Duben

Komentáře uživatele fanik94

fanik94

fanik94 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 26
2012
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 29.3.2013
Jeden z nejlepších   katastrofických filmů roku   sice je pravda, že je plný   klišé, ale má výborné   efekty. Emerich tvrdil že se   ho snažil natočit co   nejrealističtěji ale to jsou   kecy, moc realistické to   opravdu není prostě tupá   ale velice zábavná   popcornovka
Antiviral
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.8.2013
Rozhodně to není špatný   film, ba naopak na režijní   debut je to až moc dobré.   Hodně uchýlné, perverzní a   hnusné. Ale ne nereálné   stačí se podívat na   bláznivé fanynky např.   Justina Biebera které by   sežraly i jeho hovno.   Nicméně film je velice   zajímavý a slušně   natočený.
Argo
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.3.2013
Velice kvalitní thriller je   škoda že Ben Afleck si ve   svých filmech dává hlavní   role protože nějaký extra   herec bohužel není ale to   plně nahrazuje svým   režisérským umem protože   režírovat opravdu umí.
Armageddon
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.8.2013
Tenhle film je neuvěřitelně   megalomanský. Tak jako   všechny ostatní filmy   Michaela Baye. Vedle hodně   slušného hereckého   obsazení a na svou dobu   extrémně povedených   efektů, zde je   neuvěřitelně silné   patriotství. A dokonalé   hudby od Trevora Rabina.
Baby Máma (Baby Mama)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.8.2013
Relativně slušná zábavná   od dechovka, která se snaží   vyvážit děravý scénář   vcelku slušným obsazením.   Tina Fey dokáže snad každý   utáhnout bez problémů sama.   S Amy Poehler už je to ale   horší ne, že by mi přímo   vadila ale ve dvouch nebo   třech scénách leze docela   na nervy.
Carrie
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.1.2014
On to vlastně není špatný   film. Právě naopak jenže   jet přes kopírák není   dobré. Ale zase se musí   nechat, že některé scény   jsou propracovanější.   Finále není krátké ani nic   takového jak tu někteří   píší. Nešťastný je   ovšem výběr hlavní   představitelky, teda ne, že   by Moretz hrála špatně to   tedy opravdu ne, ale na tuto   roli je až moc pěkná.
Hvězdná pěchota (Starship Troopers)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.8.2013
Až neuvěřitelně kvalitní   a brutální béčko, které   paroduje nebo si utahuje z   mnoha filmů ale takovým   způsobem aby to nebylo na   první pohled vidět. jediný   dobrý film ve kterém hraje   Casper Van Dien. Paul   Verhoeven režii zvládá   více než bravurně a ví   přesně co dělá.
Chceš pěstí? (Welcome to the Punch)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.8.2013
Výborně zahrané to je. Je v   tom výborná kamera. A   perfektní hudební doprovod.   Ale film zklame trošku ve   scénáři, nicméně je to   pořád výborné. A má to   roztomilý český název.
Iron Man 3
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.9.2013
Neuvěřitelně zábavná   popcornovka, ale, že bych jí   musel vidět znova tak to asi   ne fakt ne. Sice je to nabyté   akcí a vcelku i vtipem.   Zároveň je to ale ovšem   nejtupější marvelovka jakou   jsem kdy viděl. hvězda   navíc za neuvěřitelné   Downeyho charisma.
Jak se dostat na Princeton (Admission)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.8.2013
Nevím asi mám nějakou   fixaci na Tinu Fey protože mi   přijde úžasná úplně ve   všem a nebýt jí tak dam o   hvězdu méně. Jinak to není   zase tak špatné naopak je to   velice příjemná   konverzační komedie. Konec   sice nedává vůbec smysl a   režisér vůbec neví co   točí.
Jedna mezi oči (Bullet to the Head)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 27.8.2013
Naprostá nuda, která měla   vzniknout o 30 let dříve kdy   by to byl obrovský hit jenže   dnes už tyhle filmy   nefungují a hlavně nikoho   moc nezajímají, což   dokázaly slabé tržby v   kinech.
Lesní duch (The Evil Dead)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.8.2013
Tenhle film měl podle   trailrů obrovský potenciál   který zůstal hodně   nevyužit tupý scénář   opravdu špatní herci.   Lekačky vůbec nefungují,   nebojíte se u toho vůbec   brutalita není nic co byste   neviděli např. v Hostelu   nebo jakémkoliv díle ze   série Saw.
Lincoln
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 27.8.2013
Spielberg natočil film   opravdu velkolepě. Ovšem   trpí stejným neduhem jako   War Horse a to tedy znamená,   že je strašně nudný.   Ovšem musím vypíchnout   především výborné   herecké výkony a dokonalou   Spielbergovu režii.
Muž z oceli (Man of Steel)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.8.2013
Asi jeden z nejepičtějších   filmů všech dob. Snyder zde   všechno tlačí na 100%. A   pravě díky tomu že Snyder   tlačí tak na pilu atak to   funguje extrémně dobře.   Herecké obsazení je   výborné. Zatímco si film   první polovinu hraje spíše   Sci-fi drama, a druhou   polovinu se zde strhne jedna z   největších bitev jaké kdy   byli na filmovém plátně   vidět.
Paralelní světy (Upside Down)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.3.2013
