Duben

Chyby ve filmech uživatele Karius

Karius

Karius zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet chyb k filmům: 91
Americký ninja 2 (American Ninja 2: The Confrontation)
Přidáno: 1.3.2013
logická
Cca v 11té minuté, poté, co oba hlavní hrdinové odchází od velitele, který jim zadal úkol, je úplně krásně vidět, že Joe není Dudikoff, ale úplně jiný herec...neskutečná hrubka!
Batman
Přidáno: 23.8.2012
logická
Když pošle Bruce svůj batmobil zničit továrnu a auto se vrací k němu a zastaví před ním, najednou se tam objeví Joker ve vrtulníku. Když se Bruce otočí, tak mu sledujte pásek...je zřetelně vidět, že ho tam má jen na ozdobu, doslova na něm jen visí a spadne o několik cm dolů.
Batman
Přidáno: 23.8.2012
logická
Když Joker (Jack Nicholson) v katedrále hodí střevíc prostředkem katedrály a je zřetelně vidět ,že při pádu se směr letu nijak zvlášť nemění, tak je logické, že nemůže dopadnout na schodiště před Batmanem (Michael Keaton), když schody vedou podél zdí.
Batman
Přidáno: 23.8.2012
logická
Když Joker (Jack Nicholson) shodí v katedrále zvon, odhaduji jeho váhu minimálně na půl tuny, ne-li víc, při pádu z takové výšky by nabral tak obrovskou rychlost, že by musel udělat několika metrovou díru do země a ne svým celým objemem zablokovat vchod.
Batman
Přidáno: 23.8.2012
ostatní
Když Batman (Michael Keaton) v katedrále u zvonu bojuje s jedním z poskoků Jokera (Jack Nicholson), chytne ho nohama a shodí dolů, ale v tom samém záběru jsou vidět ruce kaskadéra bez rukavic, jak se také pustí.
Batman
Přidáno: 23.8.2012
logická
Když se v závěrečné scéně před katedrálou podívá Joker(Jack Nicholson) nahoru, zahlásí do vysílačky, že si přeje odvoz za 10 minut. I trénovaný sprinter a člověk ve výborné kondici by měl problém tolik schodů do 10ti minut zvládnout + nahoře nějaké ty souboje, rozhovory apod., ve skutečnosti by se jednalo o čas několikanásobně delší.
historická
Tycho de Brahe se ve filmu zmiňuje, že kolega Koperník má jiný názor na systém pohybu planet ve vesmíru. Pravdou však je, že podle historických análů, se Tycho narodil 3 roky po Koperníkovo smrti, tudíž se nikdy nemohli setkat.
Cyborg Cop
Přidáno: 27.8.2012
posloupnost
Když hlavní hrdina s novinářkou dojdou do márnice a chtějí vidět mrtvoly, černošský zaměstnanec po nich chce povolení, Jack vytáhne bankovku, která je přeložená, kdežto v hned dalším záběru přeložená není.
Čelisti (Jaws)
Přidáno: 12.10.2011
posloupnost
Když náš žralok napadne trénera kluků (jak jde ke dnu jeho noha) tak když po útoku odpolouvá je vidět, jak se hřbetní ploutev schová skoro celá pod vodu kdežto v dalším záběru ze shora z mostu je skoro celá nad hladinou :)
Čelisti (Jaws)
Přidáno: 12.10.2011
logická
Jedna dosti logická chyba...zajímalo by mě, jak by žralok ve vodě dokázal, tak intenzivně a vysokofrekvenčně bušit do boku lodi?Ještě, aby praskali trámy na malém prostoru...ploutví? Nesmysl.. I kdyby pul na loď přímo, nebude tak rychle za sebou do ní narážet a udělal by tam mnohem větší díru, ale i tak to je úlet:) V tom roce 1975 museli být na hodně silných drogách :)
Čelisti (Jaws)
Přidáno: 12.10.2011
posloupnost
Když maketa žraloka vyskočí na záď lodi, tak je z dálky vidět, jak už z ní pomalu sklouzává kdežto v dalším záběru je zase minimálně plovinou ,,těla´´ na lodi :)
Čelisti (Jaws)
Přidáno: 12.10.2011
logická
Když se Quint pomalu klouže do tlamy žraloka je vidět, jak ho žralok zkousne v oblasti nohou (kolenou) kdežto v dalším záběru je zkousnutej v oblasti břicha :)
Čelisti (Jaws)
Přidáno: 24.4.2013
logická
Na konci filmu se snaží Martin Brody zahnat žraloka kopím. Během této scény je jasně vidět, že ho jím atakuje do čumáku a do horní části hlavy, ale když se žralok s kopím potápí, je zapíchnuté v tlamě.
Čelisti (Jaws)
Přidáno: 28.4.2013
logická
