Duben

Komentáře uživatele Petík

Petík

Petík zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Petra

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 32
Armageddon
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 10.3.2005
Velmi dojemný příběh,   občas vtipné dialogy.To je   vše co tento film   nabídne.Není to na   dobrodružný film málo??
Casanova
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 22.3.2006
Tento film byl pro mne   příjemnou oddychovkou. I   když proti gayům obecně nic   nemám, tak bylo příjemné   vidět Ledgera v obležení   žen. Dokázal ztělesnit   Casanovu podle mých představ   a když se film po chvíli   "rozjel" tak mě   bavil. A i když jsem už na   začátku tušila jak to   skončí líbil se mi až do   závěrečných titulek.
Čtyři svatby a jeden pohřeb (Four Weddings and a Funeral)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.3.2005
Vydařená britská komedie s   roztomilým Hughem Grantem a   krásnou Andie.Asi nejvíce   mě pobavila scéna na   začátku s nasazováním   snubních prstenů:-)
Dannyho parťáci (Ocean's Eleven)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.5.2004
No když jsem tento film   viděla poprvé tak jsem   nepochopila o čem vlastně   byl.Když jsem ho zhlédla po   druhé pochopila jsem a začal   se mi tak líbit,že jsem ho   už viděla   šestkrát:-))Obsazení filmu   perfektní-Clooney,Pitt(jejich   šarm)a   Robertsová.Doporučuji se   kouknout a nebudete litovat!!!
Deník Bridget Jonesové (Bridget Jone's Diary)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.4.2005
Roztomilá Renné Zellweger o   nic míň roztomilý Hugh   Grant, ve skvělé komedii o   roztomilé Bridget.
Dvanáct  do tuctu (Cheaper by the Dozen)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.5.2004
Celkem dobrá ztřeštěná   komedie,u které se   zasmějete!I když znám mnoho   lepších.Kdyby nehrál   titulní roli Steve Martin asi   bych dala 7.Ale co tam dělal   Asthon Kutcher???To teda   nepochopím.
Hledání Země Nezemě (Finding Neverland)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.3.2005
Krásný film o fantazii a   přátelství s neskutečně   podmanivou hudbou.This is   neverland-tak na tato slova se   dá jen těžko zapomenout.
Chalupáři
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.3.2005
Můj nejoblíbenější   seriál z dob   socialistických, které jsem   však nezažila.I když jsem   ho viděla už mockrát,   pořád si vychutnávám   herecké koncerty Kemra,   Sováka a Vinkláře alias   vypočítavého Sioli.
Indočína (Indochina)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 7.3.2005
Divnej film!Tak vysoké   hodnocení dávám asi proto,   že moje náklonost k Perezovi   je veliká!
Legenda o vášni (Legends of the Fall)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.6.2004
Moc krásný filmeček.Sice   jsem už po první půl   hodině brečela(a to se mi   moc často nestává),ale i   tak to byl zajímavý   příběh o lásce a   bolesti.Bradovi to tam děsně   sekne:-))
Letec (The Aviator)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.7.2006
Musím uznat, že mě Letec   docela zklamal. Nevím ani, co   jsem čekala, ale rozhodně   jsem nepředpokládala, že se   budu nudit. Samozřejmě, že   jsem se celý film nenudila,   DiCaprio byl ve své roli   opravdu famózní. Jinak mě   docela mrzelo, že Jude Law   dostal v Letci takový štěk,   ale s tím jsem se docela   lehko smířila:-) Ale opravdu   od toho nechci nikoho   zrazovat, jen mě přišel   tento životopisný snímek   průměrný.
Na Hromnice o den více (Groundhog Day)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.4.2005
Ze začátku filmu (prvních   10-15minut) jsem   přemýšlela, jestli bych   radši neměla jít dělat   něco užitečnějšího, než   se koukat na tento film, ale   naštěstí jsem   vydržela.Film mě vtáhl do   děje a začal mě bavit. Ke   konci už trochu nudil, ale to   jsem mu kvůli Billovi   odpustila. Musím uznat, že   námět filmu byl velmi   zajímavý.
Neodolatelná (Simply Irresistible)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 7.3.2005
Nemám ráda komedie, které   si hrají na komedie a vám   ucukne v koutku leda tak nad   její trapností.Tato   ,,komedie" je živým   příkladem.
Nesvatbovi (The Wedding Crashers)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.5.2006
U této komedie, jsem se   hodně nasmála a to je pro   mé hodnocení   nejdůležitější. Owen a   Vince hláškovali jako o   život a skvěle si vzájemně   nahrávali. Ke konci mě   ještě dostala scéna s   Willem Ferrellem na   pohřbu....sice velmi černý   humor, ale to nemění nic na   tom, že to bylo velmi   vtipné. Určitě si to   pustím někdy znovu a   vychutnám si největší   perličky.
Osobní strážce (The Bodyguard)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.5.2006
Když jsem usedala k televizi,   od snímku jsem toho moc   neočekávla a dívala jsem se   spíš z nudy než ze zájmu o   film. Upoutávky mě totiž   vůbec nenadchly. Asi po půl   hodině jsem však zjistila,   že film se zájmem sleduji a   jsem zvědavá, jak se bude   vyvíjet dál. Jako první mě   zaujal sympatický Kevin   Costner a hezký příběh o   velké star. A když na konci   přidala Whitney Houston singl   I will always love you, bylo   vymálováno. Jsem moc ráda,   že jsem k televizi u sedla a   nenechala se o Osobního   strážce připravit.
