Duben

Komentáře uživatele SSandra

SSandra

SSandra zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 26
1890
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 12.1.2018
Špatné od začátku až do   konce. Viděla jsem první   díl, byl o ničem, navíc   většině postav prostě   nerozumím, ta napůl   maďarština napůl   slovenština přeřvávaná   špatnou hudbou je prostě pro   normálního Čecha   nesrozumitelná a věřím že   i Slováci s ní mají   problém. Námět je   zajímavý, ale chtělo by to   vyměnit postavy za herce a i   režiséra a kameramana za   odborníky.
Císařův pekař a pekařův císař
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 20.12.2016
Naivní, hloupé a poplatné   době. Navíc neustále do   zblbnutí opakované, díky   čemuž se z průměrného   oddechového filmu stal   totální odpad.
Cola, láska, čokoláda (Cola, Candy, Chocolate / Drei kesse Bienen auf den Philippinen)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.7.2013
Film je celkem nenáročná   romantická komedie, která v   mnoha ohledech překonává   dnešní vysokorozpočtové   škváry. Ráda se na něj   čas od času podívám,   zasměju se a vždycky si u   toho říkám, že na takový   ostrov bych měla někdy   vyrazit na dovolenou :-D
Čertoviny
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 22.1.2018
Klasický Troškův odpad,   víc není co dodat. Nechápu   proč se pořád ještě   snaží když zjevně   nedokáže udělat alespoň   průměrný film...
Dempsey a Makepeaceová (Dempsey and Makepeace)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.1.2019
Klasika z osmdesátých let,   která má i dnes své kouzlo.   Drsňák Dempsey a krásná   Makepeace, někdy trochu   zvláštní případy, ale   dívat se na to dá i dnes a   leckterou dnešní tvorbu to i   předčí. Kdysi jsem to   viděla ve slovenštině a ten   dabing byl příšernost,   naštěstí Nova udělala   milionkrát lepší český,   jediné co mi vadí je že i v   posledním dílu si vykají.
Den, kdy se zastavila Země (The Day the Earth Stood Still)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.4.2018
Pěkný film, který mi jen   potvrzuje, že v případě   příletu inteligentních   mimozemšťanů jsou reálné   dvě možnosti:
1.   mimozemšťané budou   útočníci a lidstvo vyhladí   nebo zotročí a protože   budou schopni přiletět z   jiné planety, nebudou mít   lidé šanci.
2.   mimozemšťané budou   přátelští a lidé se   zničí sami, protože je   zelené bezmozky napadnou a   budou zničeni, protože   mimozemšťané, kteří   zvládnou přiletět z jiné   planety, budou technologicky   totálně převyšovat   lidstvo.
Akorát mě   zlobí, že kvůli hloupé   agresivitě zelených   bezmozků budou pykat i   normální lidé jako jsem   já, kteří jsou schopní se   s kýmkoliv domluvit.

