Duben

Komentáře uživatele geojezek

geojezek

geojezek zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 102
Akta X: Film (The X-Files: Movie)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 1.8.2015
Bacha na cernej maglajs!
Par scen je docela povedenych,   ale proc vetsinou emzaci jsou   nahaty, rvou a snazi se   vsechny zabit? K cemu pak   potrebovali ty lidi? To vi   jenom autor scenare   :-)Nelogicka mista: K   zahlazeni stop je znicen   vybuchem cely dum i s agentem   FBI. Nasledne ty   "stopy" lezi   poklidne v bidne strezene   marnici FBI, kde si je   Scullyova v klidu muze pitvat.   Emzaci prezivali v podzemi ve   forme viru a cekali na sveho   nedobrovolneho hostitele   tisice let. Zrejme z nudy za   tu dobu v jeskyni postavili   obri UFO.
Anakonda (Anaconda)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 1.8.2015
Samotny nazev napovida,
ze pujde o chujovinu. Celkem   hvezdne obsazenou. Jen   anakonda je teda smira. Jon   zase prilis demonicky. Neda se   od toho cekat zazraky a   zazraky se nedostavily.
Bez soucitu (From Paris With Love)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.7.2015
Kde se naucil takhle vyjednavat?
Neomylny pistolnik v akci.   Jeho francouzsky kolega filmu   jenom dodava na lesku.   Travolta se mi tady libil.   Napinave od zacatku do konce.   Neco trosku prepiskle, ale jen   trosku :-)
Bláznivá dovolená (Vacation)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 9.3.2015
Tři hvězdy
vlastně jenom z nostalgie.   Tenhle film je z té série   nejslabší. Kam se hrabe na   Vánoční prázdniny. Slabé   vtípky, slabý děj a ta   mrtvá teta tomu nasadila   korunu.
P.S. opravte v   popisu na   "Griswoldovi". To   tluče do očí.
Bláznivá střela (The Naked Gun: From the Files of Police Squad!)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 11.10.2015
Bejkarna
Poprve v kine jsem byl zahlcen   gagy. Tvurci proste neznaji   miru. Kdyby bylo gagu mene,   pribehu by to jen prospelo.   Skoda.
Bláznivá střela 2 a 1/2: Vůně strachu (The Naked Gun 2 1/2: The Smell of Fear)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 16.6.2015
Obcas se clovek zasmeje
Jenze tvurci to prehani a kdyz   vymackavaji   "humornost" az na   dren, tak uz je to moc. Skoda,   ze neznaji miru. Mohly to byt   dobre komedie. Nejsou.
Blbý a blbější (Dumb and Dumber)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 9.11.2015
Debilni a debilnejsi
Skoda, ze reziser nedokazal   ubrat plyn. Komedie zalozena   na fekalnim humoru a naproste   debilite? Je to s podivem, ale   presto ma film 69%.
Caddyshack
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 30.5.2015
Caddyshack 2 je ok
Divim se, ze po tehle velice   slabe jednicce natocili   slusnou dvojku. Tady jsem se   zasmal jednou. Jinak nuda,   nuda, nuda a sem tam nejaky   kozicky. Zvlast Bill Murray je   silene nudny, dokonce jeste   vic, nez je u nej obvykle.
Catwoman
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 21.4.2015
Halle to slusi,
ale...v Atlasu mraku byla   mnohem lepsi. Tady je to   podivna patlanina bez chuti a   zapachu. Jedine co si vybavim   u slova Catwomen je silena   Michelle Pfeiffer. Takze   evidentne neslo o tenhle film   :-)
Cesta do Indie (A Passage to India)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 13.9.2015
totalni jabcarna
Ve filmu neni jediny normalni   clovek, aneb vem anglicanku do   jeskyne a peklem se ti odmeni.   V podstate 3/4 filmu nevite   ktera bije a na konci   zjistite, ze to nevedel ani   autor. Prvni baba omdliva v   jedne jeskyni. Druha ma   hysterak ve druhe. Co by asi   delaly treba v Koneprusech?
Comeback
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.7.2015
Temer 100%
V dobe vzniku jsem to   nevydejchal...hruza, des! Po   letech jsem nahodou shledl   Zlatou ledvinu a pote i dalsi   dily. Dokonale! Dokonce bych   rekl, ze Slovenska sporitelna   natocila tu trapnou reklamu s   ceskym trempem jako pomstu za   skveleho zlodejskeho strejdu   Horvata. Zacek vubec v   Comebacku exceluje ve vsech   rolich. Dokonce i Matonoha,   ktery jindy vubec hrat neumi a   tady, svete div se, hraje! A   hraje dobre. Jedine co mi tu   vadi, jsou ty umele smichy. Ty   mi ostatne vadi v kazde   komedii.
Conan ničitel (Conan the Destroyer)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.8.2015
Conan byt zly
Film ma uz svoje leta ta je to   na nem videt. Presto se na   Arnolda da koukat. Horsi je to   s Grace Jonesovou. Na co ji   tam angazovali? Hezka neni,   hrat neumi...umi jen rvat :-)
Červený trpaslík - Zpátky na Zemi (Red Dwarf: Back to Earth)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 12.9.2015
Bida, bida, bida
Zalozit film ci serial sam na   sobe, resp. udelat ho jako   dokument, pripadne hledat   sveho vlastniho   tvurce...stejne, jako kdyz se   pul filmu nekomu zda ve snu.   Tady evidentne scenarista   nevedel o cem tocit. A protoze   kazda libra dobra...
Čtyřlístek ve službách krále
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 3.4.2015
Reklamni brak
Ctyrlistek mel rozhodne na   vic. Pominu-li osklivou   "3D" animaci, tak   vsudypritomnou, vlezlou   reklamu uz prominout nemuzu.   Vyrobky vlastne hraji v tomhle   zmatenem pribehu hlavni roli.   Jde o reklamni spoty slepene   chatrnym pribehem Ctyrlistku.   Nelibilo se to ani dceri.   Horsi cesky film je uz snad   jenom Kozi pribeh. Misto   Ctyrlistku si radeji zahrajte   nejakou hru bez televize.
Demolition Man
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.4.2015
Velmi slusna komedie
i kdyz totalni ztrata soukromi   uz se dotyka i nas. Sandra a   Sylvester je fajn dvojka a   treba vyuziti pokutovaciho   stroje jako zdroje toaletniho   papiru pobavilo. Stejne tak   Slyho ucebni pletaci program   :-)
