Duben

Komentáře uživatele rimmerova-motorka

rimmerova-motorka

rimmerova-motorka zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 721
10 000 př.n.l. (10,000 B.C.)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.9.2017
Zajímavý milostný příběh   do sebe proplétá pyramidy,   mamuty, ptáky Moai a   mimozemské cestovatele.   Přesto jde o koukatelný   film. Jen škoda, že původ   cestovatele z vesmíru nebyl   alespoň trochu nastíněn.
101 dalmatinů (One Hundred and One Dalmatians)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 28.7.2018
Uslintaný psí příběh,   který je jasný od začátku   do konce. Těžko najít něco   odpornějšího. Prostě   klasický Disney. Dětem bych   to nikdy nepustil.
12 opic (12 Monkeys)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.1.2017
Naprosto syrový nástin   možného scénáře zániku   (téměř) celé civilizace   uměle vypěstovaným virem.   Perfektní výkon Bruce   Willise až bere dech a   beznadějnost jeho snažení   svírá žaludek i srdce.   Naprosto bombastický film,   scénář, výkony. Snad k   takové apokalypse nikdy   nedojde. P.S. Kdosi tu   hodnotí film pouze podle   efektů. Dost smutné.
168 hodin
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 19.6.2016
ČT lže v otázce ekonomické   invaze muslimů, takže   vyšší hodnocení udělit   nelze. TV a zvlášť placená   z našich daní má   objektivně informovat o   dění u nás i ve světě!
2 $ocky (2 Broke Girls)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 20.10.2016
Tak to je pravé multikulti   panoptikum. Černoši,   korejci, rusáci, blondýny a   přestárlá bárbína.   Nechuťárny a trapnosti.   Takovej sociální seriál.
2010: Druhá vesmírná odysea (2010)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.4.2019
A mě se tohle pokračování   líbilo víc, než Vesmírná   odyssea 2001. Snad kvůli   lepším efektům, snad kvůli   pocitu osamělosti posádky   uprostřed vesmíru.
2012
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 29.8.2016
Nebýt Woodyho Harrelsona a   pár zajímavých efektů, tak   je to nuda. Až na jasný   fakt, že mocní by   zachraňovali jenom sebe a   nejvýš pár   "poddaných" na   fyzickou práci. Koneckonců i   mise na Mars a ISS bude   "malá domů" pro   pracháče v případě   katastrofy. Zpátky k filmu.   Hlavní hrdina mi neumožnil   ztotožnění, příběh   ruského oligarchy také ne.   Těch epizodních   podpříběhů je ve filmu moc   a je v nich docela zmatek.   Člověk tak nemá žádného   hrdinu a v podstatě je jedno,   když si odskočíte na kafe,   nebo wc. Nic extra totiž   nezmeškáte. Závěr je   pitomost. Po katastrofě   podobné velikosti by nebe nad   Zemí nebylo ještě dlouho   jasné.
2012: Doba ledová (2012: Ice Age)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 10.5.2016
Téměř dokonale vybrakovaný   Den poté. Už ten byl sám o   sobě hovadina, ale proti   tomuhle plagiátu šlo o   veledílo. Natvrdlé dialogy,   nelogický děj a   katastrofální efekty.   Zvedání prázdného regálu   ze svářecího drátu v pěti   lidech hodně pobavilo.   Stejně tak hubeňour chodí   rozhalený a pak je napadne   dvakrát větší černoch a   chce jeho bundu (mimochodem   tenká kůže ve které by   majitel dávno zmrzl). Další   výmysl...nálože volně   položí na povrch ledovce a   helikoptéra lítá v době   výbuchu nad ním, prý v   bezpečné vzdálenosti. Pak   se hrozně diví, že to hned   koupí kusy ledu. Náramná   bejkárna :-)
23 (The Number 23)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 9.6.2017
Kdysi dávno, před deseti   lety jsem si film půjčil s   velkým očekáváním.   Bohužel se nenaplnilo.   Zajímavý byl jenom   potetovaný vzhled Jima   Carreyho, ale příběh sám o   sobě nestál za nic. Jeho   posedlost číselnými   kombinacemi byla fakt zralá   do blázince. Ani opakované   shlédnutí filmu po deseti   letech nepřineslo   ospravedlnění filmu.
24 hodin: Nezastavitelný (24: Legacy)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 18.9.2017
Velmi nesympatický hlavní   hrdina, jemuž se jen těžko   dá jakákoli angažovanost   věřit, celý snímek   zasklil. Nicméně, v rámci   multikulti se to amíci   snaží prodat. Já bych za to   nedal ani čtvrťák.
2Bobule
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.8.2017
Občas jsem se zasmál, něco   bylo až moc přehnané a   přehrané. Ale jo, dalo se na   to koukat. Lepší   nadprůměr.
300: Bitva u Thermopyl (300)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 12.10.2017
Tady je vidět, že herci už   skoro nejsou zapotřebí.   Všechno je namaštěné na   počítači a podle toho to   taky vypadá. Průměrné   efekty a podprůměrná   grafika. Že to je podle   komixu? No a co?! Nebavilo.
50x a stále poprvé (50 First Dates)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.5.2019
Adam Sandler moc dobrých   filmů nemá, ale tenhle   patří k těm dobrým.   Vtipné hlášky, exotické   prostředí...fakt prdel. Jen   tu mužatku mohli vynechat. Je   dost přehnaná. Zato Rob   Schneider jako šílený otec   početné rodiny perlil :-)
8 MM
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.10.2018
Nicolas Cage hraje Nicolase   Cage...ostatně jako vždy. S   jiným hlavním hrdinou a   méně patosem by to bylo   nejspíš lepší.
A zase ti Mupeti! (Muppets Most Wanted)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 8.9.2017
Jooo, černoši v ruským   gulagu...to vypadá velice   pravděpodobně. Tahle   kombinace debilních   plyšáků ve   "vážném" filmu   nefunguje.