Jinak film je   docela fajn, trochu utahaný,   chvílemi nudný, ale má   (alespoň pro mě) jisté   poselství a hloubku.
Drákula: Neznámá legenda (Dracula Untold)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 23.6.2015
Film je celkově špatný,   nelogický a vůbec   neodpovídá legendě o   Draculovi. Tři hvězdy   dávám jen za hudbu a efekty,   ty jsou povedené, jinak je to   odpad.
Holka jako já – příběh Gwen Araujo (A Girl Like Me: The Gwen Araujo Story)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.5.2013
Výborný film o skutečné   události, která skončila   tragicky. Zavraždění mladé   Gwen, která se narodila ve   špatném těle jen proto, že   pár mladých hlupáků se   cítilo být podvedeno.   Doporučuji ke shlédnutí   každému a zvláště lidem,   kteří odsuzují odlišnosti   (LGBT a další). Vysloveně   mě dojal příchod   motorkáře a eskorta lidmi,   kterých se to vlastně vůbec   netýkalo.
Korunní princ
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 26.12.2015
Dobré herecké výkony,   otřesný scénář a   prakticky nulový příběh.   Přišlo mi, že to nemělo   hodinu a půl, ale tři hodiny   nudy.
Kouzelník Žito
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 25.12.2018
Děs a hrůza, nechápu proč   se Česká televize tolik   snaží každý rok uvést   nějakou novou pohádku když   točí takový odpad. Radši   ať to výpalné utratí za   něco co má smysl než a   takové škváry. A nebo lépe   - výpalné zrušit, nemá   smysl a je to jen   legalizovaná krádež.
Mackennovo zlato (Mackenna's Gold)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.12.2016
Klasický western, který   naštěstí v televizi   příliš často nedávají,   takže je neokoukaný a díky   tomu stále kvalitní.
Mary Poppins
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.6.2019
Nejkrásnější pohádka   jaká kdy vznikla citlivě   přeložená do češtiny   (chválím zachování   písniček v originále),   patří podle mě k   základnímu vzdělání.   Julie Andrews a Dick van Dyke   jsou naprosto nepřekonatelní   a celkově jde o film, který   chytne a nepustí ať je   člověk v jakémkoliv věku.
Mary Poppins se vrací (Mary Poppins Returns)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 15.6.2019
Pokračování nádherné   pohádky, které ale kvalit   té původní zdaleka   nedosahuje, navíc ji sráží   špatný český dabing   (mdlý, plochý a ke všemu   jsou přeložené i   písničky). V originále je   to o dvě hvězdy víc.   Bohužel nová Mary Poppins v   podání Emily Blunt zdaleka   nedosahuje kvalit Mary Poppins   v podání Julie Andrews. Ale   i přesto jde k jednu z   nejkrásnějších pohádek.   Uvítala bych, kdyby je občas   hráli na Vánoce v nějaké   české televizi namísto   vyčpělých sto let starých   ohraných vykopávek.
Můj auťák Brouk (Herbie: Fully Loaded)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.7.2016
Žádný zázrak, je mnoho   lepších oddechových filmů,   ale neurazí a hlavně tam   není násilí a potoky krve   jako ve většině   "běžných" filmů.   Vypnout mozek a hoďku a půl   relaxovat, na to je Herbie   fajn :-)
Obr Dobr (The BFG)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 26.12.2016
Nádherná pohádka,   nejlepší, co jsem viděla   minimálně za posledních 15   let. Kam se hrabe ten odpad,   co plodí Česká televize.
Osamělý jezdec (The Lone Ranger)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.7.2013
Film byl hodně povedený,   pobavil kůň ze Skyrimu,   masakr indiánů byl naopak   podle mě zbytečný a   brutální. Johny Depp je   skvělý jako vždycky. Podle   mě zasloužených 70%.   Akorát lituji, že jsem   nešla na dabovanou verzi...
Rogue One: Star Wars Story (Rogue One: A Star Wars Story)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 27.6.2018
Není to takový odpad jako   epizody 7 a 8, ale víc jak   dvě hvězdičky si to   nezaslouží. Kdyby už na   téma Star Wars nic nebylo   natočeno, bude to lepší   než tahle žumpa. A to jsem   si kdysi o epizodě 1 myslela   jak je špatná. V porovnání   s veškerým odpadem   počínaje epizodou 7 je to   špičkový film. Navíc mě   bavil a baví i když je   horší než původní   trilogie. Tohle je ale opravdu   hrozné.
Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti (Miss Peregrine's Home for Peculiar Children)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.1.2018
Film na motivy skvělé   knižní trilogie, který to   bere poněkud hopem, ale je   skvělý. Škoda, že nebyla   natočena celá trilogie,   dokážu si představit jak by   byla ztvárněna diskuse se   Smrťem (Cháronem) ve   třetím dílu. Nicméně   když se oprostím od   knižního příběhu, tak jde   o výborný film, který ale   není příliš vhodný pro   děti. Každopádně jsem   Sirotčinec slečny   Peregrinové viděla zatím   asi čtyřikrát a vždycky se   mi líbil. Od absolutního   hodnocení ho dělí jen   přílišný odklon od knih.
Soudkyně Barbara
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 15.9.2018
Nejhlubší dno žumpy a   totální odpad hraný   špatnými herci. TV Barrandov   je kanál v plném rozsahu a v   plném významu tohoto slova.   Snad není nikdo kdo by tohle   bral vážně a nedejbože to   považoval za právní rady.
Star Trek
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 27.5.2013
