Duben

Komentáře uživatele ph33

ph33

ph33 zprava

Napsat uživateli zprávu

oblíbený

Přidat uživatele do oblíbených

  

Řadit dle:   Názvu filmu   |   Od nejnovějších

Počet komentářů: 40
Batman vs. Superman: Úsvit spravedlnosti (Batman v Superman: Dawn of Justice)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.4.2016
DOBRY ZACATEK
No nevim co se tice efektu tak   parada.pokud Jde o Betmana tak   take se to da ale moc mi   nesedi mladej (Lex   Luthor)cekal bych nekoho   starsiho .A do nazvu bych dal   spise ze jsou spolu nez porti   sobe na 8/10 mi to prijdes tak   akorat .Paci se mi jak to   navazuje na predchoziho   Supermana .jinak to   jde!+chválím Betmobyl
Bod zlomu (Point Break)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 24.5.2016
No nevím ?
nepřijde mi to až tak moc   dobré, myslím že by se to   dalo trochu víc.Víc   propracovat děj mi přijde   fajn ale ty efekty krom toho   létání dost slabé ,možná   jsem jen zhickanej.
Bohové Egypta (Gods of Egypt)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.4.2016
Mmmmm
No nevim necekal jsem az   takovou pohadku ,a Bohove   spolu s lidma dohromady ,nevim   nevim kde je hora Olimp a   podobne no Jeste se podivam   treba to tu Pak zmenim ;-)
Buchty a klobásy (Sausage Party)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.11.2016
Famozni
Za mě pecka nic tak úchylné   ho jsem dlouho neviděl, kam   se hrabe South park   .opravdová slast co se tice   sprostých slov ,rozhodně   zkouknout ,děti poslat spát   a do toho ,dlouho jsem se tak   ne pobavil!Z počátku to   může odradit ta píseň je   docela dlouhá,jinak nic   těžkého k pochopení je to   přeci jen pohádka !Pohádka   pro DOSPĚLÉ.Dej jídlo   zjistí co se ve skutečnosti   s nima doma doopravdy děje a   začnou se proti lidem v   krámě bouřit a to ještě   do toho jeden ,co se chce   pomstít,za vypadnutí z   nákupního vozíku,ktery   zavinil párek s žemli!Zní   to ujeté ale stojí za to   !:-)
Captain America: Občanská válka (Captain America: Civil War)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.5.2016
Dobre
Za mě pecka ,až na jednu   výjimku ten Spider-man mě   tam opravdu nesedí nejen že   není podobný ani jednomu z   poslední doby tak ani nevím   proč zrovna jeho mohly najít   kohokoli jiného,pozitivní je   že tam je jen pár minutek a   je v celku komik ,ale stejně   bych ho vystřihl za mě 9/10   jen kůly Spider-man jinak   efekty a dej pecka .:-))
Čarodějnice (The Witch)
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 3.8.2016
Za me rikam slusna strata casu   .Celou dobu cekam na neco co   me donuti si to pustit znova   ale nedockal jsem se niceho   ani me nenapada k cemu to   prirovnat ,zadnej dej zadnej   strach,jedine ceho se clovek   docka je napeti toho tam je   ale k nicemu nevede krute   zklamalo !
Den nezávislosti: Nový útok (Independence Day: Resurgence)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.7.2016
Velkolepe
Musím přiznat že jsem byl   moc zvědav jak trumfnou   jedničku a byl jsem mile   překvapen .Možná té   Mimozemské technologie tam   možná mohlo být méně   jinak musím pochválit Tomu   se říká Velikost .za mě   určit 9/10,Smis mi tam Teda   chyběl ale nak zvlášť to   mě rozhodnutí nezměnilo   ,efektivní velkolepé   rozhodně stoji za to vidět   akce pecka trochu Star trek   ale jen ty vzdušné akrobacie   .děj mi přijde v pohodě nic   na čem by musel člověk   dlouho tápat .A to finále   superrrr.:-)
Dredd
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.2.2017
slabé
Za mě nic moc děj by byl ale   Drred nevím možná jsem   Starej ale předchozí se mi   zamlouval daleko více,   přišel mi nápaditý . Ale   tohle ,a to obsazení Drred je   dost vyzáblý v obleku   vypadá jako by bylo o číslo   větší i ta helma je naka   velká se divím že mu   nepadala hahahah , 6 jen za   efekty ty by šly ,ve   stálých Tarantina sama krev   a brutalita na jedno zkouknuti   to jde ,račí si pustím ten   starší , Stalone mi tam   sedí líp !
Fantastická zvířata a kde je najít (Fantastic Beasts and Where to Find Them)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.3.2017
parada
