Duben

Komentáře uživatele Gremmie

Gremmie

Gremmie zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  Josef

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 7
Den naruby (Opposite Day)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.8.2014
Sourozenci Sammy (Billy Unger)   a Carla (Ariel Winter) jsou   velmi zklamáni, když je   jejich věčně pracující   rodiče pošlou na prázdniny   na horskou chatu s babičkou a   dědou. Mezitím ve městě   tým vědců (vedený Frenchem   Stewartem) zachytí mocnou   formulku, která způsobí,   že se dospělí začnou   chovat jako děti a děti   naopak jako dospělí. Vše se   stane právě v okamžiku, kdy   Sammy na horské chatě   vyřkne přání, aby děti   vládly světu. Když se   vrátí Carla a Sammy zpět   domů, zjistí, že jejich   táta Robert (Pauly Shore),   máma Denise (Colleen   Crabtree) a všichni ostatní   rodiče se chovají jako   děti, zatímco jejich   kamarádi řídí město.
Deník zasloužilé matky (Reba)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.7.2015
14
První série tohoto   skvělého amerického   sitcomu, který u mě nemá   konkurenci, se točí hlavně   kolem Vana a Chayenne. Rodina   se rozpadá, a proto   navštěvují rodinnou   terapii, kde se hlavní   hrdinka Reba (Reba McEntire)   se dozvídá, že Brockova   (Christopher Rich) milenka   Barbra Jean (Melissa   Petermann), přezdívaná   též B.J., je těhotná a že   si ji bude Brock muset vzít.   Zároveň se dozvídá, že je   těhotná také její   nejstarší dcera Chayenne   (Joanna Garcia), protože   její nejmladší syn Jake   (Mitch Holleman) našel v   jejím koši těhotenský   test.

  Nastává rozvodové   řízení, při kterém Rebu   podporuje kamarádka Lori Ann   – bývalá přítelkyně   Brocka. Vana (Steve Howey)jeho   rodiče vyhodí z domu hned,   jakmile se to dozví, a proto   se nastěhuje k Rebě, aby   mohl dokončit školu.

Reba jim   uspořádá svatbu. Barbra   Jean ničí život Rebě   neustálými návštěvami bez   pozvání, ale ta si to   kompenzuje urážkami na její   účet. Postupem času   nastávají Chayenne ranní   nevolnosti, tloustne, Van se   stává nejlepším   fotbalovým hráčem na   škole, Chayenne vyhraje   soutěž o královnu plesu,   Barbra porodí chlapečka   Hanryho a Chayenne holčičku   Elizabeth, se kterou jí   často pomáhá zkušená   matka Reba. Ta se stává   babičkou na plný úvazek a   nastávají další starosti a   strasti života.
Gladiátor Cop (Gladiator Cop)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.5.2015
Nova Cimena
Andrew Garrett (Lorenzo Lamas)   je policista, který si dal za   úkol proniknout do tajné   skupiny gladiátorů   současnosti, bojujících   mezi sebou, až do smrti ve   HŘE - "barbarské   soutěži", organiyované   městským podsvětím. Andrew   se zúčastní hry pod jménem   Gladiátor. Jak je stále   hlouběji zatahován do hry,   uvědomuje si, že jeho   nasazení do případu není   náhodné. Parmenion (James   Hong), sázkář, naláká   Andrewa, aby bojoval v Aréně   smrti proti krvěžíznivému   obrovi Mongolovi…
Mumie (Seven Mummies)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.4.2014
Mumie
Pustou arizonskou pouští   jede dodávka, která   převáží šest vězňů.   Nehoda však poskytne   odsouzencům naději na   útěk. Jednoho strážce   zabijí a jeho kolegyni vezmou   jako rukojmí. Cílem je   Mexiko. Při cestě pouští   najdou zlatý medailon, a   když jim pak starý indián   poví o velkém zlatém   španělském pokladu,   rozhodnou se jej před   útěkem do Mexika najít.   Cestou narazí na staré   město, ale brzy zjistí, že   jeho milými obyvateli jsou   vampýři a zombie. Začíná   děsivý boj, ve kterém nejde   jen o zlato, ale i o život.
Svůdníkovo desatero (BachelorMan)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.3.2021
Dabing Studio Auvit
V českém znění: Petr   Burian (Ted Davis), Stanislava   Jachnická (Heather), Martin   Stránský (Gordie Poster),   Petra Tišnovská (Meg   Thompson), Daniela Bartáková   (paní Davisová), Ladislav   Županič (pan Davis), Julie   Alexandridisová (Tsuki), Jana   Páleníčková (Donna),   Helena Dytrtová (Carol),   Filip Švarc (Artie Spires),   Jitka Moučková (Sherry   Cappleman), Luděk Čtvrtlík   (pan Yi + titulky), Jan Szymik   (Kelly Barnet), Jiří Schwarz   (Veterán), Sabina Laurinová   (Janey), Rozita Erbanová   (Sally Bevins), Amálie   Votrubová, a další...