Všechny tři barely, který Quint na žraloka vystřelí, jsou chycený na harpuně. 2x ho střelí do ploutve a jednou ho trefí zespoda do tlamy. Ale při každém bližším záběru na žraloka, není po harpunách ani památky.
Čelisti (Jaws)
Přidáno: 28.4.2013
ostatní
Poté, co Brody uvidí prvně žraloka a celej vyjevenej sdělí, že potřebujou větší loď, vyjde Quint z kajuty a všichni koukají, jak se k nim žralok blíží. Během toho je vidět, jak je chvílema ploutev nad hladinou a chvílema jde pod vodu...to jen vypovídá o zvěstech kolem filmu, jak byly s umělým žralokem neustálé problémy.
Čelisti (Jaws)
Přidáno: 28.4.2013
animace/efekty
Během scény, kdy se žralok blíží k našim hrdinům, aby na něj mohli vystřelit první harpunu s barelem, je krásně vidět, jak je žralok v nepřirozené poloze s hlavou nad hladinou.
Čelisti (Jaws)
Přidáno: 28.4.2013
ostatní
Když jakoby ,,žralok,, táhne loď, můžeme si ve spodní části obrazovky všimnout velkých vln, který samozřejmě dělala druhá loď, co táhla Orcu.
Čelisti (Jaws)
Přidáno: 28.4.2013
logická
Když je kaskadér v kleci na žraloky a vypadne mu kopí s jedem, při jeho hledání ho vidí na dně moře. Tahle skutečnost je absolutně nemožná. Evidentně se natáčelo hodně blízko břehu.
Čelisti (Jaws)
Přidáno: 28.4.2013
logická
Během scény kdy žralok napadne kaskadéra v kleci, napadá ho z boku klece, tudíž je absolutní nesmysl, aby se zaklesnul přímo na kleci a blokoval její vytažení.
Čelisti (Jaws)
Přidáno: 28.4.2013
animace/efekty
Poté co si žralok smlsne na Quintovi, tak v následující scéně kdy mu Martin hází kyslíkovou bombu do tlamy, je velmi detailní záběr na žralokovi oči. Zde je zřetelně vidět, že je žralok umělej. Oči mu absolutně nelícujou s kůží.
posloupnost
Ve scéně kdy jeden z vojáků umírá(mladík s poraněnou stehenní tepnou),tak poté co vydechne naposledy a doktor se ho snaží oživit,můžeme zahlédnout,jak má střídavě otevřené a zavřené oči.
Četník se žení (Le Gendarme se marie)
Přidáno: 13.11.2012
animace/efekty
Když náš komik nevybere zatáčku a začne s vozem dělat kotrmelce, tak je zřetelně vidět, jak je za volantem figurína.
Discopříběh 2
Přidáno: 21.11.2012
logická
CHYBA VE FILMU: Když otec Jirky (Láďa Potměšil) vytáhne v kuchyni z kastrolu 100 tisíc, je to docela "slušnej balík",ale když s nimi Jirka (Rudolf Hrušínský) mává na skládce, je balíček sotva poloviční.
Gladiátor (Gladiator)
Přidáno: 20.10.2011
posloupnost
Když zhruba po hodině filmu bojuje Maximus v areně a vyřídí sám několik protivníků, tak do toho poslední zapíchne dva meče, ale je vidět, jak jsou nad sebou. Kdežto, když je pak vytahuje z jeho těla, aby mu useknul hlavu, jsou vedle sebe s mnohem větší mezerou ....
Gladiátor (Gladiator)
Přidáno: 28.6.2012
posloupnost
Když Maximus zapíchne legendárnímu Tygrovi z Gálie zbraň do nártu, má obličej zakrytej, ale když pak do něj strčí a padá na záda, tak to je zase pro změnu obličej odkrytej, kdežto když k němu přistoupí, aby mu setnul hlavu,má opět obličej zakrytej...asi herec zkoušel funkčnost :-D
posloupnost
Když se Harry po seskoku z draka obléká, jeho tričko má dlouhý rukáv, po zbytek filmu je však rukáv krátký.
Honza málem králem
Přidáno: 17.12.2012
logická
Když Honzovi ,,utíká,, pecen chleba, tak se samozřejmě kutálí ve svislé poloze, kdežto na rybníku dělá tzv. ,,žabičky,, tudíž je chléb ve vodorovné poloze.
ostatní
V prasečáku při výslechu dostane Kadlec řízek s bramborem, ale první sousto dává ochutnat Tomášovi. Když řízek ukrojí, je zřetelně vidět, že je to větší kus než si v dalším záběru vkládá Tomáš do úst.
logická
Když se Jason přistěhuje do Seatllu hned valí do garáže si zaboxovat...když hodí přes trám boxovací mičudu, tak když to natáhne a použije karabinu, tak by vytažení karabiny až ke stropu by měl ten balon na zemi a ne furt ve stejných místech :) Je to zřetelně vidět :)
logická
Když kamaráda hlavního protagonisty obklíčí banda a pak tam přiběhne Jason, tak jednoho odstrčí a tlustocha odkopne, tak by mě zajímalo, jak si roztrnul tričko :)

