Duben

Komentáře uživatele DejnaDee

DejnaDee

DejnaDee zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 34
Amadeus
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.11.2010
Amadeus
Tenkrát jsem poprvé v   životě zažila v kině tu   atmosferu, kdy po skončení   filmu obecenstvo vstalo a ve   stoje tleskalo. Bylo to   úžasné a dojemné   zároveň, pro mne tehdy   naprosto nečekané, ale   zároveň obrovsky   fascinující. Mozartova   hudba mě v ten okamžik   naprosto uchvátila a   oslovila.
Anděl Páně
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.11.2010
Petronel a Uriáš
Krásná česká pohádka s   výborným hereckým   obsazením, byl to pro mne   velký zážitek, který mi   dodal krásnou vánoční   pohodu.
Božský Bruce (Bruce Almighty)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.11.2010
Božský Jim Carrey
Já jsem se bavila. Jak   nemusím Jima Carreye tak tady   se mi fakt líbil. A Morgan   Freeman jako Pán Bůh, to   nemělo chybu!
Byl jednou jeden...  život (Il était une fois... la vie)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.11.2010
Je to nádherně a   promyšleně udělané, pro   děti ideální na pochopení   jak funguje náš lidský   organismus.
Čarodějův učeň (The Sorcerer's Apprentice)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 27.9.2014
Pěkné triky
Tento film mě zrovna dvakrát   nenadchl, přesto, že jsem se   na něj těšila. Trikově   vělice zdařilé, herecké   obsazení tak na půl. A.   Molina coby záporát byl   dobrý, podlost z něj   čišela. N. Cage coby   klaďák opět nezklamal,   zahrál to parádně. Kdo se   mi ale vůbec nelíbil byl J.   Baruchel. Jeho výkon mi   přišel hodně   nepřesvědčivý, místy   naprosto zoufalý a dost   přehrávající. Prostě jsem   mu vůbec nic nevěřila.
Ďáblova slza (The Devil's Teardrop)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 23.9.2014
Ďáblova slza
Hm, hm, tak kniha byla   výborná, četla jsem ji   jedním, bylo to napínavé,   dobře napsané. Film pro mne   byl nudný a nebavil mě.   Nemělo to šmrnc.
Den šakala (The Day of the Jackal)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.9.2014
ŠAKAL
Tak mě se to líbilo, vůbec   mi to nepřišlo nudné,   rozvláčné. Mělo to vše co   to mít mělo. Bylo to   napínavé, poutavé a to vše   ještě podržené výbornými   hereckémi výkony, zvláště   Edwarda Foxe v roli Šakala.
Dnes neumírej (Die Another Day)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.11.2010
Bond - Brosnan
Bondovky mám vcelku ráda,   nejraději se Seanem Connerym   bondovky s Piercem Brosnanem,   ale stojí především na   jeho charizma, protože se už   pomalu stávají spíše   Science fiction. Je zde hodně   zajímavých efektů, plno   šílených zbraní,   bláznivé honičky, ale i   hodně nereálnosti a   nesmyslů. Tato bondovka tím   přímo přetéká. Musím,   ale pozvednout skvělé   herecké obsazení - Pierce   Brosnan je úžásný jako   vždy, Halle Berry je sexy a   Toby Stephen je přímo   ukázkový zloduch.
Dobrý voják Švejk
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.11.2010
Rudolf Hrušínský nejlepší Švejk
Neznám předešlá   zpracování Haškova románu,   ale tento film z roku 1956 pod   režijním vedením Karla   Steklého s excelentním   Rudolfem Hrušínským v   hlavní roli a dalších   výtečných herců té doby,   je pro mne naprosto   nepřekonatelný! Jiného   představitele Švejka si už   ani nedovedu představit.
Dokonalá bouře (The Perfect Storm)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 25.11.2010
výborné herecké výkony
Od Dokonalé bouře jsem   očekávala mnohem víc, než   co jsem shlédla. Nějak jsem   se nemohla prokousat dějem a   do filmu se vcítit, Dokoukala   jsem ho jen díky skvělému   hereckému obsazení George   Clooneyho a Marka Wahlberga,   kteří celý film táhli na   svých bedrech. Jen díky   jejich hereckému umění   dávám 70%.
Dokonalá vražda (A Perfect Murder)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.11.2010
Napínavé...
Film byl napínavý, mělo to   děj i zápletky a až do   konce nebylo patrné jak to   všechno vlastně dopadne.   Trio hlavních hrdinů sedělo   i co do výběru herců k   jednotlivých postavách a ani   David Suchet v roli   vyšetřovatele se neztratil.
Dr. House (House M.D.)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.11.2007
Vůbec nejsem seriálová   divačka, ale Dr. House nemá   chybu! Jeho sarkasmus,   arogance, cynismus, ironie,   drsný humor, a především   jeho diagnostická genialita   ve spojení s atraktivním   prostředím nemocnice jsou   prostě úžasné.
Firewall
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 28.9.2014
Díky Harrisonu Fordovi bylo   velké očekávání, ale   musím přiznat, že mě to   nijak zvlášť nenadchlo, i   když ani až tak moc   nezklamalo. Dávám za tři   hvězdičky, takový průměr   nic víc nic míň.
Hon na ponorku (The Hunt for Red October)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.10.2014
Napínavý, poutavý, dobře   natočený film, který Vás   přikove do křesel. Celé to   podrhuje nádherná hudba a   hlavně skvělé herecké   výkony, kterým dominuje Sean   Connery.
Kladivo na čarodějnice
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.11.2010
Silně deprimující...
Mistrovsky zpracované téma,   film je velice tvrdou a drsnou   výpovědí na tehdejší dobu   bezbřehé moci inkvizice,   proti které nebylo   odvolání. Je to kruté,   drsné a derpimující   zároveň.
Legenda o Zorrovi (The Legend of Zorro)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.11.2010
Jednička byla jasně lepší,   tady už to prostě není ono.   Je to takové bezduché,   místy hodně nudné,   zdlouhavé scény. Herecké   obsazení nezklamalo, to asi   nejvíce film drží.
Lucy
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 13.11.2014
Pro mne ač nejsem vyznavačka   sci-fi filmů to bylo právě   téma, které se mi zdálo   více než zajímavé, které   mě přesvědčilo se na film   podívat. Lidský mozek je   stále obrovskou neznámou a   tak byl námět skutečně   lákavý. Film se mi docela   líbil asi tak do poloviny.   Mělo to napětí i akci a   určitě se stoprocentně dalo   stavět na zajímavé   myšlence. Akční scény byly   pro mne sice už trochu na   hraně, ale děj byl   napínavý, svým způsobem i   chytlavý. Ale ten konec, ten   konec byl pro mne velkým   zklamáním, tak nějak   matrixový a to mne vůbec   nenadhlo. Herecké obsazení   bylo více než dobré,   nebojím se říci výborné.   Scarlett Johanssonová byla ve   své roli přesvědčivá a   Morgan Freeman byl opět   naprosto okouzlující.   Nemyslím, že by to byl   propadák, ale skvost to   rozhodně není.
Past (Entrapment)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.11.2010
Sean versus Catherine
Pohodový film s mým   oblíbeným hercem Seanem   Connerym. Jeho charizma je   úžasné a ve spojení s   krásnou Catherine   Zeta-Jonesovou působí velmi   pozitivně. Děj má spád i   zápletky a přestože jsou   oba hlavní aktéři   zlodějíčkové, nemůžete   jim nefandit.
Peklo (In Hell)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 26.11.2010
Nejlepší film Jeana-Claude   Van Damma, to bezesporu   určitě je. Hodně drsné i   kruté, ale nakonec s jakýmsi   happyendem, povedeným   útěkem z tohoto pekla.
Poklad na Stříbrném jezeře (Der Schatz im Silbersee)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.9.2014
Indiánky
Všechny indiánky s Vinetouem   jsou filmy mého dětství.   Tenkrát jsme my děti seděly   přikovány do křesel a   prožívaly nádherná   dobrodružství spolu s   našimi hrdiny. V našich   dětských očích to bylo   naprosto fantastické a   úchvatné. Dnes na to   samozřejmě pohlížím s   nadhledem, ale své kouzlo to   neztratilo ani po tolika   letech a já se ráda vracím,   alespoň na chvíli, do těch   bezstratostných a   báječných let mého   dětství.
Pulp Fiction - Historky z podsvětí (Pulp Fiction)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 25.11.2010
Tak tento film mě vůbec   neoslovil. Nechápu jak může   mít tak kladnou kritiku a tak   vysoké hodnocení! Násilí a   sprostota, které se v něm   vyskytují mě hodně   znechutila, takže jsem film   nedokoukala, a přiznám se,   že už se k němu asi   nevrátím.
S ledovým klidem (The Cold Light of Day)
 
