Duben

Komentáře uživatele Blackhawk13

Blackhawk13

Blackhawk13 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 30
Akta X: Chci uvěřit (The X-Files: I Want to Believe)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.3.2015
Od tohohle filmu jsem čekal   něco víc když jsem viděl i   serial, ale byl to taky dobrý   film. Sice bych tam rači   uvítal mimozemšťany, ale   budiž. Mě se vždy líbyla   ta hudba jak je to i na   začátku serialových dílů.   Jenom doufám že Chris Carter   zase vymyslí nějaké to   pokračování.
Bořiči mýtů (MythBusters)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.3.2015
Tenhle ten serial se mi lbí,   protože tihle ti lidé   ukazují světu pravdu o   mýtech a přitom dokáží i   udělat srandu, Tenhle ten   pořad je prostě zábavný   protože tam vidíme ty   trhaviny, všelijaké stroje,   palné zbraně, Bořiče,   ohně. Mě se nejvíc líbil   díl, kdy Tory jel na kole a   chtěl se vytáhnout před   holkama a přeskočit s kolem   nějakou překážku, ale u   toho spadl. Moc mě pobavil a   viděl jsem že i on to bere z   humorem samozřejmě i ty   holky.
Divergence (Divergent)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 10.5.2015
Když jsem si tenhle film   pustil myslel jsem si že to   bude akční bojový film s   kapkou brutality, ale on   začal pěkně klidně až po   chvíli se to začalo   rozjíždět. Film se mi moc   líbyl i herecké obsazení, a   co hlavně děj. Doporučuji   všem.
Dva a půl chlapa (Two and a Half Men)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.3.2015
Neskutečně zábavný serial   plný hlášek, zábavy,   vtipů a holek. Vždy mě   dobře pobaví Charlie a Alan,   přímo skvělá dvojce.   Tenhle serial mám rád a   vždy ho sleduji v televizi,   když zrovna běží.   Doporučuji všem.
Harry Potter a Relikvie smrti – část 2 (Harry Potter and the Deathly Hallows: Part II)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.8.2015
Tenhle díl byl zevšech   nejlepší. Plno bojů a už   to nebylo tak nudné jako   relikvie 1. Nejlepší asi   bylo jak se Potter podíval na   tu Sneapovu vzpomínku. U   tohohle dílu jsem neviděl   chybu. Herci skvělí, děj   taky, efekty skvělé. Klobouk   dolů tohle se jim opravdu   povedlo.
Hvězdná brána (Stargate SG-1)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.3.2015
Vždy když vysílali tenhle   serial v televizi, tak vždy   jsem se na něj díval,   protože jsem musel vydět   další pokračová ní tohoto   děje. Z sg-1 se mi nejvíc   líbil Tealc a jeho tyčová   zbraň. Vždy jsem se těšil   až zase uvidím jaffy a   goaldy a boje s sg-1. Goaldů   se mi nejvíc líbil Apofis.   Obdivoval jsem i vesmírné   lodě, jako např. Hatak nebo   Alkeš a Daidalovs. Nejvíce   se mi líbil díl kdy Tealc   uvízl ve hře, kterou   vytvořili k vycvičení   vojáku.
Hvězdná brána: Atlantida (Stargate: Atlantis)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.3.2015
Je to super serial další   pokračování hvězdné   brány navazující na SG-1.   Nejvice v tomhle serialu se mi   líbil Ronon, jeho akce a   vtipy nebo jeho dovednosti.   Nejvíce se mi líbil díl kdy   Tealc přišel pomoct Rononovi   s rozhovorem o jeho práci v   týmu. Opravdu se mi to moc   líbilo a dporučuji všem kdo   jsou i nejsou fanoušci   hvězdné brány.
Hvězdná brána: Hluboký vesmír (Stargate Universe)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.3.2015
Na tomhle serialu mě dost   sklamali, protože úvod nic   moc potom vtipy žádné akce   také nic moc a když už tak   jenom asi ve třech dílech,   postavy se chovají k sobě   dost divně, zdásemi to moc   psychologické, ale docela mě   bavil. Ale radči bych   sledoval Sg-1 nebo Atlantis.   Jediné co se mi na tomhle   serialu líbilo je jméno   lodě a jak vypadá   Destiny-osud. Toď vše.
Hvězdná brána: Návrat (Stargate: Continuum)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.3.2015
Skvělé
Tohle se jim opravdu povedlo.   Dobrý film plno akce sem tam   vtipy, ale hlavně dobrý   děj. Z tohohle filmu se mi   nejví ce líbilo jak byli   všichni u toho stroje času a   začali proti sobě střílet   ze svých zbraní. Opravdu   povedený film.
Hvězdy nám nepřály (The Fault in Our Stars)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.5.2015
Fantastický film. Miluju   romantické filmy, jak s   dobrým, tak i stým zlím   koncem, ale tenhle mne úplně   dojal až tak, že jsem to   všechno cítil na vlastní   kůži tu lásku, a tu bolest.   Nevím co bych víc k tomuhle   filmu napsal, snad už jenom   to že ti lidé co vytvořili   tenhle film tak jsou ti   nejlepší tvurci, a tenhle   film by měl dostat aspoň 10   OSCARŮ.
Méďa (Ted)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.8.2015
Vynikájící film plno   srandy. Vynikající děj a   pěkně sprostej. Velmi se mi   to líbilo a dost jsem se u   toho nasmál. Méďa byl   fantastický. Doporučuju se   na něj podívat.
Nukleární katastrofa (Nuclear Hurricane)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.3.2015
Když jsem si tento film   pustil, tak jsem si ze   začátku myslel že je to   nudný béčkový film, ale   asi tak po patnácti minutách   jsem zjistil že se mi ten   film velice líbí. Sice jsem   nepochopil ten začátek, jak   se ta tsunami srazila s tím   vrtulníkem, ale jinak se mi   vše líbilo, hlavně ta   Stacy. Myslím si že to   ukazuje na dnešní problém   kdy všichni lidé si chcou   ušetřit práci a dávají to   pod kontrolou počítačům a   umělé inteligenci, jak jse   viděli v tomhle filmu.
Ordinace v růžové zahradě
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 11.3.2015
