Duben

Komentáře uživatele blackpoint

blackpoint

blackpoint zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 45
Aljaška v plamenech (On Deadly Ground)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 31.5.2007
Naftarska spolecnost v cele s   jejim bezohlednym sefem   Jenningsem se nezastavi vubec   pred nicim.Ani pred tezbou   ropy v krasne, panenske   prirode na Aljasce. Avsak   proti praktikam naftarske   spolecnosti se postavi jedne z   naftaru(steven Seagal), drive   take posluhovac Jennigse.   Prestoze se vydava do boje   uplne sam, proti obrovske   presile, podporovan pouze   krasnou domorodou divkou,   naftarsky magnat nema proti   nemu sanci... Je to dalsi z   akcnich filmu Seagala, kde   ukazal co se naucil z bojoveho   umeni aikido. Davam 7.
Anakonda (Anaconda)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 31.5.2007
Opravdu dalsi z tech   prihlouplych katastrofickych   filmu, kde v hlavni roli je   zviratko. Musim souhlasit s   Kitinkou, i kdyz s urcitou   vyhradou. Nemyslim si, ze   treba Matrix je uplne ubohej a   blbej film. Ale o tom jinde.   Takovych filmu jako je   Anakonda uz zde bylo moc (o   krokodylech, pavoucich,   vcelach, zraloci a nevim co   jeste) a ani jeden nestal za   nic. Snad kdyz uvedli prvni   dil Celisti, tak se do kin   nahrnuli tisice lidi protoze   to bylo v dobe kdy se u nas   davalo minimalne   zahranicnich(zapadnich) filmu   a uz vubec ne horory. Mozna by   stalo za zamysleni proc na   takove filmy stale chodi lide   se bavit . Hodnoceni Anakondy   je 3.
Asterix & Obelix: Mise Kleopatra (Astérix & Obélix: Mission Cléopatre)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.5.2007
Jelikoz jsem videl kresleny   serial Asterix a Obelisk, tak   jsem byl zvedavy jak se   trikari a cely stab vyporada s   hranou verzi. Byl jsem trochu   skepticky co z toho muze   vzejit. Ale jiz po prvnich   minutach filmu mi bylo jasne,   ze se dilo Francouzum povedlo.   Cely film je velice vtipny a   kraluje zde vynikajici herecky   vykon Gérarda Depardieu.   Clovek se musi smat uz jen   kdyz ho vidi v tech hadrech.   Jedine co se mi moc nelibilo,   bylo par vkomponovanych casti   ze soucasneho filmu. Melodie   ap. Jinak to byla vyborna   zabava.
Báječní muži na létajících strojích (Those Magnificent Men in Their Flying Machines)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.5.2007
Opravdu podarena komedie ze   zacatku letectvi. Krasne stare   stroje, az se zdalo s podivem   jak neco podobneho muze vubec   letat. A svete div se, letalo   to. Film je take svym zpusobem   dobrodruzny, ale jenom tak na   okraj. Hlavne je to povedena   komedie. Ale myslim si, ze je   zde i kus narodniho citeni   kazde ze zucastnenych narodu,   za ktere letci soutezi. Velmi   dobry byl napriklad Nemec a   Japonec taky nemel chybu. Na   to jak je to stary je to moc   dobry.
Báječní muži s klikou
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 31.5.2007
Nic moc. Skoro bych rekl   nekoukatelny, ale je to pouze   muj subjektivni dojem. Osobne   jsem se do konce nedodival,   protoze uz to neslo. Ale kazdy   muze mit jiny nazor a proto   nejdriv zkuste a pak sami   uvidite. Pokud se dodivate az   do konce, tak jste na tom lepe   nez ja a urcite i vase   hodnoceni bude lepsi nez moje.   ja davam slabouckou   čtverečku. Mozna by to   chtelo podivat se jeste   jednou. Uvidime...
Batman a Superman (The Batman/Superman Movie)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 31.5.2007
Nic vic a nic min se od teto   produkce USA neda cekat. Je to   docela ubohy filmecek, ktery   snad mel zapusobit svymi triky   a efekty. Mozna se to nekomu   muze libit a kdyz se zamyslite   nad dejem filmu, tak nakonec   zjistite, ze film zadny dej   nema. Je az k nevire co   vsechno za kravoviny se da v   Americe natocit. A nejhorsi na   tom je, ze se u nas najde   nekdo kdo to koupi a uvede do   kin a televize. A pak zacnou   mala decka letat z oken a rvat   ze jsou superman....
Bitva o Midway (Midway)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.5.2007
18.dubna 1942 se velitel   cisarske namorni flotily   dozvida, ze Tokio bylo   bombardovano. Stalo se neco co   si zadny japonec nedovedl   predstavit. Ze by tak daleko   doletla spojenecka letadla   aniz by je Japonska vzdusna   obrana zachytila. Jak Japonci   na tento utok odpovi? jak se   Americane pripravi na   neodvratnou bitvu v tichomori?   Hvezdne obsazeni tohoto fulmu   z nej dela jeden z nejlepsich   valecnych filmu.
