Duben

Komentáře uživatele katule

katule

katule zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 17
3:15 zemřeš (The Amityville Horror)
 
Přidáno: 9.4.2007
No nevím co o tomhle výtvoru   napsat, ale určitě si nebudu   kupovat dům s takovouto   minulostí-měla bych určitě   špatný pocit.
Babička
 
Přidáno: 9.4.2007
Tohle je snad ten nejlepší   československý film, co byl   kdy natočen. Příběh o   lidech, kteří žili v době,   kdy si každý pomáhal,   všichni se měli rádi a   neubližovali si tak, jako je   tomu dnes. A hlavně příběh   o pro mě nesmrtelné   babičce. Kolik rad a   moudrých řečí baička   sdělila své vnučce Barunce   i všem ostatním lidem v   jejím okolí. Pro je to film   číslo jedna.
Harry Potter a Ohnivý pohár (Harry Potter and the Goblet of Fire)
 
Přidáno: 9.4.2007
Podle mě se tento díl   chlapce s jizvou vůbec   nepodobá svým předešlým.   Je zde spousta výborných   triků a taky už to není jen   pohádka pro zamilované   holčičky.
Jezero (Lake Placid)
 
Přidáno: 9.4.2007
Jediné co tenhle film měl   bezchybného byl humor, jímž   byl ztvárněn. Proto   nechápu, jak se mohli takoví   výborní hereci jako Bill   Pullman, Bridget Fonda a   Oliver Platt nechat do   takovýho propadáku   zatáhnout. Možná, že si   chtěli jen tak zašpásovat v   naprosto pro lidstvo   zbytečném filmu.
Kytice
 
Přidáno: 9.4.2007
Co dodat... skvělé   provedení, výborní herci a   naprosto vynikající herecké   výkony. Lepší to už být   nemohlo.
Lost Highway
 
Přidáno: 9.4.2007
Tak tohle je teda film, který   snad ani nejde pochopit. No   alespoň já jsem ho moc   nepochopila, možná, že   někdo jiný bude mít víc   štěstí. Každopádně   nelituji těch pár chvil,   které jsem obětovala na to,   abych se na něj podívala.
Madagaskar (Madagascar)
 
Přidáno: 9.4.2007
Zdá se mi to nebo je v   poslední době natáčeno   čím dál více animovaných   filmů.. I když je Madagaskar   asi dvacátý animovaný film   co jsem viděla, příjemně   mě překvapil. Je to opravdu   pohodový a vtipný filmeček   o přátelství a nekonečném   dobrodružství..
Nenávist (The Grudge)
 
Přidáno: 9.4.2007
jj
Dobrý horor, u kterého vám   zaručeně bude běhat mráz   po zádech.
Nezvratný osud (Final Destination)
 
Přidáno: 9.4.2007
..
Parádní film s dobrou   zápletkou..
Nezvratný osud 2 (Final Destination 2)
 
Přidáno: 9.4.2007
2. díl
Jak to většinou bývá,   pokračování některých   filmů jsou většinou o   poznání horší než jejich   první díly. V tomto   případě to není až   taková katastrofa jako u   jiných filmů ale už to   není ono.
Nezvratný osud 3 (Cheating Death: Final Destination 3)
 
Přidáno: 9.4.2007
Podle mě je toto třetí   pokračování o chlup lepší   než to druhé, každopádně   když někdo natočí tři   filmy se stejnou zápletkou je   to už trochu nuda. Doufám,   že nás nečeká ještě   čtverka..
Samotář v Seattlu (Sleepless In Seattle)
 
Přidáno: 9.4.2007
Slaďák
Další z početných   amerických slaďáků. Ale   proč ne těch není nikdy   dost, teda pokud jim nechybí   smysl pro humor a chvíle   citového napětí, což   tomuhle filmu rozhodně   neschází.
Shrek
 
Přidáno: 9.4.2007
Jeden protivný, zelený   zlobr, který chce zachránit   svou bažinu. Na cestě   potkáv¨á svého v budoucnu   nejlepšího kamaráda oslíka   a jedinou lásku. Tomuhle   filmu nechybí humor, romntika   ani chvíle napětí. Je to   filmeček pro celou rodinu k   sobotnímu obědu.
Shrek 2
 
Přidáno: 9.4.2007
Druhé díly kreslených   pohádek by se vážně   neměli točit. Některé   zkazí pointu těch první   stejně jako v tomto   případě.
Šifra mistra Leonarda (The Da Vinci Code)
 
Přidáno: 9.4.2007
Velice povedený film o jedné   z mnoha verzí ježíšova   utrpení. Ať si kritici   říkají co chtějí film se   vyvedl.
Šílenci na prknech (Out Cold)
 
Přidáno: 9.4.2007
Komoška
Suprová komoška!! Ne že   byste se při jeho sledování   váleli smíchy, ale o zábavu   v něm určitě není nouze..
Opravdu nářezovej horor,   při kterým se dá   dostatečně bát. Jsou ale i   lepší filmy, ale na druho   stranu tenhle je podle   skutečnosti!!!
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190690
Osobností: 698201
Fotografií: 765204
Plakátů: 377360
Obsahů a biografií: 178512
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Recept na rozloučenou (1989) [TV...

Recept na rozloučenou
Klasické staršie spracovanie   kriminálky. Scenár bol   trochu komplikovaný, avšak   film bol herecky kvalitne   obsadený. Záver filmu bol   neočakávaný.

Autor: Nasudr | Hodnocení: 7 / 10

Kam letíš, letadlo? (1989) [TV i...

Kam letíš, letadlo?
Ve své době jistě žhavě   současná a adresná věc,   jako většina všeho, co kdy   napsal Josef Klíma, ale dnes   už to obsahově hodně   vyvanulo více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Jackie balí Hyda (2000) [TV epiz...

Jackie balí Hyda
Velmi slušnej díl, Bob   Pinciotti dělá grilovačku,   ale na rozloučenou se svým   obchodem. Grilovačku dělá i   Red Forman a tak spolu   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

The Invisible Man Returns (1940)

The Invisible Man Returns
Místy zbytečně   komplikované, ale efekty jsou   zde na svůj rok výroby na   jedničku. Dějově to také   ujde, moc hluchoty tu není.   Většinu více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Vedlejší produkt (2024) [TV mini...

Vedlejší produkt
Peter Bebjak pro TV umí, ale   filmy má slabší, kdoví   proč? Vedlejší Produkt je   solidní mini série, která   ukazuje práci kriminalistů   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10