Přidáno: 28.9.2014
Nuda
Pro mne nejhorší akční   film co jsem viděla.   Nejzajímavější asi bylo   herecké obsazení - W. Bruce,   H. Cavill a S. Weaver -   slibovalo zajímavou   podívanou, ale v té zpleti   primitivnosti, naivity a   celkově pojatého   zpracování veškerá tato   pozitiva vyšuměla do   ztracena.
Simpsonovi (The Simpsons)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.11.2010
Nějak mě to nebere, tak jak   by asi mělo... i když musím   ocenit český dabing, ten se   mě prostě libí...
Skála (The Rock)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.11.2010
Neúnavný Connery
Skvěle natočený akční   film s ještě skvělejšími   hereckými výkony (Sean   Connery, Nikolas Cage a Ed   Harris) Kvalitu filmu podrhuje   i velice působivá a   podmanivá hudba (Hans Zimmer   ). Pro mně je tento film   stoprocentní jednička v   akčních filmech.
Šaman (Medicine Man)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.1.2008
Jeden z mých   nejoblíbenějších filmů se   Seanem. Ten je tu v roztrhané   košili a špinavých   kalhotách stejně   charismatický a velice   přitažlivý jako kdyby byl   ve smokingu. Nápaditý děj   odehrávající se v   nádherné přírodě   Amazonských deštných   pralesů nám nenápadně   podsouvá, že bychom se měli   ke své matičce Zemi přeci   jen začít chovat rozumněji   a s láskou a ne jen od ní   brát a ničit. Navíc   příběh o nalezení léku na   největší "mor" 20   století a zároveň jeho   ztracení je i velice   dojemný.
Škola základ života
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.11.2010
Moc milý filmeček ze   studentského prostředí,   skvělá plejáda našich   herců, povedené hlášky, to   vše z tohoto filmu dělá   příjemné pobavení a   zavzpomínání si na již   nevratná léta ve školních   lavicích...
Taková normální rodinka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.11.2010
Nezapomenutelná Dana Medřická
Nezapomenutelná role Dany   Medřické, která tu   skutečně exceluje, s   radostí kouknu pokaždé kdy   se seriál vysílá.
Tři oříšky pro Popelku
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.11.2010
Nejkrásnější Popelka
Jedna z nejhezcích filmových   pohádek, která byla kdy u   nás natočena. A nádherná   Libuška Šafránková v roli   Popelky byla naprosto   okouzlicící a úchvatná.
Útok na ponorku (Crash Dive)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 26.9.2014
Trhák to není
Akční filmy mám celkem   ráda. Tento mě však   nenadchl, pravda je, že ani   neurazil, ale opravdu nijak   zvlášť neoslovil. Film byl   takový zvláštně   poskládaný, fadní, místy   hluchý a hlavně silně po   americku uvědomělý -   "tati oni Tvou pomoc   potřebují, nemůžeš říci   ne!" Při tomhle jsem   šla do kolen, toto prohlásí   osmiletý kluk, který právě   přišel o matku?! No to mě   podrž, to mi hlava nebere. V   tomto filmu jsem byla   zvědavá hlavně na M.   Dudikoffa, ale je zřejmé,   že jeho hvězdná sláva je   ta tam.
Vesničko má, středisková
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.11.2010
Česká klasika...
Naprosto jasná česká   klasika s nápaditým a   typicky českým humorem a   podmanivým pohledem na   českou krajinu, které ve   filmu vytváří velice   příjemnou atmosféru.   Právem patří do Zlatého   fondu české kinematografie