Bohové musí být šílení (The Gods Must Be Crazy)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.5.2007
Krovak N!xau najde v Kalahari   lahev od coca-coly a ma s ní   probléey! Proto je treba   bouům lahev vratit. Tak   jednoducha zapletka a co z   toho vsechno muze vzniknout.   Konecne krasna komedie a film   ktery neni z americke   produkce. Kdyz uvidite ty   cernousky, tak si je musite na   prvni dojem zamilovat a pak s   nimi budete prozivat jedno   dobrodruzstvi za druhym jako   by jste byli primo na miste.   Opravdu skvely filma davam 9.
Cela (The Chamber)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 31.5.2007
Kniha je urcite lepsi. Ale to   uz tak vetsinou byva, ze si   udelame predstavu o hlavnich   hrdinech na zaklade popisu v   knize a film nas pak zklame. A   snad by film mophl byt trochu   kratsi. Nektere sceny jsou   zbytecne dlouhe a tim divak   ztraci zajem o pokracovani.   Ale jinak docela dobry. Divat   se na to da, i kdyz da velkou   praci vydrzet az do konce   filmu. Ale to je pouze   subjektivni dojem. davam 7.
Tak toto je film na tery se   dokazi divat kazdy rok. A on   taky myslim skoro kazdy rok je   vysilan. Vubec nevadi, ze zvuk   je jiz znacne omsely a obraz   je cernobily. Je to krasna   komedie, ktera jiste stoji za   zhlednuti. A at je divakovi   sedmdesat nebo patnact,   myslim, ze si zde kazdy najde   svoje PLUS. Celemu filmu   kraluji skvele herecke vykony   dnes jiz legend naseho filmu,   ale tehdy zacinajicich hercu.   Je zde krasne zpracovano vecne   skolske tema: boj ucitelu se   zaky. Kazdemu kdo jeste   nevidel(neverim, ze jich bude   moc) vrele doporucuji.
Cliffhanger
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.5.2007
Gabe(sylvester Stallone) a   jeho kamaradka slezaji skalni   previs, kdyz v tom selze   kamaradce vybava a on ji   neudrzi a ona se zriti do   hlubin propasti. Tato udalost   prinutila Gaba aby odesel od   zachranaru a utahl se do   samoty. Po roce je pozadan aby   se vratil do stejnych hor a   zachranil skupinu   pohresovanych turistu. Nema   tuseni, ze turiste jsou ve   skutecnosti nejhorsi banda   zlocincu pro ktere lidsky   zivot ma cenu petniku, a jde   jim jen o jedno...Docela   povedeny film a je zde krasna   priroda.
Desperado
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 31.5.2007
Po pravde receno nevim co si o   tomto filmu mam myslet. Na   jednu stranu jsou zde   komedialni prvky ale na druhou   stranu klidne vystreli   darebakovi mozek z hlavy.   Myslim si, ze kdyby tam nehral   Antonio Banderas, tak by tento   film byl propadakem. I tak zde   je spousta hluchych mist a   mist kde logika dostava na   zadek. Hrdina sam proti   desitkam tech nejobavanejsich   pistolniku. A oni nejsou   schopni ho zastrelit. Smesne.   A nebo ta scena s tim vrhacem   nozu. Do Banderase našije 3   noze kamsi do ruky a nohy, ale   bez problemu pobije celou   limuzinu zabijaku, pekne   kazdymu jeden nozik primo do   srdce. :o))))
Femme Fatale
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 23.5.2007
Docela prima krimi se spetkou   erotiky. Laura(Rebecca   Romijn-Stamosová) je pekna   potvora a uziva si zivot   plnymi dousky i za cenu   poruseni jistych pravidel. A   nasledky si musi nest sama...   Myslim si, ze se na to da   koukat. Ne ze by to obsahove   byl nejaky nadprumer,   podobnych nametu a scenaru uz   zde bylo nekolik. Ale co take   porad noveho vymyslet, ze? Zde   je proste dobre skloubena   zapletka s hlavni postavou,   ktere je role sita jako na   miru.
Harry Potter a Kámen mudrců (Harry Potter and the Sorcerer's Stone)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.5.2007
Vzhledem k tomu, ze jsem   necetl ani jednu knihu o   Harrym Potterovi, tak mam z   tohoto filmu velmi dobry   dojem. I kdyz se musim   priznat, ze ze zacatku jsem si   rikal, ze jsem mel radeji   usetrit. Ale to trvalo   doopravdy asi jenom 10   minut.Zniceho nic jsem byl tak   zatazen do deje, az jsem se   nestacil divit. Opravdu je to   skvela pohadka s klasickym   koncem jak dobro zvitezi nad   zlem. Jsou zde docela slusny   triky a myslim si, ze zvlaste   pro deti to bude skvela   podivana. Muzu doporucit.
Herkules v New Yorku (Hercules in New York)
 
