Duben

Komentáře uživatele barbora72

barbora72

barbora72 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 8
Bylo, nebylo (Once Upon a Time)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 29.2.2016
Tento seriál se velice   vymyká všemu co znám. Moc   se mi líbí a obdivuji   scénáristy, že dokážou   téměř nemožné. Každý   díl má logiku, a ani   atmosféra nekolísá. I   dějová linka nikde   nekolísá. A herci jsou   báječní, možná proto, že   jsou neokoukaní, nikoho z   nich neznám kromě Roberta   Carlyla. A ten je vždy   vynikající. Role Rampelníka   je přesně pro něho. On je   specialista na postavy, které   mám moc ráda, fandím jim,   rozumím a líbí se mi, ale u   třetího dílu mi teprve   dojde, že jde o roli   zápornou. Viz jeho role v   Hvězdné bráně Hluboký   vesmír. Mě se seriál Bylo   nebylo moc líbí. Uvidíme u   dalších řad. Ale podle   ohlasů kvalita neklesá. Tak   se nechme překvapit.
Cirque du Soleil: Vzdálené světy (Cirque du Soleil: Worlds Away)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.11.2017
Můj nejoblíbenější film z   produkce Cirque du soleil. To   je skutečně nádherný   příběh a krásné   ztvárnění skutečně   vzdálených a jiných světů   do kterých se tato dvojice   dostala. A tolik jim držím   palce aby se našli, až skoro   nedutám. A ten závěr je   skutečně úžasný! Vřele   doporučuji každému.
Čarovný les (Into the Woods)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.1.2016
Nemyslím, že je to tak   hrozné jak to z komentářů   vypadá. Nicméně i já si   myslím, že by stačila   první půle filmu a byla by   to paráda. Nevím, jak to   vypadá na jevišti, ale   druhá polovina filmu je   velice pochmurná a   pesimistická. Například mě   zklamalo, že ani jeden z   těch úžasných princů se   ani nesnažil zjistit, co se   vlastně v království děje.   Takže pro mě první polovina   (na druhé zkouknutí)   báječná, druhá pro mě   téměř zbytečná. Možná   také pro to, že nemám ráda   pohádku O Jackovi a   kouzelných fazolích. Scéna   dueta princů nad vodopádem   byla velice na efekt a   téměř úsměvná, ale proč   ne. Mě velice překvapily   pěvecké schopnosti herců   které téměř všechny znám   ale toto jsem netušila. O   Meryl Streep a Johny Deppovi   je to známo, ale Christopher   Pine? Zírala jsem jak to   zvládl. Podle mě hodnocení   filmu: 6,5 - 7
Kráska a zvíře (La Belle et La Bête)
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 17.4.2016
Tak z této pohádky mám   rozporuplné pocity. Na jednu   stranu krásná pohádka, ale   když skončila, nic jsem si z   ní nepamatovala. A ten konec?   Tedy ten "boj" na   konci, to už bylo podle mě   moc. A princ? No, jako zvíře   se mi docela líbil, ale pro   mě tedy nezkrásněl, já   byla zklamaná. Možná kdyby   aspoň neměl vousy, vypadal   by mladší. Takhle si prince   nepředstavuji, ale to je jen   můj názor. Mě prostě   připadal jako starý chlap a   ne krásný princ. Možná se   ještě někdy na ni   podívám, ale nevím jestli   změním názor.
Kráska a zvíře (Beauty and the Beast)
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.8.2017
Tato pohádka je nádherná.   Do kina jsem šla se   smíšenými pocity, protože   tuzemský divák má v paměti   Krásku a zvíře zafixovanou   spíš jako temnou a   hororovou. Viz naše Panna a   netvor. Je vidět, že se dá   natočit i jako krásný film   s písničkami, i když je   spíš pro menší děti. Byla   jsem překvapená, že je to   natočeno podle animované   pohádky z roku 2011, která   se mi moc líbila. A když   přidám mého oblíbeného   Dana Stevense a Emmu Watson   tak není co vytknout. Ale   paradoxně jsem si nejvíc   oblíbila Luka Evanse jako   Gastona. Ten je snad na tom   filmu nejlepší. Je vidět,   že do Gastona vložil hodně   ze svých hrdinů které hraje   (Bard v Hobitovi, Aramis...) a   odlehčil je.
Takže   pro mě jednička! A hlavně   je vidět, že Walt Disney je   nadčasový, dokáže oslovit   diváka i v dnešní   uspěchané době.
La bella e la bestia
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.3.2016
K tomuto filmu jsem se dostala   náhodou letos před   velikonocemi, kdy ho dávali   na tv DOMA. Původně jsem si   myslela, že jde o první dva   díly současného seriálu,   který znám a nedívala jsem   se. Pak jsem náhodou přepla   program a zjistila, že jde o   úžasný dvoudílný film z   Itálie. V podstatě jde o   pohádku Kráska a zvíře,   nic méně to není pohádka   ale historický film. Nejsou v   něm kouzla, ale to je   téměř jediný rozdíl.   Atmosféra na jakou jsem   zvyklá u tohoto příběhu i   reálie jsou téměř   totožné. Uplně mě do sebe   vtáhl. Hlavní hrdinové byli   báječní, ale hlavně   představitel Zvířete   Alessandro Preziosi, z toho   přímo čišela hrůza,   strach i zamilovanost. I jeho   boj s těmito rozporuplnými   vlastnostmi a pocity.   Mimochodem je to hlavní   představitel ze seriálu   Eliza z Rivombrozy. Já jsem   velice spokojená a doufám,   že česká televize brzy   tento film uvede také.
Louskáček a čtyři říše (The Nutcracker and the Four Realms)
 
