Duben

Komentáře uživatele Bartson

Bartson

Bartson zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 77
40 dnů a 40 nocí (40 Days and 40 Nights)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.1.2015
:-)
Já jsem se u tohohle filmu   bavil od začátku až do   konce a to je u takového   filmu to nejdůležitější.   Pěkná oddychovka.
Akta X (The X Files)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.1.2015
Viděl jsem jen několik   prvních dílů jako dítko a   to je možná dobře, protože   to prý pak šlo do máku, ale   ty díly na mě udělaly   ohromný strašidelný dojem a   úvodní znělka patří k   mysterioznu jako zadek na   hrnec :-).
Ano, šéfe!
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.1.2015
Televizní zábava je v   dnešní době na poněkud   horší úrovni...a za celý   týden jsem se vždy těšil   pouze na Uvolněte se,   prosím...teď si k nim mohu   přiřadit i Ano, šéfe!   Tenhle pořad má opravdu   spád a Zdeněk Polreich je   mistr kuchař, podnikatel a   bavič v jedné osobě.   Absolutně doporučuji a Café   Imperial a restaurace, která   dostala placku s chutí   navštívím! :)
Bulšit (Not Another Teen Movie)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.1.2015
Tak něco příšerného   člověk jen tak nevidí...a   heleme...ono to má svoje   kouzlo a tenhle film bych   označil za těžkou   oddychovku, když člověk   nechce absolutně   přemýšlet, vypnout a jen   zírat jak běží děj...a   tady běží svižně, jsou   tam vtipné momenty, spousta   slow motion záběrů   krásných dívek, frajírci   na pěst, ale všechno to tak   krásně zapadá do pojmu   parodie, že se k tomuto filmu   dokonce vracím a pouštím si   oblíbené části. A teď mě   klidně ukamenujte :)
Co žere Gilberta Grapea? (What's Eating Gilbert Grape)
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 18.1.2015
Asi to o něčem bylo, ale já   se vřele nudil, jak DiCaprio   leze na věž, jak tlustá   ženská hodila flintu do   žita, jak si Depp užívá se   svou postarší milenkou. Co   se týče DiCapria, tak to   sice hrál velmi dobře, ale   mě je ještě víc   nesympatický než kdykoliv   předtím a to se mi v   Titaniku líbil, takže nejsem   žádný antititanik   fanoušek. Prostě u mě nuda   a jestli byl tenhle film   něčím komediální, tak   mým drtivě unuděným   výrazem během celého   promítání.
Černý rytíř (The Black Knight)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 25.1.2015
V dabingu je to otřes a   bída, ale já měl to   štěstí, že jsem to poprvé   viděl v originálu a dobře   jsem se u této oddychovky   bavil.
Četník ze Saint Tropez (Le Gendarme de Saint-Tropez)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.1.2015
Na četnících jsem   vyrůstal, takže nemohu dát   jinak. Navíc 10 hvězdiček   má u mne i Geneviève Grad,   která pro mne byla jako   malého učiněný anděl z   četnického nebe, která   svým pohledem několikrát   zastínila herecký výkon   Funese a jeho brilantní   nadabování :-D
Den trifidů (The day of the Triffids)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 18.1.2015
Nejdřív jsem si říkal, že   je to dobře natočené, ale   už v půlce jsem moc dobře   věděl, že není. Ale no tak   pání režiséři...když si   člověk přečte legendární   sci-fi román s nějakým   dějem, nechce se při   shlédnutí filmu zabývat   zase jiným dějem. Dost   dobře si umím představit   zfilmovanou knihu a byla by to   výborná podívaná, ale toto   opět spadá do béčkových   hororů, které ani trochu   nepůsobí poučně, jako tomu   bylo u knihy, ale spíše   vtipně. Snad se jednou   režiséři vzpamatujou a   budou točit kvalitní   ztvárnění jasně napsaných   knih.
District 9
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 18.1.2015
Nic proti, ale od samého   začátku jsem měl plno   otazníků...jak to,   mimozemšťané se stali ihned   po příletu součástí   nějakýho ghetta a nevznikla   kolem nich deseti kilometrová   karanténa, jak to, že   mimozemšťané kupovali   kočičí žrádlo za zbraně,   díky kterým by si je mohli   vzít bez sebemenší námahy   a tak bych mohl pokračovat   ještě hodně dlouho. Když   si nějaký film hraje na   realitu, má to opravdu   realita být a ne takováhle   na každém rohu nesmyslnost.   Jedna hvězdička jen za   celkem dobrou střílečku s   robotem na konci. Nic víc mě   nezaujalo.
Doba ledová 3: Úsvit dinosaurů (Ice Age 3: Dawn of the Dinosaurs)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.1.2015
A teď to   nejdůležitější!....kdo   prdí, jde poslední :-D...tak   tohle mě rozburácelo na   celý kinosál a nebyl jsem   sám :) perfektní animace u   toho a základ úspěchu je   hotov :). No a podobně se   nesl celý děj, tu a tam se   člověk dobře bavil, tu a   tam čekal, kdy se děj začne   dít zase :)) Určitě   neprohloupíte, když   shlédnete:)