Nuda.......
Mě se tenhle ten serial   prostě nelíbí, příjde   nějaká postava nová, potom   začne chodit s tímhle a zase   s tím potom za pár měsícu   umře a tak to jde furt   dokola, já prostě nechápu   co by mě mělo na tomhle   bavit, je to furt stejné.
Predátor 2 (Predator 2)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.8.2015
Tenhle díl predátora se mi   nejvíce líbil a hlavně to   zakončení, tento film se jim   opravdu povedl. Plno akce,   hororu, strachu, mrtvol,   zabíjení.
Predátoři (Predators)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.8.2015
Tenhle film mě dost sklamal   čekal jsem spíš něco   horovějšího než tuhle   pohádku pro děti. Toto by se   nedalo ani považovat za horor   toto je jenom sci-fi. Kde se   podělo stahování z kůže,   věšení mrtvol na stromy,   opravdu jsem čekal něco   víc.
Rychle a zběsile (The Fast and the Furious)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.8.2015
Tenhle film je neskutečně   dobrý všechny ty akce,   závody, auta. Miluju takové   filmy. Na tomhle filmu   nevidím žádnou chybičku.
Rychle a zběsile 2 (2 Fast 2 Furious)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.8.2015
Taky dobrý díl, ale trochu   mi tam chyběl Dom. Jinak   skvělá auta, závody, děj   je taky fantastický.   Doporučuji shlédnout.
Rychle a zběsile 5 (Fast Five)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.8.2015
Tento díl byl taky dobrý.   Dwayne Johnson tomu dal   pořádnou řežbu. Nejvíc se   mi líbyli ten závod s těma   policejníma autama a jak   tahaly ten trezor to byl   opravdu gól.
Rychle a zběsile 6 (Fast & Furious 6)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.8.2015
Tenhle díl byl dost dobrý   hlavně se mi líbil vtipálek   Rom. S tým tankem to bylo   úžasný. Nevím co bych dál   dodal.
Rychle a zběsile 7 (Fast & Furious 7)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.8.2015
Tenhle díl byl asi   nejlepší. Nejvíce se mi   líbil protože tam bylo tolik   akce a efektů, hlavně jak s   tým autem skákaly z jednoho   výškáče do druhého a tak   dál. Ale konec ten mě   nejvíce dojal a chytl mě za   srdce. Doufám že v tom   ještě budou nějaký čas   pokračovat.
Rychle a zběsile: Tokijská jízda (The Fast and the Furious: Tokyo Drift)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.8.2015
Tenhle díl byl opravdu   dobrý, hlavně ty drifty.   Bylo to dobře natočeno a i   herci se mi líbily a   samozřejmě i ty vtipy.   Vynikajcí příběh, hudba a   závody.
Rychlí a zběsilí (Fast & Furious)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.8.2015
Tenhle díl se mi líbil až   na ten zvuk nitra jinak   všechno v pohodě, a   konečně tam byl i Dom s   Brianem. Vynikající scénky   a herci jsou bezva sehraní.
Senna
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.3.2015
Opravdu skvělý   dokumentární film o Artonovi   Sennovi jezdci Formule 1.   Hodně se mi líbil tenhle   film donedávna jsem nevěděl   kdo to byl Senna, ale už to   vím byl to nejlepší jezdec   Formule 1 všech dob. Jezdil v   mnoha formulách jako např.   Černý lotus, Williams,   Mclaren a další. Doma si   říkáme že každý kdo   jezdil v černé formuli alias   Černý lotus zemřel. Ale   Arton Senna ještě nezemřel,   protože žije v srdcích nás   všech kdo ho viděli jezdit,   byl to úžasný člověk.
Simpsonovi (The Simpsons)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.3.2015
Zábavná serial který   pobaví celou rodinu. Neradči   mám Bárta s Houmrem. Vždy   Bart naštve Houmra a Houmr   řekne Bártovi ty jeden   mrňavej a začne ho škrtit.   Je tam neomezený humor a děj   je to fakt nádhera.
Teorie velkého třesku (The Big Bang Theory)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.3.2015
Zábavný serial plný vtipů   i jiných humorů, které mě   vždycky pobaví. Líbí se mi   jak vždy Sheldon zaklepe   třikrát. Tenhle ten serial   mě prostě baví. Už nevím   co bych k tomuhle serialu   dodal.
Terminátor 2: Den zúčtování (Terminator 2: Judgment Day)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.3.2015
Tenhle díl z terminátora se   mi líbil ze všech nejvíc,   hlavně ta hláška astala   vista baby. Nebo pojď semnou   jestli chceš žít. Mám rád   takové scifi je to boží.
Terminator Salvation
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.3.2015
Mám rád terminátory jsou to   dobré filmy, hlavně ta hudba   co byla ve všech čtyřech   dílech. Na tomhle dílu se mi   líbyli noví terminátoři a   celková děj. Jen se mi zdá   že tenhle díl mohl být   trochu více efektivnější.   Ale jinak se mi líbil.
Vetřelci (Aliens)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.8.2015
Tenhle díl se mi líbil ze   všech nejvíc bylo tam plno   akce, strachu, efektů, a   hlavně hodně vetřelců.
Vetřelec vs. Predátor (Alien vs. Predator)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.3.2015
Mě se tenhle film dost   líbil, sice mi tam chyběla   trochu více hororová   scénka, ale jinak příběh   byl pěkný. Jediné co se mi   nelíbylo bylo to jak toho   druhého predátora zabil ten   vetřelec. Predátor si jde   dost namyšleně že ho zabije   a stane se pravý opak, to se   mi zdá jako úplná blbost.   Jinak OK.
Znamení (Signs)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 22.8.2015
Je to dobře spracovaný film,   ale chybí mi tam jen trochu   více akce, hororu, strachu a   efektů jak je to v   novodobých filmech, ale jinak   se mi líbil. Hlavně jak ten   mimozemšťan stál na té   střeše a pozoroval je to mě   i trochu viděsilo.   Doporučuju shlédnou tento   film.
1

