Duben

Komentáře uživatele Paparazzi

Paparazzi

Paparazzi zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Jarda

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 34
22 výstřelů (L'immortel)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.9.2014
Kmotři po francouzsku
Za mě ANO. Tento film měl   všechno, co bych od tohoto   žánru očekával. Dějově   nikde nekulhá, scénář má   hlavu i patu, příjemně   vyvážené a dobře   natočené akční scény   spojené s brnkáním na city   divákům okořeněné lehkým   moralizováním, že i mezi   šmejdy na druhé straně   zákona (i když to je silně   subjektivní pohled) je   dodržovat sliby a přísahy   životu bezpečnější. Na   mě osobně zanechal film   silný dojem, Jean Reno   vynikající.
3Bobule
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.11.2020
Obě předchozí Bobule   stavěli na lehké   odpočinkové komedii plné   humoru a nadsázky. Třetí   Bobulce z toho moc nezbylo...   Od počátku je na všech   strašně vidět, že film je   postižený odcházením pana   Postráneckého, jehož   unavený a nemocný hlas   prochází dějem při   mentorování (krásném a   poučném) své dceři jak   pokračovat   dál...Depresivní, smutnou a   neutěšenou podívanou z   první poloviny rozbíjí až   posledních 15 minut, kdy se   vše v dobré obrátí a   přeci jen tvůrci divákovi   na tváři úsměv vykouzlí.   Beru to jako filmovou poctu   panu Postráneckému, jehož   mám ve veliké úctě a   kvůli jeho roli ve všech   třech filmech pro mě   zůstavají Bobulky milým   pohlazením z Moravských   vinic...nicméně 4 by už asi   pokoušet nikdo neměl.
Argo
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.4.2013
Velmi povedené dílo.   Celkově to mělo atmosféru,   kterou by si asi nikdo   nechtěl prožít na vlastní   kůži, protože je nad slunce   jasné, že kdyby jim to   nevyšlo Ajatoláhové by jim   to na té návsi ošklivě   sečetli. Hodně se mi   líbilo, že to dokázal Ben   natočit bez zbytečného   patosu a tak, že jsem mu tu   atmosféru věřil.
Asterix a Obelix ve službách Jejího Veličenstva (Astérix et Obélix: Au Service de Sa Majeste)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 18.4.2013
Tak tohle se podle mně ze   všech těch dosud   natočených hraných   příběhů povedlo nejméně.   Dost jsem se těšil, protože   tuhle partu galů můžu a v   každém předešlém díle   jsem se bavil. Tady je to   bohužel až na pár   zářivých fórků v suchém   anglickém stylu docela   průšvih.Brát ve vykradeném   zbytky prostě někdy   nestačí. Ale jak   říkám....je to jen můj   názor.
Atlas mraků (Cloud Atlas)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.4.2013
U tohoto díla jsem se trochu   bál. Nejdříve jsem četl   knižní vydání a .... v   polovině jsem to vzdal.   Nedokázal jsem udržet nit   propojení příběhů a   postav. Ale film, to je něco   jiného! Dal jsem si dvojitou   projekci. Poprvé jsem koukal,   splétal a rozplétal děj a   spojoval souvislosti, podruhé   jsem se bavil k tomu všemi   dalšími detaily a určitě   ho dám znovu. Je to opravdu   velké dílo ve svém žánru   a pokud i potřetí po konci   filmu budu mít   "zimomravky" klidně   dám i deset.
Babicovy dobroty
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 18.4.2013
Šílený
Tohle se nedá brát ani jako   show, ani jako parodie. Jenom   když vezmu že talibové   nesejmuli tolik našich   vojáků v Afgánistánu jako   jedno Babicovo   grilování.....
Totální výplod doby a   hodně nepovedený!
Babovřesky
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.4.2013
To co slíbil to dal...nic víc
Mám rád film, seriál, nebo   jen příběh na pár minut a   tak jsem se přidal do této   velké rodiny. A začnu   tímhle   "kontroverzním"   dílkem pana Trošky. Myslím   si, že to co slíbil, to   splnil. Nikomu nic nevnucuje,   jen se snaží   pobavit.Jednoduše, bez   nutnosti hluboce se   zamýšlet, prostě jen tak,   spontánně. A protože jsem   si všiml po pár dnech   promítání šíleného   hodnocení hned jsem se na   film těšil a nezklamal se.   Typický humor pana Trošky,   pár nádherných záběrů   jihočeské domoviny a   příjemně odvyprávěné   "NIC". Kdo čeká   relax a vtípky ve kterých se   dá najít spousta sebereflexe   ten si film užije, ostatní -   myslím si - podle   momentální nálady v jaké   do kina přijdou. A co se   týče toho slabého   hodnocení z počátku.....   vím o lidech, kteří se k   filmu vyjádřili jen po   zhlédnutí upoutávek a to   řekněme si upřímně není   fér k žádnému filmu.
Bitevní loď (Battleship)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.4.2013