Pro nováčky ve světě Star   Treku to nejspíš bude hodně   dobrý film, mě však silně   zklamal. Vizuálně jde o   skvělou podívanou, příběh   je však mizerný a   pravověrné trekkies tak   maximálně naštve. Bojím   se, že pro mě končí Star   Trek filmem Nemesis a   seriálem Enterprise. Tento   nový Star Trek nezachrání   ani setkání   "starého" Spocka s   "novým", ani   "nová" posádka z   původní Enterprise.   Naštěstí je historie   opravdového Star Treku   dostatečně bohatá a než   sjedu všechny seriály a   filmy, můžu začít znova   :-)
Uvidíme, jak bude   vypadat další díl, ale   bojím se, že bude stejně   špatný jako tento první.   Abrams se zkrátka podle mého   názoru vydal špatnou cestou.
Star Trek: Discovery
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 11.4.2020
Tohle se Star Trekem nemá moc   společného. Navíc mít   deset let před Kirkem   modernější technologie? To   je trochu divné. Celkově je   Discovery divný, první dva   díly jsem shlédla a shlédnu   i zbytek, ale obávám se, že   stejně jako u nových filmů   to bude jen jednou a z   povinnosti. Mimochodem jsem   jediná, komu přijdou   Klingoni divní? Worf byl   vysloveně krasavec, Gowron   celkem sympaťák a celkově   jsou Klingoni divocí, ale   docela hezcí a sympatičtí,   ale co je to tady za zrůdy?   Nemají mít čelní hřeben   kvůli nemoci ve 22. století   (Star Trek Enterprise), kterou   se pokoušel vyléčit doktor   Phlox (aby se vysvětlilo   proč v TOS nemají čelní   hřebeny, mělo to trvat asi   200 let) a tady, 10 let před   TOS čelní hřebeny mají?   Prostě divné.
Tajemství dračí pečeti (Viy 2)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 30.5.2022
Kombinace ruska a číny   dává jednu záruku - že   dané dílo bude extrémně   špatné a nezachrání to ani   Jackie Chan a Arnold   Schwarzeneger. Dívat se je   ztráta času.
Zaklínač (The Witcher)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 28.12.2019
Příběh celkem slušně   dodržuje knižní předlohu i   když skáče z minulosti do   současnosti a ten kdo nečetl   knížky asi bude mít trochu   problém pobrat co se kdy   odehrává (v době kdy se   příběh odehrává je   Yennefer něco přes 100 let   takže její výcvik není   současnost a přitom to tak   často působí). Některé   postavy se povedly (Geralt,   Ciri, Myšilov např.), jiné   jsou horší ale dá se na ně   celkem zvyknout (Yennefer,   Triss) a další jsou   vysloveně proti původnímu   příběhu (Istred, Fringila   Vigo). Jinak tedy mi nezbývá   než konstatovat, že doufám,   že současná hyperkorektnost   a snaha nacpat dříve   utlačované lidi všude kde   se dá brzy pomine, v životě   jsem neviděla tolik   černochů v jednom díle,   navíc v díle, kde vůbec   nemají být, resp. dvě   černošky tam jsou   (Zerrikánky) a všichni   ostatní jsou více či méně   bílí (což název Severní   království celkem jasně   evokuje, na severu se melanin   opravdu moc netvoří).   Celkově asi budu trochu za   kacíře, ale původní   polský seriál se mi líbí   mnohem víc i když není   "tak dokonalý" jako   dílo Netflixu. Za co však   má Netflix obrovskou pochvalu   je kvalitní český dabing   okamžitě při uvedení,   takhle to má být. Druhou   sérii však doufám pojmou   trochu jinak, trochu víc   věrněji lore.
Zločiny Velké Prahy
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 16.7.2023
Zvládla jsem tři díly, nuda   nuda, šeď, šeď, je to   ještě horší než obvyklý   český průměr... První   díl byl sice dost nudný, ale   dalo se to, druhý díl byl   ještě nudnější, třetí   se dostal na samé dno a   další už nemám sílu ani   zkoušet. Prostě klasický   český odpad...
Ztracený svět (The Lost World)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 28.8.2017
Seriál mě zaujal svým   námětem, ale je hodně   špatný, pan Doyle se   nejspíše obrací v hrobě,   co za paskvil bylo natočeno.   Navíc je to nuda, nuda a zase   nuda, 45 minut koncentrované   nudy. Shlédla jsem pět   dílů a dál nemám chuť   pokračovat. Je tam spousta   nelogičností a nesmyslů   propojených nudou,   shlédnutí tohoto seriálu je   ztráta času. Dávám tři   hvězdičky za snahu, za   relativně dobré triky a za   předlohu, ale i to je asi   moc.
Živí mrtví (The Walking Dead)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.12.2015
Seriál má výborně   zpracovaný postapokalyptický   svět, kdy všechno funguje,   tak jak má (tedy, jak my se   domníváme, že by to v   postapo světě fungovalo :-)   ). Zombie jsou dokonale   zpracované, pohyb mají   zvládnutý skvěle. Kulisy   aut na dálnici, mrtvé město   a vůbec svět okolo mi silně   připomíná Fallout a je to   opravdu moc povedené včetně   osvětlení, které je   správně...depresivní?   Prostě dokonalé postapo :-)   Příběhy jednotlivých lidí   mají tu správnou hloubku a   velmi dobře tvůrci zvládli   priority odlišné od našeho   světa. Zatím jsem viděla   pár dílů, takže na   absolutní hodnocení to   zatím není, ale jestli se   udrží kvalita, tu desítku   dám.
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190621
Osobností: 698000
Fotografií: 764509
Plakátů: 376916
Obsahů a biografií: 178381
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Neposkvrněná (2024)