A.I.: Umělá inteligence (A.I.: Artificial Intelligence)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 22.12.2016
Na mě přiliš patetické.   Osment jako robot vypadá, ale   když se u toho stolu zasmál,   tak bych ho rozhodně   neaktivoval. Čili by se   příběh nekonal.
Ace Ventura 2: Volání divočiny (Ace Ventura: When Nature Calls)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 26.1.2017
Jediné sympatické na   Venturovi je jeho láska k   zvířatům. Jinak se Jim   Carrey chová jako blázen   uprchlý z psychiatrické   léčebny. Ve filmu není ani   stopa po vtipu. Jen trapné   skřeky, grimasy a   nechutnosti. Slabší film   snad ani neznám.
Ace Ventura: Zvířecí detektiv (Ace Ventura: Pet Detective)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 19.1.2017
Proste Jim Carrey. Místy   vtipný, ale většinou   trapný. Kdo viděl jeden jeho   film, jako by viděl všechny.   Pokud si můžu vybrat, tak se   mi líbil v Masce. Tam   exceluje a přitom není   trapný.
Addamsova rodina 2 (Addams Family Values)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.9.2018
To byl svět ještě v   pořádku...tedy až na tuhle   praštěnou rodinku. Ve filmu   nemusel být genderově a   rasově vyrovnaný poměr   pohlaví a barev kůže a tak   se na to nejen dalo koukat,   ale bylo to i super! Dvojka je   dokonce výrazně lepší,   než první díl. Děsím se   chvíle, kdy se začne bastlit   remake.
Agent Cody Banks 2 (Agent Cody Banks 2: Destination London)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 12.5.2019
Jako obvykle supertajný   agent, záchrana   světa...blablablabla...pořá   d dokola. Nesympatický   dětský hrdina, ještě   méně sympatický černoch   jako jeho parťák. Klasické   multi obsazení rolí. To   abychom si zvykli :-/
Akce Bororo
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.5.2019
Film má dobrý nápad, hudbu   i atmošku, ale hlavní hrdina   hraje (pokud se tomu tak dá   říkat), divně. Božidara,   díky měkkému slovenskému   přízvuku mluví   "mimozemsky".   Dosazení cestovatele Friče   do příběhu mu dodává na   uvěřitelnosti a občasné   prostřihy do minulosti   příběhu prospívají. I po   letech se na film rád   podívám.
Akta X (The X Files)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 24.9.2017
Nějakým tím dílem jsem se   prokousal. Ačkoli mám sci-fi   rád, tak tohle je spíš o   politikaření. No a návrat   Muldera a Scullyové? Bože,   kdo to je!? Bezdomovec a   nějaká mimozemšťanka.   Plastiky zohavily herečku   natolik, že jsme si ani   nebyli jistí, že jde o   stejného člověka. Co tím   chtěla dokázat? Podobat se   ufounům? Jo! Povedlo se!   Nicméně to ovládnutí   světa se děje přesně podle   šablony v nových dílech.
Akta X: Film (The X-Files: Movie)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.10.2018
Drobátko podivný film. I   když tedy o mnoho lepší,   než byl seriál. Nicméně mi   unikal důvod, proč se lidi   dobrovolně nechali   zotročovat a používat jako   kokony pro imbecilní   mimozemšťany. Proč   imbecilní? Chodí nazí, umí   jen řvát a zabíjet. Dále   mi uniká americká posedlost   kukuřicí. Všechno záhadné   je v kukuřičném poli :-)
Alenka v říši divů (Alice in Wonderland)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 2.10.2017
Alenka v říši divů je sám   o sobě slušně jetej   příběh. Johnny Depp nikdy   nehrál nikoho normálního,   takže je zde další variace   na kapitána Jacka Sparrowa.   Všechno je   animovaný...možná tam ani   nikdo z masa a krve nehraje.   Prostě další počítačová   hra na jedno kopyto. Nezaujalo   mě to. Chybí tomu opravdový   Tim Burton. I když šílené   je to dost. V podstatě jedna   jediná věc ve filmu nedává   smysl. Ohavné příšery,   příběh je stejný jako   vždy. Jakmile se cizí   element (zde Alenka), dostane   do nového světa, tak je   vyvolená rozhodnout bitvu.   Pokaždé to samé. Dokolečka   dokola.
Amazing Spider-Man 2 (The Amazing Spider-Man 2)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 21.9.2018
Nový trend je, zdá se,   obsadit co   nejnesympatičtější hrdiny   a když se jedná o   superhrdinu, tak musí   zachránit co nejvíc   různých ras a národností.   Můžu říct, že zlatej   Pavka Korčagin...tam to   aspoň bylo podle pravdy.
Anakonda (Anaconda)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 17.2.2019
Plejáda celkem známých   víceméně béčkových   hreců v céčkovém filmu.   Anakonda je mizerně   animovaná a navíc had když   spolkne člověka, tak pár   týdnů jen leží a tráví.
Anakonda: Honba za krvavou orchidejí (Anacondas: The Hunt for the Blood Orchid)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 14.7.2016
Animátor odvedl kus poctivé   práce. Té zfušované hadice   se nemůže bát ani   pětileté dítě. Když to   berete jako komedii, tak to je   tak na dvě hvězdičky   :-)"Omg! Útočí na mě   animák!"
Anděl na horách
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.4.2017
Ač dost brutální agitka,   tak se u toho člověk pobaví   i po tolika letech. Řekl bych   dokonce, že dvojka jedničku   předčí v mnoha ohledech.
Anděl s ďáblem v těle
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 31.5.2017
Až na "pikantní"   název filmu se v něm nic   neděje. Koukáte, čekáte na   příběh a přijdou pouze   závěrečné titulky. Nic   víc, nic méně.
Anděl svádí ďábla
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 7.6.2017
Jednička prakticky o ničem,   ale dvojka jí dokázala v   nudnosti překonat. Hodně   překonat! Tak nudný film se   těžko hledá.

