Duben

Komentáře uživatele Pan_Skala

Pan_Skala

Pan_Skala zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 16
Anglické jahody
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 27.11.2012
Asi jsem čekal něco   zajímavého, když se to   odehrává v jednom z velmi   těžkých období naší   země. Bohužel se dá o   tomhle filmu kromě pár   zajímavých hlášek říct   akorát, že to byla děsná   ba přímo příšerná nuda.   Jednou stačilo a nikdy více   znovu.
Bastardi 2 (Bastardi II)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 25.11.2012
Asi bych měl dát jen jednu   hvězdičku, ale když vím,   že je trojka tak radši   počkám jestli ji nevyfasuje   ten 3. díl. Jinak mi to   přišlo tohle tupé a blbé.   Jak se mi ještě jednička   místy libila proto jak se   nebojí zabrousit do   určitých témat tak v tomhle   2. díle to fakt děsně   pos... Jako celkově po tomhle   filmu mě napadá, že je   velká škoda, že to   natočili a ještě větší,   že to má ještě   pokračování.
Battlestar Galactica
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.11.2012
První série byla pro mne   trošku utrpením, ale od   druhé série je to naprosto   famózní. Právě kvůli té   slabší první sérii dávám   jenom 8.
Diktátor (The Dictator)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.12.2012
Nakonec to byla celkem   solidní zábava ačkoliv jsem   měl trošku strach, že by to   mohlo být hodně trapné a   blbé. Jistě pár scének   bylo slabších, ale i tak   jsem se dost nasmál.
Doba ledová 4: Země v pohybu (Ice Age: Continental Drift)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.12.2012
Pravda dopředu jsem byl   trochu skeptický jak dobrý   to může být a výsledek   nezklamal, ale potěšil.   Celou dobu jsem to sledoval a   bylo to jak vtipné tak i   krásné. Hezky příběhově   udělané a standartní   postavičky nezklamaly.
Expendables: Postradatelní 2 (The Expendables 2)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.11.2012
Oproti jedničce bych ubral   body za Van Damma jako   záporáka, protože mi tam   nějak neseděl. Bod jsem   přidal kvůli výborným   narážkám na známé filmy   Schwarzenegra a Willise. Jinak   celý film je plný akce a to   je přesně to, co člověk   očekával.
Lidice
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.11.2012
Lidice jsou velmi vážné   téma našeho národa a proto   mi přijde takové špatné,   že ani u tohodle nejsme   schopni se do toho opřít   pořádně. Má to náběh na   velmi vážné téma, ale   přijde mi, že v určitých   momentech se to prostě bojí   jít do toho. Vyvražďování   Lidic je místy drsné, ale   furt mi to přijde umělé.   Chtělo ještě více   syrovosti a surovosti.
Looper
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 22.12.2012
Co se týče nějaké   logičnosti v ději a tudíž   i v cestování časi tak to   je úplné pasé. Možná   právě tohle zjednodušení   až zblbnutí mi zkazilo celý   dojem z filmu. Ještě, že to   aspoň trochu pro mne   zachraňoval Willis, protože   jinak by to zase byl film,   který se podle traileru   tvářil dobře a výsledek   stál za ...
Madagaskar 3 (Madagascar 3: Europe's Most Wanted)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.12.2012
Opět mě to tak nějak   příběhově neoslovilo, ale   těch okamžiků u kterých   jsem měl záchvaty smíchu   bylo dostatečně dost, abych   se velmi kvalitně bavil.
Můj vysvlečenej deník
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.12.2012
Lákalo mě to a celkem jsem   se i těšil. Jenže tohle   nadšení v průběhu první   poloviny filmu uteklo   nenávratně pryč načež   jsem dokoukal i tu druhou   polovinu, která to nijak   nevylepšila. Není to sice   nějaké průměrné, ale ani   nic extra. Nejspíše se to   zařadí do kategorie jednou   viděno a znova se na to   nejspíš nepodívám.
Patrola (End of Watch)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 26.12.2012
Podle traileru to vypadalo   zajímavě, ale bohužel   výsledek zklamal. Ta kamera   by mi ani nějak nevadila, ale   za to věčné fuck v mluvě   těch gangů. To by se taky   dalo nějak zvládnout.   Nejvíce ubýjející byla ta   první půlka filmu, protože   už dlouho jsem se u něčeho   tak nenudil. Ta druhá půlka   s koncem se to snažila   zachránit, ale už bylo   trošku pozdě.
Probudím se včera
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.12.2012
Asi jsem čekal víc, protože   pár vtípků a scém mě   pobavilo, ale některé mi   přišli zase úplně nudné a   zbytečné. Jistě námětově   to bylo zajímavé i herecky   dobře obsazené, ale chyběl   takový ten celkově dobrý   dojem z filmu, abych si řekl,   že mě to bavilo.
Přežili jsme invazi (Saints and Soldiers: Airborne Creed)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 21.12.2012
Už dlouho jsme nezažil   nějaký válečný film a aby   to byla taková nuda. Bylo to   prostě nezáživné, nudné a   místy děsně tupé. Měl   jsem pocit, že se ta hodina a   půl táhne snad dvakrát tak   pomaleji.
Rebelka (Brave)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.11.2012
Hned bylo jedno odpoledne   příjemnější, když   člověk viděl nečekaně   příjemnou podívanou s   dobrým příběhem i   vykreslením postav. Byl jsem   z toho velmi spokojen.
Temný rytíř povstal (The Dark Knight Rises)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.12.2012
Je to hodně dobré, ale   bohužel to má určité   mezery, které mi zabraňují   dát plné hodnocení. Jenom   pro příklad třeba   umírání Mirandy je tak   blbě udělaný, že mi to   připomíná umírání z   nějakého béčkového filmu.   Nebo ten útok policistů na   konci, protože u toho   pochybuji, že ti zloduši by   stříleli tak krutě   nepřesně jak je z počátku.   A spousty dalších takových   nepřesností sráží můj   dojem. Už i Batman mi přijde   takový vyčpělý. Oproti   tomu Bane je po celou dobu   filmu úžasný. Jo a ten   závěrečný zvrat byl pro   mě nečekaný, ale o to po   těch drobných chybách   přijemný.
Ženy v pokušení
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.11.2012
Nečekal jsem to, ale tenhle   film mě neskutečně pobavil   už hned napoprvé a teď mi   nevadí se na něj podívat   znovu. Sice už kvůli   vybraným scénám, ale i to   mi stačí k naprosté   spokojenosti.
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190626
Osobností: 698007
Fotografií: 764518
Plakátů: 376941
Obsahů a biografií: 178396
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Duna: Část druhá (2024)