Přidáno: 27.11.2018
Tento film jsem viděla v   kině ve 3D. Moc se mi to   líbilo, přestože je to   spíše pro menší diváky.   Nicméně musím říct, že   bych ho potřebovala vidět   ještě jednou a to   normálně. Několikrát jsem   se přistihla, že sleduji   provedení 3D, ale vůbec   netuším, co se na plátně   děje. Musela jsem se   soustředit na děj. 3D brýle   také zkreslovaly a to tak,   že obraz byl tmavý. Ale to   je samozřejmé, jinak to   nejde. Ale ke konci už jsem   je všelijak pozvedávala,   abych viděla jak je to   krásně barevné a světlé.   Tudíž, Ještě jednou a bez   3D. pak mohu říci: ano super   film. Ale i tak klobouk dolů   před autory a tvůrci. Bylo   to nádherné.
Zakletá nevěsta (Vasilisa prekrasnaja)
 
Přidáno: 27.8.2018
Překrásná pohádka. Byla   jsem velice překvapená, film   je z roku 1939 a čekala jsem   ani nevím co. Zkrátka starý   film, staré triky, vlastně   téměř žádné, hraní   herců jako na divadle atd   atd. Především mě   překvapilo, že film má   ucelený děj, který   odsýpá, nemá žádné pauzy   ani skoky v ději. Žasla jsem   nad filmovými triky, protože   jsem nečekala téměř   žádné, ale tady skutečně   čarodějnice mizí, je   téměř neviditelná, drak   skutečně chrlí oheň apod.   Z této pohádky mám dojem,   že natočená spíš v   šedesátých nebo   sedmdesátých letech a ne   před válkou. Pravda je, že   tomu hodně napomohlo to, že   jsem ho viděla v originále s   titulky. Předtím jsem ho   neznala, proto na mě   skutečně zapůsobil. Pravda,   pohádka je to stará, ale   klasická, skutečně podle   knihy, žádné úpravy. Já   jsem velice spokojená a   vřele doporučuji všem, kdo   má ruské pohádky rád.

TV Program

ČT1 - Četnické humoresky (1997) [TV ...

20:10 - 21:35

2 minut již uběhlo
83 minut zbývá do konce

ČT2 - ABBA: úspěch navzdory

20:00 - 21:40

12 minut již uběhlo
88 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

42 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Prima - Showtime (2020) [TV pořad]

19:55 - 20:15

17 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190622
Osobností: 698003
Fotografií: 764514
Plakátů: 376933
Obsahů a biografií: 178392
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Duna: Část druhá (2024)

Duna: Část druhá
Film je moc pěkný, ale něco   tomu chybí. Větší   napětí, dynamika, spád. Ale   filmek opravdu kvalitní,   dají se ty necelé hodiny   vydržet.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Tlukot srdce (1980)

Tlukot srdce
Pro mě byl tohle opravdu   silný zážitek. Krásný   příběh o tom, co   předcházelo napsání jedné   geniální knihy a o tom, co   ovlivnilo celou více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Společná noc (1999) [TV epizoda]

Společná noc
Eric stále touží vyspat se   s Donnou a oba se tomu   blíží, ale stále k tomu   ještě nedošlo. Red zkouší   vařit, protože Kitty je víc   v více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Koláč (1999) [TV epizoda]

Koláč
Díl s názvem Koláč byl   sice spíš nadprůměrný,   ale několik scén a hlášek   to vytahuje vejš. Skvělej   byl Red Forman a hlavně Bob   Pinciotti, který doma řeší   krizi - 70%.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Tři muži a mladá dáma (1990)

Tři muži a mladá dáma
Tak ještě infantilnější a   naivnější než   "jednička"...Což je škoda,   protože kdyby to bylo trochu   více "normální", dalo by se   na to i koukat:-)

Autor: Máša13 | Hodnocení: 5 / 10