Přidáno: 23.5.2007
Dnes by se nikdo neopovazil   takovou roli nabidnout snad   ani zacinajicimu herci. Ale   Arnold se tim stacil trochu   odpichnout v jeho hvezdne   kariere i kdyz mu asi hodne   pomohlo to, ze o nem lide uz   vedeli ze sportovniho sveta.   Film je velice naivni a dost   slabomyslny, ale nekter   silacke kousky jsou povedene.   Avsak fanouskum Arnolda se   jiste bude film zamlouvat.
Holky z porcelánu
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.5.2007
Klasicka, ceska komedie z   prostredi dospivajicich divek.   Je zajimave videt svet jejich   ocima, jejich problemy, ktere   se nam dospelym jevi jako   malicherne, ale ty same   problemy jsme v jejich letech   resili taky. A zdaly se nam   neresitelne. V hlavni roli si   zahrala jednu z divek Dagmar   Veskrnova(urcite ji to sluselo   vic zde nez později na Hrade)   a dalsi divkou je dnes jiz   znama spisovatelka kucharek   Lenka Korinkova.
Hvězdná brána (Stargate)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.5.2007
Poselství starověké   egyptské brány umožní   Kurtu Russellovi navázat   kontakt s neznámou vesmírnou   civilizací a také nalézt   lásku svého života... Tak   by se dal nejak strucne   charakterizovat dej tohoto   skveleho sci-fi filmu. namet   je uplne super a myslim, ze i   po dejove strance se toho moc   vytknout neda. Treba to tak   opravdu je a je pouhou otazkou   casu az na to lidstvo   prijde.Nebo na to taky   neprijdeme nikdy.Pekny film   davam 9.
Jak se budí princezny
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.5.2007
Pekna pohadka, trochu se   vymykajici literarni predloze.   Ale o to je to zajimavejsi a   take humornejsi. Super roli si   zde zahral Vladimir Mensik.   Jeho vystupovani v kuzi   medveda a bitva z hrdinym   princem je k nezapomeni. Jinak   zde nechybi nic co ve spravne   pohadce ma byt. Krasna   princezna, udatny princ, zla   carodejnice, laska a hlavne   konec koncu ze vsechno dobre   dopadne. Tak jak se slusi a   patri. Davam 8.
Jak si zasloužit princeznu
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 31.5.2007
Opet jedna pekna pohadka pro   deti. I kdyz kdovi jestli se   jim bude libit, kdyz tam neni   zadna krev a ruce ani nohy   nelitaji vzduchem. Tak se na   ni aspon podivaji dospeli a   zavzpominaji si na mlada leta,   kdyz takovych pohadek bylo   vice. At tak nebo tak, podle   meho soudu muzu tuto pohadku   doporucit jak detem tak   dospelym. J ezde klasicky   namet jeden hodny a dva zli.   Ti proti nemu kuji pikle a   snazi se ho znicit. A jak to   dopadne? Divejte se a uvidite   ...
Konvoj (Convoy)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 29.5.2007
Jeste ze si tam aspon zahral   Kris Kristofersson. Jinak jsem   tredy uz dlouho takovou blbinu   nevidel. Mozna tento film   odsuzuji prilis rychle a   prudce, ale kdyz jsem videl co   vsechno je mozne udelat a   nebyt potrestan, tak mi to   trochu pripomina nasi justici.   Mozna bych se(a ne jenom ja)   mel na ten film divat jako na   cistou komedii a nebrat v   potaz, ze se sem tam neco   rozbije pri honickach s   kamionama. A ti policajti   americti, ti musi byt uiplne   blby. Aspon to tak z toho   filmu vypada...
Krokodýl Dundee (Crocodile Dundee)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.5.2007
Opravdu moc povedena komedie.   Aspon podle meho nazoru. Cely   film se divak muze tesit co v   nasledujicim okamziku Krokodyl   Dundee zase provede. Cely film   je zasazen do krasne   australske prirody. Neni zde   nouze o dobrodruzne scenky,   ale takove ktere vyvolavaji   usmev na tvari. Naprosto   pohodovy film a pokud se radi   smejete a jeste jste ho   nevideli, tak nevahejte a   pujcte si videokazetu.   Doporucuji.
Krokodýl Dundee 2 (Crocodile Dundee II)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.5.2007
Ani druhy dil krokodyla si   nezada s tim prvnim. Opet jsme   svedky cele rady komickych a   dobrodruznych scen. Tentokrat   se ovsem cast deje odehrava ve   meste a cast v busi. Zde se   ani nepodivuji nad tim, ze   Dundee sam takrka bez pomoci   osvobodi svou divku ze sparu   zloduchu. Sem to jaksi patri.   Tento film si na nic nehraje,   ma za ukol divaka pobavit a to   si myslim na 100% splnil. A   pokud jste videli prvni dil,   nenechte si tento ujit. Davam   8.
Mladé pušky II (Young Guns II)
 