Asi jeden z nejepičtějších   filmů roku kterému bohužel   dochází ke konci síla a   dokonce i mírně nudí. Ale   celkově je to velice   příjemná podívaná.
Pearl Harbor
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.9.2013
Michel Bay opět dokazuje že   ovládá režírování filmů   na jedničku. Vizuálně je to   dokonalé. Hudba je luxusní.   herecké obsazení je přímo   lahůdkové. Ovšem film   zabíjí to, že chce být až   epický a to si přiznejme moc   nefunguje. Milostná zápletka   je občas dost rutinní a   neuvěřitelně   předvídatelná a nudná.   Film měl být přibližně o   půl hodiny kratší. Pak bych   dal nejspíš i maximální   hodnocení.
Pot a krev (Pain and Gain)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.8.2013
Obsahuje spoilery !!!!
Tohle nebyl ten typ filmu od   kterého bych čekal, že mu   dám více než tři hvězdy.   Michael Bay zde prokazuje   neuvěřitelnou režisérskou   hravost. Například když   Tony Shalhoub odchází z toho   svého podniku (nebo co to   je). A nad hlavou mu směšně   nízko přelétá letadlo.   Michel Bay to asi bral jako   svoji srdcovku. Bay zde zvolil   (jak je u něj zvykem) hodně   barevných filtrů ale ono to   ve výsledku vypadá velice   slušně. Hlavní postavy jsou   totální vypatlanci. Hlavně   Mark Wahlberg. Je těžko   uvěřitelné, že se tohle   opravdu stalo. Nicméně proč   ne. Člověk ale musí být   hodně vypatlaný aby griloval   ruce venku před barákem. A   dal svůj prst psovi chlapa   kterého zabil.
Protivný sprostý holky (Mean Girls)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.8.2013
Výborný scenáristický   debut na poli celovečerních   filmů Tiny Fey. Která zde   servíruje hodně vtipné   momenty. Výborný casting asi   nemá cenu ani zmiňovat.
Rychle a zběsile 6 (Fast & Furious 6)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.8.2013
Tupa podívaná při které   zůstává rozum hodně ale   opravdu hodně stát. Protože   se tam odehrávají takové   nelogické hovadiny jako když   Vin diesel "supluje   supermana" při skoku   přes most. Ovšem na druhou   stranu oceňuji   neuvěřitelné akční tempo   a obstojné herecké výkony.   Celkově mi to připadá jako   kdybyste vzaly všechny   hlášky a akční scény z   akčních filmů 80. let a   poslepovali to dohromady.
Sezóna zabíjení (Killing Season)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.8.2013
Ano je to nelogická blbost. A   hraný přízvuk Johna   Travolty je příšerný. Ale   zase se tam něco pořád   děje takže se nenudíte. Ale   neustálé střídání hraní   si na kočku a myš si mohli   tvůrci odpustit, je to   postupně docela otravné.
Studio 30 Rock (30 Rock)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.8.2013
1 série: 7/10 Velice dobrý   seriál který stoji na   výkonech herců a na   bravurním scénáři. Alec   Baldwin je zde ve své   životní roli a docela se mi   zdál sympatický a to jsem   tohoto herce nikdy neměl moc   rád. Tracy Morgan se mi   nezdál trapný ani mi nalezl   moc na nervy. Jane Krakowski   moc sice nemusím ale úplně   nepříjemná mi také není.   Jack McBrayer zde hraje   pořádného vesnického   burana. Zbytek ansámblu je   též dobrý. A teď se   dostávám k hlavnímu důvodu   proč je tento sitcom tak   kvalitní. Je to Tina Fey   která je naprosto dokonalá a   ve svých směrech je   krásná, vtipná, chytrá,   nesmělá, a to brejlatý   holky moc nemusím. Tina zde   ukazuje, že je naprosto   dokonalá herečka s   scénáristka. Je pravda že u   seriálu se nepočůráte   smíchy protože servíruje   trošičku jiný druh zábavy   než u ostatních sitcomů. Je   pravda že to občas trošku   uklouzne do trapnosti   především že začátku   série ale je to díl od   dílů lepší uvidíme u   druhé série. 2 série: 10/10   3 série: 9/10 4 série: 10/10   5 série: 10/10 6 série:   10/10 7 série: 10/10
Štvanec (Vehicle 19)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 27.8.2013
Docela nuda protože se tam   nic moc neděje. Zápletka   taky není zrovna   originální. A je to nudné i   přes krátkou stopáž.   Herecké výkony jsou taky na   bodu mrazu.
Útok na Wall Street (Assault on Wall Street)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.8.2013
Asi do 50 minuty je to   dokonalé ale poté se to   zvrhne a de to hodně dolů.   Takhle špatný konec sem   ještě neviděl. nikdy mi   nebyla postava tak   nepříjemná jako tady.
Velká svatba (The Big Wedding)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.8.2013
Relativně je to docela dost   vtipné trochu   svéráznějším humorem.   Ovšem film zabijí, že to   občas nedává vůbec smysl a   poměrně slabé vyprávění   příběhu.
Velký Gatsby (The Great Gatsby)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.8.2013
Z filmu mám nerozhodné   pocity protože asi tak první   hodinu je to naprostá ujetina   která se postupně ustálí a   na konci je emočně velice   silná. Takže tak půl na   půl ale hodnocení zvedám o   dalších 10% kvůli   nádhernému vizuálu.
Žralok útočí (Shark Attack)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 30.8.2013
Neuvěřitelně levné   špatně zahrané a   zrežírované. On vlastně   jediný pořádný film ve   kterém hrál Casper Van Dien   byla hvězdná pěchota zbytek   jeho kariéry jsou totiž   totální sráče za dvacku.

