studené – vysílá TV Paprika. 03:51
Ze dne na den (153)
Mimořádně úspěšný seriál „Co si dáme dnes” od nynějška vystřídá na programu TV Paprika nový pořad vy... Mimořádně úspěšný seriál „Co si dáme dnes” od nynějška vystřídá na programu TV Paprika nový pořad vysílaný rovněž každý den s novým obsahem. Krátké dvanáctiminutové epizody budou hospodyňky ze dne na den zásobovat čerstvými nápady, takže jídla předváděná na obrazovce se mohou už za pár hodin objevit na stole rodiny! Dejte si poradit od populárních šéfkuchařů TV Paprika: Tamás Jenei Vás naučí vařit exoticky, Róbert Bede tradičně, Zsolt Serényi moderně a Zoltán Magos podle svěžích středomořských receptů! 04:03
Ze dne na den (154)
Mimořádně úspěšný seriál „Co si dáme dnes” od nynějška vystřídá na programu TV Paprika nový pořad vy... Mimořádně úspěšný seriál „Co si dáme dnes” od nynějška vystřídá na programu TV Paprika nový pořad vysílaný rovněž každý den s novým obsahem. Krátké dvanáctiminutové epizody budou hospodyňky ze dne na den zásobovat čerstvými nápady, takže jídla předváděná na obrazovce se mohou už za pár hodin objevit na stole rodiny! Dejte si poradit od populárních šéfkuchařů TV Paprika: Tamás Jenei Vás naučí vařit exoticky, Róbert Bede tradičně, Zsolt Serényi moderně a Zoltán Magos podle svěžích středomořských receptů! 04:16
Kuchař ať vás provází (11)
V novém, osmnáctidílném seriálu TV Paprika zve mistr kuchař Lázár, který je neustále plný životního ... V novém, osmnáctidílném seriálu TV Paprika zve mistr kuchař Lázár, který je neustále plný životního optimismu a nikdy netrpí nedostatkem energie, diváky na kulinářské putování. Šéf Lázár se vydává na cestu a v každém jejím pokračování navštíví nějaké neobvyklé místo, kde prožije fantastická dobrodružství. Spřátelí se s místními obyvateli a spolu s nimi uvaří několik vynikajících jídel inspirovaných duchem dané lokality, která na závěr svorně spořádají. V mnoha dílech tohoto seriálu se cestou k našemu kuchaři připojí známé osobnosti. Zlatým hřebem každé epizody je neopakovatelná a neuvěřitelná exploze chutí, ke které vede cesta přes družné a veselé skupinové vaření a nečekané dějové zvraty. Diváci jednotlivých pokračování získají nejen skvělé recepty, ale uvidí jedinečná a neopakovatelná dobrodružství, jaká se v gastronomické show ještě nikdy nekonala. Jste všichni připraveni? Můžeme vyrazit? Tak dobře, půjdeme hezky za šéfem Lázárem; však on už ví, kam nás má zavést! 04:42
Babiččino cukroví II (3)
Mistr kuchař stanice TV Paprika navštěvuje babičky a venkovské tetičky, které se proslavily výborným... Mistr kuchař stanice TV Paprika navštěvuje babičky a venkovské tetičky, které se proslavily výbornými moučníky a cukrovím a které se s námi rády podělí i o své tajné recepty. Společné pečení vynikajícího domácího cukroví reprezentujícího nejkrásnější kraje tří zemí. |
Spektrum Home
00:35
Jak si zpříjemnit bydlení (1)
Pokud něco v domě nebo celý byt už neslouží, není dost dobrý nebo velký, je zastaralý, nepraktický n... Pokud něco v domě nebo celý byt už neslouží, není dost dobrý nebo velký, je zastaralý, nepraktický nebo prostě není dost hezký, ale stěhování nepřichází v úvahu, pomůže nám moderátor tohoto seriálu, Peter Fallico, který se svým týmem expertů přeladí náš oblíbený příbytek podle nových potřeb rodiny. Sledujte užitečné rady a tipy, jak se dá drobnými nápady dosáhnout obrovských změn a zlepšení v našem bydlení! |
Doma
Upírske denníky
Další díl/opakování: Seriál USA (2011-2012). Mike a Molly
Další díl/opakování: Komed. seriál USA (2013-2014). Adela show
Další díl/opakování: Talkshow Adely Banášovej Smotánka
Další díl/opakování: Nevšedný svet kľúčovou dierkou L.O.V.E.
Další díl/opakování: Magazín o láske, osudoch, vzťahoch a emóciách |