Je třeba vědět na co se jde   koukat! Vypnout mozek, zapnout   prostorový zvuk, namíchat si   chilli, narazit soudek piva a   nechat se unášet akcí ve   své nejhrubší podobě.   Triky jsou alfou omegou téhle   pro oči super podívané. A   jsou bomba. Nic víc, ale ani   nic míň.
Bobule
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.4.2013
Milá, veskrze česká   (moravská) komedie   podpořená moravskými   panoramaty a příjemným   výkonem mladých herců. Tu a   tam, když na mě padne splín   ze všech těch katastrof a   humusu dnů všedních a   každodenních si toto dílko   pouštím - v kombinaci s   dvojčičkou nějakého   lahodného moravského   perfektní relaxace.
Bratrstvo neohrožených (Band Of Brothers)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.4.2013
Absolutorium! Perfektně   zpracované a do detailu   rozebrané inferno generace,   která chtěla zastavit nácky   a tak trochu si to musela   rozdat i sama se sebou. Reál   až mrazí.....
Broučci
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.4.2013
Malé brouččí desatero,   podle kterého žít bylo by   na světě krásně.   Pohlazení na duši a   smysluplné pro dětičky.
Byl jednou jeden král
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.4.2013
Miluji český jazyk v   podání pánů Wericha a   Buriana. To co v této   pohádce předvedli s rodným   jazykem vyloženě hladí   duši. Díky
Čertoviny
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 25.6.2018
Další zoufale ukňouraná,   infantilní pohádka plná   stupidních textů, které ani   herci vysokých formátů   českého filmu prostě   nezachrání.
Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny (Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.11.2018
Doplním wena:
-   vysvětlování ano, neboť je   dle otevřeného konce jasné,   že tato sága má opět   velký potenciál nás ještě   hodně dlouho bavit..
Skvělý film... doba   před HP byla stejně   zajímavá a plná   dobrodružství jako za něj   :-). Herci z prvního filmu   opět výborní a skvělí   Johny Depp a Jude Law to   podtrhují.
Hobit: Neočekávaná cesta (The Hobbit: An Unexpected Journey)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.4.2013
Je těžké být úplně   objektivní, neboť Hobit,   jakožto celá sága Prstenů   je mojí srdeční   záležitostí, ale přece jen   se přidám k těm několika   fanouškům, kteří tento   film hodnotili nejvýše.   Tvůrci vzali knihu, podle té   zpracovali scénář a   protože si myslím, že kniha   je dokonalá, tak ten   perfektní scénář   kopírující knihu se všemi   detaily a vypravěčskými   zákoutími, které mimochodem   někteří hodnotí jako   hluchá místa bez   "děje", se v tom   komplexním pojetí příběhu   krásně spojí a zanechá s   odstupem v lidech ten pocit   jako by se všemi těmi   trpaslíky a Hobity tím   krajem prošly. Kdo rád tento   styl a filmový žánr, pro   toho se v HOBITOVI nabízí   jeden z nemnoha vrcholů.
Jedna ruka netleská
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.4.2013
Vyborná záležitost! Koncert   hereckých es jako jsou   Trojan, Macháček, ale i   famózně zahraný stárnoucí   homosexuál v podání pana   Třísky. Film nabitý   hláškami a černým drsným   humorem. No a scéna kdy pan   Trojan pronáší projev v   parodii vůdce - až mrazí,   ale chápu, že romantické   povahy tento kus   neocení......
Jiný život (Another Life)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 19.11.2019
Promrhaný potenciál
Jen těžko se mi hledají   slova která by dokázala   vystihnout tento počin. V   polovině série jsem měl   jasno, paskvil, druhá půlka   to trošku pozvedla, aby   závěr 1 série opět sklouzl   do zatracení..
Těšil   jsem se na zajímavě   zpracovaný námět s velmi   dobrým rozpočtem, ale triky   a slušné efekty v tomto   případě jen zuby nehty   drží seriál koukatelný.   Stupidní pitvoření se Katee   Sackhoff, která mohla být   tahounem, je chvílemi až   protivné, dialogy snad psal   vyhozený scénárista z   neúspěšné telenovely,   scenář potom absolutní   diletant, který nebere v   potaz ani nejzákladnější   zákony robotiky a pobytu ve   vesmíru, no a hudbu dělal   nejspíš někdo, komu v roce   1990 na poslední diskotéce   provedli lobotomii, takže   poslední zapamatovaný rytmus   lepí na vše co se před   kamerou děje. Upřímně   hudbu považuji za největší   průšvih podtrhující   těžce prohospodařený   potenciál, který námět   měl.
Sérii jsem   dokoukal celou, neboť   zvědavost zvítězila, byť   byly části děje, které   bych raději neviděl.