Za mě určitě 9/10.Je pravda   že děj nic společného s   Harry Potter nemá ! Jde   spíše o úplně noví   příběh ! Člověk by řekl   že i s úplně novým dějem   ale na druhou stranu snad jich   nebude dalších 6! A co se   tice efektů paráda ,a   nemyslím si že bych nechal   koukat děti ta vražda mi   přijde dost morbytni ! docela   jsem se i párkrát Dosta   zasmál ! děj :přijde do   města. něco mu uteče,musí   se to pochytat a zjistit kdo   zabíjí a kdo je ta krysa   ,snadné k pochopení ,a aby   se náhodou nezapomelo tak je   tam pár zmínek co se tice   Bradavic! jinak společného   to má jen pár jmen a ta   kouzla co jsme znali z   Harryho! určitě stojí za to   vidět ! doporučuji ....A   jako vždy to má strašný   konec ! :-)
Grinch (The Grinch)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 23.12.2016
vanoce
Vánoční pohádka trochu   jinak ! Co se týče děje nic   těžkého jeden co nemá rád   vánoce se je snaží   sabotovat !Jim v roli Grinche   nema chybu ,dost jsem se   zasmál ,po těch letech si   vánoce bez této pohádky   nedokážu představit !Jen   ten vypravěč mi to tam   trochu kazí !
Hardcore Henry
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.10.2016
Za mě pecka ,něco co tu   ještě nebylo dobré   ,původně jsem se bál že   mě bude bolet po tom   věčném brcani bolet hlava a   nic.je pravda ze jsou scény   kdy je toho moc co se děje a   člověk pak nemá ponětí   kam se dívá a na co ale moc   jich tam naneštěstí není   ,děj nic závažného .stojí   za to vidět ,trochu   Tarantino.sama krev .
Hotel Transylvánie 2 (Hotel Transylvania 2)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.4.2016
Jak prvni!
Za me parada moc sem se zasmal   mam rad pohadky ktere maji   aspon nakej smer,ditko se   povedlo a co se tice otce   pecka doufam ze skusi Jeste   trojku !
Husí kůže (Goosebumps)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.2.2016
Bych chtěl vědět co se vám páči!?
To teda nechápu mě to   přišlo parádní dávám   tomu 75% jak dějí tak   efektu!Nevím co se na tom   nelíbilo?
Jurský svět (Jurassic World)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.8.2016
+++
Za mě pecka mám rád celou   sérii ,určitě (pokud se   líbí dinosauři )vidět .Je   to jeden z posledních dob   film na kterým jsem kdy si   byl dvakrát v kině za mě   9/10 efekty pecka,dej jasné   ,zase to zdrhne ! :-)
Kniha džunglí (The Jungle Book)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.9.2016
Za mě moc pěkné   odreagování na noční.Za Me   moc pěkně udělané Ka   nemá chybu děj mi přijde v   pohodě nic co by jsme   neznalý už z knihy 7/10   pěkně prostředí .
Kong: Ostrov lebek (Kong: Skull Island)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 12.3.2017
Za mě! efekty paráda,děj   nic složitého,parta vojáků   a vědců jedou na jeho ostrov   po příletu naruší jeho   teritorium a začne to lítat   ! Osobně dává přednost   tomu z roku 2005,přijde mi   více co se týče zaujetí !   líbí se mi že je to   točené na jeho ostrově   (Konga!),a nestrkaj tam jako   do všeho město ! a ta kamera   super ! Myslím že tam mohlo   být více příšer ,na to   že tam celou dobu mluví o   tom jak jich je tam spousta   tak jsem si všiml u všeho   všudy 4-5druhu jinak se   liší jen velikostí! Ale i   tak paráda že je vidět už   od začátku (Kong) a nečeká   se do půlky filmu,a škoda   žádný dinosaurus ! i tak   9/10
Krotitelé duchů (Ghostbusters)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 12.11.2016
Za mě nic moc ,co se tice   efektu tak naprostá paráda   ale ostatní !Děj ,on je zlej   a má technologií na   stvoření duchu a chce   zničit svět ,krotitelka ho   musí porazit ,humor ,nevím   nak pokulhává .A obsazení   ,nak mi tam nesedí !5/10 a to   jen kuli efektů.Starsi   (Krotitelé duchu ) o dost   lepší .!A co ještě stojí   za to Doprovodná hudba !Humor   dodává snad jen Thor.
Ledová archa (Seolgookyeolcha)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.1.2017
Za mě jako nápad pecka   ,efekty na úrovni co se tice   děje jednoduché k pochopení   ,oblíbit si postavu   zbytečně krom páru snad   umřou všichni !vlak je   určitě paradni co vagon   jiní námět !To se mi   opravdu líbilo ,stojí za   zkouknuti !co se tice   obsazení nevim co říct beru   celí film jako něco nového   !