Přidáno: 23.5.2007
Bylo jen otazkou casu, kdy po   prvnim dile Mlade pusky bude   natocen dil druhy. To se stalo   o dva roky pozdeji. A o koho   zde jde. O nikoho mene   slavneho nez je prosluly Bill   Kid. V tomto filmu jsou   zamerne popirany nektere jiz   scela bezpecne dokazane   skutecnosti o smrti a zivote   tohoto slavneho desperada.   Film je urcen hlavne pro   mladsi generaci, ktera nema   ani zdani, ze nejaky Bill Kid   existoval.
Nebezpečná rychlost (Speed)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.5.2007
Kdyby tam nehrala Sandra   Bullock tak by ten film mohl   byt klidne jenom zvukovy   zaznam.Proc si vzdycky ti   priblbly americani mysli,ze   jim na vsechno divak   skoci.Autobus plni lidi skace   pres 15m dlouhou trhlinu.Tak   to bych chtel fakt   videt.Zvlast kdyz tam neni   zadna sikma plocha.Nebo se   zeptam proc v metru nevypli   proud kdyz se vlak   nekontrolovatelne ritil do   zahuby. A takovych proc je tu   nekolik. Ale kdyz pomineme   tyto nedostatky tak proc ne.
Nenávist (The Grudge)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.5.2007
Tak vam teda musím říct,že   tento film byl opravdu špica.   Nejsem žádný velký   fanoušek ani zastánce   hororů, většinou   přepínám na jiný kanál,   ale o tomtop filmu jsem již   hodně slyšel, tak jsem to   zkusil. A musím říct, že   jsem rozhodně nebyl sklamán   a nezbývá mi než souhlasit   s kolegy přede mnou, že je   to opravdu silný zážitek.   Mohu jej proto všem   doporučit, ale pokud jste   slabší nátury, nechodte na   tento film sami. Nemuselo by   to dobře skončit.
Noc na Karlštejně
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.5.2007
I kdyby císař Karel IV.   stonal láskou, na Karlštejn   žádná žena nesměla!   Přesto se našly hned dvě,   které se rozhodly jeho zákaz   porušit. A navic jeste v   prestrojeni. Co z toho asi   vyplynulo si dovedete jiste   predstavit. Muzikaly moc rad   nemam, hlavne ty nove, ale   tento film je proste jednicka.   Nejenom kvuli vynikajicimu   hereckemu obsazeni, ale i   nametem,myslenkou. Je to   skvela podivana u ktere se   budete dobre bavit. Davam 9.
Petrolejový princ (Der Ölprinz)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 29.5.2007
Kdo by neznal slavna   dobroruzstvi Vinetua a jeho   bratra Old Shatterhanda? Zde   se ovsem musime obejit bez Old   Shatterhanda. Misto neho se   setkama z dalsim udatnym   zalesakem Old Surehandem.   Pterolejovy princ vymyslel   dabelsky plan na odstraneni   nepohodlnych osadniku. Zaroven   s tim vyuzije naivni indiany a   postve je proti sobe. Vinetou   a jeho bily bratr padnou do   lecky a da jim mnoho namahy se   z toho dostat se zdravou kuzi.
Pistolnice (Bad Girls)
 