Pearl Harbor
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.5.2005
Všichni říkají, že láska   a válka k sobě nejde. Já   osobně si myslím, že jde. V   tomto filmu byla první hodina   celkem rozvleklá a celá o   lásce hlavních   protagonistů, další dvě   hodiny už byly akčnější.   Většina lidí nadává na   první hodinu, ale mě se   líbila nejvíce.   Sbližování hlavních postav   mi bylo bližší a   příjemnější než   umírající lidé a Kate, jak   ucpává prsty tepnu   zraněnému. Uznávám, že   akční scény byly opravdu   velkolepé a dohromady bylo   lásky a války akorát.   Nejvíce mě zaujala   přenádherná hudba, kterou   si od té doby neustále   pouštím.
Piráti z Karibiku: Prokletí Černé perly (Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.5.2004
Super senzační komedie u   které se můžete   smát,obdivovat Johnnyho   Deppa,Orlanda Blooma(mužské   pohlaví Keiru Knightley)smát   a smát a smát.Je to druh   filmu který můžete vidět   každý měsíc a neomrzí   vás.Rozhodně doporučuji.
Pravidla moštárny (The Cider House Rules)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.7.2004
Moc pěkný film,který   bohužel působí na člověka   až deprimujícím   dojmem.Skvělá hudba,která   doprovází snímek,vás   přiměje,abyste si koupily   soundtrack.Tobey Maguire podal   skvělý výkon.
Proud času (Timeline)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 30.12.2004
NO já nevím, nevím.Moc   nadšená z tohodle dílka   nejsem.Tvůrci sice měli   zajímavý nápad co se týče   děje, ale scénář a   výprava jsou dost slabé,   takže nečekejte moc velké   zázraky.
Přátelé (Friends)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.1.2005
Zatím můj nejoblíbenější   seriál.Nevím co by muselo   přijít za pecku, která by   Přátelé překonala!Seriál   je plný vtipných sekvencí,   ale občas přijde skvělá   scénka, u které se opravdu   hodně pobavíte!!(např.Joey   se učí francouzsky).Ta mě   fakt dostala!!
Riskni to s Polly (Along Came Polly)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.5.2004
Mám ráda všechny filmy Bena   Stillera,takže ani tento   není vyjímkou.Je to milá   komedie ze života,pro   odpolední pohodu.Během ní   můžete vypnout a užívat si   výkonů herců.
Rychle a zběsile (The Fast and the Furious)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 20.3.2005
Pořád jsem si   říkala:nedávej o dva   stupně lepší hodnocení   kvůli Paulovi a Vinovi,   nedávej!!No ale stejně se to   nepovedlo!!!Jinak film sám o   sobě je v podstatě o ničem.
Seabiscuit
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.9.2004
Na začátku filmu jsem si   říkala co se z toho nakonec   vyklube a musím říct,že se   z toho vyklubal dost dobrej   film.Ne nadarmo byl nominován   na sedm Oscarů:-)
Spider-Man
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.7.2004
Moc hezký komixový film s   pěknýmy efekty a s   výborným Tobeyem   Maguirem,který se do role   Spider-mana moc hodí.
Starsky a Hutch (Starsky & Hutch)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.5.2006
Je už pomalu zvykem,že když   se dvojka Stiller-Wilson do   něčeho pustí, nemůže to   zkončit úplným fiaskem.   Zdá se mi, že v každém   novém film jsou čím dál   tím víc sehranější. Ani   tenhle nebyl vyjímkou.   Začátek byl příjemn   rozjed, u scény s   roztleskávačkou v šatně   jsem brečela smíchy, u   scény s ukazováním Owenova   pupíku jakbysmet. Třešinkou   na dortu pak byl Vince Vaughn   v roli slizkého záporáka.
Taková normální rodinka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.1.2005
Takovej hodnej člověk ten   Vopajšlík je, chce se ženit   a ona bude bránit Agláje ve   štěstí!!!A co si to tam   huhláš Zdeněčku!!!Že von   Vopajšlík neni??Jaktože   není??No tak co se   hádáme???
Táta na plný úvazek (Jersey Girl)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.8.2004
Myslím,že tento snímek se   víc blížil k dramatu než   ke komedii.Alespoň na   začátku mi to tak   připadalo.Nedá se ale ani   říct,že byste se čas od   času nezasmál(nejlepší   scéna je jak si děti   ukazují intimní partie:-))A   Ben Affleck opravdu zazářil.
Titanic
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.3.2005
Silný příběh, který   zaujme nejen svou   velkolepostí, ale i   nádhernou hudbou a dojemným   příběhem.Nevím čím to   je, ale vždy když se na něj   dívám, ve skrytu duše   doufám, že se přeci jen   onomu ledovci vyhnou:-)Prostě   klasika, která ztrácí na   kráse častým opakováním v   televizi!
Trhák pana Bowfingera (Bowfinger)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 26.8.2004
Pěkná,svěží a srandovní   komedie se skvělým   nápadem-točit film,aniž by   to hlavní star věděla!
Wimbledon
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.12.2004
Miluji britské komedie a ani   tahle není vyjímkou.Milá   komedie z tenisových kurtů   tu ještě nebyla.