3,5 * za námět.
Muži v černém 3 (Men in Black III)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 13.4.2013
No jo, no. Někdy je holt   méně více. V prvním díle   dokonale vybrakované nápady   na výtečnou komedii, ve   druhém posbírané drobečky,   které odpadly od jedničky a   tady bohužel pokus   přivydělat si na slávě   starších dílů.Triky super,   příjemná kamera, výborný   kostýmy. To je ta lepší   půlka, ale děj se dal   bohužel odehrát za 40 minut,   ostatní jen takové trošku   bezduché a marně sebe sama   parodující natahování   stopáže. Škoda.
Neviditelní
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.9.2014
Jo, tak to se povedlo.
Celá plejáda skvělých   herců v rozumném,   neotřelém a vtipném   seriálu. Tohle já beru, ta   ironie dnešní doby s   nadsázkou a vtipným   komentářem   "oficiálního   zpravodajství" nemají   chybu.
Okresní přebor – Poslední zápas Pepika Hnátka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.4.2013
Podle mě velmi důstojné   ukončení seriálu jeho   předehrou. Seriál je pro   své fandy kultovní   záležitost (Psojedy....Ty   vole, Psojedy!) ale i film má   co nabídnout. A pan Krobot   jako starý neurotik Hnátek   tomu dal třetí rozměr!   Nicméně věřím, že bude   mít i dost zklamaných   diváků. Nedáš seriál,   film bude poloviční.
Oui, šéfe! (Comme un chef)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.9.2014
Pro deštivé odpoledne ideální
Taková klasika. Na toto téma   se dá točit vagón filmů a   pokud se k tomu sejde rozumný   režisér, slušný scénář   a perfektní Jean Reno, je to   přece jen záruka určité   kvality, kterou nemůže   naštěstí zcela srazit ani   to, že se jedná o stále se   dokola opakující a značně   dopředu odhadnutelné klišé   v ději. Za mě celkem   povedená komedie pro klidné   odpoledne, kdy třeba počasí   nedovolí lepší program s   nadprůměrným výkonem obou   herců v hlavních rolích.
Pasažéři (Passengers)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.11.2017
No helemese :-)
Po perfektních, temných   Příchozích další dílko z   fantazírujících per   tvůrců...
Příjemná, milá   pohodovka, chytře vymyšlená   a skvěle natočená.
Dilema Adama pořídit si   na zbytek života Evu za cenu   která by nejednomu klaďasovi   sežrala svědomí fikaně   využité.
Nezbývá   než doporučit. Milovníci   sci fi myslím neprohloupí.   Ostatní neurazí.
Princezna zakletá v čase
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.1.2021
Výborná fantazy pohádka z českých rukou
Využil jsem možnost   placeného on-line   promítání (skvělý   nápad-konečně) a pohádka,   či spáše fantasy příběh,   mě vážně hodně bavil.   Výborný spád, parádní   dialogy, trikově hodně   dobré. Pro mě milé   překvapení, dobře   natočená fantasy!
Probudím se včera
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.4.2013
Laskavá, inteligentní   komedie. Povedené od A po Z a   to co Jiřímu Mádlovi   našroubovala kostymérka na   hlavu.... to nemá chybu!! Jen   víc takových českých   počinů!
Prometheus
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.4.2013
Ridley Scott vybrakoval svoje   filmy, ale s takovou bravurou,   že jsem mu to věřil.   Celkově se mi film líbil, je   to prostě poctivý Scott, ale   to co mi provedl nakonec, tím   mě dostal! Proto 9 a určitě   to dám ještě jednou.
Příchozí (Arrival)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.11.2017
Tak to má vypadat...
Perfektně natočená iluze o   tom, že naše žabomyší   pře mezi národy žijícími   na jedné maličké zemičce   při globální nabídce   posunout se na miliardy   světelných let kupředu jako   lidstvo, může zmizet v   jediné vteřině nepochopení   a nechuti komunikovat   společně.
Film,   který je přesně tím čím   se prezentuje....
Proto   bude mít "trojky",   ale přes sedmdesát procent   :-)
Přišel jsem,   viděl jsem a říkám ....jo!
RoboCop
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 31.10.2014
Jaj
Tak jsem si říkal, že   technologický pokrok od   natočení první verze   raketově pokročil, námět   slušný a tak bude nač   koukat. No ...... nebylo. Tedy   ne že by to byl úplný   propadák, to chraň velký   Manitů, ale .... prostě jsem   pořád čekal až se to   pořádně rozjede a .... ono   se to nerozjelo. Škoda,   nicméně Velký Gary to byl   koncert, to se musí nechat!   Jeho zásluha že film je tam,   kde je.
Válečný kůň (War Horse)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.4.2013
Podle mě perfektně   zvládnutý návrat k   vyprávěnému příběhu.   Toto se skutečně povedlo.   Až bude venku zuřit nějaký   nečas, uvařte si kafe,   zachumlejte se do deky a   nechte se pohladit   vyprávěním o jednom   zvláštním koníkovi a jeho   lidských přátelích.
Vinaři
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.9.2014
Postupné ano
Začátek po megareklamním   šílenství byl takový   ostýchavý,   nemastný-neslaný, druhý   díl nádherná vložka z   Kladenského působení   scénaristů a třetí díl   už typická paráda lidí,   kteří dělají tento druh   humoru dlouho a dobře. To už   jsem se vyloženě bavil.   Milí Moravští přátelé,   máte krásný kus země,   máte vynikající víno,   klobásky, zelí ..... mějte   i nadhled. Takovou reklamu, s   úsměvem a vtipem ....   "koza se nikdy nemýlí,   jen si z nás občas dělá   prdel" :-)))) Jen tak   dál a klidně přidám i   desátou ....
Zachraňte vojína Ryana (Saving Private Ryan)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.4.2013
S trochou nadsázky   "pilotní díl" k   seriálu Bratrstvo   neohrožených. Skutečný   příběh skutečných lidí   ve skutečné době. Kdo se o   tuto dobu trošku víc   zajímá ví, či tuší, že   reálněji už to natočit asi   nešlo. A ten tolik   kritizovaný typicky americký   patos? Oni takoví prostě   jsou. A nám nezbývá než to   přimout jako fakt.

