Duben

Komentáře uživatele petule611

petule611

petule611 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 17
12 podmínek k dědictví (The Ultimate Gift)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 7.3.2013
Tento snímek mě moc   nenadchnul. Začátek byl   docela příjemný ale asi po   půl hodině jsem se   začínala nudit. Přišlo mi   že filmu něco schází, asi   emoce a to mě ukápne slza   skoro u každého filmu.   Dramatické role moc   strojené. Ani představitel   hlavní role Drew Fuller to   nezachránil, taktéž mně   nezaujal jeho herecký výkon.   Film je nehorázně   zdlouhavý, několikrát jsem   se koukala na hodiny kdy už   bude konec(to by se asi stát   nemělo). Tak na jedno   zkouknutí.
Beze strachu (Fearless)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 27.3.2013
Tento film nás nutí k   zamyšlení. Drama muže   který při letecké havárii   následkem posttraumatického   šoku ztratil zábrany ze   smrti. Jeff Bridges opět   vynikající, beze strachu   balancuje na hranici mezi   životem a smrtí, pokouší   svůj osud, přichází o své   přátelé i rodinu.
U   této scény kdy zazní   U2-Whhere the streets have no   name jsem měla stažené   hrdlo.
Ďáblové (Les diables)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 26.6.2013
Ďáblové
Velmi zajímavý a odvážný   film, který odráží   strastiplný život   sourozenců, Chloe dívky   postižené pravděpodobně   autismem a jejího bratra   Josepha který jí bezmezně   chrání, miluje a jeden bez   druhého nemohou žít.
Strhující příběh   který není jen dramatem ale   také nahlédnutí do   dětských duší. Tento film   je opravdu něčím   zvláštní. Herecké výkony   obou mladistvých herců   vynikající, smekám.
Avšak, jak mě tento   snímek zaujal, tak je možné   že některé více citlivé   povahy může pobouřit.
Další šťastný den (Another Happy Day)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 2.5.2013
Další šťastný den
Sama sebe se ptám proč jsem   tomuto nevýraznému filmu   dala tak vysoké hodnocení.   Asi proto že Ezra Miller mě   opět dokázal přesvědčit o   svém hereckém umění i   přes svůj nízký věk a že   role šibnutých podivínů   mu jdou k pleti.
Když chci, tak si písknu (Eu când vreau să fluier, fluier)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.3.2013
Od rumunské produkce jsem   toho moc neočekávala ale   jsem docela mile překvapena   až na ten konec, ten mi   přišel trochu   nerealistický. Když chci tak   si písknu a všichni skáčou   jak já pískám. Trochu   pomalejší rozjezd a   šťastný konec ten tu   nenajdete.
Kluci (Pojkarna)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.1.2017
Po delší době jsem zhlédla   skvělé švédské drama. Co   zhlédla, spíš jsem zírala,   jak se děj odvíjí.   Příběh trochu pohádkový   zaobírající se láskou ale   i nenávistí, sexualitou a   sebepoznáním. Jen ten konec   je poněkud zvláštní. V   každém případě skvělý   zážitek s výbornou hudbou.
Neo Ned
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.8.2013
Neo Ned
Konečně jsou k tomuto   snímku titulky. Takže nebudu   nic psát protože na to jsou   tu jiný, kteří to umí   mnohem lépe než já, mohu   jenom doporučit, bavila jsem   se. 80%
Pravidla hry (Fresh)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.3.2013
Nepříliš známý snímek   který určitě stojí za   vidění. Příběh malého   černošského chlapce který   rozehraje svou životní   šachovou partii mezi   drogovými dealery. Konec je   moc zajímavý.
Sedm psychopatů (Seven Psychopaths)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 1.4.2013
Škoda!!! Velká škoda o   jakýsi pokus něco jako Pulp   Fiction nebo Ritchiho   gangsterky, jen námět trochu   nedotažený. Mělo to i své   lepší stránky u kterých   jsem se zasmála ale bohužel   i svá horší místa u   kterých jsem se nudila.   Nebýt Sama Rockwella tak by   to stálo za prd. Kolik že   těch psychopatů vlastně   bylo? Hodnocení 58%
Senna
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.10.2013
Senna
Myslím, že je to jeden z   nejlepších sportovních   dokumentů vůbec. Ayrton   Senna od jeho prvních   počátku ve F1 až po jeho   konec. Výborné, můžu   doporučit všem.
Skvělí chlapi (Wonder Boys)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.4.2013
Skvělí chlapi
Asi ne každému tento   filmeček kápne do noty ale   já nemůžu jinak než ho   nazvat báječným. Herecké   výkony všech   zůčastněných jsou   výborné. Příběh jednoho   věčně zhulenýho profesora   který má problémy. Jednoho   víkendu souhrou okoloností   odstartuje série zmatených   událostí. Tento víkend bude   neobyčejný.
Zůčastněné:   univerzitní profesor,   student-(notorický lhář),   těhotná milenka, vzteklý   pes, svůdná studentka,   bisexuální literární   agent, transvestita, svatební   šaty Marilyn Monroe.
Hodnocení: 84%
Šťastlivci (The Lucky Ones)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.5.2013
Šťastlivci
Příjemná jízda dvou   vojáků a jedné vojačky   které náhoda dala dohromady.   Společnou cestou na dovolenou   domů prožívají různá   malá i velká překvapení.   Šťastlivci je moc pěkné   road movie, vlastně nic moc   se tam neděje ale krásně   vás to pohladí.
Teď a tady (Now Is Good)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.4.2013
NOW IS GOOD
NOW IS GOOD je love story   mladé dívky Tessa (Dakota   Fanning) která trpí   leukémií. Tesse nezbývá   mnoho času a tak si sepíše   seznam věcí které by ráda   stihla než zemře. Mám   trochu výhrady k Dakotě,   myslím že do této role by   se hodila jiná herečka, na   druhou stranu musím   vyzdvihnout herecký výkon   Paddyho Consineho který si   zahrál Tessyna otce, byl   bravůrní.
Toto   romantické drama které je   chytlavé a zárověň   citlivé má také velmi   příjemný soundtrack.
Ani já jsem se nemohla ke   konci udržet a také jsem   uronila slzičku, asi jako   většina.