TV Program

ČT1 - Všechnopárty (2006) [TV pořad]

11:05 - 12:00

7 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

ČT2 - Auto-moto-revue (1974) [TV poř...

11:00 - 11:20

12 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Velký táta (1999)

10:55 - 12:45

17 minut již uběhlo
93 minut zbývá do konce

Prima - Máme rádi Česko

09:50 - 11:40

82 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190572
Osobností: 697863
Fotografií: 764001
Plakátů: 376648
Obsahů a biografií: 178299
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Útěk do bezpečí (1955)

Útěk do bezpečí
Průměrná westernová   podívaná s né moc   výrazným hereckým   obsazením,na začátku   krátká přestřelka a potom   už nijak zvlášť záživná   podívaná.

Autor: PORTER | Hodnocení: 5 / 10

Konec rozkvětu (1972)

Konec rozkvětu
Povedená gangsterka v čele s   L.Marvinem .který má dostat   peníze s gangstera který   prodává jak drogy tak holky   a když odmítne L.Marvin si   to s ním vyřídí po svém.

Autor: PORTER | Hodnocení: 8 / 10

Neviditelné zlo (2024)

Neviditelné zlo
rozpočet - 13 milionů a   nikde to není vidět. Tak to   je vážně ubohý, něco   takovýho vůbec pustit ven

Autor: svitani | Hodnocení: 1 / 10

Piňero (2001)

Piňero
Pro mne byl tohle velmi   solidní a zajímavě   natočený životopisný film   s vynikajícím výkonem   Benjamina Bratta v titulní   roli i když více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Mizerná neděle (1998) [TV epizod...

Mizerná neděle
K Formanům přijede babička   a moc se na ni nikdo   netěší. Red porád utíká   do dílny a sklepa, Kitty je z   ní taky hotová, Eric musí   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10