Den poté (The Day After Tomorrow)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 13.9.2015
Efekty pekne
Lec pribeh jako z cervene   knihovny. Tata prejde cele   spojene staty, aby   "zachranil" sveho   synka, ktery sedi v teploucku   mestske knihovny. Logika tu   obcas dostava hodne na frak.   Treba kdyz jdou palit knihy,   ale dreveneho nabytku se ani   nedotknou.   "Majstrstyk" je   scena s francouzskymi turisty.   Policajt nechape co chteji, i   kdyz sedi v zamcenem taxiku po   krk ve vode a topi se. Musi   prijit statecna prekladatelka,   ktera jim pomuze i zachranit   pasy. "Odbornik" na   navigaci presne urci, ze jsou   "severne od   Philadelphie" z podivne   navigace bez mapoveho podkladu   a pak je zavede na sklenenou   strechu. Nejhorsi jsou asi ty   pateticke kecy.
Discopříběh
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.3.2015
Film jde
i kdyz je trosku naivni. Ale   ma to byt v podstate muzikal,   takze za nestarnouci hity   hodnotim vysoko. Navic se   clovek pobavi pri pohledu na   vsudypritomnou trvalou a desne   ohozy. Inu par lidi takhle   opravdu chodilo. Ostatni jen v   dzinove uniforme, kterou   nebylo jednoduche sehnat.   Vzdyt dziny z Tuzexu staly   pulku vyplaty.
Duch (Ghost)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.6.2015
Dnes uz klasika
trosku sice hraje na city, ale   bez toho by to neslo. Zajimava   zapletka, vyborna Whoopi. Ano,   je to dobry film se smutnym   koncem.
Dva a půl chlapa (Two and a Half Men)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 3.4.2015
Dva a pul hvezdicky...
...no vlastne bych dal jednu.   Puritani porad melou o sexu,   nudne scenky   "okorenene" smichem   i pri prostem:   "Ahoj" a vyklepany   Charlie Sheen. Neni duvod to   nevypnout.
Frekvence (Frequency)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.3.2015
Dobre sci-fi
s logickou zapletkou i vtipnym   rozuzlenim. Rad se kouknu i   podruhe. Dokonce i Denise   Quaida tady preziju.
Futurama
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.3.2015
Klasika!
Vymazleny serial, ktery si v   nicem nezada se Simpsonovymi.   Ba co vic-je lepsi. Snad   proto, ze ve sci-fi svete je   vice moznosti, nez v tom   skutecnem. Zatim jsem nenasel   slabsi dil.
Galaxy Quest
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.3.2015
Super komedie
Komedie ze zivota. Vzdyt se   muze stat, ze mirumilovni   emzaci spatne pochopi nase   serialy. Fakt dobry napad s   plejadou skvelych hercu.
Harry Potter a Fénixův řád (Harry Potter and the Order of the Phoenix)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 1.8.2015
Knihu jsem precetl za jednu noc
Lec film je takovy podivny.   Nejaky nemastny-neslany.   Zacatek mi pripomina Nocni   muru z Elm Street a to   politikareni, ktere nasleduje   uz me nejak nebere.
Harry Potter a Princ dvojí krve (Harry Potter and the Half-Blood Prince)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.4.2015
Neni zase tak spatny,
proste jeden z dilu HP. Piti   tekutiny na ostrove je opravdu   dramaticke, az je mi Brumbala   lito. Bohuzel klikate cesty   uskoku v uskocich jsou obcas   uplne nepochopitelne.
Hledá se Nemo (Finding Nemo)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.4.2015
Trosku ufnukane,
ale da se na to koukat.   "Ryba je kamos, ne   zradlo!" mi preslo do   krve. Celkove povedeny animak.   Samozrejme to opet upravuje   vztah otec-syn, se kterym maji   amici evidentne problem a dost   casto ho ve filmech pouzivaji.
Hudson Hawk
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 8.8.2015
Willise mám rád
ale toto?! Příšerná   splácanina bez ladu a skladu.   Je to škoda, mohlo to být   docela dobré. Není. Je to   nejslabší film s Willisem,   který jsem kdy viděl.
Hvězdný prach (Stardust)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 16.6.2015
Hodne nudna fantasy
Dost podobne Zlatemu kompasu,   nebo Hugovi. Clovek se nudi od   zacatku do konce. Tady byla   asi jedna-dve zajimave sceny.   Jinak prumerna sed.
Jack a obři (Jack the Giant Slayer)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 30.8.2015
Dlouhe a nudne
Nudna je i predloha, ale na   tohle se neda koukat. Vydrzel   jsem letmo sledovat dej, ale   obr pojidajici holuby...o moc   vic jsem neunesl.   Megahovadina.
Jezero 3 (Lake Placid 3)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 1.6.2015
Velice slabe
V jezere pry nezije nic   vetsiho nez pstruh a kdokoli   se priblizi ke brehu, tak vidi   krokodyly. Jen serif nepotka   nikdy nic. Krokodyli velci   jako prives a kousance jsou   jako od maleho psa :-)Mizerne   animace, dej i herce vyvazuje   par nahatych holek. Trochu   malo na jeden film. Jo a blbka   Reba...nikdo takovy snad   nemuze existovat...doufam. A   kdyz megakrokodyli sedi pred   dvermi, nastava cas na   materskou rozmluvu syna s   matkou. Jakto zes je krmil? To   je fakt poradna kravina :-D
Jurský svět (Jurassic World)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.6.2015
Akcni pecka
Prijemne prekvapilo.   Rodicovsky sentiment tu   nastesti dostal jen malo   prostoru. O to vic ho dostali   jesteri. Film je urcen i pro   deti a tak jsem tam zaznamenal   jen jeden strikanec krve i   kdyz jesterky hoduji o   stosest. Zrejme pouzivaji   bryndacky. 3D je na urovni   konverze v televizi 2D-3D. To   me moc neohromilo. Samotny   Jursky svet jako atrakce se   tvurcum povedl.
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190577
Osobností: 697870
Fotografií: 764044
Plakátů: 376677
Obsahů a biografií: 178304
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Romantický víkend (1999) [TV epi...