Duch doby - Stále kupředu (Zeitgeist: Moving Forward)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.1.2015
první část...co to je za   oduševnělou slátaninu? no   dobře, podívám se ještě   na druhou část...ok,   podívám se na další, je to   vtipné....takže ještě   další, ale už se mi chce   spát...ale ještě tedy dám   další, mají pravdu...aha,   14let v EU zakázaný, proč?   Protože se nebojí říct   pravdu o situaci v jaké   jsme?...jdu spát...ale oči   zůstávají otevřené...je   škoda, že tolik lidí se   nezajímá o své okolí.
Earth
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.1.2015
Mimořádně krásné záběry   umocněné HD rozlišením.   Kouzelný pták mě opravdu   pobavil, to samé pták   uklízeč :-D. Některé   záběry jsou velmi emotivní.   Ale jinak nic nového pod   sluncem, takových dokumentů   je spousty, ale kdo má rád   nádherné záběry, nemůže   vynechat. Moc si přeji, aby   se takovéto záběry daly   natočit i v příštích   generacích :(
Futurama
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.1.2015
Ano, je to luxusní počin,   ale to co museli Simpsonovi   zvládnout humorem v   přítomnosti jedné rodiny,   zde mají tvůrci k tvorbě   humoru defakto vše co zrovna   vyfantazírujou a proto je to   taková lehčí tvorba humoru.   A občas mě tam štvalo až   extrémní zapálení do   rolí, například u Fraye,   který je někdy až   neuvěřitelně stupidní, že   to až odpuzuje, takový Homer   byl prostě lidsky   jednodušší.
Gran Torino
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.1.2015
Vystartovat na mě takhle   tenhle dědula, tak mám dost   :)). Clint Eastwood jak ho   známe a máme rádi.   Perfektně natočeno, mohu jen   doporučit. Mimoto auto,   které zde Clint vlastní,   samozřejmě jde o Gran   Torino...luxusní kousek, na   který je také radost   pohledět.
Hathor
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.1.2015
:-)
Docela zajímavá epizoda,   setkáváme se zde poprvé s   Hathor. Představa Jacka jako   Jaffy by byla zajímavá :))
Charlieho andílci: Na plný pecky (Charlie's Angels: Full Throttle)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 18.1.2015
Pár oblíbených momentů zde   mám, například záporňák   Justin Theroux svou roli   záporňáka v akční komedii   zvládl na jedničku a   člověka jeho osoba tam   prostě baví. Tady musím ale   zmínit úplně otřesný   český dabing, který právě   tohohle záporňáka degraduje   do skupiny teploušských   blbečků, který film akorát   hyzdí. Je to opravdu   příšerné. Dále dávám   hvězdičku za Cameron Diaz,   to bych si jinak neodpustil,   protože je tu znovu   okouzlující :-). A další   hvězdička patří Demi Moore   a tomu, že ten film celkem   odcejpá, což mám rád :).
Jak dostat tatínka do polepšovny
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.1.2015
Za mě jedna z nejlepších   komedií, krásná oddychovka.   Točit něco takového dnes,   tak to dopadne rozhodně   hůř. Nejlepší scéna když   Němec vypráví o tom, že   největší zážitky jsou   často na dosah ruky.
Jepičí život (Brief Candle)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.1.2015
:-)
Zajímavá epizoda zaměřená   především na Jacka   O'Neilla. Výborné herecké   výkony a skvělá práce   maskérů. O'Neill se v   průběhu několika málo dní   změní v téměř stoletého   starce.
Kobra 11 (Alarm für Cobra 11 - Die Autobahnpolizei)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 19.1.2015
Chvilku mě snad i   neprůstřelnost simíra s   gerchanem bavila,ale po pár   epizodách sem si řikal,že   je něco špatně když podle   tohoto seriálu v Německu   není gravitace,v každém   městě jakmile jedete na   semaforu doleva,můžete   počítat s tím že spadnete   do nějakého lomu apod. Dnes   už je to jen tuctovka u   které se probudim v momentě   kdy začnou reklamy.
Komisař Rex (Kommissar Rex)
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 19.1.2015
Myslím že krimi seriálů je   v poslední době až až.   Sám v tom mám lehkej bordel   který seriál patří do   kterého města,las   vegas,miami apod. To že se   Prima rozhodla pokračovat i s   tímto krimi seriálem z   Vídně nevim nevim jestli   udělala nejlepší tah na   bojišti přetahování se o   kriminálního diváka.
Krakonošovo tajemství
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 26.12.2022
Nemastný neslaný, všichni   se tam tváří jak umučení   boží a já nakonec s nimi.   Po hodině jsem začal   sledovat kolik ještě zbývá   minut. Krakonoš takový   playboy Eda a nakonec zůstal   chudák na ocet. Aspoň, že   jde po tom Marecku, podejte mi   pero a člověk užije   pořádnou hereckou jízdu.