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:56

16 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

ČT2 - Křesťanský magazín

19:10 - 19:40

6 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

18:30 - 19:30

46 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Prima - Hlavní zprávy (2020) [TV pořad...

18:55 - 19:40

21 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190689
Osobností: 698200
Fotografií: 765198
Plakátů: 377358
Obsahů a biografií: 178511
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Recept na rozloučenou (1989) [TV...

Recept na rozloučenou
Klasické staršie spracovanie   kriminálky. Scenár bol   trochu komplikovaný, avšak   film bol herecky kvalitne   obsadený. Záver filmu bol   neočakávaný.

Autor: Nasudr | Hodnocení: 7 / 10

Kam letíš, letadlo? (1989) [TV i...

Kam letíš, letadlo?
Ve své době jistě žhavě   současná a adresná věc,   jako většina všeho, co kdy   napsal Josef Klíma, ale dnes   už to obsahově hodně   vyvanulo více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Jackie balí Hyda (2000) [TV epiz...

Jackie balí Hyda
Velmi slušnej díl, Bob   Pinciotti dělá grilovačku,   ale na rozloučenou se svým   obchodem. Grilovačku dělá i   Red Forman a tak spolu   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

The Invisible Man Returns (1940)

The Invisible Man Returns
Místy zbytečně   komplikované, ale efekty jsou   zde na svůj rok výroby na   jedničku. Dějově to také   ujde, moc hluchoty tu není.   Většinu více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Vedlejší produkt (2024) [TV mini...

Vedlejší produkt
Peter Bebjak pro TV umí, ale   filmy má slabší, kdoví   proč? Vedlejší Produkt je   solidní mini série, která   ukazuje práci kriminalistů   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10