Duben

Komentáře uživatele johny4

johny4

johny4 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 6
Doktor Martin
 
Přidáno: 26.9.2016
V nejlepším se má přestat.
První série byla výborná i   dobře hraná. Ovšem   pokračovat se již zřejmě   nemělo, druhá část je   daleko slabší. Zdá se, že   autorovi či scénáristovi   poněkud docházely nápady   či fantazie. Prostě již to   není ono.
Lída Baarová
 
Přidáno: 15.7.2023
Lída Baarová,
Hezký film, žel z konce   filmu vytvořil pan režisér   paskvil, patrně potřeboval   daramatický konec a natočil   nesmysl. Lída Baarová   nestála před soudem a nebyla   odsouzena, nestála pod   šibenící a samozřejm   nedostala ani žádnou milost.   Baarová byla sice   vyšetřována, ale pak   propuštěna s tím, že v   době ohrožení republiky se   ničeho nedopustila. Pan   režisér Renč by se měl   věnovat jiným   tématů,jestliže nechce   dodržet historii.
Mladé víno
 
Přidáno: 9.4.2017
Mladé víno,
Nesouhlasil bych s autorem,   který říká, že to byl   opět koncert Vladimíra   Menšíka. V tomto díle bylo   na Menšíkovi hodně   znát,že je nemocen. Tak lze   říci, že to byl   především herecký koncert   Ivy Janžurové a Jiřího   Sováka a to nejen v tomto   dílu.
Policejní akademie 5: Nasazení v Miami Beach (Police Academy 5: Assignment: Miami Beach)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.12.2014
Policejní akademie 5.
Pátý díl akademie změnil   prostředí, odehrává se v   Miami Beach, do příběhu je   přidána trojice omezených   lupičů. Vcelku dobrá   zábava, řekl bych, že   citelně chybí Steve   Guttenberg, který se v   posledních třech částech z   neznámých důvodů   neobjevil.
Taková normální rodinka
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 21.3.2015
Taková normální rodinka
Původní seriál byl   vynikající, neboť v něm   hráli špičkoví herci a byl   to opravdu herecký koncert.   Tenhle film se, ale nepovedl.   Herci i když se mnohdy   snažili co mohli se   nedokázali vyrovnat těm ze   seriálu. Myslím, že   nešťastnou volbou byla paní   Malkina v roli babičky,   která si mohla o hereckém   výkonu paní Rosulkové   nechat jenom zdát. Film nebyl   dobře zvládnut a to nejen po   stránce scénáře. Také   výkon Jiřího Mádla v roli   Zdeňka byl poněkud mdlý.   Film je možno shlédnout jako   oddychovou komedii, ale divák   od toho nesmí moc čekat.
Tři králové
 
Přidáno: 15.7.2023
Tři králové, seriál,
V závěru tohoto seriálu se   vyskytla hrubá chyba. V době   přestřelky Morávka s   gestapem, stojí v telefonní   budce smějící se Paul   Thümmel, jinak agent A 54. A   to je nesmysl. Paul Thümmel   tam nemohl být, neboť   téhož dne /21.03.1942./ v   dopoledních hodinách byl   zatčen gestapem. Panu   Kachyňovi to patrně ušlo.
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190644
Osobností: 698074
Fotografií: 764736
Plakátů: 377110
Obsahů a biografií: 178430
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Kelsova serenáda (2000) [TV epiz...

Kelsova serenáda
Předchozí díl byl o něco   lepší, ale tento také   dobré. Eric si s Donnou   stále vyjasňují svůj   vztah. Kelso smutní po   Jackie, skládá ji více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Polibek smrti (2000) [TV epizoda...

Polibek smrti
Kdo by řekl, že díl ve   kterém je rozchod, slzy a   zabití kočky bude nakonec   taková prča? Jede to vpřed,   několik hlášek je   výbornejch, zas po delší   době solidní díl - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Řekni to psem (2022)

Řekni to psem
Akceptuju, že tohle bylo   určitě namířeno pro   cílovou skupinu do níž   zcela určitě nepatřím a   nepochybuji, že si to   dozajista své více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 3 / 10

Temno (1950)

Temno
Film podle pevné stranické   šablony o třídním boji   proti vykořisťování   dělnické třídy buržoazií   a za nový řád. A taková   šablona více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10

Zvony z rákosu (1950)

Zvony z rákosu
Film podle pevné stranické   šablony o třídním boji   proti vykořisťování   dělnické třídy buržoazií   a za nový řád. A taková   šablona více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 5 / 10