Náš život je sled   okamžiků. Nechte je plynout.
The Courageous Heart of Irena Sendler
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 20.4.2013
Odvážné srdce Ireny Sendler
V celku vydařený film o   ženě která zachránila 2500   židovských dětí kteří by   jinak putovali do   koncentračních táborů na   smrt. Musím smeknout před   touto odvážnou ženou (Irena   Sendler) která neváhala   riskovat svůj vlastní život   za záchranu druhých. Tento   pravdivý příběh by si   určitě zasloužil větší   poctu v podobě stříbrného   plátna.

zdroj:   www.citarny.cz
V roce   2007 byla Irena Sendlerowa   nominována na Nobelovu cenu   míru. Cenu ale dostal   populista Al Gore za projekt o   globálním oteplování. Je   to jen další důkaz jak   zoufale slaboduchým způsobem   pracuje porota této světové   ceny a jak nedokážeme nebo   záměrně nechceme rozpoznat   skutečné hodnoty člověka,   který obětoval společnosti   maximum.

Irena   Sendlerowa zemřela ve věku   98 let 12. května 2008 ve   Varšavě
Volný pád (Freier Fall)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.12.2013
Freier Fall
Tento film nemá chybu,   přirovnání ke Zkrocené   hoře je rozhodně na místě.   Snímek je moc pěkně   zahraný, se silným   emotivním příběhem ze   života. Říkám si že to   snad ani není možné, že ti   dva to jen předstírají,   protože tak přirozený   pohledy, dotyky ... jsem   dlouho neviděla.

Freier Fall 2 - Marc se   rozhodne pátrat po ztracené   lásce ...
Za zdmi (Hors les murs)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 4.9.2013
Za zdmi (Hors les murs)
Nádherný snímek který mně   velmi zaujal. Tím jak je   pravdivý uvěřitelnými   svými city, emocemi, chemií   a sexuální přitažlivostí   mezi oběma hlavními   představiteli.
Film   má poutavý příběh,   skvělí herci a výborný   hudební doprovod.
Co   víc si přát.....jen se   rozplývat a prožívat.
Vřele doporučuji, jeden   z nejlepších queer filmů co   jsem viděla.

Pokud nenajdete titulky,   nebojte se mne zeptat.
Zločin (The Killing)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.7.2013
The Killing
Pro mě jeden z nejlepších   krimi seriálů co znám.   Nevím co mě k němu táhne,   možná ta jinakost a   obyčejnost, avšak zdání   klame vše je perfektně   propracované. Výborná   hlavní dvojice, v čele s   Mireille Enos a Joel   Kinnamanem kterým tyto role   sednou výtečně.
První dvě série jsem   zkoukla za týden nebo by se   dalo říct doslova zhltla.   Jedu třetí sérii a opět   musím chválit, trošku   přitvrdili ale není to   vůbec na škodu, pořád si   drží vysokou laťku. Už se   těším na další díl.
Zvyšuji hodnocení 100%

TV Program

ČT1 - Studio 6 (1993) [TV pořad]

05:59 - 09:05

161 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

ČT2 - Kouzlo Velké Británie

08:30 - 09:20

10 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

NOVA - Snídaně s Novou (1994) [TV poř...

05:55 - 08:45

165 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Prima - ZOO (2022) [TV seriál]

08:10 - 09:30

30 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190692
Osobností: 698201
Fotografií: 765204
Plakátů: 377362
Obsahů a biografií: 178513
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Recept na rozloučenou (1989) [TV...

Recept na rozloučenou
Klasické staršie spracovanie   kriminálky. Scenár bol   trochu komplikovaný, avšak   film bol herecky kvalitne   obsadený. Záver filmu bol   neočakávaný.

Autor: Nasudr | Hodnocení: 7 / 10

Kam letíš, letadlo? (1989) [TV i...

Kam letíš, letadlo?
Ve své době jistě žhavě   současná a adresná věc,   jako většina všeho, co kdy   napsal Josef Klíma, ale dnes   už to obsahově hodně   vyvanulo více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Jackie balí Hyda (2000) [TV epiz...

Jackie balí Hyda
Velmi slušnej díl, Bob   Pinciotti dělá grilovačku,   ale na rozloučenou se svým   obchodem. Grilovačku dělá i   Red Forman a tak spolu   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

The Invisible Man Returns (1940)

The Invisible Man Returns
Místy zbytečně   komplikované, ale efekty jsou   zde na svůj rok výroby na   jedničku. Dějově to také   ujde, moc hluchoty tu není.   Většinu více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Vedlejší produkt (2024) [TV mini...

Vedlejší produkt
Peter Bebjak pro TV umí, ale   filmy má slabší, kdoví   proč? Vedlejší Produkt je   solidní mini série, která   ukazuje práci kriminalistů   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10