Kráska v nesnázích
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 18.1.2015
Co to jako mělo býti? :-)   Krásku v nesnázích si   nepředstavuju jako běhnu,   která uteče za korunkama.   Doufám, že si z tohohle   filmu vezme příklad co   nejvíc lidí, ať se tu máme   jako v dobytčáku, kde jsou   na prvním místě   kulaťoučké korunky. Vrátit   se po takové chvilce z   vězení, tak tu zrzavou   krávu proplesknu a sešlu na   ní kouzlo nikdy   nekončícího průjmu.
Let Fénixe (Flight of the Phoenix)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.1.2015
Tak za sebe říkám, že i   když to mělo 2.5hodiny   (včetně reklam v televizi)   tak sem se po celou dobu   bavil. Nejlepší momenty pro   mne byly, když s letadlem   vzlétali za hudby Gimme some   lovin a o pár chvil zase   padali, poté mě pobavila   uvolněná scénka, kdy   tancovali na Outkast a   nevyřešitelná scéna, jak   přejít Gobi :))...a mnoho   dalších....takže nemohu   dát horší hodnocení.   Parádní snímek s mini   muškama :)
M.A.S.H. (M*A*S*H)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.1.2015
Válečná klasika, ale také   nevyrovnanost kvality dílů a   od nastoupení nového   velitele už to nemělo   takové grády.
Machellův odkaz (Legacy)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 16.1.2015
:-P
Potvůrky z mačelo továrny   čistí sg1 od goauldích   zbytků a ti nám z toho   trochu šílí :-) Není to   špatný díl, ale do mých   top úplně nepatří :-)
Mezi světlem a tmou (The Broca Divide)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.1.2015
:-)
Poprvé se setkáváme s dr.   Fraiserovou. Sam se tu vrhne   na Jacka. Dobrý nápad, ale   také dost podivností a   nepravděpodobností v tomto   dílu.
Milenec nebo vrah (Fear)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.1.2015
Obsazení parádní, příběh   mě dokázal udržet po celou   dobu vzhůru a v napětí.   Takže za mě 9 a kousek a   doporučuji shlédnout :)
Montér (Tin Man)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.1.2015
:-)
Mysl členů SG-1 byla   zkopírována a přenesena do   umělých těl, na první   pohled k nerozeznání   podobných originálům.   Skvělá scéna mezi Jackem a   jeho kopií a velmi emotivní   scéna loučení obou týmů v   závěru epizody. Výborné   herecké výkony.
Mr. Bean
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.1.2015
Klasika anglického ražení.   Kdo nezná snad ani nežije,   nebo nevim :)))...Nemá cenu   rozpitvávat, tolik humoru a   tak málo slov, to je Mr.   Bean.
Nádherná Zelená (La Belle verte)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.1.2015
Včera v noci shlédnuto na   jůtůb v 15ti minutových   částech...první část...co   to je za oduševnělou   slátaninu? no dobře,   podívám se ještě na druhou   část...ok, podívám se na   další, je to   vtipné....takže ještě   další, ale už se mi chce   spát...ale ještě tedy dám   další, mají pravdu...aha,   14let v EU zakázaný, proč?   Protože se nebojí říct   pravdu o situaci v jaké   jsme?...jdu spát...ale oči   zůstávají otevřené...je   škoda, že tolik lidí se   nezajímá o své okolí,   hnijeme přátelé...ale já   nechci...přidávám se k   hnutí Zeitgeist, které se i   tyto otázky snaží   řešit...
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190572
Osobností: 697863
Fotografií: 764000
Plakátů: 376644
Obsahů a biografií: 178298
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Konec rozkvětu (1972)

Konec rozkvětu
Povedená gangsterka v čele s   L.Marvinem .který má dostat   peníze s gangstera který   prodává jak drogy tak holky   a když odmítne L.Marvin si   to s ním vyřídí po svém.

Autor: PORTER | Hodnocení: 8 / 10

Neviditelné zlo (2024)

Neviditelné zlo
rozpočet - 13 milionů a   nikde to není vidět. Tak to   je vážně ubohý, něco   takovýho vůbec pustit ven

Autor: svitani | Hodnocení: 1 / 10

Piňero (2001)

Piňero
Pro mne byl tohle velmi   solidní a zajímavě   natočený životopisný film   s vynikajícím výkonem   Benjamina Bratra v titulní   roli i když více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Mizerná neděle (1998) [TV epizod...

Mizerná neděle
K Formanům přijede babička   a moc se na ni nikdo   netěší. Red porád utíká   do dílny a sklepa, Kitty je z   ní taky hotová, Eric musí   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Díkůvzdání (1998) [TV epizoda]

Díkůvzdání
Zatím asi nejlepší díl, co   jsem viděl z 1. série.   Hláška střídá hlášku,   celej díl jede   neuvěřitelně kupředu, co   dokáže udělat takové   Díkůvzdání:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 9 / 10