Romantický víkend
Jede se na chatu, ale Kelso se   líbá s jinou holkou a tak ho   tam sebou Jackie nechce, ale   potom jí Kelso chybí. Eric   se dává dohromady více s více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Vánoce (1998) [TV epizoda]

Vánoce
Správně "praštěnej" díl,   jede to vpřed, střídají se   situace a hlášky a scénky   jsou některý mimořádně   povedený, bavěj všichni,   ale super je Kelso hlavně u   kradení stromečku:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Bílý lotos (2021) [TV seriál]

Bílý lotos
Celkem zajímavý počin,   plný osobitých osůbek a   rádoby překvapivých   závěrů (které jsou ale   poměrně dost dobře   předvídatelné). V druhé více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 6 / 10

Alenka v říši divů (1999) [TV fi...

Alenka v říši divů
Chtěl jsem si na stará   kolena rozšířit vědomosti   a poprvé v životě vidět   "nějakou Alenku". No vybral   jsem si toto dílko a čert   ví, více >

Autor: Máša13 | Hodnocení: 5 / 10

Vše, co jste kdy chtěli vědět o ...

Vše, co jste kdy chtěli vědět o vztazích, ale báli jste se (zeptat)
Red Forman prodává v   obchodě, ale ještě nic   neprodal, Kitty ho naučí jak   být milej k zákazníkům a   Eric má nového kamaráda, ze   kterého se vyklube gay,   docela dobrej díl, pár frků   výbornejch.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10