TV Program

ČT1 - Zlaté dno (1942)

14:40 - 16:15

35 minut již uběhlo
60 minut zbývá do konce

ČT2 - Stopa Růžového pantera (1982)

14:30 - 16:05

45 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

NOVA - Dokonalý šéf (2015)

15:15 - 17:15

0 minut již uběhlo
120 minut zbývá do konce

Prima - Na samotě u lesa (1976)

14:50 - 16:30

25 minut již uběhlo
75 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190607
Osobností: 697955
Fotografií: 764424
Plakátů: 376859
Obsahů a biografií: 178362
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Brooklyn 99 (2013) [TV seriál]

Brooklyn 99
Pro mě výborný seriál.   Vtipný, akční, s osobitými   postavičkami. Jen mě mrzí,   že sedmá série, asi nebude   mít dabing, protože ten byl   také velmi dobrý...

Autor: Máša13 | Hodnocení: 9 / 10

Hodný, zlý a mrtvý (2015)

Hodný, zlý a mrtvý
Sice docela obstojné   obsazení ale to je tak   vše,akce mizérie a už od   začátku bylo vidět v   hereckých výkonech Lundgrena   a Treja že to nebude žádná   hitparáda další zbytečný   film.

Autor: PORTER | Hodnocení: 2 / 10

Smůla (1972)

Smůla
Trochu slabá gangsterka bez   drsnější scény ,sice tam   pár scén se střelbou bylo   ale jen hodně krátkých a   přehlédnutelných,hodně se   tam více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

Megažralok vs. Crocosaurus (2010...

Megažralok vs. Crocosaurus
Kdysi se ve filmech o   příšerách používaly   nekvalitní loutky a šlo   většinou o   vysokorozpočtové filmy,   nyní se používá   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 1 / 10

Trojúhelník smutku (2022)

Óvaj óvaj.

Trojúhelník smutku
Trojúhelník smutku není   trojúhelník, ale nejméně   oktagon smutku, nudy a   utrpení. Má-li to být   kritika či parodie na   nějaké více >

Autor: RwlBem | Hodnocení: 3 / 10