Ledová sezóna (Norm of the North)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 23.6.2016
Jde o slušnou oddechovou   jedná s tech slušnější   pohádek Lumici nemají chybu   stejne jako veverka z doby   ledové nebo Mimoni myslím ze   bez nich by to bylo dost   slabé.davam tomu   slušnější 6/10
Legenda o Tarzanovi (The Legend of Tarzan)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.10.2016
Za mě ,kamera nemá chybu ,co   se tice děje nic těžkého k   pochopení ,škoda jen že   zvířata jsou převážně   počítačová je smutné že   jich na světě už moc není   ,jinak se to dost rovná k   planetě opic co se tice   poměru zvířat na lidi a   převážně opic .A ty   přechody přijde mi že se v   nich že začátku člověk   trochu ztrácí , efekty   určitě parádní .
Logan: Wolverine (Logan)
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 29.5.2017
mmmmm
No nevím ,co se tice řezby   tak super když se objeví   stojí opravdu za to ale jako   něj bych to nenazval,jsem asi   nejspíš zvikly na X-Man než   na Logena na domácí typ ! A   ty dlouhé mobologi co tam   každou chvíli někdo má   ,chvílemi až nudné! osobně   dává přednost Wolverine   Originál.Davam tomu 6/10 za   ty nářezi.
Lovec: Zimní válka (The Huntsman Winter's War)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.8.2016
Pohadka
Na pohádku pro starší   publikum mi to přijde   parádní ,trochu dlouhé ale   dobre .Na efekt nemůžu nic   přijdou mi dost povedené o   dost lépe než u jiných za   víc peněz ,jasné že neteř   6.bych na to koukat nenechal   je to tam sama vražda a ani   mi to nepřišlo moc nudné   docela jsem se u toho zasekl   ,super hudba v titulkach .!
Oculus
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 23.6.2016
žádná sláva
osobně jsem čekal trochu   víc pár scén bylo v celku   povedených ale jinak nic moc   sem tam naka ta lekacka ale   nic vážného,na můj vkus   až moc debatujou !slabších   50.
Odvážná Vaiana: Legenda o konci světa (Moana)
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.5.2017
Jsem za jedno po delší době   opravdu paráda ,tohle se   nemůže nelíbit a když tak   hudba určitě zapůsobí !   jednoznačně zhlédnout ,jak   zábava tak dej super ale ty   písničky s doprovodnou   hudbou opravdu nádhera .   Zaslouženě 9/10. :-)
Pád Londýna (London Has Fallen)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.5.2016
parada
Za mě paráda ,pokud se   někomu líbila jednička(Pád   Bílého domu )tak musí i   dvojka určitě stojí za   zhlédnutí ,jen ta poslední   exploze se az tak moc   nepovedla jinak žádná   Vítka
Podfukáři 2 (Now You See Me 2)
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.11.2016
Za mě paráda ,jednička   určitě lepší že to bylo   něco nového .Dvojka se také   povedla a to koncové   překvapení super ,sice je   zvláštní na to z počátku   koukat když se ví že je   jeden z nich (M.R).kouzla   paráda ještě aby ne když   je tam v Co Produkci   D.Copperfield ,určitě stojí   za zmínku a zkouknuti !
Project X
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.3.2016
Pecka,tomu říkám   mejdan,chtěl bych to uklízet   ,parádní hudba .osobně tomu   dávám 70-80%. i kdyz nevím   ,psa je mi trochu líto   !Stojí za zkouknuti !
Příchozí (Arrival)
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 18.3.2017
No nevím ,je fakt že děj je   fajn ,a záminka proč   přiletěly supr ! ale jinak   mi to přijde hrozně utahane   nic moc akce tudis efekty ,no   něco by se našlo ! čekal   jsem o mnohem více ! Stačí   jednou vidět ! Na 5/10 mi to   přijde akorát hlavně za   nápad proč tu jsou ! ( ufo   ).
Robinson Crusoe - na ostrově zvířátek (Robinson)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.8.2016
Stoji za to videt ,dost   vtipnych scenek ,za me kocky   supr dostavaji slusnou sodu   ,co musim pochvalyt je kamera   ta je hodne dobra !
Rychle a zběsile 8 (Fast 8)
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.4.2017
akčnak
No nevím jako akční film   pěkné ale na jedničku až   trojku to má daleko už   dávno to není o autech ,od   čtvrtého dílu to je jen   akční film z nakou pojintou,   efekti pecka .Děj, taky to   šlo ! ale za mě zas tak   světové mi to nepřijde :-)