TV Program

ČT1 - 168 hodin (2006) [TV pořad]

10:00 - 10:35

31 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - Věčný Egypt

10:15 - 11:10

16 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

NOVA - Iveta (2022) [TV minisérie]

09:35 - 10:55

56 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

10:30 - 11:30

1 minut již uběhlo
59 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190621
Osobností: 698000
Fotografií: 764509
Plakátů: 376916
Obsahů a biografií: 178381
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Neposkvrněná (2024)

Neposkvrněná
Opäť jeden náboženský   horor s tématikou počatia,   ktorý na to spočiatku ide   vcelku dobre, no konečným   vyznením rozdelí divácku   obec na více >

Autor: horribile_dictu | Hodnocení: 7 / 10

Poslední den (1999) [TV epizoda]

Poslední den
Red je poslední den v práci   a tak potom se sejdou s kolegy   v hospodě, kde skončí s   Redem i Eric, Hyde, Fez. Donna   "zlobí" Erica s tím kdy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Bídníci (2018) [TV minisérie]

Bídníci
Cožpak o to, technicky téhle   nové televizní verzi slavné   klasiky nic nechybí i   výprava je určitě velmi   solidní, ale tahle věc   stojí a více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Muž z Toronta (2022)

Muž z Toronta
Zkopírovaná a ukecaná   blbost,takových filmů kde je   jeden ukecaný a druhý   drsňák už tu bylo a tenhle   nijak nepřekvapil spíš byl   nudný a místy byl ten   černoch se svými hláškami   trapný.

Autor: PORTER | Hodnocení: 2 / 10

ONEMANSHOW: The Movie (2023)

ONEMANSHOW: The Movie
!!!ZAHRAJEME SI POSLEDNÍ   HRU!!!

Je to tak, ať už je   to fake nebo ne, je to fakt   originálně natočený a děj   o lásce by mi jindy asi   více >

Autor: hvezdy | Hodnocení: 7 / 10