Překlad: Evelyna   Koublová
Zvuk: Petr   David
Produkce: Petr   Tichý ml.
Dialogy a   režie: Petr Tichý
Českém znění vyrobilo   v roce 2005 Studio Auvit
Všechny moje lásky (High Fidelity)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.8.2014
Čas od času se mezi hromadou   (pod)průměrných břeček,   které u nás vycházejí   rovnou na videu, objeví   nějaký zapadlý poklad,   který by si zasloužil   nasadit do kin mnohem víc   než celá řada filmů, jimž   se tohoto privilegia dostalo.   Všechny moje lásky jsou   jedním z nich. Hlavním   hrdinou filmu je Rob   (sympaticky přirozený John   Cusack), majitel malého   krámku s LP deskami, kterému   právě jeho dívka dala   kopačky. A protože se mu to   nestalo poprvé, sestavil si   Top 5 nejhorších rozchodů   svého života a rozhodl se   zjistit, proč se na něj jeho   bývalé přítelkyně   vybodly.
Všechny moje   lásky jsou v nejlepším   slova smyslu „malý"   film, chytrá a příjemná   zábava ze života (a o   životě), plná vtipných   postřehů a inteligentních   dialogů (nejen) o hudbě a   mezilidských vztazích. Něco   jako modernizovaný Woody   Allen bez jeho sarkasmu a   ironie, ale s o to větším   nadhledem.
Z celého   filmu dýchá naprostá   pohoda, tvůrci se nesnaží o   žádná zásadní stanoviska   ani o křečovitou originalitu   za každou cenu, a právě   proto působí příběh i   postavy tak reálně, až   máte pocit, že přesně to   samé prožíváte i vy sami a   podobné lidi potkáváte den   co den. Na první pohled to   zní (a vypadá) hrozně   jednoduše, ale právě o   tohle se zoufale snaží celá   řada filmů a drtivá   většina z nich v tom   naprosto selhává. Zkrátka:   až uvidíte Všechny moje   lásky ve své půjčovně,   neváhejte. Nebudete litovat.
Výplata (Paycheck)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.4.2014
Josef
Počítačový expert Mike   Jennings dokáže rozebrat   cokoliv. Během posledních   dvou měsíců to byl   například monitor s   trojrozměrným obrazem,   který uvedla na trh firma   ARC. Díky Mikeovi mohla   zanedlouho společnost Nexim   přijít s vylepšenou verzí,   která k projekci   trojrozměrného obrazu   nepotřebuje monitor. Stejně   jako v dalších případech   se firma, která využila jeho   služeb, pojistí tím, že mu   vymaže paměť na dobu, kdy   pro ni pracoval. Na večírku,   který pořádá milionář   Jimmy Rethrick, se seznámí s   atraktivní blondýnkou Rachel   Porterovou, která pracuje   jako bioložka v Rethrickově   firmě Allcom. Poté dostane   Mike od Jimmyho lukrativní   nabídku. Má pro něj tři   roky pracovat na přísně   tajném projektu za desítky   milionů dolarů. Přestože   vymazání tak velkého   časového úseku je   riskantní, odměna je tak   velká, že Mike přijme. O   tři roky později se probudí   a Jimmy mu sdělí, že úkol   dokončil a peníze má na   kontě. Jenže když přijde   do banky, zjistí, že na   kontě není nic. V bance je   uložena pouze obálka, kterou   údajně sám poslal, se   zdánlivě obyčejnými a   nepotřebnými věcmi.   Vzápětí ho zatknou agenti   FBI, podle nichž tři roky   pracoval na nezákonném   analyzování přísně tajné   vládní technologie. Chtějí   z jeho hlavy dostat zbytky   vzpomínek, ale Mikeovi se   podaří uprchnout. Později   pochopí, že pracoval na   vynálezu, který   předpovídá budoucnost a   stane se příčinou   jaderného konfliktu. Rozhodne   se vrátit do Allcomu a   přístroj definitivně   zničit.
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190626
Osobností: 698008
Fotografií: 764518
Plakátů: 376941
Obsahů a biografií: 178403
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

David Copperfield (1974) [TV min...

David Copperfield
Romány Charlese Dickense jsou   svým obsahem a atmosférou   velmi "anglické" a asi nikdo   je nedokáže pro film či   televizi lépe adaptovat, než více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Alien Intruder (1993) [Video]

Alien Intruder
I na vysloveně béčkovou   záležitost určenou do   videodistibuce počátku   90.let, na kterou se dokážu   dívat s nostalgickou   shovívavostí, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 3 / 10

Vicky Cristina Barcelona (2008)

Vicky Cristina Barcelona
Spíš holčičí filmeček s   lehkou španělskou   prázdninovou atmosférou. Ze   začátku poněkud bez   šťávy, od vstupu Penelope   Cruz se šťávou.

Autor: petrusmev | Hodnocení: 7 / 10

Laurie se stěhuje (1999) [TV epi...

Laurie se stěhuje
Laurie se stěhuje, ale Red je   trochu nesvůj, je to jeho   "holčička" když jí jdou s   Ericem navštívit je s ní v   bytě novej chlap a to Reda více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Cigareta (1999) [TV epizoda]

Cigareta
Dobre díl celkem, Donna si   zapálí u školy, ale cígo   podrží Eric, kterej dostane   vyhazov. Bojí se aby to   nevěděl Red, ale tomu to   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10