TV Program

ČT1 - Dobrý voják Švejk (1956)

14:05 - 15:55

100 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

ČT2 - Případ Thomase Crowna (1968)

14:20 - 16:00

85 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

NOVA - Nebe a dudy (1941)

15:00 - 16:55

45 minut již uběhlo
70 minut zbývá do konce

Prima - Dařbuján a Pandrhola (1959)

14:15 - 16:00

90 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190604
Osobností: 697946
Fotografií: 764379
Plakátů: 376814
Obsahů a biografií: 178343
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Školní ples (1999) [TV epizoda]

Školní ples
Tenhle díl byl dle mého   spíše méně vtipný a o   něco vážnější. Blíží   se školní ples, Eric jde s   Donnou, Fez plánuje tanečky   a více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Fakjů pane učiteli 3 (2017) [DCP...

Fakjů pane učiteli 3
Jednoznačně nejslabší díl   a doufám, že je poslední.   Že to bude přehnaná   nereálná ptákovina člověk   čekal, ale že to bude až   takhle špatný, to jsem   nečekal....

Autor: Máša13 | Hodnocení: 3 / 10

Tři muži a nemluvně (1987)

Tři muži a nemluvně
Celkem příjemná rodinná   komedie, kde člověk nesmí   moc přemýšlet nad naivitou   a kýčovitostí, které   snímek doprovází od   začátku do konce.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 6 / 10

První večeře (2018)

První večeře
Tedy, na to, že jde o   krátkometrážní studentskou   záležitost se stopáží   necelé čtvrthodinky, musím   smeknout před nápaditostí a   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Hlasy mrtvých (2023)

Hlasy mrtvých
Slečna so zdedenou   nehnuteľnosťou, čarodejnica   Vrecohlavová v suterénnych   priestoroch, a zopár   hereckých poskokov to majú   marné, keď více >

Autor: horribile_dictu | Hodnocení: 5 / 10