Přidáno: 23.5.2007
Ctyri prostitutky - ctyri   pistolnice. Kdyz ve verejnem   dome brutalne napadne opily   muz jednu divku a jeji   pritelkyne Cody chlapa   nemilosrdne odpraskne, je o   zabavu postarano. Nejdriv je   Cody ve vezeni, pak ji holky   osvobodi a dohodnou se ze uz   nebudou prodavat sva tela za   penize, ale ze se usadi a   budou zit z penez co ma Cody   nasetreno. Pri vybirani uspor   je vsak banka prepadena bandou   padouchu... Docela dobry   western, prijemna zmena v   obsazeni.
Pomáda (Grease)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.5.2007
Na muzikaly si moc nepotrpim,   ale je jich nekolik ktere me   zaujaly a moc se mi libi. Mezi   ne patri i muzikal Pomada s   Johnem Travoltou a Olivii   Newton-John. Ne ze by dej byl   nejak brilantni, to se urcite   rict neda, ale kdo ma rad   romanticke pribehy tak si   zajiste prijde na sve. Je zde   vse co se od tohoto zanru   ocekava. Laska, soupereni o   divku a stastny konec. A   pisnicky taky nejsou spatne.   davam 8.
Poslušně hlásím
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.5.2007
Osudy dobrého vojaka Svejka   na jeho slavne budejovicke   anabazi a pri ceste na frontu.   Co k tomu dodat. Staci rict   slovo Svejk a kazdemu se ihned   vybavi Rudolf Hrusinsky a jeho   skvela postava ve filmu o   Josefu Svejkovi. To co Svejk   provadi svym nadrizenym by se   dalo klidne prevest i do   soucasneho vojenskeho zivota.   A jestli to jenom hraje nebo   opravdu je blb? Co uz na tom   zalezi, hlavne ze se krasne   pobavime.
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190606
Osobností: 697950
Fotografií: 764400
Plakátů: 376843
Obsahů a biografií: 178353
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Masakr na svatého Valentýna (196...

Masakr na svatého Valentýna
Podle mého názoru je tenhle   film skutečně brilantně   natočená gangsterka,   vycházející ze skutečných   událostí v meziválečné   Americe a více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Punk není mrtev (1999) [TV epizo...

Punk není mrtev
Do města dorazí ostrá   slečna - punkerka co má   ráda nevázanej život a Hyde   se do ní hned zamiluje, má s   ní odjet, ale nakonec to   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Legenda o vraždícím strašákovi (...

Legenda o vraždícím strašákovi
Vražedných bubáků je   stále málo, a tak nám   tvůrci ze SyFy naservírovali   dalšího. Takže obyčejný   televizní film navíc s   dějem více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 4 / 10

Meč (2024) [TV epizoda]

Meč
Ukecanější a nudnější   díl, akce málo a celkově   zas trapný scény jak zbraně   běžný armády na příšery   nefungují, přitom Sparťané   mají více >

Autor: FLA | Hodnocení: 5 / 10

Kapitán Fracasse (1961)

Kapitán Fracasse
Pěkná francouzská   historická romantika s   nezbytnou dávkou   dobrodružnosti a krásnou   výpravou. Typický film pro   Jeana Maraise v roli více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10