Duna: Část druhá
Film je moc pěkný, ale něco   tomu chybí. Větší   napětí, dynamika, spád. Ale   filmek opravdu kvalitní,   dají se ty necelé hodiny   vydržet.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Tlukot srdce (1980)

Tlukot srdce
Pro mě byl tohle opravdu   silný zážitek. Krásný   příběh o tom, co   předcházelo napsání jedné   geniální knihy a o tom, co   ovlivnilo celou více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Společná noc (1999) [TV epizoda]

Společná noc
Eric stále touží vyspat se   s Donnou a oba se tomu   blíží, ale stále k tomu   ještě nedošlo. Red zkouší   vařit, protože Kitty je víc   v více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Koláč (1999) [TV epizoda]

Koláč
Díl s názvem Koláč byl   sice spíš nadprůměrný,   ale několik scén a hlášek   to vytahuje vejš. Skvělej   byl Red Forman a hlavně Bob   Pinciotti, který doma řeší   krizi - 70%.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Tři muži a mladá dáma (1990)

Tři muži a mladá dáma
Tak ještě infantilnější a   naivnější než   "jednička"...Což je škoda,   protože kdyby to bylo trochu   více "normální", dalo by se   na to i koukat:-)

Autor: Máša13 | Hodnocení: 5 / 10