TV Program

ČT1 - Buchty po ránu (2023) [TV pořa...

08:25 - 08:55

16 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

ČT2 - Hledání ztraceného času (1991)...

08:40 - 09:00

1 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

NOVA - Snídaně s Novou (1994) [TV poř...

07:55 - 09:20

46 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

Prima - České chaty snů

07:50 - 08:45

51 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190576
Osobností: 697871
Fotografií: 764035
Plakátů: 376670
Obsahů a biografií: 178302
foto

Komerční sdělení

Filmová škola

Staňte se hercem, herečkou.

foto

Poslední komentáře

Vše, co jste kdy chtěli vědět o ...

Vše, co jste kdy chtěli vědět o vztazích, ale báli jste se (zeptat)
Red Forman prodává v   obchodě, ale ještě nic   neprodal, Kitty ho naučí jak   být milej k zákazníkům a   Eric má nového kamaráda, ze   kterého se vyklube gay,   docela dobrej díl, pár frků   výbornejch.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Chobotnice (1998)

Chobotnice
Tak nějak nevím... nechala   jsem se zlákat jmény, která   znám, ale vůbec mě to   nezaujalo. Příšery byly jak   z loutkového divadla,   více >

Autor: peginka | Hodnocení: 4 / 10

Střílejte na měsíc (1982)

Střílejte na měsíc
Jen zdánlivě úplně   banální rodinné drama o   jednom rozpadajícím se   manželství, protože   režisér Parker to dost   chytře natočil, použil více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 7 / 10

Útěk do bezpečí (1955)

Útěk do bezpečí
Průměrná westernová   podívaná s né moc   výrazným hereckým   obsazením,na začátku   krátká přestřelka a potom   už nijak zvlášť záživná   podívaná.

Autor: PORTER | Hodnocení: 5 / 10

Konec rozkvětu (1972)

Konec rozkvětu
Povedená gangsterka v čele s   L.Marvinem .který má dostat   peníze s gangstera který   prodává jak drogy tak holky   a když odmítne L.Marvin si   to s ním vyřídí po svém.

Autor: PORTER | Hodnocení: 8 / 10