TV Program

ČT1 - Čarodějův učeň (1989) [TV hra]

09:00 - 10:05

56 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

ČT2 - Planeta pokladů

09:25 - 10:20

31 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

NOVA - Jedna rodina (2023) [TV seriál...

09:25 - 10:40

31 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

Prima - Polda (2016) [TV seriál]

09:20 - 10:30

36 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190606
Osobností: 697951
Fotografií: 764381
Plakátů: 376832
Obsahů a biografií: 178347
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Legenda o vraždícím strašákovi (...

Legenda o vraždícím strašákovi
Vražedných bubáků je   stále málo, a tak nám   tvůrci ze SyFy naservírovali   dalšího. Takže obyčejný   televizní film navíc s   dějem více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 4 / 10

Meč (2024) [TV epizoda]

Meč
Ukecanější a nudnější   díl, akce málo a celkově   zas trapný scény jak zbraně   běžný armády na příšery   nefungují, přitom Sparťané   mají více >

Autor: FLA | Hodnocení: 5 / 10

Kapitán Fracasse (1961)

Kapitán Fracasse
Pěkná francouzská   historická romantika s   nezbytnou dávkou   dobrodružnosti a krásnou   výpravou. Typický film pro   Jeana Maraise v roli více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Svatyně (2022) [TV epizoda]

Svatyně
Pustil jsem se do sledování   druhé série seriálu HALO,   ačkoliv první řada byla pro   mně spíš lehký   nadprůměr. První díl   druhé série se více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Školní ples (1999) [TV epizoda]

Školní ples
Tenhle díl byl dle mého   spíše méně vtipný a o   něco vážnější. Blíží   se školní ples, Eric jde s   Donnou, Fez plánuje tanečky   a více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10