Neposkvrněná
Opäť jeden náboženský   horor s tématikou počatia,   ktorý na to spočiatku ide   vcelku dobre, no konečným   vyznením rozdelí divácku   obec na více >

Autor: horribile_dictu | Hodnocení: 7 / 10

Poslední den (1999) [TV epizoda]

Poslední den
Red je poslední den v práci   a tak potom se sejdou s kolegy   v hospodě, kde skončí s   Redem i Eric, Hyde, Fez. Donna   "zlobí" Erica s tím kdy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Bídníci (2018) [TV minisérie]

Bídníci
Cožpak o to, technicky téhle   nové televizní verzi slavné   klasiky nic nechybí i   výprava je určitě velmi   solidní, ale tahle věc   stojí a více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Muž z Toronta (2022)

Muž z Toronta
Zkopírovaná a ukecaná   blbost,takových filmů kde je   jeden ukecaný a druhý   drsňák už tu bylo a tenhle   nijak nepřekvapil spíš byl   nudný a místy byl ten   černoch se svými hláškami   trapný.

Autor: PORTER | Hodnocení: 2 / 10

ONEMANSHOW: The Movie (2023)

ONEMANSHOW: The Movie
!!!ZAHRAJEME SI POSLEDNÍ   HRU!!!

Je to tak, ať už je   to fake nebo ne, je to fakt   originálně natočený a děj   o lásce by mi jindy asi   více >

Autor: hvezdy | Hodnocení: 7 / 10