TV Program

ČT1 - Světáci

01:50 - 02:40

5 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

ČT2 - Na moll

01:55 - 02:35

0 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

NOVA - Hotel Modrá hvězda (1941)

00:40 - 02:40

75 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

Prima - Hlava rodiny 2 - Tatínek nebo ...

01:10 - 03:35

45 minut již uběhlo
100 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190626
Osobností: 698004
Fotografií: 764514
Plakátů: 376938
Obsahů a biografií: 178396
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Duna: Část druhá (2024)

Duna: Část druhá
Film je moc pěkný, ale něco   tomu chybí. Větší   napětí, dynamika, spád. Ale   filmek opravdu kvalitní,   dají se ty necelé hodiny   vydržet.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Tlukot srdce (1980)

Tlukot srdce
Pro mě byl tohle opravdu   silný zážitek. Krásný   příběh o tom, co   předcházelo napsání jedné   geniální knihy a o tom, co   ovlivnilo celou více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Společná noc (1999) [TV epizoda]

Společná noc
Eric stále touží vyspat se   s Donnou a oba se tomu   blíží, ale stále k tomu   ještě nedošlo. Red zkouší   vařit, protože Kitty je víc   v více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Koláč (1999) [TV epizoda]

Koláč
Díl s názvem Koláč byl   sice spíš nadprůměrný,   ale několik scén a hlášek   to vytahuje vejš. Skvělej   byl Red Forman a hlavně Bob   Pinciotti, který doma řeší   krizi - 70%.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Tři muži a mladá dáma (1990)

Tři muži a mladá dáma
Tak ještě infantilnější a   naivnější než   "jednička"...Což je škoda,   protože kdyby to bylo trochu   více "normální", dalo by se   na to i koukat:-)

Autor: Máša13 | Hodnocení: 5 / 10